View Full Version : Дайте ми идея
Каква идея бихте ми дали за да изглежда стаята ми по тийн? :?
dimitar_ak
09-26-2009, 13:53
Каква идея бихте ми дали за стаята ми? Какво да си сложа по стените за да стане по тийн? :?
Плакат на Ивана. Може и без автограф.
ToniStoraro
09-26-2009, 14:05
Може и на някоя друга :D Има много неща, които можеш да си сложиш. Лично аз в моята съм си сложил по - скоро функционални неща. Не се кефя на безполезните простотии, малко са изкюченията.
има тема с поне 10 страници относно този въпрос ... :?
Зависи какво разбираш под това определение.
Но като цяло важното е да има много работи, да е шарено и ако искаш да си истински (в днешно време) тийн може и да поразхвърляш дрешки насам-натам.. 8-)
Неискам да разхвърлям нещата си! Попринцип съм доста подреден, просто стаята ми е доста голяма и ми изглежда малко празничка! :?
LittleDude
09-26-2009, 20:12
пфф мойта плакати, бас каси, компютри лаптопи телевизори кабели :D:D:D няма място да влезеш :razz: :razz:
Може би ще си купя пъзели и ще ги закача на стената.. 8) 8-) :lol: Вие как мислите?
PurpleDream
09-26-2009, 20:26
^ мисля, че си мн тъпа, твоята стая си е, както искаш така си я нареди и украси.....как може да искате чуждото мнение за такива неща...пф баси бавните хора дето сте, нямаш ли си собствен вкус бе.................
bloodymirror
09-26-2009, 20:58
Снимката ти по-тийн..
хаха,ами ако се смяташ за тийн,и си ТИЙН- най-добре сложи твоя снимка (:
това е най-добрият вариянт!
Оох! Защо ме обиждате? :x Искам просто да ме подсетите за някои неща! :( Не съм казал, че нямам свой начин на подреждане, но просто искам съвети.. :o
PurpleDream
09-26-2009, 21:16
^ добре майна, залепи си плакати на голи пичове............ доволна ли си????????
PurpleDream
09-26-2009, 21:18
или мятай домати по стената...гарантирам оригиналност 100% ......
remix1912
09-26-2009, 22:04
Оох! Защо ме обиждате? :x Искам просто да ме подсетите за някои неща! :( Не съм казал, че нямам свой начин на подреждане, но просто искам съвети.. :o
Стани човек.Не е важното да изглеждаш ''тийн'',защото приятелките ти са казали че стаята не ти изглежда така ,а трябва.
Аз тея работи с плакатите ги правих на 9-10 години като бях и те бяха на Скалата,Батиста и т.н. Сега може да изглежда тъпо ама тогава си беше на мода.Може да се водя тинейджър ама мойта стая си е нормална,модерна с модерен комп с 15 кг. дъмбел и със сини паркети и тапет,картина на Ел Че и препариран скорпион в рамка.Това според теб тийн ли е.Една стъклен правоъгълник от Ирак,правен в Египет и т.н.
За мен не чак толкова,само дето така ми е кеф и не ми дреме какво ще мислят приятелите ми,те случайно да не живеят при мене
Хаха! Не съм момиче бее! :shock: Не ми пука какво ще мислят приятелите ми за стаята .. :? Като съм написал "по тийн" искам да е в преносен смисъл (по яко) :P :-P :grin: