Влез

View Full Version : Депресарски размисли

goosebumps
10-05-2009, 18:51
Един въпрос, такъв... бърз, , неоформен както трябва, повърхностен(not really). Какво правиш, когато се чувстваш като провал, когато сам почваш да се съжаляваш, когато не виждаш никакво бъдеще пред себе си?! Това се чудех и още се чудя от доста време насам. Нормално ли е да имаш толкова ниско мнение за себе си, да не вярваш във възможностите си, да не вярваш че си способен да постигнеш нещо?! Мизерия... никога не съм се чувствала по - жалка хах :)

balon4eee
10-05-2009, 19:35
данеби да се намираш в амфетаминова депресия ? Щото тя е най-шибаната копеле Амфитаминова депресия. .. чувстваш се като пълен боклук , ненужен на никой пълна утрепка.. всичко е шибано и бесмислено докато не си теглиш още една черта .. тва ме е отказало от джама

psychopath
10-06-2009, 01:25
пуша 8-)

iiirish
10-06-2009, 07:02
Е, всеки се е филмирал така поне веднъж. Но това е период, който бързо преминава. Лошото е, че ние сами се закопаваме, вместо да се стегнем, и като че ли чакаме някой друг да го направи вместо нас.

Biskfitka
10-06-2009, 11:05
режа си вените :-)

Makaveli96Don
10-06-2009, 11:21
излизам на малко чист въздух,гледам хората как минават всеки със собствения си живот и задължения,пуша една две три цигари...това ми помага...не че съм се чуствал като боклук,но има моменти в които е много кофти

GaNgStAz
10-06-2009, 14:25
Чак до такава степен не съм се филмирала, ама по принцип като ми е ставало кофти или си пускам музика, или излизам с някоя приятелка, или викам някоя приятелка в нас да пием по нещо.. Гледам да се успокоя по някъв начин, щото иначе.. става още по кофти, а няма смисъл.

Ax3
10-06-2009, 19:26
Един въпрос, такъв... бърз, , неоформен както трябва, повърхностен(not really). Какво правиш, когато се чувстваш като провал, когато сам почваш да се съжаляваш, когато не виждаш никакво бъдеще пред себе си?! Това се чудех и още се чудя от доста време насам. Нормално ли е да имаш толкова ниско мнение за себе си, да не вярваш във възможностите си, да не вярваш че си способен да постигнеш нещо?! Мизерия... никога не съм се чувствала по - жалка хах :)

ЧЕСТИТО... Толко ли сте зле... :D Да понякога човеек му идват такива мисли... настроение к'во да правим... спокойно издънки няма... всеки става такъв какъвто трябва... (не че трябва да се отпуснеш по течението и да чакаш)

vesinka899
10-09-2009, 06:11
На мен доста често ми се случва..ами кво правя нищо.Лягам си и на другия ден се надявам да съм в по-добро настроение

Presley
10-09-2009, 09:31
Стегни се :? На мен Итс Май Лайф на Бон Джови много ми помага .. )
Тогава идвай на караоке с мен да ти я пея.Раэцепвам положението.

lubomirky
10-09-2009, 09:40
Отивам да направя един мач и се оправям.

lipsvashh_mi
10-09-2009, 09:40
стягаш се и търсиш начини как да промениш това чувство...започни малко по малко да работиш над себе си да видиш как след време ще си доволен и щастлив от постигнатото :)

Belair
10-09-2009, 14:55
Избивам го на алкохол,цигари и секс.След това всичко си е наред

ThePowerOfLove
10-09-2009, 15:58
Нормално е от време на време да те обземат такива мисли, ама ще се опрайш ;)

kilurkataKill
10-10-2009, 12:05
Ахм,случва се често - аз и аз понякога съм така -Коя съм?,Какво правя?,Какво ще стане с /от мен? #-o ................ и ей такива,ама аз се занимавам с хобитата си и съм спокойна,че утре ако се наложи да си вадя хляба сама - има все нещо,на което съм способна 8) А за кофтите моменти - излизам сама и се разхождам там,където има коли и главен път - разтоварва ме, ии пуша по 2 цигари......... :roll: :roll: :roll: :roll:

tochica
10-10-2009, 17:49
излизам да се поразходя, тренирам и ям шоколад

IRON661
10-12-2009, 16:29
На мен ми се е случвало така де се чувствам обаче обикновено е провокиране от нешто:слаба отценка,късане с гарже и т.н.Когато ми е така или си пускам една песен дето много ме развеселява или зАбравям за случката и продължавам напред.НЕ Е Хубаво човек да си позволява да испада в депресии :) ЖИВОТА Е ПРЕД НАС, Я СЕ СЪБУДИ =D>

3motion
10-12-2009, 16:43
Или ям шоколад,едно блокче ми е достатъчно, освен ако не става въпрос за Него...или пък слушам някоя весела песен,с хубав освежаващ текст.И аз много пъти съм се чудила и още се чудя защо съм се родила, как може да съм такава смотанячка..Ама тва си е част от нас, тая неуверената част, негативната.Споко, стегни се и тва е..щото иначе друг не може да ти помогне..Айде успех :-)

CoNviCt
10-12-2009, 20:11
на всеки му се е случвало пне веднуж?
че аз цул живот така се чуствам бе 8-)

elito0o0o0
10-12-2009, 20:20
режа си вените :-) :lol: :lol: да! и всеки път те шият :lol: