View Full Version : Как да се държим с момчетата за да ни забележат ??
[-o< да ви кажа чесно .. амиии незнам как да заинтересувам момчетата :oops: .. дали някой ще склони да ми даде 1-2 съвета ?? :mrgreen:
Kukumqvka
09-29-2009, 15:59
според мене,щом не знаеш как значи не ти е дошло времето.
lubomirky
09-29-2009, 16:00
Дай снимка да ти кажа дали да опитваш :D Иначе усмихвай се и не бъди злобна и надута.. Поне мен едно момиче не може да ме впечатли като говори цинизми.
Ами не, аз съм си хубава :oops: ама .. не е само външен вид :(
знам,че да искам съвети от други за товаа .. :? но просто исках да чуя вашите предложения да ги съпоставч с моите и да си избера най-правилният за мен :) [/img]
valdesbg
09-29-2009, 16:07
Покажи си гърдите - винаги дава резултат :)
lubomirky
09-29-2009, 16:09
Щом си си хубава, те ще те забележат. След това надявам се да знаеш какво да правиш ;)
не бъди като всички останали и НЕ прави това, което другите правят просто, защото някой си решил, че това е "модерно" .. хах .. :?
бъди уникална сама по - себе си .. дали с визия, дали с чувство за хумор, дали с поведение ... ти си решаваш .. а ако успееш да ги сучетаеш ще е най - добре .. :wink:
kindergarden
09-29-2009, 18:22
бе не знам ама един пич се привлече от една приятелка само като я зърна без дори да си говорят излязоха и ме викнаха и мен там да им светя :D и нито 1 дума не си казаха ама пича още я харесва O_O ай обяснете ми кво става :D
Висок ток, добро червило, деколте(ако имаш какво да показваш), походка, прическа, маникур, фондютен и си бомба. И ако мясаш няма начин да не те забележат. Избираш си момче, което искаш да те забележи и го гледаш и му се усмихваш. Задължително го гледай в очите. Ваща е лесна.....
LoveRetroMusic
09-29-2009, 19:11
Разкарвай се чисто гола и всички ще те забележат. Няма да ти липсва внимание. Нудисти Power ! :-P
experiment_m
09-29-2009, 19:20
Замеряй ги с камъни. :D Със сигурност ще ти обърнат внимание.
Майтапя се!
Важен е контактът с очите и да си имаш собствен стил, който разбира се да се харесва на повечето хора. И моля те не пуши, когато ходиш по улицата. Вярвай ми, много е гадно и отблъскващо погледнато отстрани.
LoveRetroMusic
09-29-2009, 19:21
Висок ток, добро червило, деколте(ако имаш какво да показваш), походка, прическа, маникур, фондютен и си бомба. И ако мясаш няма начин да не те забележат. Избираш си момче, което искаш да те забележи и го гледаш и му се усмихваш. Задължително го гледай в очите. Ваща е лесна.....
:razz: :razz: :razz:
Kukumqvka
09-29-2009, 19:25
:? и като му се ''надупиш'' веднъж,нещата се нареждат .. нали ве,умнико :razz:
Много мерси за съветитеее :-) :grin:
slun4ice_90
09-30-2009, 13:33
Бъди естествена(не с цял тон грим,а само с малко гланц). :-D Движа се в компанията на момчета и повярвай ми,колкото повече мислиш,че си падат по кифли,толкова повече грешиш...Е,искат да ги "минат" за веднъж.Ако искаш момчето да те оцени,не се хвърляй на врата му веднага.Покажи му,че си различна.Опознайте се и т.н. И,да и те искат да са обичани. :)
dimitar_ak
09-30-2009, 13:41
Слънчо, аз теб те обичам ама си ми извън възрастовата граница :oops:
vesela_bull
09-30-2009, 13:56
Не мисля , че трябва да си показваш тялото и да се правиш на някой .. Бъди естествена пък ако момчетата са свестни ще забележат това , което си . ;) Не съм спец по тея неща , но момичетата , които се радват на внимание от страна на момчетата в повечето случаи са кифли и наистина момчетата ги забелязват повече , за да ги минат просто :)
slun4ice_90
09-30-2009, 14:14
Слънчо, аз теб те обичам ама си ми извън възрастовата граница :oops: Без такивай,ей... :-D :shock: :oops: Ще си намериш момичето,пък и не се изкарвай голям.Днес, определено си се разлигавил. 8-)
FuCkInBuBbLeGuM
09-30-2009, 14:17
Оо сори че питам в твойта тема... мн искам да се запозная с 1 момче от съседния клас, ама се не мога да се престраша... някой съветец?
