View Full Version : Самотна съм
TalkingAboutYouAndMee
10-03-2009, 17:33
3дравейте.
Темата ми вероятно ще стане дълга,но искам да кажа всичко,което е в мен,эащото нямам на кого освен тук.Ето эащо:
Останах съвсем сама.Имам само родителите си и сестра си.Но с тях не съм свикнала да споделям такива неща,а майка ми ме нагрубява постоянно и се държи с мен всеедно ме мраэи и съм и враг.Неэаслужено е.
Никога не съм допускала блиэо до мен много хора,но винаги е имало поне някой,който да мога да нарека с думата "приятел".Сега няма.Станаха някои неща с най-блиэката ми приятелка,които сложиха край на отношенията ни.Няма връщане.Няма да ви раэкаэвам какво се е случило,эащото не може да се раэкаже в няколко реда.Или поне аэ не мога.
Другият ми блиэък човек беше едно момче.Прекрасен човек,който обаче в последствие раэбрах,че иэобщо пет пари не дава эа мен.Бяхме добри приятели,прекарвахме много време эаедно.След това дойде моментът,в който станахме блиэки и по друг начин - по-интимно.Не сме правили секс,а и двамата имахме силно желание.Влюбих се в него.Но мисля,че той правеше всичко беэ чувства,эащото имаше друго момиче,към което бяха насочени неговите чувства.В последно време усещах голяма нежност от негова страна.Помислих си,че може би са се эародили някакви чувства в него към мен.Бях щастлива.Но от няколко дни е пълно эатишие.Не ме търси въобще.И всичко това става беэ аэ да энам каква е причината,случило ли се е нещо,има ли нещо против мен...в Скайп го потърсих онэи ден,но не получих отговор.Иска ми се отново да го потърся,но не мога толкова да се самопотъпквам,мамка му :( Искам го.В момента е единственият човек,с когото имам желание да поговоря.А не мога. :(
Това е.Благодаря ви эа отделеното време.Аэ съм на 18 години.
FeelMyPain
10-03-2009, 17:39
З
PurpleDream
10-03-2009, 17:57
хапва ми се сладолед...
kidwestern
10-03-2009, 17:59
искам секс ;с
peshopurko
10-03-2009, 18:10
Не унивай. Продължи напред с високо вдигната глава :)
slun4ice_90
10-03-2009, 18:25
Хей,потърси момчето и може би всичко ще се оправи.Другият вариант е да го оставиш няколко дни и по-късно да поговорите.Струвами се,че той има няк'ви чувства,или не е сигурен в нещо.Не се натъжавай,горе главата.Успех ти желая. :-) :grin:
TalkingAboutYouAndMee
10-03-2009, 18:27
Хей,потърси момчето и може би всичко ще се оправи.Другият вариант е да го оставиш няколко дни и по-късно да поговорите.Струвами се,че той има няк'ви чувства,или не е сигуренв нещо.Не се натъжавай,горе главата.Успех ти желая. :-) :grin:
Нали каэах,че го потърсих вече,но не получих отговор..
slun4ice_90
10-03-2009, 18:29
Хей,потърси момчето и може би всичко ще се оправи.Другият вариант е да го оставиш няколко дни и по-късно да поговорите.Струвами се,че той има няк'ви чувства,или не е сигуренв нещо.Не се натъжавай,горе главата.Успех ти желая. :-) :grin:
Нали каэах,че го потърсих вече,но не получих отговор.. Остави го тогава за няколко дни да помисли,написала съм го. :)
TalkingAboutYouAndMee
10-03-2009, 18:32
Нали каэах,че го потърсих вече,но не получих отговор.. Остави го тогава за няколко дни да помисли,написала съм го. :)
От доооста дни явно мисли.Да не говорим,че според мен хич не мисли.
scanadal
10-03-2009, 20:16
Хммм...познато усещане ми е да бъдеш самотен.В момента имаш нужда от внимание,загриженост и може би от едно гуш :) Искаш това момче,понеже сте спали заедно и вероятно си се привързала.Аз те съветвам да го потърсиш пак.Нищо не губиш.Ако и този път се направи,заебаваш го и тва е.А иначе излезте с майка си по магазините,пазарувайте,куп ете си сладолед,говорете си по женски.На мен една разходка с майка ми винаги ми действа добре на депресиите :-)
Bellatrix
10-03-2009, 20:37
^ не са спали заедно.
Общувай с повече хора. Сприятели се с тях. Ако този не те иска, има и други момчета.
TalkingAboutYouAndMee
10-03-2009, 20:39
Хммм...познато усещане ми е да бъдеш самотен.В момента имаш нужда от внимание,загриженост и може би от едно гуш :) Искаш това момче,понеже сте спали заедно и вероятно си се привързала.Аз те съветвам да го потърсиш пак.Нищо не губиш.Ако и този път се направи,заебаваш го и тва е.А иначе излезте с майка си по магазините,пазарувайте,куп ете си сладолед,говорете си по женски.На мен една разходка с майка ми винаги ми действа добре на депресиите :-)
Не сме спали!Каэах,че до секс не се е стигало.
Иначе говорихме сега.Но някакви общи глупости.Вече обмислям въэможнаста да му кажа какво иэпитвам.Ебахти,може би не е споделено,ама по-добле да си кажа...
Благодаря ти эа съветите.Но с майка ми отношенията ни са доста обтегнати и една раэходка с нея ще доведе просто до поредния тъп скандал,беэ никакъв смисъл.
mehasnoname
10-03-2009, 21:03
И аз съм в същата ситуация ... ама абсолютно същата.
Нямам си и на идея какво да правя , незнам . Бих те посъветвал да оставиш нещата както са и да караш напред. Опитай се да го забравиш и насочи вниманието си към нещо друго.По добре не го търси , остави го той да разбере какво изпуска и да те оцени.
Това е което аз правя. Или поне се опитвам, до момента в който не се видим пак и ми идва да си кажа всичко , ама не е толкова лесно...
GodLovesYou
10-04-2009, 02:51
З
TECHNOVIKING \m/
От мен имаш една хубава прегръдка (hug)
valdesbg
10-04-2009, 04:40
И поради какви причини твоето себеуважение е отишло на кучето под опашката?
Хайде стегни се малко. Измети всичките навлеци за които писа тук, вземи се в ръце и действай смело. От мрънкане няма полза, няма смисъл няма нищо.
Айде, дерзай :)
hooliganka89
10-04-2009, 08:00
Сама съм?Имам само родителите си?Замисли се,че никак не си сама.
Приятелите ти минават и заминават и те предават както сама казваш,а семейството си остава.
Недей да драматизираш положението чак толкова,защото винаги може да бъде и по-зле.
LoveRetroMusic
10-04-2009, 08:54
хапва ми се сладолед...
и на мене :\
vas4e3to0
10-04-2009, 08:55
Сама съм?Имам само родителите си?Замисли се,че никак не си сама.
Приятелите ти минават и заминават и те предават както сама казваш,а семейството си остава.
Недей да драматизираш положението чак толкова,защото винаги може да бъде и по-зле.
+1 и аз съм на това мнение - не си сама , оправи отношенията си с майка ти , поговори с нея - кажи й за случилото се , а както се казва "Най-добрите приятели се оказват най-добри Предатели" и аз съм имала такива моменти , но съм ги преживяла и сега съм по-щастлива от всякога :-P повярвай ми
Ми потърси го .. :-o Аз не виждам нищо лошо ... :-o
PurpleDream
10-04-2009, 12:34
хапва ми се сладолед...
и на мене :\
снощи си хапнах и пратих бащата да ми вземе още.... след малко пак ще ям :smt007
Кофти... аз понякога се чувствам така, макар и да имам приятели покрай мен.. Виж, рано или късно всичко ще мине и ще си щастлива. Пожелавам ти всичко да се оправи! Това самотата е нещо много много лошо!!