.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Ужасни съседи помоощ :[

По цял ден надуват мазна чалга от КОЛАТА НА ДВОРА, която ми е буквално под прозореца. Няма нито сутрин, нито вечер за тях, никога не се съобразяват. Писна ми вече, събуждам се от надута чалга, сядам да чета - надута чалга, гледам телевизия - не си чувам телевизора от надута чалга. Оплаквали сме се преди, ако примерно продължат до 11 и не можем да спим, те я спират/намаляват за момента и утре пак цял ден чалга. Не е проблема в чалгата, проблема е в тва, че никой не им е длъжен всеки ден да я слуша.
    Кажете как да се справя, отчаях се вече. А и друг проблем е, че аз не съм в кой знае колко добри отношения с тях, а пък нашите няма да искат да ''се карат'' с тях |-(
    Някой знае ли дали може да се подаде жалба за тоя проблем? И към кого
    Полезни сте като комари.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    мисля че от до 10.00 е забранено да се вдига силен шум и от 14.00 до 16.00 ,,,може да са променили закона но преди така беше...така че ако пуснат музика в това време звъниш в полицията и ще ги глобят/ще ги накарат да я спрат
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Re: Ужасни съседи помоощ :[

Цитирай Първоначално написано от boomboom
    По цял ден надуват мазна чалга от КОЛАТА НА ДВОРА, която ми е буквално под прозореца. Няма нито сутрин, нито вечер за тях, никога не се съобразяват. Писна ми вече, събуждам се от надута чалга, сядам да чета - надута чалга, гледам телевизия - не си чувам телевизора от надута чалга. Оплаквали сме се преди, ако примерно продължат до 11 и не можем да спим, те я спират/намаляват за момента и утре пак цял ден чалга. Не е проблема в чалгата, проблема е в тва, че никой не им е длъжен всеки ден да я слуша.
    Кажете как да се справя, отчаях се вече. А и друг проблем е, че аз не съм в кой знае колко добри отношения с тях, а пък нашите няма да искат да ''се карат'' с тях |-(
    Събирате подписка от целият блок и ги изнасяте :] ноо надали ще съберете, затуй просто звъннете на полицията :]
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Ти що не надуеш музаката силно.Пускаш накой спийд метъл и чалгията ще заглъхне,пък нека дойдат да ти се оплачат.(това с метъла не го приемай насериозна,не те знам ква музака слушаш.)
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    ПОЛИЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!

Твойте ли съседи са ужасни? Нашият съсед днес изля леген с вода върху баба ми и съответно го хвърли върху нея, а когато се обихме в полицията отговорът им беше да се преоблече!?

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от casey
    Твойте ли съседи са ужасни? Нашият съсед днес изля леген с вода върху баба ми и съответно го хвърли върху нея, а когато се обихме в полицията отговорът им беше да се преоблече!?
    ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ!!!!

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    дамм..България..няма кво да говорим

Re: Ужасни съседи помоощ :[

Цитирай Първоначално написано от boomboom
    Слизаш доло с един чук и им натрошаваш колата,ако ти скочат натроши и тях!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ебаму съседите имате.. ама с бой няма да стане.. щом слушат чалга, значи умствения им товар е намалял, следователно можеш да слезеш да се разправяш.. ако не стане - домати мисля, че все още се продават.. изчакваш да омекнат и на предното стъкло.. или яйце, или (дойде ми идеята от мнение от тази тема) леген или кофа с вода.. или друга течност

Викни няколко приятели с кирки и бухалки и направи основен ремонт на колата има късно вечерта и с качулки,за да си нямате проблеми след това.Може и тях да препаткате,но използвайте чукове и ножове

Повече от фен Аватара на sl0w
    Заобичай чалгата така както те ... Или пий много ..

По принцип по закон преди 08.00 и след 22.00 и м/у 14.00-16.00 не би трябвало да има такива шумове - мега усилена музика,ремонти,ама наистина както ти казаха кой ги изпълнява тия неща в Бг-то.Можеш да викнеш полиция само в определените часове,защото наручават обществения ред,а вече колко ще се впрегне някой от тва...

Ми да когато ти пречат ако е късно вечер или рано сутрин направо си викай полиция или надувай ти твоята музика
    Аз лично си я надувам в позволеното време.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Да бе това с часовете никой не го спазва Мойте съседи са не ужасни, а направо не знам какви... Има един калъф дето живее в съседната къща и има няква резачка за дърва и точно на обяд, когато хората почиват, се сеща да я пусне... озвучава целия квартал
    Има едни дето пък преди години се заливаха с вода и с олио, трошеха си колите с тухли... Един пък има страшно много място пред къщата си обаче винаги решава да паркира срещу нас Изобщо от всички страни сме заобиколени от някви супер изтрещели прости хора
    Викни полиция ама едва ли ще помогне много... ще им направи забележка, те няма да пускат музиката един (в най-добрия случай) два дни и после пак същото...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

звъни в полицията
    няма какво да се разправяш с простаци
    анонимен сигнал от съседите
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    те тея разговори мисля, че ги записват
    оплачете се (+ дата и приблизителен час на обаждането)
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си