View Full Version : Свирката - Подарък или Задължение
Гледах едно клипче в ю туб каде то казват, че е подарък: http://www.youtube.com/watch?v=8bWdtAzkpJM&feature=sub
Към момичетата ( и някой момчета ):
За какво имате свирката - Подарък или Задължение?
;oooooooooooooooooooo
GossipGirl89
10-09-2009, 18:13
Задължение няма как да е, защото никой не може да ме накара на сила да направу нещо, което не искам... По-скоро става дума за желание и удоволствие :)
За мен определено става дума за желание и един своеобразен подарък - удоволствието на партньора ;)
Dilqna92
10-09-2009, 19:22
Неразделна част от хубавия секс!
LovelyGirl
10-09-2009, 19:56
Определено е удоволствие.
Никога не съм мислила за свирката като задължение или като подарък.
dif4u1912
10-09-2009, 20:25
Вэаимно удоволствие.
взаймно ??? повярвай малко са момичетата които изпитват удоволствие в лапането на пиш*и.....свирката е по скоро добра воля от страна на нежната половинка и показване на заинтересуваност от желанията на мъжа :)
Вэаимно удоволствие.
взаймно ??? повярвай малко са момичетата които изпитват удоволствие в лапането на пиш*и.....свирката е по скоро добра воля от страна на нежната половинка и показване на заинтересуваност от желанията на мъжа :)
O тук си в много голяма грешка. Страшно много момичета се кефят да лапат пишки. Незнам на колко си и кво знаеш по въпроса, но има адски много момичета (да не кажа повечето), които с удоволствие и по взаимно желание правят свирки.
Вэаимно удоволствие.
Отговарям единствено от свое име.
Момиче съм и ми харесва.
A_Loving_Girl
10-09-2009, 21:07
Удоволствието преди всичко...ако не искам да го правя няма да го направя....щом го правя то е защото ми харесва и аз го желая...
dif4u1912
10-09-2009, 21:18
Вэаимно удоволствие.
O тук си в много голяма грешка. Страшно много момичета се кефят да лапат пишки. Незнам на колко си и кво знаеш по въпроса, но има адски много момичета (да не кажа повечето), които с удоволствие и по взаимно желание правят свирки.
на достатъчно съм.....не знам ти колко момичета познаваш на който им харесва да лапат пишки...ако казват че им харесва просто се правят на интересни.....може и да лапат без да правят фасони но тва в никакъв случай не означава че им харесва...все едно да кажеш на теб кво ти харесва да лижеш приятелката си....може и да те възбужда гледката или начина по който тя отреагирва на движенията ти с език но това в никакъв случай не означава че изпитваш удоволствие...не казвам че няма момичета който им харесва но определено са много по млако от тези на който не им
LovelyGirl
10-09-2009, 21:33
^Ей, това мъжете сте страшна работа. То човек ви казва, че му харесва, вие не вярвате, изопачавате, нагласяте си ги както ви харесва и само вашето си знаете.И в друга подобна тема съм виждала изказвания от рода на твоите и не съм съгласна.
На мен лично също ми харесва да го правя.Понякога дори изпитвам нужда.На приятеля ми също му харесва да ме лиже, много пъти го е показвал и доста често изявява желание да го прави. :)
При всеки е различно.
а бе... За момичето е като задължение... а за момчето нещо като подарък за рожден ден... :(
на достатъчно съм.....не знам ти колко момичета познаваш на който им харесва да лапат пишки...ако казват че им харесва просто се правят на интересни.....може и да лапат без да правят фасони но тва в никакъв случай не означава че им харесва...все едно да кажеш на теб кво ти харесва да лижеш приятелката си....може и да те възбужда гледката или начина по който тя отреагирва на движенията ти с език но това в никакъв случай не означава че изпитваш удоволствие...не казвам че няма момичета който им харесва но определено са много по млако от тези на който не им
Добре. Да се изразя така: На мен и на всички момичета, с които съм говорила на тази тема (а те са доста), с изключение на едно, ни харесва да правим свички. Изпитвам удоволствие точно от начина, по който реагира човека. То е ясно, че няма да се възбуждам от тва, което усеща езика ми, а от самата мисъл какво правя, на кого го правя и как го правя.
MakeMeLaugh
10-09-2009, 21:48
dif4u1912 и t0d1t0 са в голяяяма грешка и заблуда ;)
Искрено ги съжалявам, че са ги накарали така да мислят..
dif4u1912
10-09-2009, 21:48
^Ей, това мъжете сте страшна работа. То човек ви казва, че му харесва, вие не вярвате, изопачавате, нагласяте си ги както ви харесва и само вашето си знаете.И в друга подобна тема съм виждала изказвания от рода на твоите и не съм съгласна.
На мен лично също ми харесва да го правя.Понякога дори изпитвам нужда.На приятеля ми също му харесва да ме лиже, много пъти го е показвал и доста често изявява желание да го прави. :)
При всеки е различно.
не мислиш ли че точно това което казвам до тук изпъква...има 4 поста от момичета във темата 2 от който казват че го правят само защото на половинките им харесва а не защото на тях...точно това казвам-има такива на който наистина им харесва спор няма но булшинството момичета не намират нищо привлекателно в това да лапат :)
dif4u1912
10-09-2009, 21:50
dif4u1912 и t0d1t0 са в голяяяма грешка и заблуда ;)
Искрено ги съжалявам, че са ги накарали така да мислят..
никой не ме е карал да мисля така....коментирам това което виждам
uNvaLuabL3
10-09-2009, 21:52
Задължение няма как да е, защото никой не може да ме накара на сила да направу нещо, което не искам... По-скоро става дума за желание и удоволствие :)
+1
не мислиш ли че точно това което казвам до тук изпъква...има 4 поста от момичета във темата 2 от който казват че го правят само защото на половинките им харесва а не защото на тях...точно това казвам-има такива на който наистина им харесва спор няма но булшинството момичета не намират нищо привлекателно в това да лапат :)
Те мислят, че е задължение, просто защото явно още не знаят какво точно правят и затова не могат да се наслаждават като хората. Не казвам, че няма такива, които да не обичат да го правят, да им е гнусно примерно, НО тези, на които не им харесва, просто не го правят. Щом се съгласяват да лапат, въпреки, че не ги "кефи", значи ги кефи :lol:
dif4u1912
10-09-2009, 22:01
Те мислят, че е задължение, просто защото явно още не знаят какво точно правят и затова не могат да се наслаждават като хората. Не казвам, че няма такива, които да не обичат да го правят, да им е гнусно примерно, НО тези, на които не им харесва, просто не го правят. Щом се съгласяват да лапат, въпреки, че не ги "кефи", значи ги кефи :lol:
а не мислиш ли че ако ги кефи да лапат не би трябвало да се съгласяват а просто да кажат искам да ти лапам....казваш съгласяват се сякаш някой ги моли и им казва а те се съгласяват ?
MakeMeLaugh
10-09-2009, 22:04
Докато контактуваш все още с 15-16-.. год. момиченца нормално е да си на това мнение и да виждаш това.
След тази възраст нещата се променят ;)
dif4u1912
10-09-2009, 22:06
Докато контактуваш все още с 15-16-.. год. момиченца нормално е да си на това мнение и да виждаш това.
15-16 год момичета....боже някой да влезне във форума за млади майки там си има цяла тема Фелацио в която можете да четете колкото си искате.....+ това сестра ми е на 24 години и съм си говорил с нея същото....
а не мислиш ли че ако ги кефи да лапат не би трябвало да се съгласяват а просто да кажат искам да ти лапам....казваш съгласяват се сякаш някой ги моли и им казва а те се съгласяват ?
