View Full Version : Дали би го направила? Страх ме е! :cry:
BaBsYyY_SeXyYy
09-28-2009, 10:11
Страхувам се.. Чувствам се ужасно. Нашите постоянно се карат, майка само плаче... Татко само вика.. :( Предпочитам да се разделят, ако ще е все така! :( :( :( :( :cry:
Но не се страхувам от раздялата, а от думите на мама... От два месеца положението вкъщи е кризистно, само скандали и скандали! На няколко пъти мама каза на баща ми, че ако продължава все така, няма да издържи и ще.. Господи, трудно ми е дори да го изрека... Ще се самоубие... :( :( :( :( :( :( :cry:
Дали би го направила??! Страх ме е! Не искам и не мога да живея без нея.. Чувствам се ужасно, като заплаче и като я гледам как страда .. Много се страхувам да не изпълни намеренията си :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ммммм , много гадна ситуация :booooomb: . И мама и тате понякога се карат много , но не чак толкова . Поговори с тях и им кажи своето мнение , че и да се разделят ти ще разбереш това понеже мислиш че не са един за друг и ще ги поткрепяш напълно . Успех .
lubomirky
09-28-2009, 12:26
Няма да го направи. А все пак чуваш ли за какво се карат?
courtney
09-28-2009, 13:48
Сигурно е тежко да чуваш подобни думи от майка ти, но съм сигурна, че ги казва само, за да стресне баща ти и да го накара да спрат със скандала, все пак има дете (деца, не знам), което няма да остави. Можеш да поговориш с нея и да я помолиш да не го заплашва точно с това, защото така страдаш и ти, нека му казва, че ще се разделят и така нататък, но ако й покажеш, че ти е кофти от това, предполагам няма повече да го прави.
Мен пък като бях малка и ядосвах майка си, само ми казваше "ще видиш ти един ден като ме няма какво ще правиш" и аз избухваш в дивия рев, един ден й казах, че много ме боли като говори така и изненадващо това спря. Иначе и нашите преди години имаха един период, в който само си крещяха, много двойки и семейства минават през това, ако продължат още известно време, а ти си достатъчно голяма да те приемат насериозно, отиди при тях и поговорете, кажи им, че това положение много ти тежи, те са големи хора, каквито и да са отношенията им, искат най-добрата среда за децата си и ще преценят дали да останат заедно и да намерят начин да се разберат или да се разделят.
Поговори с тях, искрено ти пожелавам да се оправят нещата. :)
Loshotia
09-28-2009, 15:31
Говори с майка си и и кажи, че така не трябва да продължават нещата. Ако не те приеме на сериозно говори с нейните родители.
siskas93
09-28-2009, 15:57
Не се притеснявай една майка няма да остави детето си!Ти нищо недей да правиш знам от личен опит,това са проблеми на възрастните.Всичко ще се нареди имай малко търпение.
slynchoo
09-28-2009, 16:12
Горкичката.
Моя съвет е да поговориш с тях,защото според мен в този случай ти страдаш най-много.
Ми и с нашите беше така преди 4 години :) спорове .. разведоха се и така :) от начало е гадно докато свикнеш но вече не ми пука :) даже си ми е по - добре :) не се безпокой :-)
mimsssssss
09-28-2009, 17:24
Ми и с нашите беше така преди 4 години :) спорове .. разведоха се и така :) от начало е гадно докато свикнеш но вече не ми пука :) даже си ми е по - добре :) не се безпокой :-)
и аз така...още повече че едва ли не молех майка ми да се разведе и добре че най накрая го направи.ако и ти мислиш че ще е по добре да се разделят нека го направят
BaBsYyY_SeXyYy
09-28-2009, 17:34
Ние с майка ми много сме си говорили... И аз знам защо се карат- защото татко ми не се държи като добър съпруг, работата и приятелите са на първо място, а ние, неговото семейство... някъде назад. Постоянно си търси повод да се скара с мама, сякаш му харесва тя да страда и да я дразни. Особено страшно става, като се напие. Чувала съм ги да се карат и той постоянно да я заплашва, че ще и избие зъбите, ще я пребие, да се махала от къщата МУ... Доколкото знам, не я е удрял, но все пак постоянно да ви заплашват с бой, не е приятно... Един от проблемите е, че майка ми не иска да спи с него. И я разбирам. Не може да бъде в настроение за секс, като преди няколко минути е била наричана луда и не знам си каква.
