Влез

View Full Version : Help me... I lost my mind!

b3b3t0y
10-04-2009, 16:55
Здравейте :-) Аз съм едно момиче на 13 което си ИЗГУБИ (буквално) ума по едно момче на 18 :)) Сама не мога да повярвам как може да има такива мисли и чувства в мен ноо...
Таа.. бях на един събор в мойто село ;d (звучи тъпо за тези които не са били на такива места) и там малко ;д пийнах едно момче дойде и ме заговори и цялата нощ сме били заедно и сме се закачали .. всичко той разбра че съм на 13 иначе ме мислеше на 16-17 (аз на толкова изглеждам) :oops: И по едно време както се занимааме той ми вика сега съжалявам че съм толкова голям :( :( Това да ви го каже 19годишно момче,супер красиво и което по1ти не ви познава.... е как няма да хлътнете :-D

И СЕГА НЕ МОГА ДА СИ ГО ИЗБИЯ ОТ ГЛАВАТА а това стана преди 2 месеца :( :( :( Харесват ме мн яки момчета ама аз не ги харесвам заради него! Предлагаха ми мн яки ама аз ги рязах :( :( Моля ви кажете ми как да го забравя сигурна съм че сте имали несподелена любов и ми кажете как може още да си мисля за него :( Избих си идеята че е чуствал нещо.. поне мъничко.. и мойте чуства .. вече не са от значение ама не преставам да се сещам за него :(

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

miminia
10-04-2009, 16:57
ей келешарче малко пикливо
на 13 год. си осъзнай се малко...

0nem0retIme
10-04-2009, 16:58
Убивай си времето с нещо.

Priceless
10-04-2009, 16:59
Ама тооооо ... ама вие сте се виждали ЕДИН път. Ъмммм ... wtf? o.O

Utopia
10-04-2009, 17:00
ако го харесваш и не искаш да го обвинят в педофилия. СТОП!

FromAutumToAshes
10-04-2009, 17:00
ХАХАХХАХАХАХХАХ ХАХАХАХ Х АХХА ХА ХАХ АХ АХ АХ АХ НЕ НЕ НЕ НЕН Е МОЛЯ ТЕ КАЖИ МИ ЧЕ ТЕМАТА Е ЕБАВКА ХААХХАХА ХА ХАХ ХАХ Х АХХА ХА Х АХ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

TheGirlNextDoor
10-04-2009, 17:01
рофл

^^харабия могат да го обвинят в педофилия 8-)

FromAutumToAshes
10-04-2009, 17:03
а не ве :lol: :lol:

Lincheto
10-04-2009, 17:04
ОМГ
Разчувствах се.

PsychologicalDisorder
10-04-2009, 17:06
ХАХАХХАХАХАХХАХ ХАХАХАХ Х АХХА ХА ХАХ АХ АХ АХ АХ НЕ НЕ НЕ НЕН Е МОЛЯ ТЕ КАЖИ МИ ЧЕ ТЕМАТА Е ЕБАВКА ХААХХАХА ХА ХАХ ХАХ Х АХХА ХА Х АХ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

scanadal
10-04-2009, 17:15
Хах,хвърляш се на дълбоко :-D Толкова е лесно да се "омае" едно 13 годишно девойче,без никакъв опит с батковците и като цяло без опит в живота.Романтично и красиво е да си мечтаеш за него,ама стъпи на земятата.Рано ти е за момчета,засега само ги съзерцавай ффффлюбено :-P

Utopia
10-04-2009, 17:16
ОМГ
Разчувствах се.

не се прави на кучка!

малки, големи, куци, сакати, красиви, тъпи
всеки човек си има собствено мислене, и изпитва чуства
може и темата да е по реален проблем, може и да не е.
не мисля, че с подигравки се осъществява някаква комуникация.

нали това е идеята на този сайт да има място където тинейджърите да споделят да питат други, да се информират и всичко това да става по начин осигуряващ анонимност за който иска.

не е нужно налисието, и тормоза да владеят и тук!

NamelessRomantic
10-04-2009, 17:16
Няма facepalm който да изрази колко е тъпа темата...

experiment_m
10-04-2009, 17:28
За всеки влак си има пътници. Ти защо искаш да се качиш на този, за който знаеш, че нямаш билет и като мине кондукторът ще те свали?
П.П. В това, че си мислиш за него няма лошо, но не забравяй, че не е твоя влак.