Офф топик: никога не съм мислела, че ще искам такива съвети ама ето на...
Ам според мен ако искаш да си по-директна отиваш и му казваш "Е как в съседни класове сме а още не съм се запознала с най-красивото момче" или нещо от сорта ако не просто че искаш да се запознаше с него щото ти е съученик
rihanna344
10-27-2010, 17:08
Най-естественото оръжие за впечатляване на момче,което не те познава е естественото поведение !!! Много е важно да не се правиш на такъв,какъвто не си.Това на мен един път ми изигра мн лоша шега-запознах се с едно момче,бяхме приятели,докато се държах естествено.Но през това време като бяхме сами,не намирахме тема за разговор и буквално мълчахме..И за това мислех,че на него му е тъпо с мен и започнах да се държа с него както с съучениците ми и с приятелите ми(ЛИГЛА).И оттам нататък просто...след около 1 седмица не се и видяхме.
Converse333
10-27-2010, 17:17
Когато искам да се запозная с дадено момче, просто отивам и го питам или моля за нещо. Така, той е щастлив, че ми е помогнал, а аз, че съм се запознала с него. Всички са щастливи! 8-) 8)
ОБЛИЧАЙ СЕ СЕКСИ , ТАКА ЩЕ СИ ПРИВЛЕКАТЕЛНА ЗА МНОГО МОМЧЕТА :-D
:? НЕ БЪДИ ОТ ТЕЯ МЕКИТЕ СЛИВКИ :-P
OldSchoolRebel
10-28-2010, 08:17
Съдейки по момичетата в днешно време, липсата на дрехи е мерило за привлекателност.
Ми говори по често с него, търси си начини да се присламчиш. Щом си хубава, вече са те забелязали. Но може би и тях ги е страх и питат в съседната тема как да те накарат да ги забележиш. Говори, общувай, и по скайпа може. Фб съкс за чатове.
rebeccaa
10-28-2010, 08:49
А защо просто не бъдеш себе си ? Не мога да разбера за какво трябва да спазвате дадени правила ?! пфф..
TheManTheLegend
10-28-2010, 09:03
+прилепнали дънки от които се показва леко бельото, мъжете винаги гледаме там и по-хубаво долно бельо увеличава шансовете ти да те хареса
Ssummerjam
10-28-2010, 09:39
Не е нужно да бъдеш като всички останали и да следваш определен модел на поведение, за да те забележат. Няма какво да направиш, че да ти обръщат внимание. Или харесват това, което си, или не. :)
findthetruth
10-28-2010, 10:25
1- Ако искаш просто да не си сама в събота вечер- тесни дънки, грим и палави ръчички ще са ти достатъчни.
2- Ако искаш качествена връзка със свястно момче- знай следното:
Мъжкото око забелязва красотата каквито и дрехи да носиш, както и забелязва недостатъците, независимо с какъв грим са прикрити.
Бъди себе си- ако се правиш на кифла, момчето ще те възприеме като такава- може да си поиграе с теб вечер-седмица-две, но чувства към теб няма да има.
При запознаването и опознаването бъди приятелски настроена, усмихната и искрена. Ако спазваш това и изглеждаш добре, успехът ти е сигурен!
и за пореден път.. ПРОЧЕТИ МИ ПОДПИСА.. 8-)
То ако някой те хареса ще хареса каквато си :D не е нужно да си интересна :?
например аз съм мълчалива в класа ..срам ме е не сставам от чина :D...пък някъв от началото не ме остава на мира и сяда само до мен занимава ме говори някви неща :oops: умирам от срам пред класа :D
MilanowPz
10-28-2010, 13:13
1. Бъди себе си.....
2. Хвърляй им палави погледи
3. Заговаряй ги дори с причината познаваш ли един кой си (измисли некфо име ) и така
Най важното не бъди срамежлива ;)
Замеряй ги с камъни. :D Със сигурност ще ти обърнат внимание.
Майтапя се!
Важен е контактът с очите и да си имаш собствен стил, който разбира се да се харесва на повечето хора. И моля те не пуши, когато ходиш по улицата. Вярвай ми, много е гадно и отблъскващо погледнато отстрани.
В съвета ти за пушенето напълно те подкрепям.Страшно селско е да се ходи по улицата и да се пуши.... #-o
angel4eto26
09-17-2011, 10:41
molqvi kajete mi kak da se darja s edno mom4e koeto haresva :(
cigarettekisses
09-17-2011, 11:46
А защо просто не бъдеш себе си ? Не мога да разбера за какво трябва да спазвате дадени правила ?! пфф..
LambOfGod
09-17-2011, 11:58
molqvi kajete mi kak da se darja s edno mom4e koeto haresva :(
И за какво ъпна тема от времето на абитуриентският бал на Хитлер с малоумното си запитване на шльокавица?
Еми така е, с тея съвети "бъди себе си" всеки си показва простотията.
rusalkatabs
09-17-2011, 12:30
ne se druj kato nqkoi razhaitena ne se prawi na hyliganka ..i da ne pushi dokato wurwish ..za edna dama e grozno towa..ne budi mng shumna..budi krasiwa no i skromna ii shte ti nalitat samii ;)))
rusalkatabs
09-17-2011, 12:31
ne se druj kato nqkoi razhaitena ne se prawi na hyliganka ..i da ne pushi dokato wurwish ..za edna dama e grozno towa..ne budi mng shumna..budi krasiwa no i skromna ii shte ti nalitat samii ;)))
TheNewReligion
09-17-2011, 13:23
Зависи от типа момче, което искаш да заинтригуваш.
Ако искаш да се харесаш на първокласен селяндур, накипри се и се прави на глупава.
Ако искаш да харесаш на нормално момче, бъди себе си.
Казвай неща които никога не би казала и прави неща които никога не си правила :)
ch0purche
09-17-2011, 14:12
Абе,просто бъди себе си! Няма нужда да се правиш на " Вижте ме,коя съм" или нещо от сорта! Дръж се естествено :)
anonymous708973
09-17-2011, 14:21
Аз викам да продължим темата, готина е :)
Честно казано, цялата тая игра с престорения смях и правенето на глупава не е за мен. Нямам идея с какво точно впечатлявам. Естествено, полагам грижи за външния си вид и въпреки че определено не съм от красавиците, по които всички въздишат и които всички познават, привличам достатъчно погледи. Усмивката, позитивната нагласа, задаването на въпроси в опит да опознаеш човека до теб и т.н правят добро впечатление. :)
Чувство за хумор. Трябва тролвате хората на живо, особено конкуренцеата.
Strength
09-17-2011, 14:43
1- Ако искаш просто да не си сама в събота вечер- тесни дънки, грим и палави ръчички ще са ти достатъчни.
2- Ако искаш качествена връзка със свястно момче- знай следното:
Мъжкото око забелязва красотата каквито и дрехи да носиш, както и забелязва недостатъците, независимо с какъв грим са прикрити.
Бъди себе си- ако се правиш на кифла, момчето ще те възприеме като такава- може да си поиграе с теб вечер-седмица-две, но чувства към теб няма да има.
При запознаването и опознаването бъди приятелски настроена, усмихната и искрена. Ако спазваш това и изглеждаш добре, успехът ти е сигурен!
