Влез

View Full Version : Как една връзка да бъде по-добра?

MaxPower
10-06-2009, 19:14
Здравейте :)
Как може една връзка да бъде по-добра, в смисъл не посредствена (просто да си убиваме времето), а да стане нещо по-сериозно (true love)?

Ето 2 въпроса за ориентир:
Как да запазим интереса ни един към друг така както е било в началото?
Как да направим една връзка сериозна и продължителна?

Мерси :)

PurpleDream
10-06-2009, 19:16
1.разнообразие
2. любов

Hilary_
10-06-2009, 19:17
Как може една връзка да бъде по-добра, в смисъл не посредствена (просто да си убиваме времето), а да стане нещо по-сериозно (true love)?

.. няма ли желание има и оправдание от страна на единия .. :? :?

извод: зависи от хората и това какво искат един от друг .. :-o

SuNsEt
10-06-2009, 19:23
Зависи от хората и техните морални ценности.До каква степен за повърхностни и какво въобще е тяхното мислене за живота...За една сериозна връзка най-вече е нужна любов.Любовта е най-важното нещо,след нея идват разбирателството и доверието.Чувството да знаеш,че си сигурна/сигурен с него/нея.Да изпитвате непреодолимо желание да сте един с друг и връзката ви да не се гради на обикновени неша като ''как изглежда на външен вид,каква музика слуша или на какъв стил е фен''.
Ако имате тези неща интереса винаги ще го има или поне ще се запази максимално дълго.Мненията ви трябва да се препокриват...

thekoceto
10-06-2009, 19:36
1.разнообразие
2. любов

Точно така!Не е добре още в началото да консомирате връзката си,схемата е винаги да има с какво да изненадаш партниора си :) най-малкото това :)

ShtrudeL
10-06-2009, 19:39
Е,айде стига с тея теореми/сценарии/графици и т.н как/кога/какво и защо бе... Живейте си и тва е. Оо

machoka
10-07-2009, 03:10
Много е лесно, стига всеки ден да се влюбваш повече и повече в момичето/момчето си.. и това да е непрестанен процес. Тогава доказваш.. не, по-скоро показваш любовта си непрестанно.. с мило отношение, с внимание, със загриженост.. и с мноооооого подаръци и изненади 8-) ТЕзи двете са подправката, която може да направи от обикновената манджа кулинарен шедьовър.

Linns
10-07-2009, 05:46
1. Както казаха трябва разнообразие, всичко което се повтаря губи своя чар.. :neutral:
2. Любов и доверие.. Тва е най-важното..

moneycomeme
10-07-2009, 05:49
Споделяйте си много,вярвайте си,обичайте се,подкрепяйте се,помагайте си.....правете си изненади-малки...кво повече..

iiirish
10-07-2009, 06:05
Една връзка не можеш да я направиш самоцелно сериозна. Това само си идва с времето. Ако истински обичаш някой човек, не трябва да се мъчиш "да буташ" нещата, а да се оставиш по течението. Има ли чувства и желание, сами няма да се усетите как връзката ви ще премине на друг етап.
Колкото до интереса, и в други теми съм писала, че това е временно явление, характерно за началото на всяка връзка. Обичате ли се, разбирате ли се, дори да не е толкова интересно, вие пак ще бъдете заедно и ще градите едно и също бъдеще. Угаждайте си, правете жестове за другия и така никога няма да ви писне.

LovelyGirl
10-07-2009, 07:08
Е,айде стига с тея теореми/сценарии/графици и т.н как/кога/какво и защо бе... Живейте си и тва е. Оо

И аз това си мислих..

И, кво, някой ще ви каже във форум какво и как да направите и вие ще отидете да го направите по същия начин, за да си запазите връзката.Ми то все едно партньорът ви не ходи с вас, а с форума.
Супер глупаво е това.Трябва да ви идва отвътре.

miminia
10-07-2009, 08:51
Определено с нагласата за "сериозна " връзка неа се получи ...
Не само показвай/доказвай . .ами и го казвай
прави и коплименти (ето това мн липсва при мене 8-))
ама не бъди досаден ..да не си мисли ,.че те има вече
иначе .. лично на мен ше ми станеш безинтересен после (:

MakeMeLaugh
10-07-2009, 09:32
Вземи прочети някоя книга за любовта викам по-добре..

PsychologicalDisorder
10-07-2009, 10:53
секс, майна. :)

fc
10-07-2009, 11:10
Трябва и на двамата да им пука еднакво.

MaxPower
10-07-2009, 12:59
Благодаря на всички :)

ShtrudeL, LovelyGirl явно не сте ме разбрали правилно :)
Аз просто търся съвети, нали за това е сайта :)

ShtrudeL
10-07-2009, 15:20
Напълно съм те разбрала.

Slave4You
10-07-2009, 16:26
1.разнообразие
2. любов

Съгласна съм 100%:) От една страна трябва да има химия между хората смисъл не да ходят просто за да не им е скучно по цял ден, но от друга страна трябва да има нещо, което да поддържа тази любов:)))

fenastz
10-07-2009, 18:44
Запояване.