PDA

View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.7

Страници : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

lubomirky
10-07-2009, 23:20
Не мога да заспя. Тъпо.

Erica1
10-08-2009, 00:19
Болна.

Swingswing
10-08-2009, 00:26
Нещо гледам, че само оплаквания и депресиране са ви в главите на повечето :-o

Акцентите от деня:

1. Днес с всички женски без 1 приятелка сме като магарета на мост. Те не мърдат и аз не мърдам :-D
2. Влюбих се в едно яке и си го купих :grin:

3. В училище само простотии си говорим и си губим времето

4. Заведох един суученик да си търси раница като мойта и накрая си взе същата :D

5. Счупих си слънчевите очила супер нелепо и утре трябва да ходя да си търся нови, че просто не мога да причиня сутрешния си поглед на другите хора :D

п.с. Пуша уно фасо и съм легация, че пак стана 100 часа и утре пак ще мигам на парцали... :-x

mmKamm
10-08-2009, 07:26
Зле ми е :cry:

MetalZone
10-08-2009, 09:53
Зле ми е :cry:

:smt056

Бивам като цяло... гладен съм и ми се спи...

FromAutumToAshes
10-08-2009, 10:46
Кво ми става бе :-o На даскало изядох две кифли с мармалад + една странджанка :lol: (можех и още ама не ми се даваха повече пари :D)Пребирам се и пак ям :|

FromAutumToAshes
10-08-2009, 10:49
Не че ще бъде лошо да кача някое друго килце :D Я съм дребен :lol:

Тия наркотици... :o Не е работа :D :D

sh3_1s_7h3_0n3
10-08-2009, 11:07
...както не искам.

Kukumqvka
10-08-2009, 11:09
Много съм добре,имам шест по немкси и утре контролна,а дано и там имам шестица 8-) Само,че ся трябва да уча .. лошо :?

Hilary_
10-08-2009, 11:13
хъх .. разочарована все още .. :? :? хах поне утре имам 5 часа.. :grin:

п.с. .. Linkin Park_ Runaway :-({|= :-({|= ](*,)

Jumbie483
10-08-2009, 11:23
Знам ли и аз вече.. :smt120
Много проблеми в любовен план [-X

GossipGirl89
10-08-2009, 11:24
Объркана...

taffy
10-08-2009, 11:24
ЛУДА СЪЪЪМ !! Откачамм :-x :-x :-x :-x :-x

3oPuTy
10-08-2009, 11:26
Боли ме стомаха :o Изядох един тъп,скапан хамбургер в даскало и половин вафла и сега стомаха ми е подут и ме боли :o :o :o
На всичкото отгоре с бати не съм се засичала от оня ден и ми е леко криво :( Имам нужда за пореден път да го изтормозя с моите глупости,а него никакъв го няма ( 8-) ) :-)
Иначе като цяло ми е готино,заради част от нещата,които се случиха снощи и защото днес най-после ще си постоя в нас и ще си почина :---)

Assshley
10-08-2009, 11:41
Никакво ми е .. и освен това имам някакво лошо пречувствие,че тая повърничка може да му се е обадила и сега да е отивал там . :o :o :o

kukli4kata001
10-08-2009, 13:54
Държа се като пълна глупачка покрай негооо :-x не бива да става така. Той не заслужава, защото я обича, само за нея го боли, а за мен 5 пари не дава! Толкова го харесвам, искам да съм с него, ама това, че я обича и че иска да е с нея постояно ме спира да направя каквото и да било.. Имам нужда от помощ от нечие мнение. Трябва да го забравя,защото той не е човека за мен, дори не ми пише,не ме поздравява :( въобще се сеща за мен,не ми обръща внимание, а в момента целия ми свят се върти около него :( :-o не знам какво да правя.

Просто ако някой прочете това мнение, нека каже какво мисли за въпроса,нека ми даде съвет. Моляя :-o :-o

ThePowerOfLove
10-08-2009, 13:56
Времето е хубаво, а си стоя сама в нас. Може да изляза по-късно, нз. Общо взето си почивам..доста ми се спи

Kukumqvka
10-08-2009, 13:59
След малко евентуално ще се изляза .. ама не се знае.
Още учат мойте хора :lol: .Оф дано до шест да изляза,че ми писна!

Иначе съм добре,учих по немски бая засилено,че не искам да се дъня утре на шибаната контролна :-x .

XTREMEFREERIDE
10-08-2009, 14:01
Тъкмо тръгвам навънка. Най-сетне малко време за магазинчета. :smt001 Моят пък сега скъсал струна на китарата и ме моли супер подмазваческата, да отида до музикалния да му взема.. 8-) За утре имам да уча САМО по Психология. :grin: На върха на щастието съм, честно.

Айде изчезвам..

kukli4kata001
10-08-2009, 14:02
Преди ми пишеше само защото му бяха подметнали, че го харесвам. Даже ме накараха да му се обадя без да знам,че това е неговия номер. почувствах се като най-голямата глупачка на тоя свят. Обича онази а като е разбрал,че го харесвам веднага е тичал да ми намери номера и е искал да ми се обади. Искаше да му призная,че го харесвам,но как да го направя като ден преди това ми беше обяснил,че тя е момичето му мечта, че само нея иска,че ще се бори за нея и че я обичаааа :( :( като го видя не мога да откъсна очи от него, а той не заслужавааааа не му пука за мен, а като ме попита дали го харесвам аз глупачката казах,че няма какво да му казвам а той каза,че съм била незаунтересована. Как да му призная,че го харесвам, като знам за нея,какъв е смисъла да съм като пълна глупачка в неговите очи и в моите защото съм му признала. Казах му,че съм казала,че е по-хубава момче от другите а той каза,че и аз съм красива и преди ми го е казвал..Все като се сетя за него и си мисля за онази снимка където са те-ДВАМАТА, това което пише на профила му-че я обича и че тя е единствената за която го боли. Не му пиша,защото той не заслужава, защото ако му пукаше и се интересуваше от мен той щеше да ми пише. Вече не знам,не съм да знам, да чувам или виждам каквото и да било свързано с него, искам даа ми стане безразличен, защото не мога повече толкова пъти като го видя съм искала да го поздравя с една усмивка и едва ли не да му се хвърля.

DevilWish
10-08-2009, 14:26
Преди ми пишеше само защото му бяха подметнали, че го харесвам. Даже ме накараха да му се обадя без да знам,че това е неговия номер. почувствах се като най-голямата глупачка на тоя свят. Обича онази а като е разбрал,че го харесвам веднага е тичал да ми намери номера и е искал да ми се обади. Искаше да му призная,че го харесвам,но как да го направя като ден преди това ми беше обяснил,че тя е момичето му мечта, че само нея иска,че ще се бори за нея и че я обичаааа :( :( като го видя не мога да откъсна очи от него, а той не заслужавааааа не му пука за мен, а като ме попита дали го харесвам аз глупачката казах,че няма какво да му казвам а той каза,че съм била незаунтересована. Как да му призная,че го харесвам, като знам за нея,какъв е смисъла да съм като пълна глупачка в неговите очи и в моите защото съм му признала. Казах му,че съм казала,че е по-хубава момче от другите а той каза,че и аз съм красива и преди ми го е казвал..Все като се сетя за него и си мисля за онази снимка където са те-ДВАМАТА, това което пише на профила му-че я обича и че тя е единствената за която го боли. Не му пиша,защото той не заслужава, защото ако му пукаше и се интересуваше от мен той щеше да ми пише. Вече не знам,не съм да знам, да чувам или виждам каквото и да било свързано с него, искам даа ми стане безразличен, защото не мога повече толкова пъти като го видя съм искала да го поздравя с една усмивка и едва ли не да му се хвърля.

Прочетох и двата ти поста и мога да кажа ,че това момче определено не заслужава нито нищо от теб ,нито от другото момиче.Той е егоист.Плейбой.Иска навсички да се харесва.Иска да чува ,че го харесват ,а същевременно обеснява ,че обича сам онеговата приятелка, тогава за какво е потърсил номера ти.Няма смисъл да се занимаваш.Зная ,че е трудно, но зарежи го и си намери някой ,който ще те оценява ;) Успех!! :)По темата - странно, гадно, защото е на училище в понеделник.

Priceless
10-08-2009, 14:43
Яяявно и днеска няма да се излиза.

tochica
10-08-2009, 14:57
много ми е кофти и гледам все да си намирам работа, защото иначе ще полудея
тъжна съм, чувствам се виновна, стяга ме гърлото, рева за нищо, неспокойна съм, паникьосвам се и ме е страх от бъдещето, ама много
и си мисля за смъртта, а не искам
изнервена съм, не мога да се контролирам, избухвам и това не е от пубертета, вече го минах

cookie_master
10-08-2009, 15:05
много добре :grin:

Kukumqvka
10-08-2009, 15:10
Мамка му и днес няма да изляза :(

Vilencety
сТраах0тноооо :grin:

Priceless
Мразя ги. Мразя ги всичките.

kataklysmBG
10-08-2009, 15:15
В настроение :D

courtney
10-08-2009, 15:29
Размазана отвсякъде, болят ме крака, ръце, имам мазоли, синки, обичам го тоя спорт! :lol: Няма да изтрая чак до понеделник, сигурно още в събота ще навия някого да играем. Като изключа факта, че за утре имам към 8-9 часа четене, решаване на задачи и още четене и писане, съм перфектно, доволна съм от живота. :)

mmKamm
10-08-2009, 15:45
Вече съм сигурна, че яко се сърди...въпреки, че аз съм човека, който трябва да се сърди. :-k
Тоест не се чувствам добре.

ThePowerOfLove
10-08-2009, 15:54
Тъпо ми е.

BlueKnife
10-08-2009, 16:00
мре ми се ;] /fav phrase ;d/

PsychologicalDisorder
10-08-2009, 16:09
добре съм. :д

LoveRetroMusic
10-08-2009, 16:31
баси скапаното ми е ;\

DevilWish
10-08-2009, 16:34
Хах кефя се на Леле како :))) релаксирам си ,мисля си за него, чакам да дойде време да ходя на доктор .. . тва е общо взето . .

fenastz
10-08-2009, 17:05
кофти :( и аз съм виновен

LoveRetroMusic
10-08-2009, 17:25
АГРРРРРРРРРР, и утре да минава .. и малко почивка ! ](*,)

FromAutumToAshes
10-08-2009, 17:28
Ооо аз утре много ще се направя :grin: :lol: :lol:

Dimana99
10-08-2009, 17:29
Добре

MetalZone
10-08-2009, 17:35
:smt022 :smt022

FromAutumToAshes
10-08-2009, 17:49
И сега за к'во и го пратих тоз смс ? пхаха мн съм зле.. че и тя със всичкия си акъл и ми отговори, сам се прецаках сега и с нея ще трябва да се занимавам :-o

Infosoul
10-08-2009, 17:51
Откачам :(

Hilary_
10-08-2009, 17:54
положението е отчайващо .. :smt021 :smt021 :smt064

FromAutumToAshes
10-08-2009, 17:57
Баааахти тварежните индиви :-x :-x НА КЛАДААААААААААААААААА ! хахахах xD

Assshley
10-08-2009, 18:02
Съсипана ...

Kukumqvka
10-08-2009, 18:03
Зле ми е.Трябва ми пространство .. боли ме ръката,подута е.Изгорих я.Утре три конторлни,едната първия час .. аз тогава спя,контролна ш прая ебати .Офф реве си ме,даже не знам защо.Тъп живот,тъп свят,тъпи предрасъдаци :(

LoveRetroMusic
10-08-2009, 18:15
тъпо даскало .. грррр :@

sugarcult08
10-08-2009, 18:17
пфф ... всеки ден един и същ :(

Priceless
10-08-2009, 18:22
Лицемериии. Лицемерие навсякъде около менннннн. А ми се пишеше "приятелка". Пфу .. да гният в Ада всичките. Ебала съм им майката.

LoveRetroMusic
10-08-2009, 18:53
ти не си за мене ..

lipsvashh_mi
10-08-2009, 19:02
поредните контролни минаха много добре...още 3 и ще си починем малко :D тамън срядата ще ми е спокоен ден,без излишни натоварвания...уча,уча и пак имма чувството,че не си научавам по всичко..засипват ни с простотии всяккави ...ох,горките ние :lol:
искам почивка ама няма.
Иначе се радвам за една приятелка....най-накрая да намери момче,с което наистина да си отиват и да се харесват...големи са сладури :-)

DevilWish
10-08-2009, 19:35
Добре.Бях на доктор, няма да се умира :))) Сега си лягам.Ще се насъждавам на удължения 4 дневен уикенд :) 8)

giveupbitch
10-08-2009, 19:57
ми..никак
;\

XTREMEFREERIDE
10-08-2009, 20:25
Strange night.

Re5peC7
10-08-2009, 20:31
точно се прибирам и мисля да си пийна малко биричка

leko_otkachena
10-08-2009, 20:32
оо аз съм много кисела днес .. всичко ми е черно :x

hahavteen
10-08-2009, 21:32
Чувствам се на седмото небе! Утре ще се видя с най-добрата ми приятелка И ще изненадам приятеля ми (и двамата не живеят в моя град). Направо нямам търпение! :grin:

Re5peC7
10-08-2009, 21:39
`ше полудея.....

Priceless
10-09-2009, 03:08
Спи ми се. Адски мноооооооого ми се спи.

Jumbie483
10-09-2009, 03:51
На мен не ми се спи :D
Амааа станах в 6:10.. И 6:30 бях напълно готова за даскало. А с една приятелка ще се чакаме в 7:00 пред моя блок. Ииии от 20 минути стоя като идиот и не знам какво да правя.
Другата седмица трябва да си навивам часовника най-рано в 6:20.
И сега имам 10 минути на разположение.. ии ще ги прекарам в и-нет и после заминавам.. 8-)

Hilary_
10-09-2009, 04:08
пфу .. очакват ме 5 дъълги часа в даскало .. :D :D .. но по - важното е, че сме петък!!! :razz: :razz: :razz: :grin:

kindergarden
10-09-2009, 06:12
пфф тряа да уча мамка му мамка му и тъпата химия :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x кой нормален ще сложи в един ден един след друг час по биология и час по химия ея акъл нямат :-x и на сичкото отгоре контролно по химия ще правя бе деба лайнарщината поне да се свършва с тея входни че ми дойде до гуша :-x тая седмица имах 3 входни мамка му бе :-x и на сичкото отгоре пачата по английски не ми писа 6тица щото видиш ли имах 1 единствена грешка от 14 възможности :o :-x поне в неделя може да ходя до София мааалко на шопинг :oops: 8-) :D

LeMoi
10-09-2009, 07:31
пф връщам се от доктора.. не съм много зле ама пак болен :? :(

kindergarden
10-09-2009, 08:00
абе верно има някакъв грип...айде в грипна ваканцияяяяяяяяяяяяяя :grin: :grin: :grin: :D

valdesbg
10-09-2009, 08:08
Ивелино - после ще мрънкаш що учите до средата на юли.

Аз съм изкъпан, наспан и нахранен :) Страхотно се чувствам :)

sh3_1s_7h3_0n3
10-09-2009, 08:10
Аз съм изкъпан, наспан и нахранен :) Страхотно се чувствам :)

аз пък съм точно противоположното....
особено гладна се чувствам... ;/ ама ме мързи да ям. ух :o

valdesbg
10-09-2009, 08:12
особено гладна се чувствам... ;/ ама ме мързи да ям. ух :o

Това може да се окаже проблем. Пробвай да измислиш някакво конструктивно решение, на така създалата се ситуация :)

kindergarden
10-09-2009, 08:19
Ивелино - после ще мрънкаш що учите до средата на юли.

Аз съм изкъпан, наспан и нахранен :) Страхотно се чувствам :)айде моля ти са не стига че зимната ваканция е възможно най-съкратена пък и да нямаме грипна или дървена абсурд...ти когат си бил ученик ваканциите зимните са били по 10-12 дена минимум плюс че сте имали грипни и дървени не е честно...а сега пък даже не можем и да губим даден час ако го няма учителят ще ни вкарат заместник 1 единствен час не може да губим....ужас!!!! така яко са ни затегнали че не знам :(

kindergarden
10-09-2009, 08:23
Работата върви към анорексия.... за т'ва трябва да се яде, пф.аз пък не трябва да ям...несправедлив е светът :D

valdesbg
10-09-2009, 08:30
Ваканциите ни бяха 25.12-04.01 и 01.04-10.04, съответно 6 или 7 дена за първата и 8 за другата, грипни и дървени не са обявавали, точно защото после ще киснат до никое време. Мисли малко. И спри да се оплакваш за глупости. Не ти ли писна? :)

Нас ни стягаха яко, затова сега не мрънкаме. Вас лекичко са ви дръпнали юздите и веднага ревете.(тук говоря общо, не конкретно за теб)

Шефке - мъдро решение :)

sh3_1s_7h3_0n3
10-09-2009, 08:36
Искам и аз ходя на училище, беееееееее! :?
Изобщо 'гък' няма да кажа. Толкова беше забавно..., баси.

kindergarden
10-09-2009, 08:38
Ваканциите ни бяха 25.12-04.01 и 01.04-10.04, съответно 6 или 7 дена за първата и 8 за другата, грипни и дървени не са обявавали, точно защото после ще киснат до никое време. Мисли малко. И спри да се оплакваш за глупости. Не ти ли писна? :)

Нас ни стягаха яко, затова сега не мрънкаме. Вас лекичко са ви дръпнали юздите и веднага ревете.(тук говоря общо, не конкретно за теб)

Шефке - мъдро решение :)ам все пак и аз съм била на училище,когато и ти си бил...ваканциите бяха по-големи :)

и не не ми е писнало да се оплаквам за глупости! това ме засяга в момента,това ми тежи дори да е глупост ми е трън в задника...и имам право да се оплача :?

valdesbg
10-09-2009, 08:39

Айде да се връщаме. Класната толкова ме обичаше, как ще ми се зарадва само ;) Трябва да мина да ги видя, тия от мойто даскало :)

vesito13
10-09-2009, 08:56
Ми добре , може да се каже :) След малко отивам на лекар. :) Тея дни ще трябва да наваксвам това, което изпуснах, а то не е малко, ама ще се справя :) Няма значение, животът е хубав :smt001

sh3_1s_7h3_0n3
10-09-2009, 09:30

Айде да се връщаме. Класната толкова ме обичаше, как ще ми се зарадва само ;) Трябва да мина да ги видя, тия от мойто даскало :)

На мен ми липсват училищните моменти... множеството фестивали, празници 8-) пък и материята беше в пъти по-лесна. :D Сега къде са ме пратили да отчитам експлоатационни лизингови договори...
Тогава беше по-забавно като зациклиш на някоя математическа функция с 5 неизвестни, отидеш без домашно и черна точка в тефтера на госпожата. 8-)

lipsvashh_mi
10-09-2009, 09:38
ууу,Киндерче не си единствената с химия и биология в 1 ден...аз също съм на тоя принцип...само,че разликата е,че в тоя същия прекрасен ден имам уроци по ае,био и сип бел... :)
вчера имахме 2 котролни,днес 1,другата седмица понеделник и вторник по 1 ама поне ехимия дното и се радвам :-D
днес леко изпуснах час на класа ама съвсеем лекичко...мързеше ме да се тътря за 1 и 30 пък и ако бях тръгнала за 1ви щях да пътувам сама :D

Assshley
10-09-2009, 10:00
Празно ми е боли ме главата апък баща ми пак е събрал някви пияндурници в къщи е като бардак отново .. пф смятай 1 часа на обяд е . :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x Освен това кофти мислите и случките от вчера още не са ми излезли от главата .. постоянно мисля за това и ме е страх във всеки един момент дали той няма да е някъде с нея .. едва ли нещо вече ще бъде както преди .. всичко до сега прощавах ама точно това не мога да го простя .. просто не мога да го преживея,не мога да го преглътна .. сякаш имам някакво огромна буца в гърлото и не може да излезе .. Мисля,че напразно се опитваме да залепим нещо,което се е счупило още преди време .. много одавна .. Ужасно ми е .. имам чувството,че всичко отиде по дяволите този път наистина и колкото и да ми казва,че му е гадно и т.н просто не мога да го повярвам .. каквото и да каже вече за мене е лъжа .. На всичкото отгоре ужасно ми се спи,а в 2 трябва да отида при майка да отидемда си купя нова преса .. след това трябва да се прибера (надявам се бърдака да е разкаран,защото искам спокойствие),да се изкъпя ако ми остане време да полегна и после да се оправя и да изляза да се забъркам пак в някой филм и пак да видя някоя грозна гледка .......
Добре излях си каквото ми беше на душата. 8-) 8-) 8-)

slun4ice_90
10-09-2009, 10:02
Няк'ви смесени чувства чувствам ха.Денят ще покаже,к'вото може. :-D Дано,имам късмет днес трябва ми спешно...Късметче, идвай при мен. :-o :D :grin:

Vilencety
10-09-2009, 10:06
Страхотноо днес правим 9 месеца с м0я приятел.Чакам го да си дойде и да излезем да го видяяя :grin: :grin: :grin: :mrgreen: =P~ :-) :smt007 :smt007 :smt007

Kukumqvka
10-09-2009, 11:16
Баси якото беше неска,а още колко остава .. :)

kukli4kata001
10-09-2009, 11:25

Прочетох и двата ти поста и мога да кажа ,че това момче определено не заслужава нито нищо от теб ,нито от другото момиче.Той е егоист.Плейбой.Иска навсички да се харесва.Иска да чува ,че го харесват ,а същевременно обеснява ,че обича сам онеговата приятелка, тогава за какво е потърсил номера ти.Няма смисъл да се занимаваш.Зная ,че е трудно, но зарежи го и си намери някой ,който ще те оценява ;) Успех!! :)По темата - странно, гадно, защото е на училище в понеделник.
Благодаря ти много за отговора! Наистина си права и аз го разбирам, той не ме заслужава и въпреки всичко ще го разбравя. Не е единственото момче на земята има още толковаааа много хора :)

kukli4kata001
10-09-2009, 11:34
Всъщност мисля си за това, че брат ми ще си идва за уикенда :grin: :grin: :grin: :grin: и съм може би много щастлива. Не съм толкова щастлива колкото обикновено, затова е виновно онова момче. Но всичко което ме крепи е това,че той не заслужава и че някой ден ще се появи някой който ще ме обича повече от всеки друг на земята и ще търчи след мен. Ще ме уважава и няма да ми обяснява колко иска да му призная,че го харесвам и колко обича друга. Ще ми обяснява,че аз съм целия свят за него и аз също ще го обичам! 8)

KiNgGRaND
10-09-2009, 11:41
зле

LiRRRa
10-09-2009, 11:42
Чувствам се тъпо, че се замотах с ония идиоти . . .
Чувствам се тъпо, че им позволих да ме заблудят . . .
Чувствам се тъпо, защото очаквах един супер готин ден, а се оказа ебаси шибания прецакан ден . . .
Болна съм.
Боли ме глава.
Спи ми се много, а трябва да излизам по работа. . .
Утре ме очакват още изненади, но този път няма да си правя прибързани заключения, няма да си правя предположения и т.н.
Вече не ми пука.
Край.
Най-накрая ще стана безчувствен непукист, явно така се живее най-лесно. Без ядове.
Охх..искам да се хвърля от някъде, честно. Омръзна ми всичко.
И все пак...ебавам се, няма да се хвърлям от никъде, нито пък ще се предам. Ще си разреша всички проблеми и ще мисля два пъти повече с главата.
Няма вече да се влияя от чуждото мнение . . .

Не ми пука anymore... IDC !!

:?

LoveRetroMusic
10-09-2009, 11:56
АААААААААААА СВЪРШИХМЕ ТЪПОТО ДАСКАЛО ЧОВЕК :-|
Даже съм на волейбол следобед, баси якия деееееееен :grin:

3oPuTy
10-09-2009, 12:03
Оффф боли ме главата :o Мисля да си легна до 17:00ч.,че после имам доста работа :? Трябва да се пресирам,трябва да се лакирам,да се нагримоцам,да реша к'во ще обличам ... :? А след това цяла вечер при моя дивак :grin: :-) Само дано да не ме ядоса нещо,защото пак ще го целя със захарчета 8-)

Лек ден на всички :-)

justt
10-09-2009, 12:16
Мой ред е да не ми пука ... за нищо! [-( 8-)

Йейй ... най-накрая два дни почивкаа. (sun) :lol: :lol:

SuNsEt
10-09-2009, 12:26
Тъпо се чувствам.Таман тръгне да се оправя едното,затъва другото. :x Не знам да се радвам ли,да не ми пука ли...или какво?Аман!

BloomF
10-09-2009, 12:30
Тъпо! Хванах се с умник, който не знае какво иска.. :?

Kukumqvka
10-09-2009, 12:37
Скучно ми е.

Presley
10-09-2009, 13:10
Оффф боли ме главата :o Мисля да си легна до 17:00ч.,че после имам доста работа :? Трябва да се пресирам,трябва да се лакирам,да се нагримоцам,да реша к'во ще обличам ... :?
Въх

Kukumqvka
10-09-2009, 13:14
Чудя се вече,защо се на мен?
То пък да ти писне да гледаш оптимистично на нещата.
Баси колко яко ме 'захвърлиха' всички,изглежда не съм толкова не заменима,колкото ме описваха .Нищо няма смисъл.
От където и да го погледна само спомени и нищо друго.На едно място си стоя.Зациклила съм и не мога да тръгна .. Понякога се чуда дали въобще ще ми тръгне.Баси за к'во нямам късмет,що не съм щастлива?К'во по дяволите искам?Толкова ли е много .. защо бе,защо живея в този безразличен и сив свят.Писна ми!Много ми писна. :?

ЖАЛКА СТАВАМ!

Presley
10-09-2009, 13:20
.. защо бе,защо живея в този безразличен и сив свят.

3ащото си се примирила с него.

Vilencety
10-09-2009, 13:24
Бясна съм :-x :booooomb: Прибирам се от тренивовка и ще се къпя апак то вода няма в бойлера :booooomb: :-x сега тряба да ЧАКАМ :-x :x :x

Kukumqvka
10-09-2009, 13:28
.. защо бе,защо живея в този безразличен и сив свят.

3ащото си се примирила с него.

Да,така е.Виновна съм си.И това ще мине.

GossipGirl89
10-09-2009, 13:53
Леко притеснена. В Понеделник съм на важно интервю и ме е страх да не се издъня нещо :( Отделно имам да пиша разни курсови, да правя презентации, а не знам как ще смогна... Изобщо - закъсала съм го яко :(

IwillBeMissingYou
10-09-2009, 13:58
3ле се чувствам.
Липсва ми концентрация и с каквото и да се эахвана,не мога да го докарам до край.Адски тъпо е...причината е,че мисля само эа едно момче,с което искам да бъда,а энам,че няма да се получи.

valdesbg
10-09-2009, 14:30
Госип - успех от мен :)

Аз се чувствам малко изморен, а съм едва от един час на работа :)

kukli4kata001
10-09-2009, 14:57
Мисля си за него. Пише ми, казва ми, че искал да ме хваща за притятелка :shock: а казваше, че я обича. Не вярвам всичко да е приключило между тях. Сигурна съм, че има още нещо гнило..не знам,не мога просто така да забравя всичко чуто досега. Може би пък иска да е с мен само да си губи времето докато я спечели отново. Може би само съм му симпатична и знае, че го харесвам и айде. Вика си защо да не се позабавлявам малко. НЕ ЗНАМ, НЕ ИСКАМ ДА ЗНАМ!
Толкова неща не трябваше да се случват, не заслужавам момче, което няма да ме обича и на което няма да му пука за мен. Мога само да се моля да ме сполети нещо добро и да съм настрана от лошите неща. Просто не заслужавам такова нещо...
Наистина се надявам нещата да се оправят и да изпитам онова спокойстви когато нямам проблеми, а сега отвърте направо се разпадам... :(

valdesbg
10-09-2009, 15:21
Кака ми(3oPuTy) е луда. Лудаааа :D

Баси как успя да ми оправи настроението, както само тя може :oops:

Какоооо - обичам те, шматко такава! :-)

3oPuTy
10-09-2009, 15:23
^ Луда?!Аз?! :shock:
Ти ми изневеряваш с Пешо,Ванката и Митко,а аз съм била луда :shock: :razz:
ЛИГЛЬООО :lol: Ще те бия 8-) Заради теб още не съм отишла да се пресирам :-D :-)

valdesbg
10-09-2009, 15:26
Айде сега семейния скандал тук ли го пренесохме...

БАси не го очаквах от теб...Собствената ми сестра/жена.

Изчезвай да се пресираш, аз ще мисля как да замажа положението с Ванката, Митко, Пешо и Гош...опс. Това последното не си го чула :Р

:-D

Казах ви че е луда, казах ви :D

3oPuTy
10-09-2009, 15:31
^ И с Гошо ли?! :shock: Как можа ... :shock:
Край!От утре искам развод!Трите деца остават при теб ... + бъдещите 2 ... УСПЕХ!!!

ЛУД!!! :lol: :-) :D

По темата:Тая вечер май няма да остане време да се видя с моя :-o

valdesbg
10-09-2009, 15:36
Мии искай си бе, кой те спира :oops:

Казах ти го още на сватбения ден - имаше смелостта да се омъжиш за мен, сега ще имаш търпението да съм около теб :)

Kukumqvka
10-09-2009, 15:38
Имам бойнA задача, да пусна прахосмукачката .. и ми е някакво весело 8-)

.. пхах,правописна грешка :?

ThePowerOfLove
10-09-2009, 15:51
Почивам си :)

kukli4kata001
10-09-2009, 15:53
Спря да ми пише :-o може би така е по-добре.

Само си ръбя ноктите, което въобще не е хубаво. Ммм бати ще си идва, това е простооооо нямам думи - ЧУДЕСНООООО мисля,че се чувствам добре, просто ми трябва още малко доза забавление и още нещо :grin: :D

LoveRetroMusic
10-09-2009, 16:22
http://www.picvalley.net/u/43/10669_535.GIF

screamingvoice
10-09-2009, 16:25
Отвратително се чувствам,направо ми иде да убия някой.Все аз съм неразбрана :x

LoveRetroMusic
10-09-2009, 16:36
Идеално !!!!!!! http://www.funikoni.hit.bg/263.gif

FromAutumToAshes
10-09-2009, 17:05
Просто няма смисъл бе брат, отказвам се :?

DevilWish
10-09-2009, 17:20
Тъпо :С

Hilary_
10-09-2009, 17:23
тцЪ .. скучно ми е .. :? и съм ааадски разочарована!!! :o

LoveRetroMusic
10-09-2009, 17:25
Inlove 8-)

valdesbg
10-09-2009, 17:34
Не ми е добре.

Кратко и ясно.

KiNgGRaND
10-09-2009, 17:54
много наранен ...

kobrichka
10-09-2009, 17:57
самотно :(

Vilencety
10-09-2009, 18:23
Утекчително :-k

w0sh
10-09-2009, 18:32
Първата седмица лекции свърши малко разочароващо, но сега ще се направим за честита нова учебна.

Priceless
10-09-2009, 18:54
Никак.
Баща ми и майка ми заминаха заедно с брат ми за събота и неделя. Би трябвало да ми е забавно, ама не ми е. Тъпо ми е.

kukli4kata001
10-09-2009, 18:57
Пак мисля за негооо :x
Може би не трябваше да ми пише и да ми казвам това..защото не трябва да го харесвам той не ме заслужава, аз заслужавам някой който наистина да ме обича.
Или пък може с времето да се привърже към мен? Не знам..толкова много пъти през живота съм не съм повтаря 'не знам' както сега го правя във всеки пост. Явно не ме заслужава, просто му трябва някой до него, а аз не заслужавам толкова малко...Ммм както може би е по-добре да каже - "понякога трябва да забравиш какво чувстваш и да си спомниш какво заслужаваш!" Не знам дали този случеи е такъв, но мисля че да...... :-o :-o :(
Просто не искам да съм тази, с която ще се утешава и ще си губи времето, не заслужавам такова нещо и такова отношение!!!

LoveRetroMusic
10-09-2009, 18:59
I will be waiting for a boy like you .. lqlqlqlq :smt008

kukli4kata001
10-09-2009, 19:04
Всъщност няма да мисля повече за него. НАИСТИНА трябва да съм спобня какво заслужавам, ще го забравя не е той голямата ми любов мога и аз без него. Ще срещна някой ден някой който ще търчи след мен, а не аз след него. Той ще се разтреперва като ме види и той ще ме гледа, не аз!
:) Вече ще се стегна и всичко ще е ок! Определено не съм и няма да съм тази която ще страда, ще бъде измамена и използвана!!!!!!!!!!!!! :x

MetalZone
10-09-2009, 19:08
Не ми е добре.

Кратко и ясно.

XTREMEFREERIDE
10-09-2009, 19:14
Супер съм. Прибрах се най-сетне. Излязох с една приятелка и Го видях. По-дяволите, толкова е готин с новата прическа. Фрапиращо! :-) Бях му взела едно космато плюшено мече.. ей така без повод, и по някаква случайност той адски много му се зарадва.. цял ден си го гушка и целува.. Сладурчо. Толкова го обичаммм... =P~ :smt007

ThePowerOfLove
10-09-2009, 19:21
Заспало ми е и след малко ще лягам. :?

Hilary_
10-09-2009, 19:22
Заспало ми е и след малко ще лягам. :?

и аз така .. :? :?

Kukumqvka
10-09-2009, 19:41
Много съм добре ... пийнах три бирички с наборите от съседния блок и кой като мене,ся мисля да досаждам на някой в скайп.Ах,как им се радвам като не знаят как да ме разкарат деликатно :lol:

Assshley
10-09-2009, 19:52
Чудя се къде се мотат някои хора пак ? Хмм .. ;) Междувременно отново съм бясна заради тези малки прости лиглички .. не го разделиха .. да *ба .. подарявам им го ве .. да си го взимат целия !!!! :-x :-x :-x Утре като я срещна тая ще я питам за кво ги е дрънкала тия глупости ама то е ясно за кво де .. пфф злета такива .. прости лапенца ! :-x Златното момче ...... не могат без него ми да си го взимат всичките тогава ии вън от живота ми ... :-x :-x :-x Прости работи всяка вечерррррр еййййй ;)

Lincheto
10-09-2009, 20:05
Спи ми се.

Priceless
10-09-2009, 20:08
http://vbox7.com/play:a9afe05d :grin: :grin: :grin:

TheGirlNextDoor
10-09-2009, 20:34
спи ми се..и като цяло ми е смотано такова.. :(

Kukumqvka
10-09-2009, 20:36
Офф,скапа ми се изведнъж настроението,писнаха ми тия промениливи работи 8-)

Lincheto
10-09-2009, 21:07
Оф, първата смяна си каза думата...

Lincheto
10-09-2009, 23:12
Явно няма да спя.. ;д

KiNgGRaND
10-10-2009, 03:24
добре, таман ще си пия кафенцето :)

Priceless
10-10-2009, 06:21
Скучно ми е. Нямам какво да правя. Направо ще се побъркаммммм !!!!

Hilary_
10-10-2009, 06:45
хъх .. много много сънена .. пък и скуката ме е завладяла от вчера .. :-o :? :? тцтц .. не ми се мисли и с колко хора се скарах вчера .. пфу писна ми бе .. ](*,) ](*,)

п.с. може би само ще се надявам да не се развалят нещата за концерта утре .. че тогава вече ... :-x :-x

Di
10-10-2009, 06:46
synliwo

DevilWish
10-10-2009, 06:50
Как се чувствам ли?Събудих се още в седем ,до сега четох книга ,слезнах долу да пия капучино ,гледам ,че наще продължават да са скарани . . не си говорят ,аз също не говоря с баща ми . . много приятно няма що.Да се подминаваме и да се пробваме как да се дразним взаимно.Глупава работа.На колко е години знам, ама колко акъл има . . съмнявам се.
Иначе съм гладна.Ядосвам се, че вали ,не може да се излезе да спортувам малко или ддз, пак ще трябва да седя тука цял ден като изрод. :#

kuklichka_bg
10-10-2009, 06:55
превъзходнооооооооооооооо о =P~ :smt007 =P~ :smt003 :smt007

Snickers
10-10-2009, 07:36
Боли ме глава, корем, повръща ми се, а след два часа и половина имам урок.
Всяка сутрин от седмица ми тече кръв от носа. Защо, по дяволите. Не, че не съм свикнала, ама до сега такова чудо не ми се беше случвало.
Написах по литература, ама днес ще говорим повече по български, а аз нищо не знам. К'во да направя, че година-година и половина аз/ние български език не сме учили.
Спи ми се, изморена съм, а днес нямаше как да поспя, а пък и след урока няма да мога, най-вероятно. Имам да реша толкова много задачи. Чувствам се затъпяла.
На всичкото отгоре трябва сериозно да си отворя тетрадката/учебника по английски и да преговоря, 'щото сичко съм забравила или пък просто ме мързи да мисля.
Много променливо настроение. Весело ми е, а изведнъж всичко се скапва.
Иска ми се да сме ваканция, все още.

valdesbg
10-10-2009, 07:38
По добре от вчера съм :)

Пак съм кратък и ясен :)

Vilencety
10-10-2009, 07:42
Ужасно сънена :D цялата съм подута от сън спала сам 12 часа още немога да си отворя очите :-D :D

PsychologicalDisorder
10-10-2009, 07:47
сънен и ми е кофти...

SmiLe1
10-10-2009, 08:46
В момента се чувствам като някой парцал... :-#

anonimchetou
10-10-2009, 08:58
суперррррррр deja vuuuuuuuu nananna

Faces
10-10-2009, 09:07
..и днес избрах СТРАХОООТЕЕЕННН ДЕЕЕЕЕННННННН :grin: :grin: :grin:

kukli4kata001
10-10-2009, 09:09
Странно добре :grin:

Jumbie483
10-10-2009, 09:12
Казвам, че съм добре, а колко е вярно аз си знам.

Priceless
10-10-2009, 09:16
Пхах :lol:

Едит: Добре, сериозна съм. МНОГО СЪМ ЗАЕТА! МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ ! :lol: :lol: :lol: :lol: Идиотиии ! :lol:

lipsvashh_mi
10-10-2009, 09:29
мързелувам,слушам си музика и се чудя как ли ще мине излета утре...100на 100 ще е забавно-все пак сме цялата компания,а и хора от другите класове ще идват..пък и жена ми ще е там :)
нещо лека носталгия ме обхвана,ама съм си обещала,че няма да го допускам-имам страхотен живот,още по страхотни родители и приятели....иии съм си обещала никакви нерви повече да не хабя по какъвто и да било повод :?
ПП намерих една стара любима песничка...поздрав с нея за всички съфорумници,които си падат по тоя стил музика де
http://www.vbox7.com/play:bade70ab&al=1&vid=1981972

ThePowerOfLove
10-10-2009, 09:51
Почивам си :) По-късно ще изляза. Обичам съботите 8-)

kukli4kata001
10-10-2009, 09:57
Глупакккккккккккккккккк :shock: :(
Защо постъпва така? Защо ми казва всичко това и послеее.. квоооооооо ш.ш. :x
Не ме заслужавааааа, нямааааа! Ще бъда силна каквото и да става ще се изправя на крака. ДОБРЕ СЪМ, НО ЩЕ СЕ ОПРАВЯЯЯЯЯ! Защо, защо защо защооооо? Защо е такъв, защо трябваше нещата да се получат така?
Не ми пука, ще бъда силна той не ме заслужава, по-добре да разбера сега истината отколкото късно!!!!!!!! :x :( :( :( :-o :-o

kukli4kata001
10-10-2009, 10:01
Нека си я обича, това е техен проблем. Не ме интересува нито той нито тя. Не заслужвам такова нещо! За какъв се има той, мисли си че ще разиграва :lol: :razz: наистина не е познал човека!!!! Да прави каквото иска, не аз губя а той. Нека са заедно не ме интересува вече. И без това ако съм с него не мога и няма да разбравя всичко чуто и видяно досега! Много неща не трябваше да се случват, въобще не трябваше да го поглеждам. Тогава той дори не се обърна да ме погледне, а бях толкова близо до него, толковаа и го гледах катоооо... НЯМААА ЩЕ БЪДА СИЛНА И ЩЕ ГО ЗАБРАВЯ!!!!

elsy
10-10-2009, 10:32
Хахаха, зле :lol:

kobrichka
10-10-2009, 10:39
Малко по-добре от вчера. :)

Priceless
10-10-2009, 10:46
Оф ебахти хората. Само ме изнервят. 8-)

KiNgGRaND
10-10-2009, 10:47
не спря да ме лъже , и сам бесен

Kukumqvka
10-10-2009, 11:36
Болна съм и ме боли всичко :(

vikipf
10-10-2009, 12:09
Изморена. За последните 72 часа съм спала 10, а и се прибрах днес в 7 от 100% DNB. И сега се чудя има ли смисъл изобщо да излизам.

xHARDCANDYx
10-10-2009, 12:38
Чувствам се... обичана :smt007

Punisherrr
10-10-2009, 12:51
Обичана и радваща се на слънцето,греещо през прозореца, надъхана да ходи да кара кънки след малко :P Ех,хубав живот е тоя.

Priceless
10-10-2009, 13:13
Не обичам да ме лъжат. Побърквам се. Особено когато това е "най-добрата" ми приятелка.

Hilary_
10-10-2009, 13:45
.. се ше се намери някое момче, което да ми се разсърди :lol: писна ми .. май по - цял ден само т'ва праат.. сърдат се на всички за всичко!!! :-x дразня се .. :?

valdesbg
10-10-2009, 13:49
Ивенце - сама си си виновна че се дразниш :)

Аз съм добре, за съжаление на работа. Ама днес и утре, и повече нямааааа :)

Мисля да се насочвам завбъдеще към рекламата и маркетинга. Даже тая вечер ще поровя за обяви да видя какво предлага пазара.

Hilary_
10-10-2009, 13:50
Ивенце - сама си си виновна че се дразниш :)

true .. :? :?

ThePowerOfLove
10-10-2009, 14:04
Цял ден в нас :? Ще отскоча с майка ми до пазара, а след тва на кафенце с една фр :)

Priceless
10-10-2009, 14:20
Ето защо толкова много го обичам. Лошото е, че сега си спомних за всичко минало.. ;/

FromAutumToAshes
10-10-2009, 15:00
Някои неща просто не се променят :(

3oPuTy
10-10-2009, 15:21
Яко ми е!!!
След около час и нещо ще отида да се видя с онова диване :smt003 Само се надявам някой да не ми развали настроението :x
Хах дано всичко да е ОКЕЙ!!! :-)

П.П.Батеее ... стоиш във форума,а в скайп никакъв те няма :x :-)

Jumbie483
10-10-2009, 15:24
Чувствам, че не аз се контролирам, а друг човек ме контролира. И от този човек завися.. Много гадно чувство, особено след като този човек изчезна и нямам никакъв контрол.. :smt119

elsy
10-10-2009, 15:42
Много ми е весело, а нема причина :lol: :lol:

Priceless
10-10-2009, 16:58
Липсва ми :(

kukli4kata001
10-10-2009, 16:59
Много злееееее........
ОБИЧАМ ТЕ КАКЧЕЕ СТРАШНО МНОГО, ЗАЩО ТЕ НЯМА СЕГААААААА???? МНОГО ТЕ ОБИЧАМ МНОГООООО С ТЕБ ИЗРАСНАХ МИЛОТО МИ КОТЕНЦЕЕЕЕ! СТРАШНО МНОГО ТЕ ОБИЧАМ И МНОГО МЕ БОЛИ ЗА ТЕБ,ТИ НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ ТАКОВА НЕЩОО :-# :-# :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :-k :cry: :cry:
ОБИЧАМ ТЕ СТРАШНО МНОГООО :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

Assshley
10-10-2009, 17:30
За пред другите ми е прекрасно обаче вътре в мене е ужасно .. ;[[

KiNgGRaND
10-10-2009, 17:38
мн ми е тъпо

Vilencety
10-10-2009, 18:47
Злее ужасно зле :cry: :cry: :cry: :cry: Утре си заминаваа моето момчее :cry: :cry: МРАЗЯ НЕДЕЛЯ !!! :cry: :cry:

Converse333
10-10-2009, 18:53
Чувствам се ужасно.От една страна,защото цял ден съм си вкъщи и цял ден съм сама.Няма с кого да изляза.Най-добрите ми приятели ги няма,другите са отбрани лицемери.Живота много гадно те преебава някой път... + Това и в любовта не ми върви напоследък.Немога да бъда с момчето, което харесвам и което ме харесва ... :(

Assshley
10-10-2009, 19:07
Добре,че бяха бебешоците да ме развеселятт малко .. [sun] :smt007 :smt007 :-({|=

XTREMEFREERIDE
10-10-2009, 20:07
:roll: Спи ми се адски. Днес станах в 08:00 да решавам задачи.
ТЪПИ ПОСТРОИТЕЛНИ... :-x
Бях с Моя навънка, а после в тях. Искарахме невероятно добре. Гледахме Just Mу Luck и той по някакво чудо на чудесата го хареса. :smt011
А утре заминаваам.. :-# Пак една седмица без да си го виждам.. :-# Вече ми липсва... :smt089 :smt089

tochica
10-10-2009, 20:13
денса ми се, ама сега, веднага

Irenchety
10-10-2009, 20:35
съсипана...
страдаща душа...
Днес се събудих към 6:00 сутринта, просто не можах да заспя повече... :-#
Отидох си у нас, защото бях у баба и майка ми цял ден не ме остави да стана от компютъра, защото и пишех рапределението за цялата година на първи клас и сега се чуствам просто скапана. :-# :-# :-#
Допълнително съм като пребита или дрогирана или сякаш е дошъл края на света.И НЕ Не Мога да повярвам , че между мен и Данчо всичко е свършило :-# :-k :-k .Просто сърцето ми е разбито и не мога да живея повече...
Каквото и да правя имам чуството че ще умра всеки момент...
Не мога, просто не мога да се примиря с това...
Защо трябваше да се случи така.. :-# :-# :-k :-k :cry:

Lincheto
10-10-2009, 20:45
Денят беше тежък. И утре се очертава да е. Но сега май съм по-добре.

elsy
10-10-2009, 22:26
Всичко ме боли, ама най-много ръцете 8-)

sladur4etyYy
10-10-2009, 22:32
Всичко ме боли, ама най-много ръцете 8-)

а мен- краката. днес се скапах от търчене, така ми се спиии.. 8-) и се чудя дали да дам шанс на един левент :D

doktora1mw
10-10-2009, 22:37
отвън : брутална мускулна треска на бедрата и ръцете
отвътре : трябва солидна доза алкохол :shock: и нова приятелка, по скоро само първото второто идва от само-себеси(нз дали се пише така)

ThePowerOfLove
10-10-2009, 22:58
Скучая. Играя една игра групово и тая вечер аз съм на смяна 8-)

Vilencety
10-11-2009, 06:40
Незнам как се чуствам но след няколко часа ще съм толкова зле че няма да ми се живее :cry: :cry: :cry: :cry: Моя си заминава и сега пак 1 седмица без да го видя :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :-# :-# :-#

Irenchety
10-11-2009, 06:47
Незнам как се чуствам но след няколко часа ще съм толкова зле че няма да ми се живее :cry: :cry: :cry: :cry: Моя си заминава и сега пак 1 седмица без да го видя :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :-# :-# :-#
не се безпокой мила, ти пак си по-добре защото след една седмица отново ще се видите :smt007
Ами аз...как да продължа напред като дори ми каза, че всичко е свършило по скайпа, дори не можах да го прегърна за последно... :-# :cry: :cry: Просто не знам как ако го видя няма да си сдържа сълзите... и как няма да изтичам при него и да го прегърна... :-# просто не зная как ще живея без него...с едно страдащо и разбито сърце :cry: :cry:

Hilary_
10-11-2009, 07:07
скуката ме е завладяла от няколко дни ... НО истината е днес вечерта .. :grin: :grin: :grin: хихи .. ше се съберем моите хора ии отиваме на концерта .. :grin: :grin:

dead_princess
10-11-2009, 07:20
липсва ми.. :(

Priceless
10-11-2009, 08:00
Спи ми се. Ааадски много ми се спи. Защо станах толкова рано е , мамка му :?

shoshinka
10-11-2009, 08:16
отчасти влюбена.. :(

Faces
10-11-2009, 08:28
Снощи беше лудница за първи път видях кво е то река от алкохол...и мамка му отива ми да съм рибка в нея :D :D :D

Assshley
10-11-2009, 10:28
Днеска станах изненаващо рано към 11 . ;х Учих колкото учих и сега смятам да влизам да се къпя и да излизам .. пак ще се скапя от обикаляне ама карай. :D И дано цигарите ми да са там,където ги оставих иначе ще се киллна. :o :? :D :D

Priceless
10-11-2009, 10:42
Изкъпана. :lol:

Vilencety
10-11-2009, 12:25
Тъжна :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :-# :-# :-# :smt089 :smt089 :smt089

KiNgGRaND
10-11-2009, 12:28
тъпо

Jumbie483
10-11-2009, 14:05
певчески настроена 8-)

nellsyy
10-11-2009, 14:22
имам мускулна треска, болки във врата и леко навехнат крак :( :(

тъпо ми е, скучно ми е, реве ми се :( :( :(

абе общо взето днеска не ми е ден :D :D

LoveRetroMusic
10-11-2009, 15:25
пф, толкова много искам да го видя, а ще стане чак след една седмица :smt089

PurpleDream
10-11-2009, 15:27
болнааааа :-x :-x :-x

lipsvashh_mi
10-11-2009, 16:02
днес си изкарахме просто чудесно..минахме 7 км пешачката до драгалевския манастир,супер забавно беше с цялата тумба...
Видях жена си -след морето така и не се бяхме виждали...разбрах,че един съученик от е има рз утре-т.е. 2 дни преди мене и много се зарадвах,че познавам още 1 везна...явно заради зодията идва голяма част от сходството в характерите ни...най-вече ораторската част :-D
утре и други ден пък имаме 2 входни-химия и математика..за химията съм подготвена ама тая математика ще ми изпие акъла направо :?
плюс,че ми сложиха БФто точно когато най-малко ми е удобно

Assshley
10-11-2009, 17:33
Липсва мииииии ;(

InloveSeventeen
10-11-2009, 17:35
Липсва мииииии ;(

LoveRetroMusic
10-11-2009, 17:42
цяла седмица, как ще издържа без да го виждаааам .. :(

:lol:

sugarcult08
10-11-2009, 17:45
Липсва мииииии ;(

Vilencety
10-11-2009, 17:48
Липсва ми ужасно мн ;[[[[ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Selfexcuse
10-11-2009, 17:58
Самотна съм откакто си отиде ..
Дано си по-добре там

lipsvashh_mi
10-11-2009, 17:58
Липсва мииииии ;(
разбирам ви донякъде как се чувствате...и на мен ми липсва...или по-скоро приятното чувство :)

BloomF
10-11-2009, 18:05
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Дано това настроение се задържи дълго при мен!! Пожелавам го и на вас :grin: :) /като ми е кеф съм мноого добричка/ :D

valdesbg
10-11-2009, 18:08
Чувствам се страхотно. Заради един, два коментара тая вечер.