Това.
blaaablaaablaaa
09-17-2011, 16:38
1-во, не се правете на такива, каквито не сте.
2-ро, спазвайте лична хигиена! 8-)
3-то, не е нужно да се обличате точно в определен стил (фешън, кифленски, емо, метал...), но е хубаво да изглеждате горе-долу добре.
4-то, за да ви забележат, просто се дръжте добре (не надуто) и чакайте.
5-то, ако е за точно определен човек, нищо не пречи да се държите по-приближено с него, но не и да скачате върху него като че ли е парче месо - така просто ще се отдръпне и край.
Няма точно определен начин, просто се случва или не.
angel4eto26
09-17-2011, 18:29
blagodarq na vsi4ki
angel4eto26
09-18-2011, 06:10
zdr pak sam az no sno6ti az i moqta priqtelka se sabrahme w tqh no tam doide i mom4eto koeto haresvam.Zapo4na da me zaka4a no neznam kakvo muztata i za po4na da se natiska s priqtelkata mi e kajete mi kak da go priema i kakvo da naprawq za da mi obra6ta vnimanie :( :( :( :(
blaaablaaablaaa
09-18-2011, 06:41
Ауч, гадно... Ами направи му лек намек за това, коета изпитваш. Имай предвид, че е възможно вече да е хлътнал по приятелката ти, така че недей да му изсипваш направо, че го харесваш (така само ще се отдръпне), направи му лек намек и изчакай.
angel4eto26
09-18-2011, 09:14
ms
everythingisrelative
09-18-2011, 12:37
на колко си години ?
anonymous708973
09-18-2011, 14:36
Не съм съгласна с това.
Получавам много повече погледи и комплименти, когато съм се "барнала" - нищо курвенско!, отколкото когато разхождам кучето из квартала по клин, потник и вързана коса.
Не съм съгласна с това.
Получавам много повече погледи и комплименти, когато съм се "барнала" - нищо курвенско!, отколкото когато разхождам кучето из квартала по клин, потник и вързана коса.
Oт кой квартал си викаш?
Phonique
09-18-2011, 14:47
Не съм съгласна с това.
И аз не съм съгласна ... когато съм в дискотека облечена както трябва получавам комплименти,но когато се разхождам или бягам с кучето с маратонкиqкъси панталони и потник,ме поглеждат и задминават....мъжкото око винаги забелязва с какво си облечена ;)
angel4eto26
09-18-2011, 18:58
na 14 godini sam :)
DiabolicalSoul
09-18-2011, 19:59
Не съм съгласна с това.
Получавам много повече погледи и комплименти, когато съм се "барнала" - нищо курвенско!, отколкото когато разхождам кучето из квартала по клин, потник и вързана коса. аз пък съм мъж и ти казвам, че е вярно... 8)
ясно ни е колкосте дебели и как излгеждате. хубав грим е такъв, който леко и ненатрапчиво подчертава хубавите ви страни - примерно ако имаш готини очи или устни и толкоз... а мен лично фондьотена (на който толкова се кефят момичетата) например ме отблъсква
Още помня как едно момиче със суичерче и широки дънки си седя и си пи биричката, без да я забелязвам много, много. По-късно като свали горните дрешки ми потекоха лиги по сутиена й.
Според мен няма определен стереотип, някои търсят цици, аз лично търся момиче, което ми допада не само на външен вид, но и да е интелигентна. :-D За жалост трудно се срещат
Rolisten
09-18-2011, 21:17
Детско излъчване ( 8-) ) + да е извън гнусните клишета и норми - огромен вътрешен свят ,който да мога да ровя и изучавам безкрайно без да спира да ме изненадва.
Огромен вътрешен свят ,който да мога да ровя и изучавам безкрайно без да спира да ме изненадва.
Физически или психически?
DiabolicalSoul
09-19-2011, 00:05
Огромен вътрешен свят ,който да мога да ровя и изучавам безкрайно без да спира да ме изненадва.
