View Full Version : Червена сперма
petrunka
10-10-2009, 12:02
На 16 години съм и това лято започнах да се самозадоволявам, като от средата на август до средата на септември го правих много често - през 3-4 дни, като два пъти ми се случи да го направя и в два последователни дни, но като започна учебната година реших, че трябва постепенно да започна да се самозадоволявам по-рядко(поне през една седмица). Току-що пак го направих(предишният път беше преди 9 дена, на 1 октомври) и свършвайки, видях че отделих сперма в червен цвят. Може ли някой да ми обясни какво е това, опасно ли е и ако да какви мерки да предприема. Пак повтарям, преди го правих често, но сега гледам да го редуцирам и преди 19-ти със сигурност няма да го направя
П.С. Понеже виждам, че получавам все още коментари от рода на"иди на лекар" или някакви ебавки, да си кажа просто - вече отшумя този проблем и нямам червена сперма (12.11.2009 17:28)
Може ти са е скъсал гема :D Ти както рядко го правиш кой знае как чекибойстваш!
RoCkSpOt
10-10-2009, 12:15
На 16 години съм и това лято започнах да се самозадоволявам, като от средата на август до средата на септември го правих много често - през 3-4 дни, като два пъти ми се случи да го направя и в два последователни дни, но като започна учебната година реших, че трябва постепенно да започна да се самозадоволявам по-рядко(поне през една седмица). Току-що пак го направих(предишният път беше преди 9 дена, на 1 октомври) и свършвайки, видях че отделих сперма в червен цвят. Може ли някой да ми обясни какво е това, опасно ли е и ако да какви мерки да предприема. Пак повтарям, преди го правих често, но сега гледам да го редуцирам и преди 19-ти със сигурност няма да го направя
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
bqsna_teenagerka
10-10-2009, 12:19
Бооожеее господи :-o пич аз чесно акзано имам чувството,че ти по-добре на психолог да отидеш отколкото .. да се притесняваш за червената сперма :lol:
elito0o0o0
10-10-2009, 15:50
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ъъъ.. може да ти е дошло :lol: :lol: :lol: :lol:
ми късно си почнал ! Аз от 9 годишен си дървя и никога не съм имал такъв случай...
mimsssssss
10-10-2009, 16:22
червена сперма ?да не е имало кръв?ми незнам,иди на уролог други съвети незнам.а защо си почнал да се задоволяваш по рядко?някой те е наплашил нещо че е вредно да се задоволяваш ли :? как боже господи ще държиш по седмица и отгоре (то физиологията ти мисля че неможе да го позволи,тея тестити искат изпразване)...дръгата ти тема да не е защо имам мокри сънища?!
petrunka
10-10-2009, 17:55
Как така? Кой гем? Опасно ли е това? Най-много се притеснявам да не доведе това до безплодие(или един ден, когато имам деца, те да са с някакви увреждания) или да не съм болен от някаква рядка болест, която лекарите не могат да диагностицират. Ако има значение това, все още не съм правил секс и не бързам да го правя, защото не се чувствам готов.
golqmumnik
10-10-2009, 18:01
Според мен си хермафродит в менструация :-o
petrunka
10-10-2009, 18:08
Смятам че проблемът е достатъчно сериозен и искам да получа до колкото се може по-сериозен отговор, а не да ме иронизирате.
anyfany2
10-10-2009, 18:11
Писах ти лично.. :-P
brokeninside13
10-10-2009, 18:58
:lol:
travmiriaN
10-10-2009, 20:06
++ не е изключен и този вариант . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Като печеш чушки си мий ръцете преди да мастурбираш :Р
п.с. иди на лекар :Р
elito0o0o0
10-10-2009, 21:35
пахахаха да не ти е дошло кат вика :lol: :lol:
уролог му е майката ;)
yYniiKaLnAa
10-10-2009, 23:35
+1
+1
Абе стига сте приказвали глупости! :-x Не е това, то ако беше вече да е умрял от болка и да е в болница +това няма как да не го види ако беше това.
Иди на лекар, докато не е станало късно, че може да останеш импотентен :-x
Neopitom3na
10-11-2009, 13:12
ЛЕКАР! :)
gazara92
10-11-2009, 15:53
Вместо да пишете тъпи коментари просто ги задръжте за себе си момчето незнае какво да прави.. и за това пита...! За това го има тоя форум..за нещата който не знаем да ни станат ясни..! Не посотянно да почвате с обидите... Ако на някой от вас му се наложи и незнае какво да прави.. Никой не се е родил научен.!!!
Xpa6pocTb
10-11-2009, 16:07
Абе момче давай наред колкото можеш повече
докарвал съм ги до 6-7 на ден (rofl)
ти викаш четсо на веднъж на ден
(rofl) а червената сперма не е на добре иди на уролог но предполагам щом тестисите ти работят и има сперма най вероятно при възбудата си пукнал някой капиляр това ми се е случвало поне ха ха
(Пробвайте да правите предмишница във фитнеса и да стискате гума после си бийте чекия(rofl) Брутално се едно го правиш с дете първи клас)
(((най-олигофренското ми мнение до сега)))
Абе вие 90% сте некви супер сдухани в тоя форум бе ... до ся видях само 1 тон празни приказки ... момчето си е за лекар кво го ебе за ваще простотии...
petrunka
10-11-2009, 18:45
Не знам дали има връзка с това, ама този следобяд и тази вечер нещо много бързо огладнявам
1вото момче с цикъл в историята ебахти изруда :grin: :grin: :grin: :grin:
KolioGrosha
10-11-2009, 19:39
Az ot 5 godishen go raztrivam moq seki den i ne mi se e sluchvalo takova neshto,moje da imash problem s prostatnata jleza ili uretrata moqt savet e da idesh na lekar.
__________________________________________________ ____________
Piece!!!!! :smt006
cybersound
10-11-2009, 19:48
иди на лекар пич
BlueFace
10-11-2009, 19:49
ми късно си почнал ! Аз от 9 годишен си дървя и никога не съм имал такъв случай...
Дае ,дае пък аз от 5 годишен не съм девствен ... :?
XTREMEFREERIDE
10-11-2009, 19:49
Консулдирай се с лекар.
kidwestern
10-11-2009, 19:50
рофлмао
XTREMEFREERIDE
10-11-2009, 19:51
Консултирай се с лекар.
petrunka
10-11-2009, 20:12
Не си прав, девствеността се губи при първия полов контакт с човек от противоположния пол, а не при първото изпразване при момчетата или менструация при момичетата
majestic001
10-11-2009, 21:26
Ми дошло ти е бе копеле ! ;) Честито
DemonchY
10-11-2009, 22:36
Не си прав, девствеността се губи при първия полов контакт с човек от противоположния пол, а не при първото изпразване при момчетата или менструация при момичетата
човек сериозно разбиваш ма :lol: :lol: 1во - човека са базика, знае кфо е да не е девствен :lol: 2ро - за червена сперма не знам и не ми са е случвало, само че е важно дали само част от спермата е червена, дали има отделно от спермата кръв или цялата сперма е оцветена, 3то - момче веднъж на 3-4 дена не е "често" тфа за повечето хора даже е рядко, често означава повече от 2 пъти на ден и 4то - нещо си голям фен на чекибойството, знаеш толкова мн неща за него :lol: :lol: като например как се държи патока и т.н. ... момче, в тфа отвреме навреме да казваш здрасти на малкия Джони няа нищо лошо, даже е по-добре отколкото да седиш така няколко седмици :D
BePoHuKa
10-12-2009, 02:25
1вото момче с цикъл в историята ебахти изруда :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: АААА не!!! :razz: :razz: К'во друго да му кажем на това момче освен да отиде на лекар?!?!
Пич първо отиди на лекар. Второ Искам да ти кажа че аз дриня чикии винаги когато изпитам нужда, незнам кво толкова се пазиш. Кат искаш дриниш чикията и толкоз ти да не си на план график, днеска може 10 чикия да надъня утре 1.