Kukumqvka
10-04-2009, 17:32
Пхаха влакове,пътници,кондуктори :lol:

п.т:мечтай си,то мечтите са безплатни :lol:

peshopurko
10-04-2009, 17:33
ОМГ
Разчувствах се.

не се прави на кучка!

малки, големи, куци, сакати, красиви, тъпи
всеки човек си има собствено мислене, и изпитва чуства
може и темата да е по реален проблем, може и да не е.
не мисля, че с подигравки се осъществява някаква комуникация.

нали това е идеята на този сайт да има място където тинейджърите да споделят да питат други, да се информират и всичко това да става по начин осигуряващ анонимност за който иска.

не е нужно налисието, и тормоза да владеят и тук!

Подкрепям те! Бъдете толерантни!

FromAutumToAshes
10-04-2009, 17:39
К'во подкрепяте бе... Я се замислете за 2 секунди. 13 годишно лапе бате. Ти осмисляш ли за какво става дума ? хах....

brokeninside13
10-04-2009, 17:41
ее супер 100000 супер яки момчета са ти предлагали ЕБАСИ ЯКОТО не мога да повярвам.

MiChKoO
10-04-2009, 17:41
много сте лошииии Дори и на 13 тя може да изпитва любов може бе не толкова истинска нно все пак любов :-)

miminia
МнениеПуснато на: Нед Окт 04, 2009 7:57 pm Заглавие:
ей келешарче малко пикливо
на 13 год. си осъзнай се малко...

peshopurko
10-04-2009, 17:47
К'во подкрепяте бе... Я се замислете за 2 секунди. 13 годишно лапе бате. Ти осмисляш ли за какво става дума ? хах....
А ти на колко си бе отворен. Деба и отворени... Това, че е на 13 няма никво значение... има хора на 20 с акъл на 10 г. и обратното. Аз лично познавам момиче на 13 с повече акъл от половината в тая тема зети заедно!!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

TheGirlNextDoor
10-04-2009, 17:49
А ти на колко си бе отворен. Д**а и отворени... Това, че е на 13 няма никво значение... има хора на 20 с акъл на 10 г. и обратното. Аз лично познавам момиче на 13 с повече акъл от половината в тая тема зети заедно!!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

не мисля,че познаваш някой 'в тая тема' за да коментираш колко акъл има..

FromAutumToAshes
10-04-2009, 17:50
И да има се броят на пръстите на едната ръка. Аз не казвам, че съм много зрял, дори напротив държа се ултра лигаво понякога ама не говорим за мен ;) Ако толкова много те интересува на 18 съм. Нито искам да парадирам с това, нито нищо. Просто смятам, че не е нормално момиче/момче на 13 години да разправя за любов... Ти луд ли си ? Аз, а и не само аз ами всичките ми връстници било то момичета/момчета мислехме за къде други неща. Това е болно ! Пък вие мислете к'вото искате. То вярно, че вече хората на по 14 години секс правят, ама нормално ли е ? Я се замисли малко ...

LeMoi
10-04-2009, 17:51
ти к'во в затвора ли искаш да го пратиш ? :razz:

FromAutumToAshes
10-04-2009, 17:53
ти к'во в затвора ли искаш да го пратиш ? :razz:

Ти пък изкочи с най-лекото изказване.. Много ясно, че може да влезе в затвора, идиот. Да си чувал термина "ПЕДОФИЛИЯ" ? Май не си а ?

peshopurko
10-04-2009, 17:54
И да има се броят на пръстите на едната ръка. Аз не казвам, че съм много зрял, дори напротив държа се ултра лигаво понякога ама не говорим за мен ;) Ако толкова много те интересува на 18 съм. Нито искам да парадирам с това, нито нищо. Просто смятам, че не е нормално момиче/момче на 13 години да разправя за любов... Ти луд ли си ? Аз, а и не само аз ами всичките ми връстници било то момичета/момчета мислехме за къде други неща. Това е болно ! Пък вие мислете к'вото искате. То вярно, че вече хората на по 14 години секс правят, ама нормално ли е ? Я се замисли малко ...
Секса е отделна тема. Много ясно, че не е нормално. Но момичетата съзряват по-рано и това, че ти на 13 си играл на криеница не значи, че тя не може да се влюби.

mOBSCENE
10-04-2009, 17:55
Не трябваше да пишеш тема..

mOBSCENE
10-04-2009, 17:56
Секса е отделна тема. Много ясно, че не е нормално. Но момичетата съзряват по-рано и това, че ти на 13 си играл на криеница не значи, че тя не може да се влюби.

+

Priceless
10-04-2009, 18:01
НЕ може да се влюби е, мамка му. И никой не е способен да ме убеди в обратното.
На 13 тепърва ти се развива и характер и всичко. За да обичаш трябва да си наясно какво искаш от човека до себе си и т.н. На 13 още не си наясно какво искаш от себе си, пък камо ли от другите. Силно привличане - да, но любов - НЕ !

FromAutumToAshes
10-04-2009, 18:01
Не може щото е просто лапе ;) Без да обиждам авторката ... Това е простата истина, квото искаш ми говори някой неща са си просто така.

FromAutumToAshes
10-04-2009, 18:02
А така Лили подкрепи ме :D Нека се обединим против тях нях нях хахха

peshopurko
10-04-2009, 18:04
На 13 тепърва ти се развива и характер и всичко. За да обичаш трябва да си наясно какво искаш от човека до себе си и т.н. На 13 още не си наясно какво искаш от себе си, пък камо ли от другите. Силно привличане - да, но любов - НЕ !
Виждал съм го с очите си! ВЪЗМОЖНО Е !

LadyDi
10-04-2009, 18:05
Ти знаеш ли какво е толерантност?
Utopia призова да не обиждаме, а не да подкрепим това, което се случва. Схващаш ли разликата или ти е трудничко??

FromAutumToAshes
10-04-2009, 18:07
Не, прост съм като галош човеко :grin:

Priceless
10-04-2009, 18:07
Добре.
Но аз докато не го видя - няма да се съглася. ;)

peshopurko
10-04-2009, 18:08
Utopia призова да не обиждаме, а не да подкрепим това, което се случва. Схващаш ли разликата или ти е трудничко??
трудничко му е...
и все пак всеки може да се каже мнението!

Presley
10-04-2009, 18:09
Я дай твоя снимка.

LadyDi
10-04-2009, 18:12
То ти и личи.

peshopurko, съгласна съм, че всеки може да си каже мнението. Останалото е въпрос на възпитание, което ми се струва, че тук масово липсва.

FromAutumToAshes
10-04-2009, 18:13
трудничко му е...
и все пак всеки може да се каже мнението!

ХАХХАХАХХАХ ЗАБАВЕН СИ :razz:

Тука май всички имате някаква рода с Конфуций :lol:

Utopia
10-04-2009, 18:14
личи ти брат. просто забравяш от къде си тръгнал.

Priceless - едно е сигурно. има едно невъзможно - не можеш да се върнеш там откъдето си излязъл (утробата на майката за бавно сгряващите)

всичко останало е възможно. стотици хора по света във всеки един момент го доказват. всичко е възможно.
възможно е и човек да изпитва любов. без значени дали е на 13, 31 или 133

FromAutumToAshes
10-04-2009, 18:16
[quote=FromAutumToAshes]Не, прост съм като галош човеко :grin:

Маняче айде да знам по-добре от теб от къде съм тръгнал, къде съм в момента и къде искам да стигна. А може ли ?

LadyDi
10-04-2009, 18:18
[quote=FromAutumToAshes]Не, прост съм като галош човеко :grin:

Маняче айде да знам по-добре от теб от къде съм тръгнал, къде съм в момента и къде искам да стигна. А може ли ?
То по принцип може, ама като те гледаме какъв си объркан...

offtopic: думата е манИАк, не манЯк.

TheGirlNextDoor
10-04-2009, 18:18
и каква е вероятността и той да я 'обича'
погледнете малко по-трезво : )) той може да иска да се възползва от нея..всякакви хора има :-o
такива преживявания е добре да ги остави за малко по-нататък..

LadyDi
10-04-2009, 18:21
и каква е вероятността и той да я 'обича'
погледнете малко по-трезво : )) той може да иска да се възползва от нея..всякакви хора има :-o
такива преживявания е добре да ги остави за малко по-нататък..
Знаеш ли, един мой колега казва: "Като пламне - не пита".
То хубаво да ги остави тия преживявание за по-нататък, обаче не винаги става, нали?

FromAutumToAshes
10-04-2009, 18:21
Хах и от кога ме познаваш, че тръгна да вадиш такива заключения?

Офф топик : Ей така най се дразня, като почнете да се правите на некви даскали ли к'во. Бързам не гледам кво пиша, голяма работа.

LadyDi
10-04-2009, 18:22
Хах и от кога ме познаваш, че тругна да вадиш такива заключения?

Офф топик : Ей така най се дразня, като почнете да се правите на некви даскали ли к'во. Бързам не гледам кво пиша, голяма работа.
Биеш се в гърдите за много умен, ама една дума правилно не можеш да напишеш. Един човек си личи по всичко - по начин на мислене, по начин на изразяване, по начин на ПИСАНЕ.
При теб и трите куцат.
Не те познавам изобщо, но това, което пишеш е достатъчно да си направи човек някакви заключения.

Опровергай ме.

desitoyoy
10-04-2009, 18:23
Мен ако ме питате туй момиченце искаше или да се хвали колко я харесват и тя как ги резка и колко е недостъпна, или да се прави на сценариска на сапунен сериал... Не и помагате много кат се обиждате ама темата не струва, така че да не ви пука...

FromAutumToAshes
10-04-2009, 18:25
Я дай пример, кога аз съм казал аз съм много умен, вие сте бахти идиотите... че нещо не помня :-o Щом казваш, че не мога и една дума да напиша правилно така ще да е ти си висшия юзър в сайта :lol: И че ми куца това и онова пак съм съгласен, ти ги знаеш работите. Ти знаеш всичко :lol:

peshopurko
10-04-2009, 18:26
моля ви се млъкнете и говорете по темата!!! :-x :-x :-x

LadyDi
10-04-2009, 18:28
Ти знаеш всичко :lol:
Знам достатъчно :)

FromAutumToAshes
10-04-2009, 18:30
А дали е така ... ?

Ти може много неща да мислиш, ама как са дефакто е съвсем друга работа. Или не правиш разликата :)

Utopia
10-04-2009, 18:32

Не може щото е просто лапе ;) Без да обиждам авторката ... Това е простата истина, квото искаш ми говори някой неща са си просто така.

като не можеш да го асимилираш или потенциалнияти процесор да смели информацията
просто защо си правиш труда да твърдиш, какво може и какво не може.

нито гледаш през очите на авторката, нито си с нейното мислене, дори не я познаваш.

за къде си тръгнал ти си знаеш
къде ще стигнеш ... никой не знае.

FromAutumToAshes
10-04-2009, 18:34
Много мъдреци станахте :-o

Иначе за последното съм съгласен ;)

LadyDi
10-04-2009, 18:35
А дали е така ... ?

Ти може много неща да мислиш, ама как са дефакто е съвсем друга работа. Или не правиш разликата :)
Разликата е, че това си е моето мнение.

anisummer
10-04-2009, 18:37
kakvo iska6 da kaji6 s tova : ,, mn qki mom4eta me haresvat" ot seloto li sa qki? :razz: :grin: Poobikoli malko, vij malko svqt i posle mi govori za ljubov, qki mom4eta i t.n.

FromAutumToAshes
10-04-2009, 18:38
Няма лошо, всеки има право на мнение. Друг е въпроса кой ще се съгласи с теб и кой не. Аз просто изразих мнението си което е , айде да не го повтарям. А вие с пича тръгнахте да ме нападате колко съм бил неграмотен, колко съм бил прост, не съм можел да осмислям разлики, процесора ми там какво беше дори не го помня защото и толкова внимание му обърнах.. Много сте странни наистина. Айде спирам да пиша, че стана мазало. Peace \\//

Lincheto
10-04-2009, 18:39
Кво нападате всички бе...
FromAutumToAshes просто изказа мнение, нужно ли е всичко тва? Всеки е прав за себе си.

LadyDi
10-04-2009, 18:41
Просто ти отговорих с това, с което ти отговаряш на авторката. Говорех ти за толерантност, но ти явно не разбра, за това ти показах какво е да те нападат. Гадно, а?

FromAutumToAshes
10-04-2009, 18:45
Ще ти отговоря от уважение и вече наистина няма пиша друго по темата.

Явно с много хора тук имам различно виждане на нещата. Няма лошо ;)

Не съм я нападал. Просто казвам, че за мен е абсурдно 13 годишно ДЕТЕ да се влюбва, дори като го каже някой поражда смях :) Това е мнението ми не ангажирам никого да се съгласява с него

Utopia
10-04-2009, 18:47
Няма лошо, всеки има право на мнение. Друг е въпроса кой ще се съгласи с теб и кой не. Аз просто изразих мнението си което е , айде да не го повтарям. А вие с пича тръгнахте да ме нападате колко съм бил неграмотен, колко съм бил прост, не съм можел да осмислям разлики, процесора ми там какво беше дори не го помня защото и толкова внимание му обърнах.. Много сте странни наистина. Айде спирам да пиша, че стана мазало. Peace \\//
за толерантност говорим. за нищо друго.
че има глупави теми има. какво виждаш от 2003г. следя
ама не може веднага да осъждаш и да нагрубяваш без да знаеш

Hilary_
10-04-2009, 18:49
любов на 13 ??? Осъзнай се ... :-x :-x

п.с. Погледнах темата ии реших да изкажа също менние ..

А ти на колко си бе отворен. Д**а и отворени... Това, че е на 13 няма никво значение... има хора на 20 с акъл на 10 г. и обратното. Аз лично познавам момиче на 13 с повече акъл от половината в тая тема зети заедно!!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

хохо .. и как разбра тия половината какъв акъл имат всеки по отделно след като не ги познаваш?? 8) Звездите ти го говорят може би? 8)
И ако беше така, че годините да нямат смисъл то тогава трябваше още от 12 да се женим ... а на 15 да имаме по 2-3 деца ..

Виждал съм го с очите си! ВЪЗМОЖНО Е !

Не можеш да видиш любовта!!! НЕ МОЖЕШ!!! Това е чувство у всеки един от нас, което никой друг не може да изпита вместо него .. :wink:

Lincheto
10-04-2009, 18:51
Спора е глупав. Всеки вижда нещата от своя гледна точка.

smiirnoff
10-04-2009, 18:53
оф к'во всички зейнахте срещу авторката ..
ми един път е било, дрън дрън и момичето се е влюбило в него ..
к'во толко' е станало
то сякаш и на вас не се е случвало
какво от това, че е на 13 .. вие ли определяте кога човек е 'годен' да се влюбва .. ?!
супер тъпи изказвания прочетох до сега, ама вие си знаете
аз нищо не мога да ви кажа, освен, че за мен грешите супер много ..
няма невъзможни неща ..
може и да има любов на 13 .. вие ако не сте изпитали любов на 11, 13 , 20 .. не значи, че не може да се случи, нали ?!

Utopia
10-04-2009, 18:56

окей. според теб не може да има любов - след като си на това мнение, просто го изрази или като не можеш да помогнеш по въпроса, не пиши по темата!!
като си изразяваш мнението не го налагай, не дей да ми твърдиш, какво може и какво не. окей. ти не би се влюбила на 13, и според мен. друг обаче може да го направи.

LoveRetroMusic
10-04-2009, 18:57
Първо казваш, че е на 18, после става на 19. Браво е ;p~ За какви чувства говориш след като сте се виждали 1 път :]

Luscious_Heart
10-04-2009, 18:57
Кефиш ме, честно!!! :razz: :razz: :razz: :P

LoveRetroMusic
10-04-2009, 19:02

http://www.fallen-legion.eu/news/data/upimages/DoubleFacePalm.jpg

Lincheto
10-04-2009, 19:07

окей. според теб не може да има любов - след като си на това мнение, просто го изрази или като не можеш да помогнеш по въпроса, не пиши по темата!!
като си изразяваш мнението не го налагай, не дей да ми твърдиш, какво може и какво не. окей. ти не би се влюбила на 13, и според мен. друг обаче може да го направи.

