View Full Version : След първия път
Sarchet0
09-25-2009, 18:55
Здравейте, от скоро съм тук.. вероятно има такава тема,но не ми се търси.Таа, наскоро го направих за първи път ии нямаше кръв и прочие.. болеше ме после 1 ден след акта. Днес пробвахме пакк.. по-лесно влизаше, но пак ме болеше при акта ( е, не болка за умиране) и след като свършихме ми мина ( не като предния път да ме боли ден след това)
Та, въпроса ми е .. кога ще мога да правя нормален полов акт :D ИЛи при вас кога се случи, дами? :)
при секи е строго индивидуално
travmiriaN
09-25-2009, 19:03
при Всеки е строго индивидуално
с практиката идва удоволствието тряя свикнеш там да се пъха нещо :grin: така да се каже :D
при моята приятелка мисля че беше около 4-5 път но пак зависи колко си опитен
bananjanet
09-25-2009, 19:14
Само за информация .. на колко си ?
Sarchet0
09-25-2009, 19:55
17
Оф, напълно ноемално е.. Дори след като го правиш редовно и като спреш за определен период от време след тва отново ще боли малко в началото..
Аман вече , то бива тъпотия , ама... Що не потърси из нета?! Онзи прозорец на google в горният десен ъгъл за какво е?! Не ми се търсело, е ми и аз като те гръмна ще кажа в съда , а ми мързеше ме да помисля какво правя! Бахти и бавноразвиващите... След 10000000000000дният път ще почнеш да изпитваш удоволствие , а огразъм едва ли някога ще получиш. ЧЕСТИТО! После очаквам и тема - "Бременна ли съм?! ХЕЛП!"
DIVINE_TIME
09-26-2009, 19:12
Еми.. всичко е строго индивидуално.. :) Примерно мене не ме болеше по време на акта или след него, но за сметка на това пък толкова кръв изтечеее.. че ми става лошо като си спомня..
Спокойно, най-много още 1 2 пъти да те позаболи малко и .. най-общо казано, ще става все по-хубаво след всеки следващ път (в началото).
SummerRain
09-26-2009, 19:16
От доста време го правя, но още ме боли.. :x
bettinabarty
09-26-2009, 19:18
Та, въпроса ми е .. кога ще мога да правя нормален полов акт :D ..... Това обаче ме изкефи ;д Ами както ти каза строго индивидуално е :) Нормално е да има болка,а и както сама каза не е болка за умиране :) С практиката всичко ще е наред :)
kidwestern
09-26-2009, 19:40
никога,щом на втория път те е боляло,забрави за нормален полов живот.
WhiteOneBG
09-26-2009, 21:31
Здравейте, от скоро съм тук.. вероятно има такава тема,но не ми се търси.Таа, наскоро го направих за първи път ии нямаше кръв и прочие.. болеше ме после 1 ден след акта. Днес пробвахме пакк.. по-лесно влизаше, но пак ме болеше при акта ( е, не болка за умиране) и след като свършихме ми мина ( не като предния път да ме боли ден след това)
Та, въпроса ми е .. кога ще мога да правя нормален полов акт :D ИЛи при вас кога се случи, дами? :)
Има момичета , които нямат химен. Така са се родили. Малко са , но ги има , явно ти си от тях.
Честито.
БТВ тав , че си от скоро тук не ти пречи да си тръгнеш още по скоро от тоя форум преди да си претърпяла сериозни увреждания.
travmiriaN
09-26-2009, 21:37
:lol: :lol: уникални сте?? А ти замисли ли се че като те боли може да си бреммена ;xxx :lol: :lol:
WhiteOneBG
09-26-2009, 21:38
:lol: :lol: уникални сте?? А ти замисли ли се че като те боли може да си бреммена ;xxx :lol: :lol:
МОЛЯ ТЕ САМОУБИЙ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!