Казах на мама всичките тези неща, за това, че ме боли, когато се карат и че ако реши, че иска да се разведат, ще я подкрепя. Сестра ми е по- малка, но аз съм голяма (почти 15) и разбирам какво става. Омръзна ми...
Biskfitka
09-28-2009, 18:36
Убеди майка ти да се разведе!
maybeline
09-28-2009, 19:05
подкрепяй я във всичко..нека види че си до нея...ако наистина е толкова ужасно ... наистина трябва да се разведат..защото тормоза е върху теб.. :-)
GossipGirl89
09-28-2009, 21:39
Много гадна ситуация :( Нашите също имаха един такъв период наскоро и знам как се чувстваш с постоянни скандали вкъщи... Аз в един момент излизах и не исках да се прибирам като знаех какво ме чака в нас... Говори и с двамата, не само с нея. Вече си достатъчно голяма и разбираш повечето от нещата - поговори с баща ти и се опитай да разбереш къде е проблема и защо постоянно я обижда и заплашва... Ако това нещо продължи още и след разговора й кажи, че я подкрепяш ако реши да се разведе и че това би било най-доброто решение и за нея, и за теб и сестра ти...
YourStar
09-29-2009, 14:37
подкрепяй я във всичко..нека види че си до нея...ако наистина е толкова ужасно ... наистина трябва да се разведат..защото тормоза е върху теб.. :-)
Винаги когато трябва и показвай,че напълно я покрепяш,ще се чуства по-добре,ако зане,че има подкрепатати определено! :)
Поговори с нея, ако сметнеш че е нужно и с баща ти.
Кажи й, че я подкрепяш, каквото решение и да вземе.
Успех мила :-)
psychedelic
09-29-2009, 16:45
ако си по голяма на години можеш да поговориш насаме с баща ти и той да ти каже всичко как стои и тн. Успех :(
Slave4You
09-29-2009, 18:53
Бъди до нея!! Когато се карат и тя плаче стой при нея и помагай с каквото можеш. Не я оставяй сама.
Hiph0pgirl
09-30-2009, 14:32
Аз съм на същото дередже.Като веднъж се караха го чух да я псува,да я заплашва,че ще я пребие....Направо ми иде да отида там и да му забия главата в чучура.....А колкото до теб....Събери и майката ти и баща ти като не е пиян и поговорете за проблемите си.Дано всичко се изглади за да не се стига до развод,нито до по лошо...... :)
MusicGirl07
09-30-2009, 18:30
Тежко е да чуваш такива думи от човек когото обичаш, но тя ти е майка и съм сигурна, че те обича и не би го направила... Може бе ще е най добре да седнете с майка ти и баща ти да си поговорите и да видите какъв е проблемът! Поводи за каранице много... Поговорете и решете, как ще е най - добре за вас, ако смятате, че неможете да се оправите по - добре ще е е да се разделят... Горе главата! (hug)
Attenti0n
09-30-2009, 19:39
горката :( ... Наистина е много гадно когато ваще се карат ... Сега не ми пука , защото имам вече 2ри баща и за него не ми дреме ... Много често се сещам за баща ми и си рева вечер ... Като бях на 3-4 го видях за последно . Голяма е болката , гадно ми е , че заради няква си там кифла си е зарязал децата и жена си ... :? Надявам се всичко да се оправи и да не се налага да преживяваш подобно нещо !
giveupbitch
09-30-2009, 20:19
Да..нашите се разведоха преди повече..5-6 гoдини...
мн по-добре отколкото да се карат всеки ден.
В случая ти си потърпевшата, ти си късаш нервите, гледайки отстрани какво се случва. Седни и им ги обясни тия неща и ги помоли, ако ще се карат, да не е пред теб. Не мисля, че майка ти би го направила. Всъщност аз не я познавам, не знам що за човек е, със каква психика, така, че не мога да съм на 100% сигурна. Успех, дано нещата се оправят. :)
kidwestern
10-03-2009, 06:15
тва не ти е психолог.
тва не ти е терапия.
тва са ти деградирали деца.
бегай да говориш с някой друг.
Говори с майка си и и кажи, че така не трябва да продължават нещата. Ако не те приеме на сериозно говори с нейните родители. точно така :)
Не вярвам майка ти да се самоубие. Когато човек е ядосан и подтиснат казва какви ли не неща. Седни и поговори с нея. Кажи и какво мислиш, как се чувстваш. Ако това не помогне звънни на някой близък - леля, чичо, баба и т.н. и и разкажи. Може да отидеш с майка ти при нея за малко докато нещата се уталожат.
Не се плаши толкова. Тя казва тези неща в изблик на безсилие, отчаяние и вероятно гняв. Мислиш ли, че някой би могъл да го направи, мислейки за децата си?
Аз съм в същото положение. Цял живот. Гонил я е, заплашвал я е.. Щял да смени ключалката, да запали апартамента със НАС вътре..
Хиляди пъти съм се намесвала, крещяла съм му като луда. На няколко пъти направих такива сцении.. Изпадала съм в истерия, веднъж почти припаднах.. Но.. нищо.. И мама е отчаяна.. И би се махнала наистина.. Тя има къде да отиде. Но все още е тук.. Заради мен и брат ми. Живее в този ад заради нас двамата. Нямаш идея колко по-лесно би и било просто да си събере багажа..
Резултата? Ежедневно се моля да се разделят. И понеже има възмойност или мама, или баба да замине за Испания на работа, колкото и да ги обичам и двете (и да не мога без тях), моля се да заминат, защото поне знам, че ще стане по-добре (пари за друг апартамент). И, че го мразя. Не 'наужким'.. Мразя го съвсем откровено.. Ако не го видя повече, и окото н би ми мигнало. Както и да звучи това.
Миличка, мога само да ти кажа да бъдеш силна. Бъди до майка си, подкрепи я за всичко. Каквото и да реши. :-)
Converse333
10-04-2009, 11:21
И при нас е имало такива моменти.По едно време през седмица се караха.И скандалите си бяха скандали.Баща ми е бил майка ми,вьобще беше ужасно...Но ходиха на психолози,баща ми пие хапчета за нервите.Поговори с баща си,кажи му да не пие толкова много,заради теб.Успех.
Ужас :( Най добре е да се разделят.Мойте бяха същите.Секи ден скандали,викове .. но се разделиха и сега всичко е наред.Майка си има приятел и е щаслива,а с баща ми са си добри приятели :) Спокойно,майка ти няма да се самоубие .. не ми се вярва ! Късмет :)
happyfacex
10-06-2009, 17:50
Горкичката кажи й да опитат да се разделят за известно време и да решат по кой път решават да поемат.. кажи й че не и е приятно да чуваш това от тях
Много е тежка ситуацията барем... четох ти и другата тема... наистина е зле... тука и думите ще са недостатъчни... може би наистина ще им е по-добре да са разделени, за да не си вредят 1 другиго... щом е стигнала толкова далеч майка ти, не и пречи и да отиде по-напред... обясни й и й кажи да мисли трезво... успокой ги малко... кажи защо се карат толкова... накарай ги да се сдобрят... лошо, лошо...
Не разбирам много, но мисля че ще е по-добре да се разведът щом на баща ти му е по важна работата и т.н. отколкото вие.Или пък твоя баща не разбира колко е ценно да си имаш семеиство...незнам.
И аз бях изпаднала в почти същата ситуация както си ти в момента.Първо трябва да разбереш какъв е проблема и трябва да се опиташ по някакъв начин да изгладиш нещата между тях.Ако това не стане ще е хубаво да отидете на семеен тераперт който би ви помогнал и то много. Не дай се боже и това не помогне важите времено да се разделят и ти наблюдавай как им се отразява раздялата им.И съм сигурна че докато са разделени те ще развешат техните проблеми. Обаче ако и това не помогне трябва наистина да се разделят.Но съм сигурна че не е това проблема че е ицчерпана тяхната връзка а по скоро скандалите им се дължата на чисто битово или финансово ниво или пък нещо свързано с семейството.Важното е обаче ти да останеш спокойна и да поговориш с важите и заедно да търсите изход към създалия си проблем Освен това ще е хубаво поне един или два пъти в седмицата баща ти да прави нещо романтично за майка ти ,защото обикновено двойките които се женят техните отношения особено стом имат и дете доста охладняват,но ти това не бива да допусках помогни на баща си да предасполози майка ти да и прави романтични вечерии подаръчи да и казва нещо мили и да намали скандалите до колкото въжможно по-малко защото ще я загуби ако се държи толкова грубо.
nIkEnCeTy_bE
02-26-2010, 14:39
Била съм преди години в такова положение. Майка ми търпеше за съжаление, не се разведоха, замалко се разделиха. И после пак са продължи, до момента в който баща ми почина. Много е лошо да гледаш как се съсипват родителите ти или в този случай майка ти. По добре се махнете, изнесете се. Не мисля, че майка ти ще го направи, все пак за нея си на първо място. Няма по важно нещо за майката от децата. Просто сега разбирам майка ми как се е чуствала и винаги съм и казвала, че може баща ми да не е бил идеалния съпруг, но за мен беше идеалния баща. Но в крайна сметка, майка ти не е нужо да търпи обидите на баща ти и заканите му. Така си проваля не само нейния живот, но и твоя. И мойто детство не беше розово, но да но при теб да се оправи всичко.
Страхувам се.. Чувствам се ужасно. Нашите постоянно се карат, майка само плаче... Татко само вика.. :( Предпочитам да се разделят, ако ще е все така! :( :( :( :( :cry:
Но не се страхувам от раздялата, а от думите на мама... От два месеца положението вкъщи е кризистно, само скандали и скандали! На няколко пъти мама каза на баща ми, че ако продължава все така, няма да издържи и ще.. Господи, трудно ми е дори да го изрека... Ще се самоубие... :( :( :( :( :( :( :cry:
Дали би го направила??! Страх ме е! Не искам и не мога да живея без нея.. Чувствам се ужасно, като заплаче и като я гледам как страда .. Много се страхувам да не изпълни намеренията си :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
много често хората само дрънкат, но не вършат действия
спокойно, аз ти гарантирам че тя няма си тегли шута, и ваще няма да се разделят... Финансовата криза е голям враг...
Горкичката кажи й да опитат да се разделят за известно време и да решат по кой път решават да поемат.. кажи й че не и е приятно да чуваш това от тях
Anonimen05
08-31-2010, 09:43
Миличка, ако още имаш проблем поговори с майка ти. Кажи й, че си до нея и никога няма да я изоставиш. Изведи я някъде да се отскубне от тази ситуация. Говори с баща си да не се държи така с майка ти, защото много я обичаш. Успех и целуфки :-)
kokosety
08-31-2010, 19:20
Ами аз нямам вече баща, не съм го виждала но ида беше жив не бих искала защото е чупил крака на майка ми и азко го бях жидяла щях да счупе неговият но със вторият ми баща понякога се скарват и знам какво е но просто говори с тях или докато се карат отиди им изкрещи да спрат ако видят че плачеш ще те утешат и тогава поговори с тях успех