Влез

View Full Version : жените не знаят кви ги говорят

haritov
10-08-2009, 18:20
Защо жените реагирате остро,когато някой тръгне да ви зарибява?

Нали красотата не е от значение?
Нали се гледа дали ви разбира?
То момчето дошло питало ви как се казвате и вие "разкарай се бе кретен''

Hilary_
10-08-2009, 18:21
различни момичета.. различни интереси Гого .. :wink:

miminia
10-08-2009, 18:22
:lol: :lol: :lol: Неуспеше опит май ,а ? :D

Ами да ... и аз реагирам така примерно на улицата да
се запознаваме и като не ми харесва - резачка
но виж ако си пиша примерно с некой такъв
в скайп . .или сме в едно даскало може да
ми стане мн добър фр ... зависи .. (:

haritov
10-08-2009, 18:23
:lol: :lol: :lol: Неуспеше опит май ,а ? :D

а не имам си гадже не ми трябва втора 8-)

AFT
10-08-2009, 18:26
Външния вид е и винаги ще бъде от значение. Има момичета и момичета. Аз съм любезна с хората по принцип, не се виждам как се зъбя на някой без да ми е направил нищо. Но пък има и някои, които са по-остри от мен. Е и? При момчетата е същото. Тогава?

fenastz
10-08-2009, 18:27
я пак ?

haritov
10-08-2009, 18:29
хубу де имате право на избор между един грозен дето ви обича и би дал всичко за вас и един мега турбо красив дето не се знае кво ще му щукне а избирайте

LiRRRa
10-08-2009, 18:32
Ми ще си намеря трети, който да е всичко, което искам в 1 . . . :)

miminia
10-08-2009, 18:32
Аз попаднах на красив,гребец,мускулет,чар вна усмивка
лошо гледа,но говори супер мило,нежен е с момичетата
романтичен .... предизвикателен,умничък си
момче на място ... работи стабилно
знае езици . .а е само на 19 :-) :-) :-)

Ко повече да искам :lol:

haritov
10-08-2009, 18:34

ти перфектни хора ли търсиш

AFT
10-08-2009, 18:35
хубу де имате право на избор между един грозен дето ви обича и би дал всичко за вас и един мега турбо красив дето не се знае кво ще му щукне а избирайте

Би било доста жалко да си с който и да е от двамата. (:

haritov
10-08-2009, 18:38
момичетаааа не знаете какво говоритеее 8-) 8-) 8-)

smiirnoff
10-08-2009, 18:44
добре :Д

LiRRRa
10-08-2009, 18:44
Момчееее,
спри да ни слагаш под общ знаменатеел!!

haritov
10-08-2009, 18:46
Момчееее,
спри да ни слагаш под общ знаменатеел!!

опа няма такова нещо 8)

golqmumnik
10-08-2009, 19:03
Ми виж ся брато,отивам аз при една и й викам-Здрастии,как сииии? 8) :-) И тя ми вика-Разкарай се бе,кретен! :-x И аз й викам-Само ако се е*бем! И тя ми вика,уф дай си жисием номера,че сега не ми се занимава.И стана работата. -И какъв е извода-говори в рими брато,за да не си капо. 8)

lipsvashh_mi
10-08-2009, 19:08
ако не сваля по просташко-селяндурския примитивен начин,няма да ми стане неприятно-даже напротив..евала на момчета,които знаят как да завъртят главата на момичето без да се държат като кретени,без да ръсят само простотии и да се правят на виж ме кой съм..
сега ако са като тези днес в рейса,дето пощипват,провикват се и се правят на големите баровци естествено,че ще ги отрежа..то ти е гнус само да ги гледаш,камо ли да контактуваш с тях :?

ifilin4ica
10-08-2009, 19:25
Абе трябва да е чаровен, да ме разсмее и съм готова :D

beb4yy
10-08-2009, 19:25
Къде е проблема че някфа те е отрезала и ти си мислеш че всички са такива ...

haritov
10-08-2009, 19:32
Къде е проблема че някфа те е отрезала и ти си мислеш че всички са такива ...

ПОВТАРЯМ ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ ИМАМ СИ ГАДЖЕ НИКОЯ НЕ МЕ Е РЯЗАЛА

ПАК ПОВТАРЯМ ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ ИМАМ СИ ГАДЖЕ НИКОЯ НЕ МЕ Е РЯЗАЛА

LadyDi
10-08-2009, 19:38

Нямаме ли право на избор на кого да позволим да ни зарибява? Или щом момчето е решило, че може да ни забива, ние трябва да откликваме?
Я стига глупости.
Всяка жаба да си знае гьола.

И да, красотата не е от значение. Важното е момичето да те хареса.

ifilin4ica
10-08-2009, 19:39
Да бе, човека пита защо момичетата сме такива изроди и безчувствени същества :D
Как може да хейтваме хубавите изрусени фьешънчита, които искат да те свалят в автобуса или невероятните оскубани футболистчета, дори скейтърите, за които е срам да тръгнат с метълка, защото някъде може би със закон е казано да ходят само с кифли. :?
После защо съм била хейтърка и защо съм ги режела. Ето защо! Момчетата са боклуци, както и момичетата :D Рядко ще намериш свестен човек, а дори и да има...сори ама сигурно е зает вече :D

NamelessRomantic
10-08-2009, 21:01
Е недей така,не съм зает за момента 8-)

Има ги още,но са малко...
И все пак,специалното що се повтаря често губи специалността си..
нали?

ifilin4ica
10-09-2009, 11:06
Е недей така,не съм зает за момента 8-)

Има ги още,но са малко...
И все пак,специалното що се повтаря често губи специалността си..
нали?

И защо мислиш така :-o

PainMonopoly
10-09-2009, 11:39
Не реагират чак толкова остро, ако го правиш както трябва. Ако се приближиш с мутренска походка, извадиш коцкарски глас и поглед на изпаднал загорелник, естествено, че ще те отрежат.

PainMonopoly
10-09-2009, 11:40
Как може да хейтваме хубавите изрусени фьешънчита, които искат да те свалят в автобуса или невероятните оскубани футболистчета, дори скейтърите, за които е срам да тръгнат с метълка, защото някъде може би със закон е казано да ходят само с кифли. :?
Яко трю метъл филми...

vampire_girl_
10-09-2009, 13:21
Най-малкото не може да се откликва на всички + зависи от обекта.

Външният вид е от значение,винаги.При някой повече,при други по-малко...

Най-добре 2в1 /което далеч не го прави перфектен,но .../ .
Иначе,на този етап бих избрала красивия.

fc
10-09-2009, 13:29
Било ти е слабо самочувствието, за това са те одрязали.

GossipGirl89
10-09-2009, 13:38
Аз пък никога не съм се държала лошо с някое момче. Е, като съм била на 15-16-да, ама то детска му работа тогава... 8-) Попринцип винаги се държа любезно и ако не ми допада дадено момче ще го отрежа по по-възпитан и тактичен начин. А коркото до външния вид - гледаме го (не при всички е на първо място, но определено си указва влияние). Вие също го гледате :) Вие също режете по гадни начини. Не съм ставала жертва на подобно държание все още, но съм била свидетелка - режете и обиждате повече и от нас 8-)

fc
10-09-2009, 14:15
режете и обиждате повече и от нас 8-)
Тука си в голяма грешка, защото НИЕ правим първите крачки за запознанство и т.н.

valdesbg
10-09-2009, 14:19
Я резюмирайте до 3 - 4 изречения. Че не ми се четат 3 страници дивотии :)

deFakto
10-09-2009, 14:58
отиди с хубава кола ,нестандартни дрехи и светло сини очи ,и да видим дали ще кажат 'разкарай се кретен' .. :smt023

kukli4kata001
10-09-2009, 15:03
ммм да и аз съм така

silvana95
10-09-2009, 15:31
:grin: на мен някав супер грозен идва и поиска да се запознаем ей така го гледам :shock: и даже нищо не казах просто се обарнаах и си тръгнах 8-) той разбра намека :razz: :razz: :razz:
За тва външния вид има значение щото може да е бил ацки мил и романтичен аама нали първото нещо което виждам е лицето му а не колко е романтичен

fc
10-09-2009, 15:53
:grin: на мен някав супер грозен идва и поиска да се запознаем ей така го гледам :shock: и даже нищо не казах просто се обарнаах и си тръгнах 8-) той разбра намека :razz: :razz: :razz:
За тва външния вид има значение щото може да е бил ацки мил и романтичен аама нали първото нещо което виждам е лицето му а не колко е романтичен
Хаха дигна ли ти се ниското самочувствие като го одряза така? Тебе и без това никой не те заговаря, а ти от яд си го изкарваш на единствения объркал се...

FromAutumToAshes
10-09-2009, 17:13
По-съгласен не мога да бъда

ifilin4ica
10-09-2009, 19:05
Яко трю метъл филми...

Еми така е де. Как ще се почувстваш ако някой ти каже, че те харесва, че иска да сте заедно, но понеже той е от друга общност, не става и то по простата причина, че другите му приятели ходят с кифлии и той не може да остане по-назад. :?

П.С. Не съм метълка ако това си си помислил/а просто давам пример :)

pwnage
10-10-2009, 09:41
Темата е интересна,обаче не резюмирате някак си отговорите си.Тук из Пловдив ми се е случвало да си вървя по главната и да заговоря с някое по-нестандартно изречение. Като я погледнах беше като прилеп,все едно се обърна към мене само да локализира откъде идва звука.Никаква реакция. И после ме е яд,че такива високомерни ку.... си вдигат самочувствието само защото съм се престрашил да и говоря. Толкова ли е малоумен тоя народ. Та ако и направя пък и комплимент,смятайте,че си е вкарала петата на обувката в носа от пъчене. Слушам реч и от нормални момичета естествено...познахте ли? Вървят си за ръчичка с някакъв подобен на мъж,изсребрен,оскубан петел-пънкар. :-x

mArMaLaDkA
10-11-2009, 01:17
pwnage, поста ти ме накара да се усмихна, наистина. Сравненията ти и просто начина, по който е написан поста са толкова увлекателни... :)
Он:
Причините, поради някое момиче би те отрязало са няколко:
- прилагаш изтъркани фрази и се правиш на "виж, кой съм аз"
- нямаш достатъчно самочувствие и си е проличало
- разочаровала се е наскоро и "всички й изглеждат еднакви", а намеренията им "прозират"
- не й допадаш
- просто й е апатично и не й се занимава с индивиди от мъжки пол, смята, че си има и по-важни неща за вършене.

Още не ми се е случвало да се запознават с мен на улицата. Въртят се като пумпали, усмихват се нервно, но не предприемат крачка, явно 'щото ги гледам с интерес как се мъчат. :evil: :D Случвало ми се е пък разни индивиди, с които се познавам отдавна, да ми признаят за някакви чувства и блаблабла, опитвам се деликатно да им обясня ситуацията, т.е, че не е особено взаимно, но по някаква причина не схващат за какво иде-реч, затова е нужно да се раздава по-хардкор. 8-) Ноо най-добре ще е да не обръщаш внимание на така приятно дългия ми пост, защото едно на ум, че го пиша в 4 сутринта, друго че то пишело защо "жените" говорели така и иначе, пък аз още съм млада, зелена... ;д

KoRnFlAkE
10-11-2009, 04:17
външният вид има значение. ;)
но дори и да си грозен, не мисля, че биха те отрязали остро, освен ако не си казал нещо супер дразнещо.

Supernatural999
10-11-2009, 08:10
Нормално е някое момиче да реагира остро,ако намека за свалка не струва.
Не знам защо,но повечето момчета не могат да си набият в главите,че като се правят на интересни не печелят повече симпатии.
И мен не са ме заговаряли на улицата,но без да крия вероятно и аз ще реагирам остро поне в началото,защото подобни тактики използват само нахакани момчета,които се мислят за нещо по – особено и се крепят на мисълта,че всяко момиче може да им падне в краката >.>

Neopitom3na
10-11-2009, 08:59
Зависи от ... зарибяването :wink:

haritov
10-11-2009, 09:13
за какво говорим? 8-)

pwnage
10-11-2009, 15:49
mArMaLadka...мерси за думите,но ми се иска и на мен да ми беше весело,докато ги пишех.

Bellatrix
10-11-2009, 15:56
Когато имаш гадже е трудно да кажеш: "О, ти си тъй смел да ме заговориш." Е, край: твоя съм. Ест, че режеш. И режеш грубо, защото в повечето случай мекият начин не върши работа и няма отърване. Аз или не отговарям нищо и се правя на глуха, или ако няма такава възможност, казвам: "Не, благодаря." и това е.

pwnage
10-11-2009, 16:09
Ест, че режеш. И режеш грубо, защото в повечето случай мекият начин не върши работа и няма отърване.

А пък и после какво грубо нареждане може да се получи.

moon_flower
10-11-2009, 16:45
Зависи кой те заговаря.Преди 2 седмици на улицата ме заговори некъв 30 годишен,а аз съм на 16..е много ясно,че ще го отрежа.Вика ми "Може ли да се запознаем?"Еми добре айде.. и като почна да ходи след мен и да ме тормози за скайп едвам се оттървах.Ето затова трябва да е грубо отрязването.
А иначе аз лично нямам против да се запознавам с връстници,все тая дали са хубави или не.

maistorluk
10-11-2009, 17:19
То някои момичета(жени) не само незнаят какви ги говорят, но незнаят и какви ги вършaт. Има момичета дето ме мразят, а ми се натискат.

bilqnavod
10-11-2009, 17:47

Защото някои не го правят както трябва и когато не трябва!!! :P

bilqnavod
10-11-2009, 17:53
То някои момичета(жени) не само незнаят какви ги говорят, но незнаят и какви ги вършaт. Има момичета дето ме мразят, а ми се натискат.
Това е заради емоциите, често ни бият от всякъде и не можем да се владеем. Вие мъжете трябва да ни разбирате и съчувствате. Хич не ни е лесно. Трябва да ни приемате каквито сме, а не да ни съдите. Ша видиш, че ако опознаеш едно момиче в детайли, ще разбереш, че има много повече положителни качества отколкото като си го видял с нея за пръв път. :smt056

stupiddog
10-11-2009, 18:24
Много сте повърхностни

bilqnavod
10-12-2009, 10:26
Много сте повърхностни
Щото мене не познаваш аз не съм повърхностна. А вие мъжете се надувате.... :P :P :P :P

anonimchetou
10-12-2009, 10:35
бля бля 100 чадъра.. Аз пък мно мразя да ме заговарят някви дет ми се правят на много оборотни и изглеждат просто смешни в старанието си да привлекат вниманието ми.. Тва е жалко. Режа и тва е .. а понякога безразличието върши голяма работа.. Ама доста често си отварям устата и възразявам ядосано :D

bilqnavod
10-16-2009, 16:21
бля бля 100 чадъра.. Аз пък мно мразя да ме заговарят някви дет ми се правят на много оборотни и изглеждат просто смешни в старанието си да привлекат вниманието ми.. Тва е жалко. Режа и тва е .. а понякога безразличието върши голяма работа.. Ама доста често си отварям устата и възразявам ядосано :D
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

moneycomeme
10-16-2009, 22:35
При мен пък много зависи от ситуацията,начин по който ще ме заговорят....сега ще дам пример защо.. това лято една вечер си бях купила Данон за пиене и го пиех със сламка...и идва един простак и ми казва нещо от сорта: ,,Много сладко си я лапнала тая сламка,искаш ли да лапнеш и моя...,, и стои и чака сериозен отговор......Даже не успях да отреагирам с грубости,останах като ударена с мокър парцал и се чудех дали пък не съм в будна кома и да халюцинирам.... :) Но ако ми стане симпатично момчето и го направи по възпитан начин вероятно поне ще му обърна внимание...

mArMaLaDkA
10-16-2009, 22:38
^ Стига, бе! :shock: :lol:
Общо-взето, с плодово мляко и сламка в уста надали някое момче може да ти вметне нещо, което хем да звучи "възпитано" и мило, хем да няма някакъв гнусен сексуален подтекст.

tihichkoto
10-17-2009, 02:07

Вадя артилерията и я почвам. Докато не я накарам да съжалява за думите си, не преставам. Мен примерно ме обижда такова отношение. Приемам го като лична обида и много ме ядосва :-x
Красотата е много разтегливо понятие...
Разбирателството, също е разтегливо понятие...

При мен пък много зависи от ситуацията,начин по който ще ме заговорят....сега ще дам пример защо.. това лято една вечер си бях купила Данон за пиене и го пиех със сламка...и идва един простак и ми казва нещо от сорта: ,,Много сладко си я лапнала тая сламка,искаш ли да лапнеш и моя...,, и стои и чака сериозен отговор......Даже не успях да отреагирам с грубости,останах като ударена с мокър парцал и се чудех дали пък не съм в будна кома и да халюцинирам.... :) Но ако ми стане симпатично момчето и го направи по възпитан начин вероятно поне ще му обърна внимание...
Що не го пита:
-А ти, искаш ли да лапнеш моя (хващайки се най-просташки за междукрачието и с усмивка на лице)
Щеше да му бутнеш психиката :D

mechtaq_za_teb
10-17-2009, 03:52
Зависи от много неща и не слагай всички под един знаменател.

ShiZo
10-17-2009, 06:20
... пф..
мъжете и тяхната креативност.
"здрасти, ко стааа.. аз съм едикойси"
или
"ей! а... препознах се..да се запознаем все пак..."
и безброй още невероятно отличаващи се с уникалност и НЕнатрапчивост начини да се запознаеш с някой.. не може така.
а и да.. външния вид има значение, особено ако момичето изглежда доста добре :)
Аз лично не бих наругала и отпратила, по скоро ще си завържа разговор с пича и ако е тъп на мотика, ще го направя на 2 стотинки.
:smt025

LeMoi
10-17-2009, 08:02

То момчето дошло питало ви как се казвате и вие "разкарай се бе кретен'' 1. гледат красотата братле ^^

stylo
10-17-2009, 11:05
Зависи от момичето може да ни е била на кеф.

moneycomeme
10-17-2009, 11:17
....ей tihichkoto.......Много добра идея :)

Neftochimic
10-17-2009, 12:49
една ща отреже,
втора ща отреже
с третата може ти излезе късмета
=]

infatuation
10-17-2009, 12:54
имам чувството че авторът на тази тема се опитва да си навлече ако не друго,то гнева на женския пол още със заглавието на темата :?

haritov
10-17-2009, 13:06
имам чувството че авторът на тази тема се опитва да си навлече ако не друго,то гнева на женския пол още със заглавието на темата :?

имам моменти на пълно истрещяване тогава пускам подобни теми

poisonn
10-17-2009, 14:22
Ами невъзможно е всички да режат, да ти кажа! :D

Marinchety
10-17-2009, 14:26
момичетата казват каквото мислят (поне аз) не направиш ли добро впечатление 1-я път, а се опитваш да забиеш някоя мацка с наизустените фразички много ясно, че ще ти тегли майните

sladkish_14
10-17-2009, 20:04
Явно не ти е бил ден 8-)
А може би и на нея ?! ..

Try again

haritov
10-17-2009, 20:37
ПОВТАРЯМ ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ ИМАМ СИ ГАДЖЕ НИКОЯ НЕ МЕ Е РЯЗАЛА

ПАК ПОВТАРЯМ ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ ИМАМ СИ ГАДЖЕ НИКОЯ НЕ МЕ Е РЯЗАЛА

[/quote]

Anon4o
10-17-2009, 22:43
Отиваш ти при нея, и я заговаряш. Носиш хубави дрехи, не миришеш на нищо, прическата ти е вред. Ходиш на фитнес, все пак, не изглеждаш зле. Заговаряш момичето със завидна самоувереност, говориш и бавно и убедително и се усмихваш леко. С езика на тялото си показваш, че се чувстваш удобно, не показваш никакви признаци на притеснение. Гледаш я леко въпросително, но сякаш я познаваш отдавна и сякаш искаш да и кажеш "здравей, само искам да се запознаем няма да ти досаждам". Момичето ти изтърсва нещо в стила "махай се бе простак". На висок глас, така, че да те чуят всички и казваш "Ебал съм те, и без т'ва си грозна кат чакал" и си тръгваш.

yYniiKaLnAa
10-18-2009, 02:32
Зависи кой идва да ме зарибява :D Ако е някъф просТ .. кфо искаш да му кажа..

Rhype
10-18-2009, 08:50

ти перфектни хора ли търсиш

Перфектни хора няма - всеки с кусурите си : )

scyLLa
10-18-2009, 09:52
ЧЕРНО, БЯЛО ИМА ЛИ ДУПКА ЗЛАТО Е !!
пс. Аз лично обръщам внимание на това как изглежда

Zarity
10-18-2009, 11:23
Ами ако е някъв мазен тип кво да му кажа бе :-o Ако ми изглежда свестен ше му кажа и аз здрасти.

Myrrie
10-18-2009, 11:48
Ами ако е някъв мазен тип кво да му кажа бе :-o Ако ми изглежда свестен ше му кажа и аз здрасти.

:)

bilqnavod
10-26-2009, 14:09
Само не се правете на жертви, като не ви огрява се изнасяте... Никой не е длъжен да ви търпи като се натрапвате и очаквате нещо без да познавате момичето. Ние да не би да сме длъжни винаги да ви обръщаме внимание. И само едно ще ви кажа, когато едно момиче си търси компания или гадже, то само си го показва т. е. личи, ако не, не го закачате....

kypo
10-26-2009, 16:43
Отиваш ти при нея, и я заговаряш. Носиш хубави дрехи, не миришеш на нищо, прическата ти е вред. Ходиш на фитнес, все пак, не изглеждаш зле. Заговаряш момичето със завидна самоувереност, говориш и бавно и убедително и се усмихваш леко. С езика на тялото си показваш, че се чувстваш удобно, не показваш никакви признаци на притеснение. Гледаш я леко въпросително, но сякаш я познаваш отдавна и сякаш искаш да и кажеш "здравей, само искам да се запознаем няма да ти досаждам". Момичето ти изтърсва нещо в стила "махай се бе простак". На висок глас, така, че да те чуят всички и казваш "е*** съм те, и без т'ва си грозна кат чакал" и си тръгваш.
тъпак! ако ти каже "махай се бе' казваш на висок глас за да те чуят всички "Каквоооо? искаш да ми лапаш в трямвая ли бе, ти луда ли си????"
да видиш какъв срам ще бере 8-) 8-)

umri
10-26-2009, 16:51

Зависи как си го направил. Има начин как да се отреагира и от такава ситуация, но определено тази е била кучка. Не бъди мил и нежен, а нахакан и излъчващ самочувствие. По-голям шанс имаш. А това "Нали се гледа дали ви разбира?" са глупости.

MaLkaTa_LaDy
10-26-2009, 16:52
Eстествено че външността е важна. Естествено, че момчето трябва да се поддържа, да е чист и спретнат, с приятна визия. Кой те излъга така жестоко, че външността няма значение? :lol:

Belair
10-27-2009, 12:10
Е,това жената не е човек

LadyDi
10-27-2009, 12:18
Е,това жената не е човек
Нещо по-умно нямаше ли за казване?

