View Full Version : Последствията след първия път...
miss_survivor
10-08-2009, 20:25
Преди 10 дена някъде за първи път спах с момче. По време на акта аз умирах от болки, все е едно ме режеше с нож...след около 3 дена повторихме и не ме боля кой знае колко. Но от 2-3 дена насам ме боли корема ниско долу, най-вече при ориниране..усещам нещо като парене...освен това непрекъснато ми се ходи до тоалетната по малка нужда и въобще все неща, с които съм нямала проблем преди..Въпросът ми е дали това е нормална реакция на организма при положение, че доста късно загубих девствеността си, дали момчето не ми е предало някаква инфекция.По принцип съм решила да отида на лекар, но ако при много момичета е така може би не е необходимо.Благодаря предварително!
Прилича на цистит. Бягай на лекар!
marsella
10-08-2009, 20:49
Мисла че е нормално. При мен беше точно по - същия начин.
LovelyGirl
10-08-2009, 20:58
Прилича на цистит. Бягай на лекар!
Да.
marsella - не е нормално.
И според мен е цистит... много е неприятно и аз съм имала :(
Отиди на лекар
Sladurcho
10-09-2009, 01:07
иди на лекар че от това се мре ....
BePoHuKa
10-09-2009, 02:13
иди на лекар че от това се мре ....Абе не плаши момичето така бе... то от всичко може да се мре ако не се лекува ;) Цистита не е особено страшен ако се лекува.. на някои даже им минава от самосебе си, но авторката да отиде на лекар. :)
miss_survivor
10-09-2009, 03:54
ами да ще ида,но просто исках да чуя други мнения, защото съм голяма паника и много ме естрах от болести :(
lubimiqtmisait
10-09-2009, 19:34
И при мен се получи абсолютно същото.. даже още ме боли коремчето.. ама вече не пишкам толкова често. Предполагам, че е нормално щом и при теб се е случило
:)