Влез

View Full Version : Той е известен

dasiq
10-11-2009, 06:38
не разбирате

valdesbg
10-11-2009, 06:40
:lol: :lol:

Споко, скоро ще ти мине увлечението. Колко като теб е имало.. :)

dasiq
10-11-2009, 06:41

Споко, скоро ще ти мине увлечението. Колко като теб е имало.. :) Не ме разбираш

haritov
10-11-2009, 06:47
Ти като една дето беше влюбена в Брандън Ли :-D тръгна ми опява любовта и била чиста и свещенна...

valdesbg
10-11-2009, 06:52
Не ме разбираш

Сигурен съм че е така. Но нямам и желание да влизам в тая филмирана ситуация.

Hilary_
10-11-2009, 06:57
Здрасти,това което ще ви кажа може да ви се стори детско ,но за мен е много сериозно,а и не съм дете.Много харесвам едно момче,той е известен спортист от скоро и дори не е българин.Няма да казвам името му...Дори не е просто харесване или кратко увлечение,а мисля че той е точният човек.Не ми пука за парите му и за известността му.Някой знае ли как да намеря номера или имейла на известен човек като него?Моля ви,помогнете :smt089

ъмм виж са .. ти дори не го познаваш ... как прецени, че е точния?? :? Ъмм огледай се за момчета около теб ии не лети в небесата .. :-o (да да .. не съм те разбрала ок .. )

3oPuTy
10-11-2009, 07:02
Еххх днешните малолетни (т.е. по-малки от 14 год.) са тооолкова заблудени :lol: :lol: :lol:
А ако случайно си по-голяма от 10-12 години - време ти е да се прегледаш при специалист :?

dead_princess
10-11-2009, 07:05
излез от филма 8-)

таа.. исках да кажа, че ще ти мине след време :)

Supernatural999
10-11-2009, 07:29
В момента вероятно ще предположиш,че никой не би те разбрал,както на теб ти се иска,но не е така.Форумците,които са ти отговорили вероятно са били жертва на същото временно увличане – всеки е имал идол по време на тийнгодините.Това си е един етап от развитието на всяко момиче на твоите години ((: Друг проблем свързан със сегашния ти възлюбен е вероятната разлика в годините.В мнението си споменаваш още,че той е известен и отскоро не се намира на позната територия и държавата ни.
Помисли и за това,което би последвало,ако получиш възможност да демонстрираш чувствата си – след като идола ти е известен спортист,надали си единствената,страдаща по него.
Причините,които ви отдалечават един от друг не се броят на пръсти,но всяко нещо си има край,както и тази невъзможна любов.След известно време няма да имаш нужда от сегашния си идол,защото ще срещнеш нещо истинско до което да имаш пряк достъп ^^
Затова спри да се нараняваш и се огледай наоколо – навярно има някого,за когото значиш много,но тъй като си подтисната не позволяваш на заобикалящият те свят да ти предостави нещо хубаво и най – важното : реално и достижимо ;) Хайде със здраве =p

Nakadah
10-11-2009, 07:37
Здрасти,това което ще ви кажа може да ви се стори детско ,но за мен е много сериозно,а и не съм дете.Много харесвам едно момче,той е известен спортист от скоро и дори не е българин.Няма да казвам името му...Дори не е просто харесване или кратко увлечение,а мисля че той е точният човек.Не ми пука за парите му и за известността му.Някой знае ли как да намеря номера или имейла на известен човек като него?Моля ви,помогнете :smt089

:oops:

:razz: :razz: :razz: :razz:

golqmumnik
10-11-2009, 07:53
И аз бях влюбен в Меган Фокс,майна,беше толкова сладка и секси,но явно нещо в характерът й куца,щом насъска два питбула по мен.Още имам следи от зъби по дупето. :oops:

mrtn
10-11-2009, 08:00
:-D

dasiq
10-11-2009, 08:02
В момента вероятно ще предположиш,че никой не би те разбрал,както на теб ти се иска,но не е така.Форумците,които са ти отговорили вероятно са били жертва на същото временно увличане – всеки е имал идол по време на тийнгодините.Това си е един етап от развитието на всяко момиче на твоите години ((: Друг проблем свързан със сегашния ти възлюбен е вероятната разлика в годините.В мнението си споменаваш още,че той е известен и отскоро не се намира на позната територия и държавата ни.
Помисли и за това,което би последвало,ако получиш възможност да демонстрираш чувствата си – след като идола ти е известен спортист,надали си единствената,страдаща по него.
Причините,които ви отдалечават един от друг не се броят на пръсти,но всяко нещо си има край,както и тази невъзможна любов.След известно време няма да имаш нужда от сегашния си идол,защото ще срещнеш нещо истинско до което да имаш пряк достъп ^^
Затова спри да се нараняваш и се огледай наоколо – навярно има някого,за когото значиш много,но тъй като си подтисната не позволяваш на заобикалящият те свят да ти предостави нещо хубаво и най – важното : реално и достижимо ;) Хайде със здраве =p
Аз съм на 18,а той е на 23

miminia
10-11-2009, 08:07
ахахах .... :razz:

ахахаах точния човек :lol:
да и за мене Кирил Терзиев е точния човек :razz:
дай да му намерим телефона 8-) :lol: :lol: :lol:

hottie
10-11-2009, 08:17
t.11