.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70
    Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге

Свирката - Подарък или Задължение

Гледах едно клипче в ю туб каде то казват, че е подарък: http://www.youtube.com/watch?v=8bWdtAzkpJM&feature=sub

Към момичетата ( и някой момчета ):

За какво имате свирката - Подарък или Задължение?

;oooooooooooooooooooo
    GTA Stunting

Мега фен
    Град
    София
    Вэаимно удоволствие.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на Hilary_
    желание ...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Задължение няма как да е, защото никой не може да ме накара на сила да направу нещо, което не искам... По-скоро става дума за желание и удоволствие
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

За мен определено става дума за желание и един своеобразен подарък - удоволствието на партньора

Dangerous feelings break out my soul..
    It's just the meaning of being alone.
    I wanna run like the speed of the sound,
    I was somewhere, I 'm sure you're around.
    You give me now the meaning of life...

Неразделна част от хубавия секс!

Определено е удоволствие.

Никога не съм мислила за свирката като задължение или като подарък.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от Presley
    Вэаимно удоволствие.

взаймно ??? повярвай малко са момичетата които изпитват удоволствие в лапането на пиш*и.....свирката е по скоро добра воля от страна на нежната половинка и показване на заинтересуваност от желанията на мъжа

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от dif4u1912
    Вэаимно удоволствие.

взаймно ??? повярвай малко са момичетата които изпитват удоволствие в лапането на пиш*и.....свирката е по скоро добра воля от страна на нежната половинка и показване на заинтересуваност от желанията на мъжа
    O тук си в много голяма грешка. Страшно много момичета се кефят да лапат пишки. Незнам на колко си и кво знаеш по въпроса, но има адски много момичета (да не кажа повечето), които с удоволствие и по взаимно желание правят свирки.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Мега фен
    Град
    София
    Вэаимно удоволствие.

Отговарям единствено от свое име.
    Момиче съм и ми харесва.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Варна
    Удоволствието преди всичко...ако не искам да го правя няма да го направя....щом го правя то е защото ми харесва и аз го желая...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Вэаимно удоволствие.

O тук си в много голяма грешка. Страшно много момичета се кефят да лапат пишки. Незнам на колко си и кво знаеш по въпроса, но има адски много момичета (да не кажа повечето), които с удоволствие и по взаимно желание правят свирки.
    на достатъчно съм.....не знам ти колко момичета познаваш на който им харесва да лапат пишки...ако казват че им харесва просто се правят на интересни.....може и да лапат без да правят фасони но тва в никакъв случай не означава че им харесва...все едно да кажеш на теб кво ти харесва да лижеш приятелката си....може и да те възбужда гледката или начина по който тя отреагирва на движенията ти с език но това в никакъв случай не означава че изпитваш удоволствие...не казвам че няма момичета който им харесва но определено са много по млако от тези на който не им

^Ей, това мъжете сте страшна работа. То човек ви казва, че му харесва, вие не вярвате, изопачавате, нагласяте си ги както ви харесва и само вашето си знаете.И в друга подобна тема съм виждала изказвания от рода на твоите и не съм съгласна.

На мен лично също ми харесва да го правя.Понякога дори изпитвам нужда.На приятеля ми също му харесва да ме лиже, много пъти го е показвал и доста често изявява желание да го прави.

При всеки е различно.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    а бе... За момичето е като задължение... а за момчето нещо като подарък за рожден ден...
    Станислава

Град

на достатъчно съм.....не знам ти колко момичета познаваш на който им харесва да лапат пишки...ако казват че им харесва просто се правят на интересни.....може и да лапат без да правят фасони но тва в никакъв случай не означава че им харесва...все едно да кажеш на теб кво ти харесва да лижеш приятелката си....може и да те възбужда гледката или начина по който тя отреагирва на движенията ти с език но това в никакъв случай не означава че изпитваш удоволствие...не казвам че няма момичета който им харесва но определено са много по млако от тези на който не им
    Добре. Да се изразя така: На мен и на всички момичета, с които съм говорила на тази тема (а те са доста), с изключение на едно, ни харесва да правим свички. Изпитвам удоволствие точно от начина, по който реагира човека. То е ясно, че няма да се възбуждам от тва, което усеща езика ми, а от самата мисъл какво правя, на кого го правя и как го правя.

