Влез

View Full Version : Мала хитра лъжа

beiho
09-28-2009, 16:40
Проблемът ми е, така да кажа, хванах гаджето ми даме лъже на една деликатна тема, по-точно се опита да направи нещо, което на мен не ми е приятно и го скри, а когато я попитах, отговорът й беше "не".Повярвах й, но още на следващия ден разбрах, че ме е излъгала и цял ден мислех за това защо е направила така.Ако се инересувате повече-свързано е с друго момче, ако беше нещо друго нямаше да го имам впредвид, защото съм я хващал даме лъже и в други моменти.Вече мисля, че казва някои неща само зашото искам да чуя този отговор от нея и не й пука за истината.Какво бихте направили вие?Ако тръгна да я питам веднага ще започне да ми се оправдава и да ми се разсърди, след което аз излизам виновния.Помогнете дами, трябва ли твърдо този път да я накарам да си признае или пак да си мълча заради връзката.А за лъжата имам сигурни доказателства не съм тръгнал заради някакви предразсъдъци да пиша тема тук, благодаря ви!

lubomirky
09-28-2009, 16:42
Питай - това е твое право, а и щом е с теб, би трябвало да ти отговори. Разсърди ли ти се е лесно - извиняваш и се и започваш да и говориш мили думи ;)

Priceless
09-28-2009, 16:44
Питай - това е твое право, а и щом е с теб, би трябвало да ти отговори. Разсърди ли ти се е лесно - извиняваш и се и започваш да и говориш мили думи ;)

Е защо той да се извинява, при положение, че тя е виновна ? оО

Kukumqvka
09-28-2009, 16:48
Питай я .. да се расърди ще е глупаво,нали тя е виновна.

lubomirky
09-28-2009, 17:02

Ако се окаже, че тя не е виновна -> ще му се разсърди -> той ще трябва да и се извини.

sl0w
09-28-2009, 17:06

Нали ти каза че , винаги искарва него виновен !?! И този път ще стане същото .

Премълчи си , обаче хванеш ли я още 1 път тогава действай твърдо .

LadyDi
09-28-2009, 17:19
И какво точно те излъга?

valence7o
09-28-2009, 18:39
Кажи и че леко се съмняваш в нещо и питаи първо с по заобиколни въпроси, а дори ако можеш да я оплетеш и да си признае тва ще е яко :D но както и да е. Ако те разбере за какво я подпитваш и ти се разсърди ( глупаво щот не си виновен ) смени темата и забрави, но ако се случи пак същото не си губи времето и то да те лъжи с др. момчета. :-o

RaZzer
09-28-2009, 18:47
И защо ти пука, че ще ти се разсърди, след като си с момиче, което те лъже... Говори много сериозно с нея и не допускай да излизаш ти виновен - разкрий си картите, ако трябва и ако не си вземе поука те съветвам да прекъснеш взаимоотношенията си с нея...