О боже !!! Мислиш ли, че тези, които обичат да лапат, не си го искат сами. Само, че не казват "Искаш ли да ти посвиря на дудука" , а просто си свършват работата като хората и всичко е точно. И това не пречи, когато момчето си поиска само (т.е. е изпреврило момичето), момичето да се съгласи. Не е казано, че щом обича да прави свирки, трябва да прави всеки път свирки ! ОООО кво ли ти се обяснявам. вЗеми направи проучване измежду по-големите и по-зряло мислещите, за да рабереш.
15-16 год момичета....боже някой да влезне във форума за млади майки там си има цяла тема Фелацио в която можете да четете колкото си искате.....+ това сестра ми е на 24 години и съм си говорил с нея същото....Сестра ти е една от малкото.
dif4u1912
10-09-2009, 22:12
О боже !!! Мислиш ли, че тези, които обичат да лапат, не си го искат сами. Само, че не казват "Искаш ли да ти посвиря на дудука" , а просто си свършват работата като хората и всичко е точно. И това не пречи, когато момчето си поиска само (т.е. е изпреврило момичето), момичето да се съгласи. Не е казано, че щом обича да прави свирки, трябва да прави всеки път свирки ! ОООО кво ли ти се обяснявам. вЗеми направи проучване измежду по-големите и по-зряло мислещите, за да рабереш.
интересно ми е що от цял форум 2-3 момичета защитиха твоята теза...
Щото целия форум е пълен с лапета вееее не си ли забелязал/а !!!!
dif4u1912
10-09-2009, 22:22
Щото целия форум е пълен с лапета вееее не си ли забелязал/а !!!!
искаш ли да се регнем в някой друг форум в който няма толкова много лапета...да питаме чичко гугъл как беше тоя форум за порастнали жени мами ( да са живи и здрави и те и фърфалаците им ^-^ ) и да водим там спора за да се включи някой по зрял :P :P :P
A_Loving_Girl
10-09-2009, 22:37
Ей пораснете и престанете да спорите...
dif4u1912
10-09-2009, 22:40
Ей пораснете и престанете да спорите...
много ме е дразнило някой като каже престанете да спорите и то във форум....е нали форума е точно за това всеки да си изкаже мнението да се водят спорове и дискусии
Ако момиче ти прави свирка , ти трябва да я лижеш . Да го кажем задължение .
искаш ли да се регнем в някой друг форум в който няма толкова много лапета...да питаме чичко гугъл как беше тоя форум за порастнали жени мами ( да са живи и здрави и те и фърфалаците им ^-^ ) и да водим там спора за да се включи някой по зрял :P :P :P
Да, искам, но спри подяволите да споменаваш форума бг мама. Тва за мен е ... нямам думи просто. Жени вместо да си гледат децата киснат У нета !
Ако момиче ти прави свирка , ти трябва да я лижеш . Да го кажем задължение .леле мале
Нека говорим за страст, за любов... Когато ги има ти обичаш всичко в приятеля си, и от нищо не те е гнус. :)
За каквато щете ме мислете, но мен ме кефи да правя свирки, когато съм влюбена. Когато не съм, дори не се замислям да правя, защото някак си не е приятно, не е същото...
Но има ли любов.. направо откачаш ако не целуваш, лигавиш и/или 'чукаш' партньора си! :-D И т'ва е. Просто някак си искаш да го задоволяваш, както и искаш постоянно да го изпиваш от целувки и ласки.
Предполагам някой нормален ще ме разбере...защото такава тема не е за "простолюдието". За секс, за любов, въобще за отношения и тяхното правилно разбиране се иска определено ниво на интелигентност.. Честно казано не ми се вижда ти да го имаш, дето толкова не вярваш, какво остава за повечето от форума (омг, натъкнах се на доста глупави мнения!)
NB! Не казвам че винаги ми е яко да правя свирки. Има голяма разлика когато правиш фелацио на някой, който обичаш (за който умираш), или на някой друг, просто защото и той те е излизал. При първото изпитваш удоволствие не само от страхотните реакции, които предизвикваш, а и от самата мисъл че е на твоя човек! ИСКАШ да му направиш готино.. и не искаш нищо в замяна! Отгоре на всичко дори изпитваш любов към половия му орган. 8-) Елементарно, Уотсън.
Капиш?
Всичко опира до любовта. (или за не толкова романтичните - зависи от отношението ти към половинката ти)
MakeMeLaugh
10-10-2009, 12:03
Тия от форумите за майки са само мрънкащи и оплаквавщи се жени избили балансите.
И е нормално сестра ти да мисли като теб - нали имате един ген и едно възпитание.
Не знам, не ти завиждам.
Мен си ми духат с кеф и чувство, както и аз понякога имам нужда да се попрадвам на котето. 8)
dif4u1912
10-10-2009, 15:32
Тия от форумите за майки са само мрънкащи и оплаквавщи се жени избили балансите.
И е нормално сестра ти да мисли като теб - нали имате един ген и едно възпитание.
Не знам, не ти завиждам.
Мен си ми духат с кеф и чувство, както и аз понякога имам нужда да се попрадвам на котето. 8)
духат ти с чувство :D много знаеш ти момичето как се чувства докато ти лапа ми.....
Не знам, не ти завиждам.
духат ти с чувство :D много знаеш ти момичето как се чувства докато ти лапа ми.....То си личи ве дърво.
Значи бяхте написали, че съм останал с такова впечатление... Не е точно така! Просто тогава ми беше много кофти настроението... Значи и аз много обичам да правя орална на приятелката ми, не само със цел нейният кеф така да се каже, а защото ми харесва да и доставям удоволствие, да гледам как се "гърчи" :D А и не считам оралната като задължение или подарък :) Много зависи от партньора и от отношенията като какво ще приемеш свирката! ;) А и щом като едно момиче желае да доставя удоволствие на партньора си, не виждам защо не трябва да и харесва това и на нея. Но всеки човек е различен. На някой им е неприятно това "да лапат пишки" , но на други им харесва ;)
sunnymoon
10-10-2009, 16:40
Не е задължение и не знам някой по-горе беше написал че ако момичето прави свирка, момчето трябва задължително да я лиже, тва не е вярно и абсурдно, аз например не очквам никога нищо в замяна и ми стига да го гледам как му е кеф... и съответно и на мен ми е кеф да го правя...
Чак задължение...същност реално погледнато може и така да се каже. Оралната любов вече е задължителна част от любовната игра, тъй че...Аз лично не обичам да правя свирки, доста от приятелките ми също. И не съм на 15. Може би защото не съм била толкова влюбена в човека, че да съм готова да умра за него (тезата на jghgh) Но определено има и момичета, които си умират да правят свирки, дори да не са влюбени. И такива познавам. Явно си е индивидуално.
SAJALIAWAM ZA "EZIKA" !!
Po temata..
wzaimno udowolstwie i jelanie :grin:
LovelyGirl
10-10-2009, 20:28
Не знам, не ти завиждам.
духат ти с чувство :D много знаеш ти момичето как се чувства докато ти лапа ми.....То си личи ве дърво.
Явно той не е имал удоволствието да го изпита :) То трябва да си супер тъп, за да не забележиш как се чувства момичето докато ти духа и дали и харесва.
dif4u1912
10-10-2009, 22:16
Не знам, не ти завиждам.
Явно той не е имал удоволствието да го изпита :) То трябва да си супер тъп, за да не забележиш как се чувства момичето докато ти духа и дали и харесва.
признавам си не съм усещал да ми духат с чувствто..можеби щото все някфи пияни или надрусани девойки ми бъркат в панталона по тоалетните
Естествено,че е подарък. Не сме 15 век да е задължение на някой към някого. 8)
Bellatrix
10-11-2009, 16:04
Средство да задоволиш гаджето :-o Не го приемам нито за подарък, нито за задължение. Приемам го за нещо, което кара момчето да изтръпне от удоволствие.