Belair
10-27-2009, 14:55
Е,това жената не е човек
Ми то да не излъгах,бе сладурче.Просто обичам да привличам внимание

LadyDi
10-27-2009, 14:56
Сладурче, идея си нямаш колко си прост :)

Belair
10-27-2009, 15:01
Моля,моля,пак заповядай

Lincheto
10-27-2009, 16:38
Е,това жената не е човек

Оф тоя лаф не ви ли писна вече..

MaLkaTa_LaDy
10-27-2009, 17:31
Е,това жената не е човек
Съгласна съм :-) Ние жените сме висши същества :-) :-) :-)

bilqnavod
10-27-2009, 20:09
Е,това жената не е човек

Добре щом не съм човек въздуха ли пише в момента? :(
Преди да кажеш нещо помисли с 2те си мозъчни клетки, които имаш защото ей така като си ръсиш простотии, някъде боя ще си изядеш!!! :-D :-D :-D
А за всички мъже които смятат че жените не са хора ша им кажа: "Хвърлете се от 6 тия етаж!!!"

haritov
10-27-2009, 20:12
Е,това жената не е човек

е маймуната човек ли Е

bilqnavod
10-27-2009, 20:13
Е,това жената не е човек

е маймуната човек ли Е
В смисъл????? :-D :-D :-D :-D :-D :-D

haritov
10-27-2009, 20:14
Е,това жената не е човек

е маймуната човек ли Е
В смисъл????? :-D :-D :-D :-D :-D :-D

ах колко трудно от маймун се прави човек цял човек и колко лесно любов те прави шебек и няма няма лек

bilqnavod
10-27-2009, 20:16
ах колко трудно от маймун се прави човек цял човек и колко лесно любов те прави шебек и няма няма лек[/quote]

ХЕХЕХЕХЕ :D :D :D :D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

bilqnavod
10-27-2009, 20:19
Велик си просто. Е кво да се прави разбрах, че защитаваш мъжкото съсловие, но хич нееееееееееееее миииииииииииии пуууууууууукаааааааа!!!!
Дреме ми :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

haritov
10-27-2009, 20:20
Велик си просто. Е кво да се прави разбрах, че защитаваш мъжкото съсловие, но хич нееееееееееееее миииииииииииии пуууууууууукаааааааа!!!!

на мен пък ми дреме на джедайския орден че ти дреме

bilqnavod
10-27-2009, 20:21

на мен пък ми дреме на джедайския орден че ти дреме

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

sladur4etyYy
10-27-2009, 22:02
Отиваш ти при нея, и я заговаряш. Носиш хубави дрехи, не миришеш на нищо, прическата ти е вред. Ходиш на фитнес, все пак, не изглеждаш зле. Заговаряш момичето със завидна самоувереност, говориш и бавно и убедително и се усмихваш леко. С езика на тялото си показваш, че се чувстваш удобно, не показваш никакви признаци на притеснение. Гледаш я леко въпросително, но сякаш я познаваш отдавна и сякаш искаш да и кажеш "здравей, само искам да се запознаем няма да ти досаждам". Момичето ти изтърсва нещо в стила "махай се бе простак". На висок глас, така, че да те чуят всички и казваш "е*** съм те, и без т'ва си грозна кат чакал" и си тръгваш.

хахаха, супер план, адски оригинално, направи го! тъкмо ще докажеш на момичето, че не напразно те е отрязало, а на цялата ''публика''- какъв селяндур си. ;]

LadyDi
10-28-2009, 05:50
Е,това жената не е човек

е маймуната човек ли Е
Младеж, айде да не навлизаме в тая тематика, а? Щото има мнооого вицове.

Belair
10-28-2009, 07:17
Е,това жената не е човек

е маймуната човек ли Е
Със сигурност има повече общо с човека,отколкото ти

haritov
10-28-2009, 07:51
Е,това жената не е човек