PDA

View Full Version : Не ми го даде.

sweet_f_pz
10-08-2009, 13:55
Такаа днес към 2и 30 приятелят ми ми каза да отида у тях за да правим секс.В 2 и 40 бях пред тях,след 10 минути звънене той реши да ми вдигне и ми каза че майка му се е прибрала и че след малко ще излезне.Изчаках я и жената излезна в 3 и 5.Отидох у тях и почнахме да правим секс.След 5 мин видях че по презерватива имаше малко кръв.Казах му че сиг ми е дошло,защото скоро трябваме да ми дойде.И той пожела да спрем,молих му се,молих се и се молих но без резултат.Не искаше,кръвта беше съвсееееем ама съвсем малко,но си я имаше.Бил се притеснил да ми нямало нещо.Казах му че ако ми имаше нещо,нямаше да ми е кеф,а щеше да ме боли и той пак НЕ.Иии си тръгнах.
Значи аз може да го чакам 30 мин пред тях да ходя у тях когато му скимне,сутрин като ходим на училище да го чакам на студа 10 минути да се наконти,а той не може да ми даде още 10 минути секс.Е НЕ Е ЧЕСТНО!
Права ли съм според вас?
ПП:ходим от 9 месеца
ПП2: на 16 съм,той на 18 :)
Мерси

Punisherrr
10-08-2009, 14:18
Пха.... ми според мен не си права ;)

Това да чакаш някой '' да се наконти'' и т.н. не подходящо сравнение в случая. Просто тук имаш загриженост. А и да не е от загриженост,а просто да му е неприятно,когато има кръв - отново не смятам,че е нещо лошо.
И що за отношения имате...да станеш и да си тръгнеш заради такова нещо :-o

eskasss
10-08-2009, 14:59
не си права !!

Dilqna92
10-08-2009, 15:04
Според мене секса и чакането за даскало или излизане нямат нищо общо.Едното не може да определя другото.
А това,че се е притеснил пича да не ти стане нещо може да говори само добро за него и ти подсказва,че имаш до себе си човек дето държи наистина на теб ,а не си му само секс играчка в ръцете!

Neopitom3na
10-08-2009, 15:22
Права си! :P

AlaBalaa
10-08-2009, 15:29
хаха според мене не си :? той се е притеснил за тебе повече от колкото ти самата божке :-o тоя секс може да го правите и утре

Glamm
10-08-2009, 15:55
не си ..

PsychologicalDisorder
10-08-2009, 16:18
що не му хвана кура, да му го отрежеш и да си продължиш самичка.

LovelyGirl
10-08-2009, 16:37
Тъпо мислиш.Егоистично.Не се ли сети, че на него може да му е гадно, гнусно, неприятно и т.н. от кръвта?

MakeMeLaugh
10-08-2009, 16:44
не си ..
+1

Нищо хубаво не мисля за теб в този сличай.
Егоистична постъпка

galenata
10-08-2009, 16:49
Нито си права,нито не си....
Това по колко време го чакаш не е от значение,странно е обаче,че ти чакаш него,а не той теб.
Другото което е,че ти не разбираш,но най-вероятно е спрял от загриженост.Надали и на него му е било много приятно да спре по средата на секса,когато нито той,нито ти не си била свършила.Кофти,но не бива да го съдиш толкова.

Pepincetyy
10-08-2009, 17:13
Според мен - не си ...

travmiriaN
10-08-2009, 17:31
нимфоманка :shock:

olive_oil
10-08-2009, 17:32
много е зле твоя човек. И не, заради конкретната ситуация, а като цяло.

kidwestern
10-08-2009, 18:12
поредната злетарка.

Gen4evi
10-08-2009, 18:17
Ние с моята приятелка правим секс без значение.Даже когато е в цикъл аз свършвам в нея(без презерватив). :) Незнам на човека какъв му е бил проблема. :D :D :D

Maliby
10-08-2009, 18:19
Не си много права. Това, че момчето е загрижено трябва да те ласкае. Плюс това ако отношенията ви са стабилни ще имате още много поводи за секс.. Не е дошъл краят на света все пак, но да, неприятно е да не довършите започнатото, но ако държите един на друг би трябвало да има разбиране.

ligafelka
10-09-2009, 05:16
Следващия път го вържи :smt077 :smt077

elito0o0o0
10-09-2009, 06:06
Като не ти изнася с него го зарежи,а колкото до това дали си права.. ми НЕ не си ;)

Dollystar
10-09-2009, 07:50
Донякъде си права, донякъде не.

mechtaq_za_teb
10-09-2009, 09:36
Не си права.

