PDA

View Full Version : как да му привлека вниманието

vesinka899
10-09-2009, 06:32
Може да има такива поне 1934575656099987 теми ,но търсачката не работи
С въпросното момче се познаваме от год. и половина.Запознахмве се в чата и излезнахме.Той се ме целуваше,прегръщаше,държах ме се за ръка и после ме пита от колко време съм се разделила с приятеля ми.Аз го попитах същото а той каза че от доста време нямал приятелка,че работата и групата му заемат цялата част от времето.А на работата се харесвали с някво момиче но щото са колеги и било им абсолютно забранено да имат някви взаимоотношения освен колегиални.И така...излизали сме няколко пъти и само тва.АЗ съм метълка ходя с черни дрехи,а понякога и с кубинки,Той също е метъл,но не харесва метълки с тениски 2 номера по-големи от тях,кубинки и нз си кво
Вече съм втора година студентка, а той напусна работа и почна да учи.А университетите ни са много близко един до друг 1 мин .Когато ходя на лекции минавам през неговия.Та..След вс тези обяснения ще ви питам как да му привлека вниманието.Спрях да се нося кято метълка,сложих си обеца на същата вежда,на която има и той..ходя да бягам,записах се на аеробика..А и ако темата ви се струва тъпа не пишете глупости моля ви !

kindergarden
10-09-2009, 07:12
Всичко това само за да те хареса едно лайно?!Абе,момиче, имай малко себеуважение.Не се променяй заради него и не му лижи гъза,не е здравословно.И какво е тва да се целувате и прегръщате кат се видите за 1ви път без да имате някакви сериозни намерения...много странна история имаш.Щом сте имали физически контакт значи си му привлякла вниманието ,но просто не иска да има нещо сериозно между вас.Явно не ви е писано.Махни си капаците и си намери някой друг.

Zaharinka
10-09-2009, 07:21
Ъъ целували сте се а у,и той ти е казал,че си бита карта понеже харесва друга,и ти му се връзваш,така ли да разбирам 8-) :razz:

vesinka899
10-09-2009, 07:26
Ъъ целували сте се а у,и той ти е казал,че си бита карта понеже харесва друга,и ти му се връзваш,така ли да разбирам 8-) :razz:
не говорихме си за мъжете в моя живот и жените в неговия,които не са много може би една най-много две
А от няколко месеца си пише с мен от друг скайп не знае че съм аз и ми каза че харесва някоеи момиче,с което преди е работел но нищо не се е случило защото тя не го харесвала..

Pepincetyy
10-09-2009, 07:30
не говорихме си за мъжете в моя живот и жените в неговия,които не са много може би една най-много две
А от няколко месеца си пише с мен от друг скайп не знае че съм аз и ми каза че харесва някоеи момиче,с което преди е работел но нищо не се е случило защото тя не го харесвала..
Ъъъ :-o :-o

kindergarden
10-09-2009, 07:30
Тези номера ги правих,когато бях 7ми клас.Мисля,че ти вече си достътачно голям човек, да правиш такива детски неща.Забрави го,намери си друг.Дори и да се получи между вас,няма да си щастлива.Ще се самоунижаваш заради него.Порасни и си стигни годинити и на акъл.Чак такова обсебване от човек... :?

vesinka899
10-09-2009, 07:37
Тези номера ги правих,когато бях 7ми клас.Мисля,че ти вече си достътачно голям човек, да правиш такива детски неща.Забрави го,намери си друг.Дори и да се получи между вас,няма да си щастлива.Ще се самоунижаваш заради него.Порасни и си стигни годинити и на акъл.Чак такова обсебване от човек... :?
не мога да го забравя ! аз го обичам :( :( :( :(

PurpleDream
10-09-2009, 07:47
не се занимавай с тоя...

kindergarden
10-09-2009, 07:52
не мога да го забравя ! аз го обичам :( :( :( :(глупости...можеш да го забравиш стига да искаш...просто трябва да си силна...пък и от излизане няколко пъти чак такава обич не може да се зароди :) по-скоро се заблуждаваш и си силно увлечена :)

Dollystar
10-09-2009, 07:54
Той трябва да те хареса такава каквато си не е трябвало да се променяш толкова много.

Presley
10-09-2009, 08:19
Ебахти жалката истирия.Имам предвид това с промяната в начина ти на обличане и обецата на същото място като неговата.Не схващаш ли,че ако някой проявява интерес към теб,ще те хареса такава каквато си ти и каквато отвътре ти идва да си.Една обеца ли ще го накара да те хареса?Кеф.
Мляскали сте се,ала бала.Голями сте вече и може да говорите на тая тема - ще става ли неща или не.Елементарно е.

valdesbg
10-09-2009, 08:38
глупости...можеш да го забравиш стига да искаш...просто трябва да си силна...пък и от излизане няколко пъти чак такава обич не може да се зароди :) по-скоро се заблуждаваш и си силно увлечена :)

Хммм доста коренна промяна иам в теб.

I`m happy with the outcome :)

По темата - на колко каза че си? Очеизвадно е че на момъка не му се занимава. Що се занимаваш още?

kindergarden
10-09-2009, 08:40
глупости...можеш да го забравиш стига да искаш...просто трябва да си силна...пък и от излизане няколко пъти чак такава обич не може да се зароди :) по-скоро се заблуждаваш и си силно увлечена :)

Хммм доста коренна промяна иам в теб.

I`m happy with the outcome :)

По темата - на колко каза че си? Очеизвадно е че на момъка не му се занимава. Що се занимаваш още?винаги съм била на това мнение... :) но по-лесно е да се каже от колкото сам за себе си да го изпълниш :)

Slave4You
10-09-2009, 19:28
Според мен трябва да си намериш някой, който те харесва такава, каквато си.. Иначе ако се промениш изцяло после все ще изникне още нещо и т.н.

PsychologicalDisorder
10-09-2009, 20:09
покажи си пичката... ндъаа.

Hilary_
10-09-2009, 20:24
тцтц .. ако някой не те харесва такава каквато си то ще се намери нещо друго .. след като не е приел тези неща у теб няма да се получат нещата .. :? :?

desitoyoy
10-09-2009, 20:40
Винаги съм казвала, че не трябва да се променяме заради момчета... Той те харесва заради качествата, които притежаваш и ако не е готов да приеме минусите ти значи е мухльо и не му пука... Не се занимавай с глупави, лигави идиоти

pwnage
10-10-2009, 10:03
Направи му това,като на аватара ми. Доста ше му се хареса.