Физически или психически?кой каквото има да предложи :D :D :D
anonymous708973
09-19-2011, 05:55
Физически или психически?
Стига де.
Огромен вътрешен свят, в който мога да ровя.
Надявам се да не е физически, щото звучи особено... гнусно. 8-)
Rolisten
09-19-2011, 08:25
емоционално де 8-)
Разни хора, разни идеали :)
angel4eto26
09-19-2011, 18:50
mnogo vi blagodarq na vsi4ki za savetite za6toto az ve4e hodq s mom4eto koeto haresvam mnogo sam vi blagodarna hubava ve4er :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
angel4eto26
09-20-2011, 03:06
6te izvinqvate 4e pak sam az ama dnes mi e parvata sre6ta s mom4eto koeto hodq molqvi kajete kakvo da prawq mnogo se pritesnqvam
anonymous708973
09-20-2011, 05:39
Ох, боже.
За всяко нещо ли мислиш да ни питаш?
blaaablaaablaaa
09-20-2011, 06:36
Хубава си. Ок. Не се дръж като кучка, надута лигла или супер загоряла. Бъди себе си.
Щом си хубава, значи вече са те забелязали, просто не си разбрала. Ако е за определено момче... Прави му намеци, закачай го, бъди приятелски настроена. Иии не се прави на важна, а по-скоро бъди мила. :)
angel4eto26
09-20-2011, 12:35
Ох, боже.
mi tebe nikoi i nete e pital :)
gabsit000
09-20-2011, 12:38
напълно съгласна :) :) няма готови рецепти за привличане на мъжкото внимание..
Напротив!
Шкембе чорба (http://recepti.hemuz.org/81/рецепти-с-месо/шкембе-чорба)
anonymous708973
09-20-2011, 17:27
Стига де! Трябва ли да е точно тая гнусна шкембе чорба?
Мусаката няма ли да мине?
Ох, боже.
mi tebe nikoi i nete e pital :)
Маце, ти си тая, дето не знае елементарни социални правила, затова устичката затворена и попивай акъл.
gabsit000
09-20-2011, 17:39
Напротив!
Шкембе чорба (http://recepti.hemuz.org/81/рецепти-с-месо/шкембе-чорба)
и каква е ... да е по бельо...и да ти сервира мусака за вечеря ..а след това да правите най-невероятния секс и ти да си доволен :D:D:D:D
И само на шкембе чорба съм доволен. Жалко, че шкембето няма цици, щеше да е перфектно.
6te izvinqvate 4e pak sam az ama dnes mi e parvata sre6ta s mom4eto koeto hodq molqvi kajete kakvo da prawq mnogo se pritesnqvam
Мoля те!- http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php Направи ми тoва добро,че се дразня!
gabsit000
09-21-2011, 16:26
И само на шкембе чорба съм доволен. Жалко, че шкембето няма цици, щеше да е перфектно.
нали поне мечтите са безплатни ..любувай се на тях докато можеш :D
someonerandom
09-21-2011, 19:39
parvata sre6ta s mom4eto koeto hodq
??
leadyflame
09-21-2011, 19:53
^ Е първо се взима мъжът) па после следват срещи опознаване и така нататък :razz: може да са се спазарили по нета :lol:
Ръгай го, че ма чеша, после ша са целиваме.
monituuu
09-22-2011, 13:06
ЕСТЕСТВЕНО !
Бъде себе си! Ако не те забележи, всичко друго би било загуба на време!
parvata sre6ta s mom4eto koeto hodq
??
хаха и аз така реагирах , ама като помислите ако беше достатъчно голяма , че да излезе с някой преди да тръгнат .. нямаше да пита как да го свали нали .. ?! :)
Ами аз се опитвам да бъда мила,не че ми е трудно да бъда мила с човека когото харесвам..опитвам се да бъда естествена и да бъда възможно най-близко до момчето:)
Limitless
09-22-2011, 17:22
+1