- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Последствията след първия път...
Преди 10 дена някъде за първи път спах с момче. По време на акта аз умирах от болки, все е едно ме режеше с нож...след около 3 дена повторихме и не ме боля кой знае колко. Но от 2-3 дена насам ме боли корема ниско долу, най-вече при ориниране..усещам нещо като парене...освен това непрекъснато ми се ходи до тоалетната по малка нужда и въобще все неща, с които съм нямала проблем преди..Въпросът ми е дали това е нормална реакция на организма при положение, че доста късно загубих девствеността си, дали момчето не ми е предало някаква инфекция.По принцип съм решила да отида на лекар, но ако при много момичета е така може би не е необходимо.Благодаря предварително!
Прилича на цистит. Бягай на лекар!
Мисла че е нормално. При мен беше точно по - същия начин.
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Да.Първоначално написано от acer666
marsella - не е нормално.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И според мен е цистит... много е неприятно и аз съм имала![]()
Отиди на лекар
иди на лекар че от това се мре ....
There is no right or wrong, only fun or boring
Абе не плаши момичето така бе... то от всичко може да се мре ако не се лекуваПървоначално написано от Sladurcho
Цистита не е особено страшен ако се лекува.. на някои даже им минава от самосебе си, но авторката да отиде на лекар.
![]()
ами да ще ида,но просто исках да чуя други мнения, защото съм голяма паника и много ме естрах от болести![]()
И при мен се получи абсолютно същото.. даже още ме боли коремчето.. ама вече не пишкам толкова често. Предполагам, че е нормално щом и при теб се е случило
![]()