Супер фен Аватара на Passi0n
    нито едно от двете

dif4u1912 и t0d1t0 са в голяяяма грешка и заблуда
    Искрено ги съжалявам, че са ги накарали така да мислят..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    ^Ей, това мъжете сте страшна работа. То човек ви казва, че му харесва, вие не вярвате, изопачавате, нагласяте си ги както ви харесва и само вашето си знаете.И в друга подобна тема съм виждала изказвания от рода на твоите и не съм съгласна.

На мен лично също ми харесва да го правя.Понякога дори изпитвам нужда.На приятеля ми също му харесва да ме лиже, много пъти го е показвал и доста често изявява желание да го прави.

При всеки е различно.
    не мислиш ли че точно това което казвам до тук изпъква...има 4 поста от момичета във темата 2 от който казват че го правят само защото на половинките им харесва а не защото на тях...точно това казвам-има такива на който наистина им харесва спор няма но булшинството момичета не намират нищо привлекателно в това да лапат

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    dif4u1912 и t0d1t0 са в голяяяма грешка и заблуда
    Искрено ги съжалявам, че са ги накарали така да мислят..

никой не ме е карал да мисля така....коментирам това което виждам

Град
    Gabr0v0
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Задължение няма как да е, защото никой не може да ме накара на сила да направу нещо, което не искам... По-скоро става дума за желание и удоволствие
    +1

Град
    не мислиш ли че точно това което казвам до тук изпъква...има 4 поста от момичета във темата 2 от който казват че го правят само защото на половинките им харесва а не защото на тях...точно това казвам-има такива на който наистина им харесва спор няма но булшинството момичета не намират нищо привлекателно в това да лапат
    Те мислят, че е задължение, просто защото явно още не знаят какво точно правят и затова не могат да се наслаждават като хората. Не казвам, че няма такива, които да не обичат да го правят, да им е гнусно примерно, НО тези, на които не им харесва, просто не го правят. Щом се съгласяват да лапат, въпреки, че не ги "кефи", значи ги кефи

Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Те мислят, че е задължение, просто защото явно още не знаят какво точно правят и затова не могат да се наслаждават като хората. Не казвам, че няма такива, които да не обичат да го правят, да им е гнусно примерно, НО тези, на които не им харесва, просто не го правят. Щом се съгласяват да лапат, въпреки, че не ги "кефи", значи ги кефи
    а не мислиш ли че ако ги кефи да лапат не би трябвало да се съгласяват а просто да кажат искам да ти лапам....казваш съгласяват се сякаш някой ги моли и им казва а те се съгласяват ?

Докато контактуваш все още с 15-16-.. год. момиченца нормално е да си на това мнение и да виждаш това.
    След тази възраст нещата се променят
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Докато контактуваш все още с 15-16-.. год. момиченца нормално е да си на това мнение и да виждаш това.
    След тази възраст нещата се променят
    15-16 год момичета....боже някой да влезне във форума за млади майки там си има цяла тема Фелацио в която можете да четете колкото си искате.....+ това сестра ми е на 24 години и съм си говорил с нея същото....

Град

а не мислиш ли че ако ги кефи да лапат не би трябвало да се съгласяват а просто да кажат искам да ти лапам....казваш съгласяват се сякаш някой ги моли и им казва а те се съгласяват ?
    О боже !!! Мислиш ли, че тези, които обичат да лапат, не си го искат сами. Само, че не казват "Искаш ли да ти посвиря на дудука" , а просто си свършват работата като хората и всичко е точно. И това не пречи, когато момчето си поиска само (т.е. е изпреврило момичето), момичето да се съгласи. Не е казано, че щом обича да прави свирки, трябва да прави всеки път свирки ! ОООО кво ли ти се обяснявам. вЗеми направи проучване измежду по-големите и по-зряло мислещите, за да рабереш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си