Ти имаш сериозен психически проблем, който е довел до проблем с физическото ти здраве. Иди в най-близката поликлиника и се консултирай с каквито лекари видиш... :shock:
petrunka
10-25-2009, 19:12
явно не е скъсан капиляр, защото сега, като го правих пак, след 15 дена, спермата ми е тъмночервена-към кафява
Честно казано аз мисля че си в цикъл! :D :D :D
LittleDude
10-25-2009, 20:41
и ко ше каеш на лекара? блъскам кат луд :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
petrunka
10-25-2009, 20:49
Н есъм блъскал като луд, напротив - постарах се да бъда много внимателен и да не го правя грубо, ама се отдели сперма с тъмночервеникав-кафяв цвят и това ест то.
elito0o0o0
10-25-2009, 20:52
Н есъм блъскал като луд, напротив - постарах се да бъда много внимателен и да не го правя грубо, ама се отдели сперма с тъмночервеникав-кафяв цвят и това ест то.ти тъп ли си или ДА!???
Да си чувал за УРОЛОГ случайно?? Кво прайш тука? бегай на лекар ма шматка изсипана.. :?
ef4etyYy
10-25-2009, 21:02
Н есъм блъскал като луд, напротив - постарах се да бъда много внимателен и да не го правя грубо, ама се отдели сперма с тъмночервеникав-кафяв цвят и това ест то.ти тъп ли си или ДА!???
Да си чувал за УРОЛОГ случайно?? Кво прайш тука? бегай на лекар ма шматка изсипана.. :?
да ти го повторим още 615165163218749624342514534 пъти или няма да е достатъчно? по-умно нещо няа ти кажат, не се и надяай... само по-зле може да стане ... и кфо чакаш :?
Krasencety
10-26-2009, 18:21
Според мен първо се успокой и мастурбирай когато ти е приятно. Не разбирам защо си налагаш график кога да го правиш :? ако някой ти е казал нещо, че масурбацията е вредна или нещо от сорта не се бой напълно нормална и здравословна е :) а за червеното отиди на уролог :) айде успех! :)
lovegaga
10-26-2009, 20:35
а защо си почнал да се задоволяваш по рядко?някой те е наплашил нещо че е вредно да се задоволяваш ли :? как боже господи ще държиш по седмица и отгоре (то физиологията ти мисля че неможе да го позволи,тея тестити искат изпразване)...дръгата ти тема да не е защо имам мокри сънища?! ее айде айде какво се изхвърляш излишно.. :lol: :razz: :razz: ами когато мъжете си правят вазектумия-нали спермата си остава в тялото.. а колкото до момчетоо.. и кафява вече става не е наред може и някоя инфекция да си лепнал.. ходи на гинеколог или уролог но задължително иди срам не срам :? провери не да ни плашиш тука
EarthShaker
10-26-2009, 21:08
вие за андролог чували ли сте?
уролог та уролог..
GodLovesYou
10-27-2009, 07:21
I CUUUUUUM BLOOOOOOOOOD
WesTSider
10-27-2009, 09:12
а така бе юнак .... :D :D отивай на ликар задължително ако незнаеш къде може да наминеш първо през личния .... :)
На 16 години съм и това лято започнах да се самозадоволявам, като от средата на август до средата на септември го правих много често - през 3-4 дни, като два пъти ми се случи да го направя и в два последователни дни, но като започна учебната година реших, че трябва постепенно да започна да се самозадоволявам по-рядко(поне през една седмица). Току-що пак го направих(предишният път беше преди 9 дена, на 1 октомври) и свършвайки, видях че отделих сперма в червен цвят. Може ли някой да ми обясни какво е това, опасно ли е и ако да какви мерки да предприема. Пак повтарям, преди го правих често, но сега гледам да го редуцирам и преди 19-ти със сигурност няма да го направяМоже да си спукал някой капиляр и на това да се дължи червения цвят на спермата не се безпокой нищо сериозно не е.Ако обаче продължиш да наблюдаваш това явление незабавно иди на лекар ! :)
BaTe_Martoo
10-27-2009, 13:14
3-4 дена за теб е често :lol:
Marinchety
10-27-2009, 13:36
иди на лекар като се притесняваш толкова
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
LeVsKaR4eTy
11-03-2009, 16:52
v cikal si :D ;)
ladykeisy
11-03-2009, 17:11
Започни по-честно и няма да имаш проблеми
+ ! Това прозвуча като мнение на специалист!
