View Full Version : Какво да кажем за да се запознаем с момиче ?
vitorio94
10-02-2009, 14:18
Значи има 1 момиче в даскалото ми не е мн. красиво но немога да намеря удобен момент в който да се запозная с нея защото сме с 1 тъпи кабинети и не я срещам мн често тя е колкото мен но е в друг клас много я харесвам но не мога да измисля какво да кажа :(
FromAutumToAshes
10-02-2009, 14:19
Пречакай я пред блока и :lol:
vas4e3to0
10-02-2009, 14:19
нищо не схванах - написано е толкова неразбрано и не обяснено , че...
FromAutumToAshes
10-02-2009, 14:21
Ми с две думи момчето е бая задръстено, че като види момиче и си гълта езика и не знае какво да каже :)
vas4e3to0
10-02-2009, 14:27
Ми с две думи момчето е бая задръстено, че като види момиче и си гълта езика и не знае какво да каже :)
:razz: Тва го разбрах още от първото изречение , ама да обясни по-подробно как стоят нещата де :razz:
vitorio94
10-02-2009, 14:50
Благодаря ти мн...
FromAutumToAshes
10-02-2009, 14:52
Брат по-добре ходи цъкай cs/wow/nfs или там к'вото играеш :D Ще имаш време и за момичета ;)
:( трудна работа, момче - намери някой дет я познава и да ви запознае...
FromAutumToAshes
10-02-2009, 14:55
Много грешен подход ако питаш мен ;)
vas4e3to0
10-02-2009, 15:07
И аз така мисля :-D
И аз така мисля :-D
Какво е грешното, о визшестоящи мъдреци на Ордена по междуполови отношения ?
FromAutumToAshes
10-02-2009, 15:18
Чакай малко.. аз не съм казал ТОВА Е ГРЕШНО НЕ ГО ПРАВИ ! Казах това е грешно СПОРЕД МЕН... Усещаш ли тънката разлика ? Той ако иска да я пребие и после пак да чака да си говорят ;) Мисълта ми беше, че аз не бих го направил... Ама и вие сте едни... ц цц
Е ся търсим начин за момчето, не за теб...това, че ти не би го ползвал, не прави подхода грешен :-o
FromAutumToAshes
10-02-2009, 15:26
Съгласен съм (: Пак казвам не съм казал да не го прави, ако прецени че е добър вариант да опита. А що се отнася до предния ми пост просто изразих друга част от мнението ми по проблема на пича (:
vas4e3to0
10-02-2009, 15:30
Аз пък мисля , че в темите се изразяват мненията на хората и това е моето мнение
FromAutumToAshes
10-02-2009, 15:31
Еми правилно мислиш :D
vas4e3to0
10-02-2009, 15:32
Еми правилно мислиш :D
Ееее ми значи не съм сгрешила като съм излазила мнението си :-D :grin:
FromAutumToAshes
10-02-2009, 15:39
Хич даже 8-)
Много е лесно!!!Отиваш при нея и и говориш, за да я питаш нещо без да показваш голям интересе! Ето ти няколко примера, които сега ми идват на ум:
1. Ти: Абе, със приятеля ми водим един спор, неговата приятелка се е целувала с момиче и се чудим дали е изневяра?? ( ГОлеми обеснения ще ти даде и от там продължаваш разговора )
2. Ти: Кои лъжат повече? Мъжете или жените?
3. Ти: Кои изневеряват повече? Мъжете или жените?
4. Ти: Приятелката на един мой приятел му изневери, би ли било редно той да и прости?
and so on!
Dimana99
10-02-2009, 16:02
#-o
kidwestern
10-02-2009, 16:19
браво..
ей,жълт ти мн ли си отворен .. ще ти намеря такава пичка че не само ще си глътнеш езика ами ще си го навреш чак ..
FromAutumToAshes
10-02-2009, 16:26
Какъв ти е проблема с мен бе брат ? :-o
kidwestern
10-02-2009, 16:42
шишаркен -.-
FromAutumToAshes
10-02-2009, 17:06
Добре оО ще се направя, че съм те разбрал (:
.. напиши й бележка с името си и телефона си и я подметни като я видиш .. 8-) 8-)
Много е лесно!!!Отиваш при нея и и говориш, за да я питаш нещо без да показваш голям интересе! Ето ти няколко примера, които сега ми идват на ум:
1. Ти: Абе, със приятеля ми водим един спор, неговата приятелка се е целувала с момиче и се чудим дали е изневяра?? ( ГОлеми обеснения ще ти даде и от там продължаваш разговора )
4. Ти: Приятелката на един мой приятел му изневери, би ли било редно той да и прости?
and so on!
Ахахахахахаххахахааахахах хааахахаахааххахааааааааа ххах.
E .. как :lol: тии тъп ли си ?? 8-) .. 1.0тиваш при нея .. коагато и където я видиш .. 2.Казваш .. Здравей, може ли да се запознаеме .. Азз съм .. (ии си казваш името) .. ти как се казваш .. Тя тамм казва .. подавашш й ръка за Здрастии ии готооово .. почваш да си говориш с нея .. Как си .. бля-бляяя .. искаш теЛефонн .. Скайп .. ако тии ги даде ..може и да те е харесала леееекичко :lol: .. ако не ти даде .. или се прави на Недостъпна 8-) или те мисли за смотанякк :P .. т'Фа ее пиЧ .. Аре оправай се .. не е тоЛко трудно :lol: :lol: 8) не се ли беше сетил :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
and so on!
Ахахахахахаххахахааахахах хааахахаахааххахааааааааа ххах. лол :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
asp1r1n94
10-02-2009, 21:38
Важна тема: Как да се харесаме на момиче?