Bixel
10-09-2009, 09:37
от курволяци ми е писнало на хуя

renchence
10-09-2009, 17:42
Не слушай Punisherrr, тя не е правила секс, затова не разбира какво е да те почнат и след това да те оставят по средата на акта.Недовършена работа.Кофти е откъдето и да го погледнеш, особено за момичетата ;)

абсолютна съгласна ....

GossipGirl89
10-09-2009, 17:52
Еми не си права. На момчето може да не му е било приятно от кръвта, а може и наистина да се е загрижил за теб... Жалко, че ходите от 9 месеца, а ти си станала и си си тръгнала заради такова нещо...
За училището сама си си виновна - кой те кара да го чакаш?

mmilichka
10-09-2009, 18:10
вообще не си права, моето момиче. Да гадно е да ти каже тръгвай си и да не продължите започнатото, но се притеснява за теб това показва, че държи на тебе знаеш ли колко момичета ти завиждат, че имаш такъв приятел? ;)

Hilary_
10-09-2009, 18:22
Не слушай Punisherrr, тя не е правила секс, затова не разбира какво е да те почнат и след това да те оставят по средата на акта.Недовършена работа.Кофти е откъдето и да го погледнеш, особено за момичетата ;)

пфф .. да беее дай той да си я ч*ка и псоле всичко да е в кръв .. :-x :-x Просто момчето е проявило загриженост .. съгласна съм с Punisherr!!! [-( [-(

п.с. някои хора мислят не само с долната глава .. :-o

elito0o0o0
10-09-2009, 18:51
п.с. някои хора мислят не само с долната глава .. :-o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Midi4ka
10-09-2009, 19:23
Пха.... ми според мен не си права ;)

Това да чакаш някой '' да се наконти'' и т.н. не е подходящо сравнение в случая. Просто тук имаш загриженост. А и да не е от загриженост,а просто да му е неприятно,когато има кръв - отново не смятам,че е нещо лошо.
И що за отношения имате...да станеш и да си тръгнеш заради такова нещо :-o
Напълно съгласна съм! Той се притеснява за теб ( или просто не му е много приятно да има кръв по презерватива) и ти се цупиш и си тръгваш! Мисля,че си постъпила много глупаво! ;)

tsoko
10-09-2009, 20:10
Напълно нормална реакция от негова страна ! 8)

mArChEtYy
10-11-2009, 12:29
Такаа днес към 2и 30 приятелят ми ми каза да отида у тях за да правим секс.В 2 и 40 бях пред тях,след 10 минути звънене той реши да ми вдигне и ми каза че майка му се е прибрала и че след малко ще излезне.Изчаках я и жената излезна в 3 и 5.Отидох у тях и почнахме да правим секс.След 5 мин видях че по презерватива имаше малко кръв.Казах му че сиг ми е дошло,защото скоро трябваме да ми дойде.И той пожела да спрем,молих му се,молих се и се молих но без резултат.Не искаше,кръвта беше съвсееееем ама съвсем малко,но си я имаше.Бил се притеснил да ми нямало нещо.Казах му че ако ми имаше нещо,нямаше да ми е кеф,а щеше да ме боли и той пак НЕ.Иии си тръгнах.
Значи аз може да го чакам 30 мин пред тях да ходя у тях когато му скимне,сутрин като ходим на училище да го чакам на студа 10 минути да се наконти,а той не може да ми даде още 10 минути секс.Е НЕ Е ЧЕСТНО!
Права ли съм според вас?
Мерси
Леле боже :razz: :grin: #-o #-o

gazara92
10-11-2009, 14:47
Права си! Ех повечето момичета ако мислеха като тебе... :grin: :grin: :grin:

enternaL
10-11-2009, 17:07
olele :lol:

Everytime
10-11-2009, 17:09
ае как не е права.. тя го чака за училище,съответно си иска да получи нещо в замяна . Право си е момичето :P

bloodyF
10-11-2009, 17:49
ми не знам...ти сама ли си си тръгнала след като ти е отказал?
И това е тъпо...ходите повече от половин година ,сериозна връзка и докато майка му е там ти не можеш да идеш...бахти .. :?

kidwestern
10-11-2009, 17:50

недей че ядох триене заради нея :)

BlueFace
10-11-2009, 18:53
Punisherr ми е трила толкоз спам в тоя раздел ама знае какво говори така че я слушайте .Тя дава едно от най -свестните отговори в тоя раздел ;]

П.П. Авторке ,като искаш да те изчука някой отиваш на магистралата и там все някой изпаднал чичка ще ти върже ;)

Punisherrr
10-11-2009, 20:19
Punisherr ми е трила толкоз спам в тоя раздел ама знае какво говори така че я слушайте .Тя дава едно от най -свестните отговори в тоя раздел ;]

П.П. Авторке ,като искаш да те изчука някой отиваш на магистралата и там все някой изпаднал чичка ще ти върже ;)

И как можеш да кажеш че някой който не е правил секс може да дава компетентни мнения по тая тема? Това е все едно примерно аз да давам компетентни мнения за управлението на космически кораб...

Мислех да пиша,пиша,пиша,но ще го кажа простичко > Ти може да си правил секс безброй пъти,но си оставаш на същия акъл ,а аз може да съм девствена,но в главата имам нужното,за да преценявам някои неща по-добре от теб или който и да е друг ''Playboy'' ... И добре,че има хора,които ме слушат и са благодарни,че са ме послушали. ;)

Край на темата за мен.
Ако още имаш желание да определяш до къде съм в секса и интимните отношения с момчета - ЛС

moneycomeme
10-11-2009, 20:26
Баси...кви раоти...ценете си момчетата ей!После ревем че тва и нова...а гледай за кви ралти говорим... !

Extremescream
10-11-2009, 20:26
Подкрепям Punisherrr.
A по темата-ми и на мен ми се е случвало,кървя и той иска да спрем,защото може МЕН да ме боли,на МЕН да ми стане нещо.Нали знаеш,че и на него не му е кой знае какъв кеф да спира,ама очевидно повече държи на теб отколкото на секса.
А ти явно не се трогваш от тази любов,ами мрънкаш,че не ти е кеф.
Ако искаш секс 24/7-купи си вибратор.Той няма да спира....

lockerz
10-11-2009, 20:35
права си

anonimchetou
10-12-2009, 09:57
какво лошо има че момчето се притеснява за теб.. Представи си че ходиш с някой на който изобщо не му пука че примерно припадаш ти е зле или получаваш кръвоизлив примерно и настоява да правите секс по яко ли щи е?

katetohita
10-12-2009, 13:09
ае как не е права.. тя го чака за училище,съответно си иска да получи нещо в замяна . Право си е момичето :P

+1 :P

vellvet
10-12-2009, 13:30
мн е странно че отиваш у тях с ясната уговорка да се *укате и какъв е проблема да влезеш вътре да си пуснете някой филм и спокойно да изчакате майка му да излезе вместо ти сама да го чакаш вън ? за кръвта нз.. то си е до овек на него може да не му е приятно да се "цапа" може наистина да е загрижен Така че е трудно да се каже кой е прав и кой греши

aloveyou
10-12-2009, 13:48
Еми не си права. На момчето може да не му е било приятно от кръвта, а може и наистина да се е загрижил за теб... Жалко, че ходите от 9 месеца, а ти си станала и си си тръгнала заради такова нещо...
За училището сама си си виновна - кой те кара да го чакаш?

Да и аз мисля така...

Изобщо НЕ си права..Момчето наистина може да се е загрижил за теб,или просто не ми е приятно от кръвта..Както вече казаха

kkaammii
10-12-2009, 14:04
Абе гадно е да чакаш сума ти маса време и да си се настроил за секс и изведнъж да се провали, о да гадно е, ама кво пък толко е станало? Ше си довършите работата утре. Не знам защо чак такова внимание му придавате...?!?!

CMEX
10-12-2009, 14:08
Права ли съм според вас?
МерсиЕбати нещастника, ако си хубава бих те чукнал за 10 минути, може и повече

YourPoison
10-12-2009, 14:23
не мислиш правилно : )

bilqnavod
10-12-2009, 21:06
Ако не се разбирате по добре скъсайте...

bqsna_teenagerka
10-13-2009, 09:29
:D :D U RULE!

mastersan
10-14-2009, 06:39
Писането на кирилица е задължително!
Punisherrr

yYniiKaLnAa
10-15-2009, 19:29
o0 .. не си права .. на теб приятно ли ше ти е ако си мъж и някфа иска да си го завреш в някфа гадост