InloveSeventeen
10-11-2009, 18:16

:lol:
Не ти завиждам ,аз само за 2 дни съм далече от нея...Бил съм и цяла седмица и наистина е ужасно ... :(

bloodyF
10-11-2009, 18:18
тъъъъпо .....ерррр... :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

XTREMEFREERIDE
10-11-2009, 18:46
пф, толкова много искам да го видя, а ще стане чак след една седмица :smt089

Липсва мииииии ;(

Липсва ми ужасно мн ;[[[[ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Чувствам се страхотно. Заради един, два коментара тая вечер.

Общо взето...

FromAutumToAshes
10-11-2009, 19:45
Форумциииии, домъчня ми за вас бе :D Бях леко възпрепядстван тия дни нямах много свободно време :(.

По темата - апффф ми не знам хем ми е добре, хем ми е гадно (чудите се как става това ? :D ТРУДНОООООО :lol: )

flowerlina
10-11-2009, 19:58
Боли ме корема :(

babity
10-11-2009, 20:01
Изплашена съм...

Assshley
10-11-2009, 20:25
Смятам да си лягам след малко,че утре не мога да стана за даскало пак .. ;// Уф апък как не ми се ходи просто не е истина .. Ии лайното ме натъжава с тея тревисти раути ии .. уфф :o Скапана вечер .. скапан ден !

3oPuTy
10-11-2009, 20:55
Да му е*а пу*ката майчина ... !!! :-x
БЯСНА СЪМ!!! :-x
Честно казано започна да ми писва от всички тия базици,намеци и т.н. от околните ... Държат се с нас като с малки деца ... Всякаш не можем сами да се оправим :-x Пфффф ... КРАЙ!!!Няма дори да правя опити да се държа мило с него ... Щом може толкова много да се влияе от чуждото мнение - ясна ми е работата ...
Както и да е :) Няма да се ядосвам (много) ... Време ми е да си лягам,че утре пак на даскало :?
Лека и мека на всички :-)

ThePowerOfLove
10-11-2009, 20:58
Слушам музика и трябва да лягам, че не знам утре как ще стана :?

InloveSeventeen
10-11-2009, 22:16
Чувствам се по-тъпо от всякога....за нея Обичам те да кажеш означава супер много и след 1 месец и нещо връзка , тя се реши и ми го каза,аз бях толкова стресиран ,че най накрая го каза , че и отвърнах "Е да бе лъжеш ..." :shock: :shock: :shock: :shock: :( :( :( :booooomb:

lipsvashh_mi
10-12-2009, 04:16
чудя се какво си въобразявам и защо съм такова мазохистче...
иначе минах през тая черна дупка преди рдто и иначе настроението е на макс,въпреки,че математиката още леко ме тревожи :)
опитвам се да не бъда с големи очаквания,защото съм на 80 процента и повече сигурна,че ще си остана само с мисленето и нещата няма да станат както ги искам..въпреки,че не съм сигурна дали го искам изобщо де :D

Hilary_
10-12-2009, 04:17
тцЪ да му се невиди и скапания концерт!!! :-x :-x Втори път няма да направя тая грешка да отида!!! Пфу пфу .. то линейка щеше да ни згази, после взаимно щяхме да се удушим .. после пуснаха няква простотия и всички се издавихме там .. гласа ми е паднал от скапаното викане + това ме боли гърлото .. абеее ужас!!! :-x :-x Уби ми се всичко, което имах като желание за тоя концерт .. адски разочарована съм .. :? :?

Радвам се, че днес е нов ден .. само не се радвам, че след малко отивам на даскало ама ще го преживея .. 8-) 8-)

Faces
10-12-2009, 04:28
Както всеки ден и този го посрещам с вдигната глава въпреки всичко и напук на всички I neva back down bitches 8)

XTREMEFREERIDE
10-12-2009, 11:32
Ей на т'ва му се вика ''Късмет". Да изрешиш А и Б група през weekend-а и да ти се паднат на контролното задачи от В. ](*,) Както и да е. След топва пък разбрах, че госпожата ми ме записала за състезание по Математика. WTF?! Никой не ми е търсил мнението даже.. :x

В училище беше яка тъпня. Сега чакам една приятелка да се върне от Биология и да ми кликне да изляза пред нас да се разберем за една Аеробика. И така.. седя си и се чудя да уча ли, да не уча ли..

Мм, а Той много ми липсва..
Толкова много.. :-#

LoveRetroMusic
10-12-2009, 13:15
кога ще дойде петък, трябва да пиша пак глупави наказания, а имам много по-важно работа, да е да седя на компа ;D

искам да го видя, петъъъъъъък :smt089

DevilWish
10-12-2009, 13:45
Нямам търпение вече.Времето имам чувството ,че е спряло.Остават още максимум 45 мин, а не ми се чака и миг :)

LoveRetroMusic
10-12-2009, 13:47
имам такива добри приятели :X :X :X

](*,) ](*,) ](*,)

Suzie
10-12-2009, 14:14
Странно се чувствам. Днес си сменям драстично настроенията през 30мин..

justt
10-12-2009, 14:25
Пфуу, скучно ми ее. :lol:

Jumbie483
10-12-2009, 14:51
Днес новата госпожа по български ни чета, като поздрав "Камъните на живота"
(ако някой не се сеща за кое говоря: http://www.frror.org/index.php?option=com_content&view=article&id=60:2009-08-28-19-10-27&catid=37:2009-08-25-22-11-26&Itemid=62 )

И накрая ни каза "Аз смятам, че вие сте достатъчно умни за да разберете кои хора във вашия живот са големите камъни.."
И аз си помислих "Госпожо, ами ако един човек е самият ни бокал?"

Ох, влюбена съм :smt102

KiNgGRaND
10-12-2009, 15:03
изморено

TheGirlNextDoor
10-12-2009, 15:29
трябва да учаа по история а ми се излизааа :cry:

mechtaq_za_teb
10-12-2009, 16:03
Странно, но се чувствам празна... и ми е все едно.

LoveRetroMusic
10-12-2009, 16:07
Искам да го видяяя, не мога да спра да мисля за това, пф :>

Lincheto
10-12-2009, 16:19
Подслушваха ме ;д:Д Но никой нищо не чу 8)

justt
10-12-2009, 16:34
музикалноо .. 8-) :-({|=

Assshley
10-12-2009, 17:19
SOOOOOOOO BADDDDDDDDDD AGAINN ;[[

one
10-12-2009, 17:41
Перфектно.

LoveRetroMusic
10-12-2009, 17:46
петък http://www.funikoni.hit.bg/038.gif

giveupbitch
10-12-2009, 18:33
шибано ми е

ShowMeYourGenitals
10-12-2009, 18:37
болна, погълната от скуката
...влюбена

Hilary_
10-12-2009, 18:41
пфф и аз се разболях да му се невидиии .. :-x :-x иначе .. скучно ми е, нервно ми е .. притеснено от една страна .. :o :o :(

flowerlina
10-12-2009, 18:50
Ядосана, недоволна :-x

XTREMEFREERIDE
10-12-2009, 19:00
Miss him.

:smt007

FromAutumToAshes
10-12-2009, 19:04
АХ КОЛКО СЪМ БЕСЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН :booooomb: КАК МОЖАХА ДА СЕ НАПРАВЯТ ТАКА ВЕ ТЪПИТЕ ГЛУПАЦИ ВЕ БРАТ :-x :-x :-x ПИСНА МИ ОТ ПРАВЕЖИ ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x СМЪРТ ЗА ТЯХ :x

LoveRetroMusic
10-12-2009, 19:04
Miss him.

:smt007

+ това, че ми се спи много, ама ми се и чете .. 8-)

KiNgGRaND
10-12-2009, 19:21
бати тъпотията