View Full Version : Как да развеселя момче
Хора един мой френд е в мн мн кофти настроение нз на какво се дължи дали на тва че гаджето му е далече (в което се съмнявам защото тя не означава кои знае колко за него) или е за нещо друго :С даите идеи да го развеселя някак плсс :(
Боже, благодаря, че уби идеята ми за вулгарен отговор, докато беше още в зародиш .
ами земете излезте някъде и поприказвайте ама гледай той да е по-активен в разговора :)
PsychologicalDisorder
10-07-2009, 13:42
направи му свирка. :)
Kukumqvka
10-07-2009, 13:44
купи му шоколад.. да му се върне енергията 8-)
вместо да седиш тук го изведи на вън .. :-o
п.с. купи му сладолед .. 8-) 8-)
FromAutumToAshes
10-07-2009, 13:58
Боооооринг ... Тъпа тема
значи го познаваш н добре, щом питаш нас как да го развеселиш!
да имах и аз такива приятели :?
Звънни му да ти дойде на гости за да решавате тестове от Космополитън :-o
sh3_1s_7h3_0n3
10-07-2009, 15:11
Kaкво против тестовете на Космополитън имаш?! :o
Запълвай му времето... Човек обикновено се натъжава когато има свободно време, през което да мисли за проблемите си ;)
Погъделичкай го .. :neutral:
ShtrudeL
10-07-2009, 15:16
Не прави нищо и не се бутай между шамарите. Най-тъпото,което можеш да направиш е да висиш на някой на главата и да се опитваш да го развеселяваш когато не му е добре.
Едит: Ако някоя плиткоумна реши да "развеселява" моето момче с услугите си никак няма да я обичам и за стотна от секундата ще я сравня със способностите на една табуретка.
Priceless
10-07-2009, 15:17
You can take your girlfriends and meet me in the hotel room :grin: :D
Kaкво против тестовете на Космополитън имаш?! :o
видЕх те, че гледаш раздела и си викам да те бъзна.. нищо случайно няма на тоя свят 8)
Не прави нищо и не се бутай между шамарите. Най-тъпото,което можеш да направиш е да висиш на някой на главата и да се опитваш да го развеселяваш когато не му е добре. +1
sh3_1s_7h3_0n3
10-07-2009, 15:26
Хубава работа! :o
Епа и точно с Космополитън... :Х
И аз ги обичам тестовете. Винаги ме изкарват секси, умна и амбициозна. Пък като се знам ква съм смотла.
ShtrudeL
10-07-2009, 15:34
Аз пък се чувствам още по-умна когато си пиша/говоря с идиоти/глупаци.
^
Абе... да, ама има един лаф: Не спори с глупак, щото другите може и да не забележат разликата.
ShtrudeL
10-07-2009, 15:40
Аз не споря. Гъделичкам си самочувствието с тях когато ми е скучно или нервно. ^
^^това е щот' си извисена и простолюдието те не разбира )
ShtrudeL
10-07-2009, 19:52
Точно така!
XTREMEFREERIDE
10-07-2009, 20:18
Боже, благодаря, че уби идеята ми за вулгарен отговор, докато беше още в зародиш .
Поговорете.
Marinchety
10-07-2009, 20:28
Запълвай му времето... Човек обикновено се натъжава когато има свободно време, през което да мисли за проблемите си ;)
+1
PainMonopoly
10-08-2009, 13:51
Остави го намира.
Жените НЕ СТЕ забавни. ;)
Wildchildd
10-08-2009, 13:59
Хора един мой френд е в мн мн кофти настроение нз на какво се дължи дали на тва че гаджето му е далече (в което се съмнявам защото тя не означава кои знае колко за него) или е за нещо друго :С даите идеи да го развеселя някак плсс :(
Предложи му да правите секс.
ligafelka
10-08-2009, 18:35
Гаделичкай го :D :D :D :smt077
NamelessRomantic
10-08-2009, 20:54
Не прави нищо и не се бутай между шамарите. Най-тъпото,което можеш да направиш е да висиш на някой на главата и да се опитваш да го развеселяваш когато не му е добре.
Едит: Ако някоя плиткоумна реши да "развеселява" моето момче с услугите си никак няма да я обичам и за стотна от секундата ще я сравня със способностите на една табуретка.
Да бе,дай просто да оставим всички наши приятели с проблеми сами да се оправят...ако го остави просто така,без дори да опита,каква приятелка е?Мисли малко...
Нали знаеш основния закон на овчедушието - колкото и да се скатаваме всички и да играем всеки за себе си,накрая пак отиваме всички под ножа...
Боооооринг ... Тъпа тема
kato ti e t1pa temata nqma nujda da pi6e6 ;] ina4e blagodarq vi za suvetite :-) :-) :-)
Остави го намира.
уха :Д
minyovski
10-09-2009, 18:54
Звънни му да ти дойде на гости за да решавате тестове от Космополитън :-o+1 :D
desitoyoy
10-09-2009, 19:18
Мен най-добрият ми приятел ме успокояваше като ме питаше какво има и наистина настояваше да му разкажа всичко и след това ме успокояваше и ми правеше комплименти... Отнемаше му доста време но наистина действа(поне при мен)
Ами поговори с него,за да разбереш причината за състоянието му.Ако не стане така излесте на кино да гледате някаква комедия или се направи смешна като клоун (знам,това беше много тъпо)... :razz: :-D :D 8-) :)
PsychologicalDisorder
10-19-2009, 17:02
Остави го намира.
уха :Д
:lol: :lol:
Остави го намира.
пфф .. ти пък си казал, че не сме .. :lol: :lol: :lol:
Според мен с челни стойки РОФЛ
lllXayclll
10-20-2009, 20:12