Разбираш ме погрешно. Според мен момичето просто искаше да покаже колко е харесвано. Ми супер. Не мисля,че ние трябва да се нападаме. Всеки вижда нещата по различен начин.

vanesa0pld
10-04-2009, 19:28
пфффф д*ба.Като кажете ''13 годишно лапе''.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ.НЯкога и вие сте били на толкова.И вие сте имали чувства :o

Hilary_
10-04-2009, 19:33
пфффф д*ба.Като кажете ''14 годишно лапе''.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ.НЯкога и вие сте били на толкова.И вие сте имали чуства :o

Като бях на 13 си седях на дупенцето и от тогава се научих как се пише чуВства .. :wink: Ако си бях мислила за "любов" и още нещо нямаше да знам .. :wink:

balu4ka
10-04-2009, 19:39
Хах,хвърляш се на дълбоко :-D Толкова е лесно да се "омае" едно 13 годишно девойче,без никакъв опит с батковците и като цяло без опит в живота.Романтично и красиво е да си мечтаеш за него,ама стъпи на земятата.Рано ти е за момчета,засега само ги съзерцавай ффффлюбено :-P

+`1

NamelessRomantic
10-04-2009, 19:43

http://www.fallen-legion.eu/news/data/upimages/DoubleFacePalm.jpg

А'дъга! 8-)

Utopia
10-04-2009, 19:47

Разбираш ме погрешно. Според мен момичето просто искаше да покаже колко е харесвано. Ми супер. Не мисля,че ние трябва да се нападаме. Всеки вижда нещата по различен начин.

Моля ви кажете ми как да го забравя сигурна съм че сте имали несподелена любов и ми кажете как може още да си мисля за него :( Избих си идеята че е чуствал нещо.. поне мъничко.. и мойте чуства .. вече не са от значение ама не преставам да се сещам за него :(

чети всичко

PurpleDream
10-04-2009, 20:00
Здравейте :-) Аз съм едно момиче на 13 което си ИЗГУБИ (буквално) ума по едно момче на 18 :))
ок ок :lol: :lol:

Pure333
10-04-2009, 20:15
Така слушай ме мен !!! Отиаваш зимаш 1 бутилка Red label ( щото другите само ще ги хабиш) и докато не припаднеш няма да спираш да жулиш. На следващия ден цял ден на аспирин щото тая празна главичка ще боли. И в понеделник на даскало си мълчиш и ще си учиш уроците във вас без да мислиш глупости !!! :-x :-x :-x :-x

zagadkataa
10-04-2009, 22:51
а е ей извинявам са мн безчуствените хахаха момичето помили за съвет нищо др вие веднага нападате ... ши каите , че и вие не сте си падали по по големи от вас батковци или каки .. не мога да разбера е .. кат не ви утарва като не моите да помогните с нищо патеките ве не е нужно да се правите на нещо което не сте ....

по темата: едва ли това момче е за теб ! може да е мил и сякаф .. но все пак не барзай да пораснеш ....

radybt
10-05-2009, 00:41
пфффф д*ба.Като кажете ''14 годишно лапе''.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ.НЯкога и вие сте били на толкова.И вие сте имали чуства :o

Като бях на 13 си седях на дупенцето и от тогава се научих как се пише чуВства .. :wink: Ако си бях мислила за "любов" и още нещо нямаше да знам .. :wink:
Айде айде,не преигравай! На 13 е съвсем нормално да се мисли за/чувства любовта(макари и да не се знае,какво е тя всъщност,но чувството го има!)
Тааа,смъмрихме "лошата какичка",дето ти се кара :D
Сега е твой ред,миличко...
КВО КАЗА,ЧЕ НЕ ТЕ РАЗБРАХ? 18 ГОДИШЕН ШЕ ИМА ЧУВСТВА КЪМ 13 ГОДИШНА?!
Да..за любовта граници няма,но си малка за него,като цяло ти е рано и за статус "Гадже". Пък ти чувствата си ги имай,лошо няма!

ShtrudeL
10-05-2009, 03:10
Да..за любовта граници няма,но си малка за него,като цяло ти е рано и за статус "Гадже".

