Влез

View Full Version : ханша

ameli
09-30-2009, 07:57
здравейтеее 8-) та значи искам да ви питам за упражнения за ХАНША

нямам голям задник, нито корем, то тоя ханш ми е супер широк :x искам да го намаля някак си :o чакам предложения

3oPuTy
09-30-2009, 08:08
http://zamunda.net/details.php?id=55269 ;)

Bianca
09-30-2009, 08:43
Ти да си чувала за кокали? А за структура? :)

ameli
09-30-2009, 09:38
^ да и искам по някакъв начин да я променя :( (май ще е безуспешно)

natity91
09-30-2009, 10:14
и аз имам широк ханш и това ме побърква... Ужасно е !
Особенно като неможеш да направиш нищо.
Наистина неможеш , защото както казаха по-горе си е до кокал.
Просто тазовата кост е по-широка.
Жалко, но факт :( Ще трябва да си живеем с широките ханшове...
аз съм по склонна да се опитам да развия горната част на тялото си, за да компенсирам долната.
Плюс това имам много тънка талия и няма да ми навреди малко трен.

dimitar_ak
09-30-2009, 10:30
здравейтеее 8-) та значи искам да ви питам за упражнения за ХАНША

нямам голям задник, нито корем, то тоя ханш ми е супер широк :x искам да го намаля някак си :o чакам предложения

Тае Bo особено упражненията с краката. Хем е забавно хем полезно http://vbox7.com/play:84924ffb

Luscious_Heart
09-30-2009, 12:51
Кокала няма как да смалиш със спорт. Освен със суперзверска манекенска диета, от която те губят всичко - мускули, мазнинка, включително и костна маса. И накрая тю-тю... умират. :booooomb:

pinki
09-30-2009, 19:59
Кокала няма как да смалиш със спорт. Освен със суперзверска манекенска диета, от която те губят всичко - мускули, мазнинка, включително и костна маса. И накрая тю-тю... умират. :booooomb:
за 1 път чувам да се губи костна МАСА ](*,) та по темата.. кратко и ясно: няма стане 8-) И моя милост има същия проблем ама шанс 8-)

GabisiTa
09-30-2009, 20:02
Ако самите ти кокали са такива, няма как да ги промениш, нито с диета, нито с упражнение. :)

j_adore2
09-30-2009, 20:06
Ако самите ти кокали са такива, няма как да ги промениш, нито с диета, нито с упражнение. :)

natity91
09-30-2009, 20:47
И все пак е хубаво да чуеш , че не си сама нали :D :grin:

ameli
10-01-2009, 07:51
:D ами брагодаря за отговорите все пак :) а кои дрехи имат оптическото свойство да го намалят :o

natity91
10-01-2009, 09:21
Ами при всички положения се забелязва.. няма как.
Долу тъмно, горе светло. И аз обличам по-тесни панталони и по- широки блузки, защото са си ми слаби краката. Също така блузките си ги избирам малко по-дългички. Имам предвид някъде малко под колана. Незнам , но си мисля , че така съм по-добре.
Колкото до упражненията, които даде онази мацка по-горе... ами не са много лесни, но ако се постараеш се получава. Ще продължавам да ги правя. Дори да няма резултат, спорта е здраве. ;)

clever
10-01-2009, 11:19
за 1 път чувам да се губи костна МАСА ](*,)
ми анорексичките като изгубят всички мазнини почват да губят костната си маса.................. :?
по темата-радвайте се такива каквито сте;)
мисля че все още няма пластични операции на таза .. незнам :lol: :lol:

hrisid
01-08-2014, 21:36
az sushto imam takuv problem ne chak tolkova frapirasht,no imam i grubnachno izkrivqvane,koeto zaformq kartinkata,no nqma da se otkaja dokato ne polucha jelaniq rezultat,edin fizioterapevt mi kaza da pravq koremni presi,no ne obiknoveni,a pri izpravqneto vdigash ediniq krak sgunat v kolqno i go dokosvash sus sreshtupolojnata ruka sgunata v lakut i zad vrata toest lqv krak-dqsna ruka i obratno za stimulirane na musklite okolo hansha za da mogat da go predurpat..ne znam kakuv shte e efekta,no e edinstven variant,a tezi koito oshte ne sa se razvili napulno,imat po-meki kosti i kusmet

ГРЕН
01-09-2014, 08:10

Изумен съм !