Да не ти дошъл цикъла ?! Двуполов ?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Отиди на лекар ...
petrunka
11-08-2009, 13:28
На 16 години съм и това лято започнах да се самозадоволявам, като от средата на август до средата на септември го правих много често - през 3-4 дни, като два пъти ми се случи да го направя и в два последователни дни, но като започна учебната година реших, че трябва постепенно да започна да се самозадоволявам по-рядко(поне през една седмица). Току-що пак го направих(предишният път беше преди 9 дена, на 1 октомври) и свършвайки, видях че отделих сперма в червен цвят. Може ли някой да ми обясни какво е това, опасно ли е и ако да какви мерки да предприема. Пак повтарям, преди го правих често, но сега гледам да го редуцирам и преди 19-ти със сигурност няма да го направяМоже да си спукал някой капиляр и на това да се дължи червения цвят на спермата не се безпокой нищо сериозно не е.Ако обаче продължиш да наблюдаваш това явление незабавно иди на лекар ! :)
отидох на лекар и се оказа, че е точно от това, а един ден след това разбрах, че вече окончателно ми е минало (sun)
NiKiTyKiKiTy
11-08-2009, 14:57
абе хораа не виждате ли че човекът е напълно сериозен .. като не знаете какво му имаа поне не се хилетее :D щотоо наистина може да е нещо сериозно :o
Не мога да разбера кое му е смешното!?
Иди на лекар веднага!
SpOrTs_GiRl
11-08-2009, 16:40
Много сте интересни всички - не спряхте да му се смеете и да го разпитвате кога, защо и как го правел. Това си е негова работа - ако иска ще го прави и веднъж годишно. Човека има проблем и има нужда от съвет, а не от глупостите ви. И ... пич, иди на лекар.
GracelessIsDumb
11-08-2009, 16:54
Не яж домати и не пии ягодов сок
Добър пример за децата :D :D :D :D
Cazzaniga1
11-08-2009, 18:38
Иди на лекар ... ако се притесняваш от личния ти иди на уролог ! Освем това кажи на ваште - пробвай пак да свършиш и да видиш резултата .
П . С . Браво за темата :) не е срамно да поискаш помощ !
loffgame
11-08-2009, 19:41
Дошло ти е :shock: Иди веднага лекар ! :( :razz: :-P :D
Stefchyy
11-08-2009, 20:08
ми бате нема начин ше се мре ..
LittleDude
11-08-2009, 20:12
вий от толкос блъскане, ше останете без полови ограни ве :-x
:lol: :lol: :lol:
rusoto_baby_f
11-08-2009, 20:25
Много сте интересни всички - не спряхте да му се смеете и да го разпитвате кога, защо и как го правел. Това си е негова работа - ако иска ще го прави и веднъж годишно. Човека има проблем и има нужда от съвет, а не от глупостите ви. И ... пич, иди на лекар.
+1
кво праиш ти ве пич.......по цял ден ли си лъскал е мамка му ?! :shock: :D :D
Leonoras23
11-09-2009, 15:48
Пич ако и със секса (в смисъл в далечното бъдеще като почнеш да правиш)си правиш графици и ако я опръскаш в червено земи стани един монах... Не ти трябват графици те пак, че не са ти почервянали и топките от толкоз стискане :? все пак тая семенна течност не ти е дадена да я разпределяш по график, а да си фърка свободно :P
dacodaco
11-10-2009, 13:14
0oo само това да не е щот ще имаш мн болки :lol: :lol: :lol: споко ве резни го като не то е кеф танъм 4ервеното ще е то4но на място ;) :lol: :lol: :lol:
ъъ.мое ли и мен да ме научиш и аз да пускам такава ? :lol: :lol: :lol:
Annihilati0N
11-12-2009, 18:32
Що пък трябва да е лъскал цял ден за да му тече кръв, що за интересни хора сте ? Брато най-добре иди на лекар, тук виждаш, че няма да получиш необходимия отговор :)