Осъзнаваш ли колко си противоречиш тук? ^_^

Hilary_
10-05-2009, 03:39
Айде айде,не преигравай!
мм нее .. не ми е в стила .. 8)

На 13 е съвсем нормално да се мисли за/чувства любовта(макари и да не се знае,какво е тя всъщност,но чувството го има!)
ъъм .. да и ти как разбра тя за какво си мисли?? Айде сега да помислим малко какво би искал от нея един 18 годишем?? Да се гушкат заедно и да гледат "Малкото пони" (ахх обичам го т'ва детско < 3 :grin: ) хмм не мисля .. :razz:

Тааа,смъмрихме "лошата какичка",дето ти се кара :D
опаа .. и тука си в грешка ... :razz: :razz: Опитай пак .. ;д

Да..за любовта граници няма,но си малка за него,като цяло ти е рано и за статус "Гадже".
последно?? :razz: :razz:

п.с. .. айде "батко" да ти видя к'во ще кажеш по въпроса?? :wink:

brokeninside13
10-05-2009, 06:15

НАПЪЛНО СЪГЛАСНА точно така е!

LadyDi
10-05-2009, 06:16
За да обичаш трябва да си наясно какво искаш от човека до себе си и т.н. На 13 още не си наясно какво искаш от себе си, пък камо ли от другите.
Въобще не е вярно.

Lincheto
10-05-2009, 12:29
"Аз съм едно момиче на 13 което си ИЗГУБИ (буквално) ума по едно момче на 18" :))
Това да ви го каже 19годишно момчесупер красиво и което по1ти не ви познава.... е как няма да хлътнете :-D
Харесват ме мн яки момчета ама аз не ги харесвам заради него! Предлагаха ми мн яки ама аз ги рязах :(

Utopia ти също чети... Не казвам, че не може да се влюби на 13. Просто за мен ТЯ не е влюбена и толко'а. За тва реагирах така. Не че се прая на кучка.

Както и да е. Не искам да споря с теб.

LoveRetroMusic
10-05-2009, 14:50
За да обичаш трябва да си наясно какво искаш от човека до себе си и т.н. На 13 още не си наясно какво искаш от себе си, пък камо ли от другите.
Въобще не е вярно.

И аз съм на това мнение ;]

SuNsEt
10-06-2009, 15:13
Някой ден ще срещнеш друг,който да ти помогне да го забравиш. :)

fenastz
10-06-2009, 15:27
лол

мерси, че ми напомни една песен дето не я бях слушал от много време...

LiRRRa
10-06-2009, 15:28
Ъъмм.. това, че е на 13 момичено не я прави инвалид и т.н. . . че да не може да обича . . .
Смисъл не виждам нищо невъзможно в това тя да се влюби макар и в 18-годишен, в това да мисли за любов /пък дори и за други неща . . . /
Обаче [!!] едно е да мислиш за тях, друго е да се впускаш в прибързани действия. . .
Към авторката:
Момиче, разбери, той не е за теб, поне на този етап.
Както ти си била "пийнала", и той е бил "пийнал" . . . и ето какво става.
Въпреки всичко, може и той да има чувства, да, няма нищо нереално или невъзможно, но шанса е малък . . .
И дори и да стане нещо помежду ви, то много бързо ще приключи и то зле за теб.
Ти си на един акъл, той на друг . . .
След години да, но сега . . . no way.
Просто не си пропилявай времето мислейки за него, няма смисъл.
Не се самонаранявай. He is not the guy, he's not the one!!

Умната!! :wink:

fenastz
10-06-2009, 15:29
Въобще не е вярно.

Абсолютно вярно е.

LiRRRa
10-06-2009, 15:31
Въобще не е вярно.

Абсолютно вярно е.

Не винаги. Срещала съм толкова много изключения по темата . . .
Хора всякакви, интереси всякакви . . .
Всичко е относително. Ужасно относително.
Зависи си от самия теб, от обстановката, в която живееш, от хората около теб, възпитанието . . . Вскичко по един или друг начин си казва думата. Няма точно определени години, в които започваш да си "наясно със себе си" . . . :?

moon_flower
10-06-2009, 16:43
Сигурно като види каква си малоумна ще се радва,че е на 18.