Прочети тази тема. 8)
golqmumnik
10-02-2009, 21:45
Карам Ауди А6 и имам иляду марки-ша са ибем или да си ода 8)
and so on!
Ахахахахахаххахахааахахах хааахахаахааххахааааааааа ххах. лол :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Смейте се, ама ви е бедна фантазията какъв добър ефект има това ;]
silvana95
10-03-2009, 15:19
:grin: как мое да има такава тема че то такова нещо не съществува "момче да се запознае с момиче " винаги моми4етата се запознават 8-) защото момчетата много много не мислят за момичета а е обратното мо мичетата мислят повече за момчета :razz:
kukli4kata001
10-04-2009, 10:48
Не била много красива?! Ми тогава защо ти е да се запознаваш с нея?? :shock:
Като я видиш там в даскало,защо не отидеш и не й кажеш "извинявай може ли да се запознаем" (не вярвам да ти каже,че не може) след това можеш да й пишеш по скайп и т.н да се опознаете. Виж ти си момче и няма от какво да те е срам да я спреш и да се запознаете :D
kukli4kata001
10-04-2009, 10:49
and so on!
Смейте се, ама ви е бедна фантазията какъв добър ефект има това ;]
смешно е,ама наистина ще има някакъв успех според мен..хм много добра тактика :D
От опит ще ти кажа, че момичетата се радват на уверени момчета. Виждаш я някъде, поглеждате се, отиваш при нея и й казваш примерно "Здравей, искам да се запознаем. Аз съм еди кой си..." И така. Не е трудно, просто е малко страшно първите пъти, защото си мислиш "Ами, ако ми откаже?" (ей такива глупости).
Няма какво да казваш..свършвате часовете..като свършите даскало се блъскаш един път в нея..и тя 100 на 100 ще каже нещо и ти продължаваш разговора,че се извиняваш и всякакви такива глупости..и на 2-рия ден и вземаш Скайпа уговаряте се някъде да играете билярд и бой !
П.С. - След като се блъснете в коридора...ако ти направи проблем - двуцевката! :o
Пии нещо за кураж - бира или водка - малко,но на екс !
xD Е сега си го измислих..
Т'ва да не ти е американски романтичен филм, бе, човек? Блъсканици, блъскащи се колички на панаира, вживей се на сумист и блъскай с все сила... омг...
нищо не схванах - написано е толкова неразбрано и не обяснено , че...
Пиле, вместо да се правиш на много интелегентна и че може би си чула нещо в класната стая докато си правила хилядната си снимка, не е лошо да се опиташ да кажеш нещо което ще помогне на момчето, другото и сами си го виждаме :?
О, приятно ми е не задръстени приятелю :) Ти научен ли си се родил? Или май като гледам още не си се научил. Няма да се повтарям с коментара за снимката, макар, че като си направиш една прическа, тип първокласник и се снимаш под някакъв ъгъл, понеже всички други правят така, изключвайки факта, че ти излизат всички визуални минуси и то в още по-уголемен вид, ставаш много не задръстен ли? ХАХА! Айде моля ти се спри с тея коментари и ако имаш нещо полезно за казване го кажи на момчето, няма нужда да разкриваш психическото си бреме :?
На автора мога да кажа, че е хубаво да наблюдава действията на момичето и да си прецени сам кога и с какво точно да я заговори, защото заговарянето си е заговаряне, няма значение толкова какво е изръсил (все пак да не се прекалява :) ) Хубав е примера на fc, небрежноста и това че не показваш кой знае каква заинтересованост, може да ти отключи доста вратички. Също така виж важната тема по-горе на valdesbg, там можеш да научиш доста. :) Успех и смело напред, нищо не губиш ;)
Не била много красива?! Ми тогава защо ти е да се запознаваш с нея?? :shock:
Като я видиш там в даскало,защо не отидеш и не й кажеш "извинявай може ли да се запознаем" (не вярвам да ти каже,че не може) след това можеш да й пишеш по скайп и т.н да се опознаете. Виж ти си момче и няма от какво да те е срам да я спреш и да се запознаете :D
по ми харесва яката тактика по горе. това "извинявай може ли да се запознаем" не вари много имам един случай дето ми отказа даже питах ЗАЩО :D щото се ядосах и тя каза не знам :D :D :D хахах що за глупост :D :D :D :D
Питала е "Защо" сигурно, защото си й изкочил изневиделица отнякъде или просто не те е харесала как излеждаш. Не може винаги да ни харесват момичетата, понякога просто не са кеф и не им се занимава с момчета/мъже в този момент.
Питала е "Защо" сигурно, защото си й изкочил изневиделица отнякъде или просто не те е харесала как излеждаш. Не може винаги да ни харесват момичетата, понякога просто не са кеф и не им се занимава с момчета/мъже в този момент.
нито едно от изброените, имаше си авер но това го разбрах в последствие историята продължи доста интересно и смешно :D :D :D
нито едно от изброените, имаше си авер но това го разбрах в последствие историята продължи доста интересно и смешно :D :D :D
Имала си е истински приятел или го е казала колкото да те разкара?
Имала си е истински приятел или го е казала колкото да те разкара?
да истински авер от няколко месеца
не за да ме разкара мисля че несъзнателно съм я стресирал нещо :D
и също не защото изглеждам лошо защото после искаше да се снима с мен
Питай я примерно коя и води по математика .
и после викаш ами аз съм * клас ,а ти ?
ала-бала .
ся при коя г-жа имаш час ?
аха ясно ,ами аз имам при ......
а ти как се казваш ?
И на мен ми е приятно ,аз съм ....