View Full Version : За домашните любимци и отговорностите:)
Slave4You
09-29-2009, 18:59
Искам да питам тези, които имат домашни любимци.. кой отнася всичко? 8-) Кой му сменя тоалетната,кой оправя като направи някоя мизерия, кой го храни, кой му чисти и т.н и т.н. Защото вкъщи има доста скандали относно това, всеки си мисли, че не е негова работа :D
аз бях с птиците, но като бях по-малка мама ги гледаше, щото аз ги забравях от време на време 8-) (1 клас като ми взеха първото) след това аз се грижех за тях, но мама се занимава с кучето :)
VerryBerry
09-30-2009, 10:37
ами..имам костенурка,попринцип аз й давам да яде,но смяната на водата става с помощта на тати,щото терариумът е тежичък и сама не мога да го вдигна.Когато ме няма майка ми се занимава с костенурката
FuCkInBuBbLeGuM
09-30-2009, 12:16
Имам заек... отначало аз се грижех за него, но после ми писна (знаех че така ще стане) и майка ми се грижи сега за него.... Иначе вода и храна аз му давам.. тя отговаря за др-те неща.
аз се занимавам с котора ми :razz:
YourStar
09-30-2009, 15:31
Амиии,майка ми доооста ми помага със грижиге,като се замисля. 8-)
Slave4You
09-30-2009, 16:52
В анкетата бях сложила и че си поделяме отговорностите но не знам защо не е излязла :D
Attenti0n
09-30-2009, 19:27
грижа се и за 2те ми котки ... малко е неприятно сутрин преди да тръгнеш на училище да чистиш гарнета ама :) нали си ги обичам ...
pattRiikk
10-01-2009, 15:14
Имам костенурка и откакто ми я купиха /това беше доста отдавна ;д/ все аз си се грижа за нея. ;д :D
KoRnFlAkE
10-02-2009, 02:39
за котката на никого не му пука, освен на майка ми, така че тя си поема отговорностите. 8-)
за кучето аз и майка ми най-много се грижим. :)
Ми който свари :D Много си го тъпчем с гранули животина, но като става въпрос за чистене на кенефа му, всеки се ослушва :-D