View Full Version : Сенки под очите
Момче съм и имам някакви тъмни сенки под очите. Не са точно сенки де, в смисъл по към носа са, и аз не знам какво са :lol:
Ето какво намерих : http://images.ibox.bg/2008/10/25/1/519x346.jpg
( това НЕ съм аз)
ПС: Та исках да попитам как да ги премахна... Спа достатъчно... Не стоя много пред компютъра... :o
FuCkInBuBbLeGuM
10-03-2009, 20:02
И аз имам такива... не знам от кво са.
Тези сенки се получават попринцип при хора със светли очи,може да се получат от слънчевите лъчи,от недосатъчно сън,от умора.Но така съм чувала че при светли очи най-често ги има
Тези сенки се получават попринцип при хора със светли очи,може да се получат от слънчевите лъчи,от недосатъчно сън,от умора.Но така съм чувала че при светли очи най-често ги имамоите са тъмни забога :x
Ми хайде кажете как да ги махнем :smt102
Dian4ety
10-05-2009, 17:41
Слагаш две студени резенчета краставица на двете очи стоиш с тях докато се стоплят и си готов
П.П. Наскоро бях чела такава тема 8-)
aloveyou
10-05-2009, 18:50
При мен се получават само когато съм болна - иначе нямам такъв проблем
хмм аз иам такива ама като се замисля аз съм със светли очи зелени и светла кожа значи може и да е от това :-o :-o
bilqnavod
10-12-2009, 11:17
Ми от недоспиване
silwinka
10-12-2009, 12:28
хмм аз иам такива ама като се замисля аз съм със светли очи зелени и светла кожа значи може и да е от това :-o :-o
и аз съм такаа .. уф ще пробвам с краставици ;д , всеки път когато се събудя .. имам и торбички под очите и сенки .. :o
TeenSpirit
10-12-2009, 12:57
Както продавачката в козметичния магазин беше казала на една приятелка : " За сенки под очите отиди се наспи"... :lol: