Влез

View Full Version : Ужасни съседи помоощ :[

boomboom
09-27-2009, 07:55
По цял ден надуват мазна чалга от КОЛАТА НА ДВОРА, която ми е буквално под прозореца. Няма нито сутрин, нито вечер за тях, никога не се съобразяват. Писна ми вече, събуждам се от надута чалга, сядам да чета - надута чалга, гледам телевизия - не си чувам телевизора от надута чалга. Оплаквали сме се преди, ако примерно продължат до 11 и не можем да спим, те я спират/намаляват за момента и утре пак цял ден чалга. Не е проблема в чалгата, проблема е в тва, че никой не им е длъжен всеки ден да я слуша.
Кажете как да се справя, отчаях се вече. А и друг проблем е, че аз не съм в кой знае колко добри отношения с тях, а пък нашите няма да искат да ''се карат'' с тях |-(
Някой знае ли дали може да се подаде жалба за тоя проблем? И към кого :(

bloodyF
09-27-2009, 08:23
мисля че от до 10.00 е забранено да се вдига силен шум и от 14.00 до 16.00 ,,,може да са променили закона но преди така беше...така че ако пуснат музика в това време звъниш в полицията и ще ги глобят/ще ги накарат да я спрат :)

MetalZone
09-27-2009, 09:30
По цял ден надуват мазна чалга от КОЛАТА НА ДВОРА, която ми е буквално под прозореца. Няма нито сутрин, нито вечер за тях, никога не се съобразяват. Писна ми вече, събуждам се от надута чалга, сядам да чета - надута чалга, гледам телевизия - не си чувам телевизора от надута чалга. Оплаквали сме се преди, ако примерно продължат до 11 и не можем да спим, те я спират/намаляват за момента и утре пак цял ден чалга. Не е проблема в чалгата, проблема е в тва, че никой не им е длъжен всеки ден да я слуша.
Кажете как да се справя, отчаях се вече. А и друг проблем е, че аз не съм в кой знае колко добри отношения с тях, а пък нашите няма да искат да ''се карат'' с тях |-(

Събирате подписка от целият блок и ги изнасяте :] ноо надали ще съберете, затуй просто звъннете на полицията :]

DieselBlood
09-27-2009, 10:53
Ти що не надуеш музаката силно.Пускаш накой спийд метъл и чалгията ще заглъхне,пък нека дойдат да ти се оплачат.(това с метъла не го приемай насериозна,не те знам ква музака слушаш.)

vanesa0pld
09-27-2009, 12:35
ПОЛИЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!

casey
09-27-2009, 16:25
Твойте ли съседи са ужасни? Нашият съсед днес изля леген с вода върху баба ми и съответно го хвърли върху нея, а когато се обихме в полицията отговорът им беше да се преоблече!? :-x

vanesa0pld
09-27-2009, 17:14
Твойте ли съседи са ужасни? Нашият съсед днес изля леген с вода върху баба ми и съответно го хвърли върху нея, а когато се обихме в полицията отговорът им беше да се преоблече!? :-x
ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ!!!! :(

tanchu
09-27-2009, 17:23

дамм..България..няма кво да говорим :? :?

JeanClaudeVanDamme
09-27-2009, 17:47

Слизаш доло с един чук и им натрошаваш колата,ако ти скочат натроши и тях!

Tempest
09-27-2009, 21:50
ебаму съседите имате.. ама с бой няма да стане.. щом слушат чалга, значи умствения им товар е намалял, следователно можеш да слезеш да се разправяш.. ако не стане - домати мисля, че все още се продават.. изчакваш да омекнат и на предното стъкло.. или яйце, или (дойде ми идеята от мнение от тази тема) леген или кофа с вода.. или друга течност :D

remix1912
09-27-2009, 22:07
Викни няколко приятели с кирки и бухалки и направи основен ремонт на колата има късно вечерта и с качулки,за да си нямате проблеми след това.Може и тях да препаткате,но използвайте чукове и ножове :lol:

sl0w
09-27-2009, 22:17
Заобичай чалгата така както те ... Или пий много ..

maranthea
09-28-2009, 05:43
По принцип по закон преди 08.00 и след 22.00 и м/у 14.00-16.00 не би трябвало да има такива шумове - мега усилена музика,ремонти,ама наистина както ти казаха кой ги изпълнява тия неща в Бг-то.Можеш да викнеш полиция само в определените часове,защото наручават обществения ред,а вече колко ще се впрегне някой от тва...

siskas93
09-28-2009, 15:48
Ми да когато ти пречат ако е късно вечер или рано сутрин направо си викай полиция :) или надувай ти твоята музика
Аз лично си я надувам в позволеното време.

GossipGirl89
09-28-2009, 21:51
Да бе това с часовете никой не го спазва :D Мойте съседи са не ужасни, а направо не знам какви... Има един калъф дето живее в съседната къща и има няква резачка за дърва и точно на обяд, когато хората почиват, се сеща да я пусне... озвучава целия квартал :D
Има едни дето пък преди години се заливаха с вода и с олио, трошеха си колите с тухли... Един пък има страшно много място пред къщата си обаче винаги решава да паркира срещу нас :D Изобщо от всички страни сме заобиколени от някви супер изтрещели прости хора 8-)
Викни полиция ама едва ли ще помогне много... ще им направи забележка, те няма да пускат музиката един (в най-добрия случай) два дни и после пак същото... :?

tochica
09-29-2009, 18:27
звъни в полицията
няма какво да се разправяш с простаци
анонимен сигнал от съседите

tochica
09-29-2009, 18:29
те тея разговори мисля, че ги записват
оплачете се (+ дата и приблизителен час на обаждането)