PDA

View Full Version : Неразбирателство

cveteto64
10-02-2009, 07:00
Здравейте на почти 18 години съм и снощи како всяка вечер след даскало отидох на кафе с компанията. Майка ми същата вечер отиде на родителската ми среща. След като свърши изведнъж един от приятелите ми ми казва майка ти е отвън :shock: с мисълта, че нещо ме базикат излязох и тя беше там. Много пъти съм говорила с нея и съм и казвала да не идва там, защото кафето е малко и всички се познаваме и един вид ме злепоставя пред всички (като дойде тя иска да седне на друга маса и един вид ме проверява какво правя, с кого контактувам и т.н.). Та тази вечер излязох аз дръпнах я на страна и поговорих с нея. Казах и че не искам да сяда тук (тя беше извикала и по-малкия ми брат, който е голяма напаст) един вид я изгоних. После ми стана тъпо взех си нещата и започнах да и обяснявам по пътя, че ми е неприятно постоянно да ме следи и да не ми вярва. Когато се прибрахме ми каза, че била страшно обидена от мен и щяла да запомни това което съм направила. Разбирам, че иска да съм с нея, но сега са най-хубавите ми години и не искам да ги изживея затворена в къщи. Искам да се разбирам с нея, а е нямало ден, в който да не се скараме. Незнам вече как да и обяся, че искам да порасна, но не постоянно да съм "под крилото и" и да контролира всичко което правя.

Ако някой е имал такъв проблем с родителите си моля ви пишете и кажете как сте го разрешили...

ameli
10-02-2009, 08:10
отиди там, където майка ти не те иска 8-)

dimitar_ak
10-02-2009, 09:00
Майка ти просто се притеснява за теб. Мислиш ли, че тя е наясно за средата ти и какво правиш когато си навън? Говорите ли достатъчно?

cveteto64
10-02-2009, 09:10
Знае всичко. С кой излизам, къде ходя, казах и че пуша без да ме е питала. Знае всичко и пак ми няма доверие...

dimitar_ak
10-02-2009, 11:33
Знае всичко. С кой излизам, къде ходя, казах и че пуша без да ме е питала. Знае всичко и пак ми няма доверие...

Тогава не й прави на контра. Допусни я в средата си. Като дойде при вас в кафето нека поседи и види какво правите. Това ще я успокои. Правите ли нещо нередно, което не искаш тя да види?

bloodymirror
10-02-2009, 11:41
Сигурно всяка майка е такава..какво се притесняваш?!
А по-добре ли щеще да бъде ако въобще не се интересуваше от теб и не и дремеше къде си,с кого си .. кога ще се пребереш ?!

BrainPants
10-02-2009, 12:41
Моята ако направи такова нещо такъв скандал ще и вдигна... чееее просто наистина ще ме помни цял живот :D тя не знае аз къде ходя... т.е пита нооо :D не знае с когоо се събирам... а когато се прибера идва до мен и уж ми се радва ама ходи да ме души... естествено надушва алкохол и цигари :razz: жалко... и все пак се обичаме и се разбираме вкъщи.. защото всеки си мълчи и не засяга болни теми :-D

П.с - сега всички си мислите че майка ми е безделница но не е така :)
Кой български тийн не пие и не пуши ?

clever
10-02-2009, 13:31
ей
скоро стааваш на 18
майка ти я е страх да не се отделиш от нея
смисъл пълноретните вече отиват да живеят с приятеля си или приятелката някъде другаде;повече излизат и са така .. по-отделени от родителите си :)
и на майка ти й е мъчно :)
кажи и да седне с вас;кажете си това-онова;почерпи я с нещо-много ще се зарадва :)
друг ден й кажи че искаш да излезнеш само ти и приятелчетата и няма да те притеснява :)

ByK
10-02-2009, 13:38
оф боже :lol: е кво майка ти е иска да те види .. възрастта не променя факта че ти е майка и мисли за теб :) и аз не харесвам но когато съм навън тя идва да ме види как съм и си тръгва :) недей да я гониш така правиш гадно на нея пък и се излагаш пред приятелите си :)

WaterLilly
10-02-2009, 14:13
Сигурно всяка майка е такава..какво се притесняваш?!

О, да, със сигурност всяка майка шпионира детето си и го следи в кое кафе ходи, появява се изненадващо там с по-малкия му брат и го гледа какво прави. :lol:

Майка ти не мисля, че има право да се сърди, при положение че тя е тази, която се натрапва. Е, можело е и малко по-меко да й го кажеш, ама като не се усеща и след като си й казала вече пак го прави, няма как...