признавам си не съм усещал да ми духат с чувствто..можеби щото все някфи пияни или надрусани девойки ми бъркат в панталона по тоалетните
жалко за теб, че не си бил с трезво момиче, да усетиш кво е да ти духат с чувство. Ще го помниш с години.
RAYNE666
10-11-2009, 23:10
Желание, като че ли е най-точната дума. Ако правиш свирка на приятеля си по задължение, т.е с нежелание ще се загуби ефекта и няма да му е приятно. Аз лично обичам да доставям удоволствие на приятеля си по този начин, но не мога да го определя като вид подарък. Просто изпитвам желание да го правя. :D
Neopitom3na
10-12-2009, 06:39
по- скоро желание :P
Dollystar
10-12-2009, 07:49
Подарък, желание, емоция, но ако го чувстваш като задължение тогава няма да има същия ефект както ако го правиш с удоволствие, не само в секса и свирките е така ами със сичко! :P
bqsna_teenagerka
10-13-2009, 09:25
Имам чувството,че съм писала в тази тема,но нищо. Свирката не е подарък или задължение,тя е УДОВОЛСТВИЕ. Както каза адашката по-горе,ако ще да духам,ще духам за кеф..и даже аз ще поема инициативата!
Вэаимно удоволствие.
незнам, по принцип аз съм инициатора и не е от "добра воля" да ти кажа... незнам в кой век си че още те е срам да си признаеш и се чувстваш унижена един вид от това...
:smt078 тва е последното нещо което ще направя
LovelyGirl
10-13-2009, 20:19
Жалко, че партньорът ти е създал такова чувство у теб :)
защо пък партньора ми? Все едно аз не мога да си изградя мнение.Просто ме отвращава
Glamour92
10-14-2009, 09:13
защо пък партньора ми? Все едно аз не мога да си изградя мнение.Просто ме отвращава
И мен също.Гадно ми е
MakeMeLaugh
10-14-2009, 10:01
С времето и опита вкусът и предпочитанията се променят :)
От личен опит го казвам :)
EdinStveNna
10-14-2009, 11:27
na men mi haresva da pravq svirki na priqtelq mi oshet pove4e mi haresva kogato vidq kolko golqmo udovolstvie mu dostavq tova =P~ :smt057
NightGuardian
10-14-2009, 12:02
Задължение! Не мога да си го представя да го правя и накрая да не ми го...
И ако 1 момиче не и е приятно да го пъха в устата , то значи още не е готово изобщо за тези работи! 8)
Абе кото фатиш никой курволяк викаш му "Лапай патката,жувотно такова",пък да не ти дреме дали е задължение или какво
Не е нито подарък,нито задължение.
Ще правя свирки,ако съм достатъчно възбудена или момчето направи така,че сама да сляза надолу.
Нио ме карат на сила,нито я очакват от мен при някй по специален жест-бонбони,рози,разходка и ала-бала.
ОБИЧАМ да правя свирки! И не познавам момиче, което да не се кефи.
Задължение много ясно, подаръци на коледа аххьахьхаьа
InSoMn1aC
10-14-2009, 17:55
.... ще правя свирки,ако съм достатъчно възбудена или момчето направи така,че сама да сляза надолу ....
Тука малко ми взе думите от устата... щях да кажа нещо подобно от гледна точка на момчето, разбира се... :D Че няма да я карам нито на сила, нито пък по някакъв начин да я задължавам да го прави... Аз си правя това дето се очаква от мене пък тя ако иска също ще го направи... Да няма да й се сърдя за т'ва, че не иска да ми д*ха... :lol: :lol: :lol:
Кой както накара гаджето да го възприеме
NoShTnO_iZkUsHeNiE
10-14-2009, 19:01
Нито подарък...нито задължение...
Никoй не може да ме принуди или задължи да правя нещо такова,а точната дума не е подарък,въпреки че ако на мен ми е приятно и ми се иска ще правя свирки ако не ми е приятно няма