View Full Version : Гаф....
reAL_TRuth
09-27-2009, 06:23
Правихме го точно след няма и ден от както ми свърши менструацията... и той свърши в мен. Цикълът ми е на 30-31 дни... каква е вероятността да е станал гаф? Какви са вариантите? Постинор? Чух, че са го спрели от внос. Моля ви дайте съвет. :cry:
divacheee
09-27-2009, 06:35
Абе хора вие нормални ли сте ?!
Всеки път щом приятеля ти свърши в теб ще се тровиш с хапчета ли ?!
На колко години си .. седни и помисли малко! А и в интернет има достатъчно информация!! Бебета не се правят толкова лесно!
reAL_TRuth
09-27-2009, 07:18
Абе хора вие нормални ли сте ?!
Всеки път щом приятеля ти свърши в теб ще се тровиш с хапчета ли ?!
На колко години си .. седни и помисли малко! А и в интернет има достатъчно информация!! Бебета не се правят толкова лесно!Следващ път няма да има, но въпросът не е в това.
Знам, че бебетата не стават толкова лесно... и че овулацията настъпва(по принцип) 14 дни от 1-вия ден на цикъла. Но има изключения.
Имала съм подобен случай, но не съм употребявала хапче. Вероятността, съдейки по дните, не е съвсем фатална. Но трябва да прецениш, при евентуално бебе какво ще правиш. Не казваш колко си годишна. Ако вземеш хапче, имай предвид, че вероятността да подейства е 85%, че не трябва да има повторен пример в следващата най-малко половин година и че въпреки това, може да си прецакаш организма.
reAL_TRuth
09-27-2009, 07:52
Имала съм подобен случай, но не съм употребявала хапче. Вероятността, съдейки по дните, не е съвсем фатална. Но трябва да прецениш, при евентуално бебе какво ще правиш. Не казваш колко си годишна. Ако вземеш хапче, имай предвид, че вероятността да подейства е 85%, че не трябва да има повторен пример в следващата най-малко половин година и че въпреки това, може да си прецакаш организма.Няма да пия хапче.
Никой не казва, че овулация настъпва на 14ти дена от МЦ. При много жени е различно и зависи от много неща !
Второ - а от болести предавани по полов път не те ли е страх?
Никой не казва, че овулация настъпва на 14ти дена от МЦ. При много жени е различно и зависи от много неща !
+1
напълно подкрепям
а вие за презервативи не сте ли чували бе :x 8-)
Biskfitka
09-27-2009, 08:17
Второ - а от болести предавани по полов път не те ли е страх?+1
При повечето жени овулацията не е на 14тия ден.Щом цикъла ти е на 30-31 дни би трябвало да ти е около 15-16тия ден,така че не разчитай на това....
Подкрепям Биквитка.
Ама к'ви са тези ваши приятели които не мислят за вас?! Добре , ще го правите без презерватив , а хич не го мислите... И после пускате тъпи теми "Бременна ли съм?". Ми ние от къде да знаем ... Бахти хората... http://www.pic4ever.com/images/gaah.gif
сама си си виновна,да сте използвали презерватив,апф
Поредната..
Съгласна съм с hottie ..
Pepincetyy
09-27-2009, 10:37
+1 ползвайте презервативи, бе хора
и от какъв зор е свършил в теб :x
еее кво викате
станалото-станало
квото и да говорите , тя си решава кво да прави...
аз ще те съветвам да пиеш ескапел и за др път вече да мислиш повече :)
MiRaCuLiX
09-27-2009, 15:04
Ако още не са минали 72 часа или инак казано 3 дни вземи си направи един тест за бременност.Ако покаже отрицателно ,не се безпокои.Ако покаже положително ,вземи едно шапче ескапел към 30лв. е.НО САМО НЕДЕЙ ПРИ ВСЯКО ЕДНО ТАКОВА НЕЩО ДА ВЗИМАШ ВЕДНАГА ХАПЧЕ БЕЗ ДА ЗНАЕШ НИЩО.ТОВА НЕ СА БОНБОНКИ ДА СИ ГИ ВЗИМАШ ЕЙ ТАКА.ПЪРВО ТЕСТ И ПОСЛЕ АКО СЕ НАЛОЖИ ЕСКАПЕЛ.НО ЕДВА ЛИ ИМА НЯКАКВА ОПАСТНОСТ ,НО ВСЕ ПАК ПРОВЕРИ.
Ако още не са минали 72 часа или инак казано 3 дни вземи си направи един тест за бременност.Ако покаже отрицателно ,не се безпокои.Ако покаже положително ,вземи едно шапче ескапел към 30лв. е.НО САМО НЕДЕЙ ПРИ ВСЯКО ЕДНО ТАКОВА НЕЩО ДА ВЗИМАШ ВЕДНАГА ХАПЧЕ БЕЗ ДА ЗНАЕШ НИЩО.ТОВА НЕ СА БОНБОНКИ ДА СИ ГИ ВЗИМАШ ЕЙ ТАКА.ПЪРВО ТЕСТ И ПОСЛЕ АКО СЕ НАЛОЖИ ЕСКАПЕЛ.НО ЕДВА ЛИ ИМА НЯКАКВА ОПАСТНОСТ ,НО ВСЕ ПАК ПРОВЕРИ.
теста се прави на първия ден след закъснението...
няма да отчете вярно след като са минали 1 или 2 дни :)
ivanstef
09-27-2009, 15:47
Може да го кръстите Противозачатко
Biskfitka
09-27-2009, 17:21
Ако още не са минали 72 часа или инак казано 3 дни вземи си направи един тест за бременност.Ако покаже отрицателно ,не се безпокои.Ако покаже положително ,вземи едно шапче ескапел към 30лв. е.НО САМО НЕДЕЙ ПРИ ВСЯКО ЕДНО ТАКОВА НЕЩО ДА ВЗИМАШ ВЕДНАГА ХАПЧЕ БЕЗ ДА ЗНАЕШ НИЩО.ТОВА НЕ СА БОНБОНКИ ДА СИ ГИ ВЗИМАШ ЕЙ ТАКА.ПЪРВО ТЕСТ И ПОСЛЕ АКО СЕ НАЛОЖИ ЕСКАПЕЛ.НО ЕДВА ЛИ ИМА НЯКАКВА ОПАСТНОСТ ,НО ВСЕ ПАК ПРОВЕРИ.Отдавна не бях чела такава глупост!
Abigoria
09-27-2009, 19:43
:? Тъпичко си като шницел...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Второ - а от болести предавани по полов път не те ли е страх?+1
При повечето жени овулацията не е на 14тия ден.Щом цикъла ти е на 30-31 дни би трябвало да ти е около 15-16тия ден,така че не разчитай на това....
Има ли значение дали ще е на 12-13-14-15-16-17...след като не е на 7ми?
Явно я е стах защото според една форумджиика бебето вече е болест
Neopitom3na
09-28-2009, 19:04
Ескапел... :)
+1
напълно подкрепям
а вие за презервативи не сте ли чували бе :x 8-)
+1
GabisiTa
09-30-2009, 19:54
Не можеш да си сигурна дали е станало нещо, но по-добре пий Ескапел, за да няма изненади после.. :(
elito0o0o0
09-30-2009, 20:56
Маалее ужас .. ша народиш цяла детска градина :?
ПП:ти да си чувала за кондом?? .. кога шИ се научите да не пълните форума с малоумни теми,а да ползвате тия гумички? :?
ПП2: Да не би да сте нямали 20 стинки? :lol: ..
BePoHuKa
10-01-2009, 00:21
Ако някой ми даваше по левче всеки път като чета такава тема ехеее... :lol: И какво по-точно предпазно средство изполва ми кажи? Да не е от онея Вярвам Му® :-o Дам..чувала съм, че не са най-успешните..
и от какъв зор е свършил в теб :x
Бил е поредния тъп келеш,кво да прайш ;)
dreaml1nd_
10-01-2009, 20:30
Това че може да се забременее само на 14 ден е пълната простотия ... Майка ми, леля ми и моя приятелка са забременявали на първи ден след менструация ... така че, да, има вероятност ...
Айде пазете се, щото един ден ще ревете, че нямате бебета, като организма ви е свикнал да изхвърля плода при всяко забременяване, както ги пиете тия хапчета, като бонбонки. :-x
Не много голяма, но я има. Да постинор дуо няма от доста време. Сега има ескапел.