PDA

View Full Version : Приятелка, но нищо повече..

matty7
10-11-2009, 09:33
Здравейте! Искам да ви споделя нещо. Значи вече съм в гиманзията 8-) и малко или много сички сме вече големи . Та.. моят проблем (ако може да се нарече проблем) е че съм прекалено общителна, винаги намирам тема за разговор, независимо какъв е човекът, пък и на хората им е забавно с мен. В новия клас още на 15 им беше купон с мене, после се усмирих малко :oops: . Принципно много трудно си харесвам момче (за гадже).. в новото даскало обаче, има един който направо ми завъртя главата още на 15, да от моя клас е! .. Хората от класа ме намериха по скайпа, вече си контактувах с всички. Изненадах се, тия момчета от класа, бате, така си споделят с мене, знаят че ще им пазя тайните и се отпускат, почти всички ме смятат за фр... 2-ма ми споделиха такива неща, че ако ги кажа публично, ще се ебават с тях цял живот. Очуди ме, че разбраха че съм момиче на поо духовните работи. Явно много си личи.
По същество: много си го харесвам тоя от класа ми, той е по-различен от другите и може би това ме грабна най - много. Аз хич не се полювах и си го зяпах много старателно, той като забеляза ме погледна поизчерви се малко и погледна в пода. :D Други пъти го хващам той да ме зяпа, ама като го погледна и той пак си зазяпва в обувките.. :oops: . Не си даваше скайпа на никой от класа и един слънчев ден ме добави. Аз му писах 2 пъти ама той не отг. чувствам че го е срам от мене, но може и да бъркам. Пък не съм грозна, бе мама му, да речеш че не ме търсат за друго освен фр. не е зарди тов...
Оня ден му спмнах по скайпа от онези "ако си ми фр напиши 1..бла бла"
той написа 9 (което беше "ако сикаш да се бием") след тва се разсмя и написа 2 пъти 3 (което е че го кефа като човек) :grin: как не се очудвам. Да ама 3 + 3 = на 6 (което е за харесване) :D Абе мн тъпо обяснявам ама моля ви дайте ми някъф съвет, как да ме харесват момчетата, не само да ме мислят за пичка и бест фр... Дайте съвети :-)

andrags
10-11-2009, 09:46
Еми иди при него и си поговорете :)
Поне ти си общителен човек от това което прочетох :)

haritov
10-11-2009, 10:29
Кви големи вие сте още в детската градина :D :D
Хубу де ако го харесваш кво се чудиш? 8-)

Priceless
10-11-2009, 10:42
Показвай им по някакъв начин, че ги харесваш бе. Толкова ли е сложно? оО

matty7
10-11-2009, 10:45
Ми общителна съм, ама като му кажа нещо и наблюдавам следното нещо: отговоря ми, поглежда ме като малко дете и започва да се разсейва :-D . Тва сеа как да го тълкувам!? 8-) Пък и верно си е че сме още бебета 8) ама ни отива :D Пък и онова със спама от снощи, дето ви казвам също ме навежда на съмнения.

ПП: дайте съвети как да ме харесват като момиче, не само като прителка :)

andrags
10-11-2009, 11:03
Еми виж, може момчето да не харесва момичета като теб :)
ОК, ти може да си сладка, забавна и т.н., но просто ако той има интерес от теб, той би направил първата стъпка или е много срамежлив и го е страх да се заговори с теб, защото ти си прекалено сладка и той не може да притежава такова създание като теб :)
Не е ли така? :) :)

пп. а помисли ли си че може да е харесъл друга или да си има приятелка :?

matty7
10-11-2009, 11:39
^ еми може и да си права, но определено от мене го е много срам :?
пък и повечето момчета, ми прави впечетление, понеже правя купона в компанията и нек'си.. знам ли.. състезават се с мен за вниманието на останалите. Щото принципно момчетата са тези, които правят забавата и карат момичетата да се смеят на острумита им. Аз като съм там им отнемам тази роля :lol: :lol:

flowerlina
10-11-2009, 11:42
Порасни!

chilledMind
10-11-2009, 11:53
Еми отиди и го заприказвай като си толкова общителна , сигурно от личен опит знаеш , че нищо няма да ти стане.Не вярвам той да е по-различен и да яде ДЕЦА...

andrags
10-11-2009, 11:57
1-во съм момче да знаеш ;)
2-ро - както ти казах вече, ако той не изпитва симпатии към теб, трябва да го накараш, смисъл ако има удобен момент отиди при него и си поговорете относно това какво ти изпитваш към него или в някаква подобна ситуация и разбери какво мисли за теб. Също може да разпиташ и неговите приятели какво мисли за теб ;)

Neopitom3na
10-11-2009, 12:01
Погоровете си бе :)

matty7
10-11-2009, 12:47
мерси на всички за съветите :) :)
Сори andrags :oops:

fenastz
10-11-2009, 14:35
да ти имам проблема :) в моя клас има едно момиче точно като теб - общува с всички и т.н. Та - не мисля, че трябва да се променяш, за да те харесват - сигурен съм, че и сега имаш кандидати :wink:

леле дадох позитивен отговор на тема...не мога да повярвам

pwnage
10-11-2009, 15:44
Нима нашите младежи мислят,че да си социален е проблем?
Бейби,грабвай го тоя срамежливия.

Adda
10-11-2009, 15:52
Според мен си твърде свиканала да си една от момчетата, да си в момчешка компанийка, да си говориш като с приятел с момчетата. И понеже си свикнала толкова много май ти бяга умението за флирт и разчитане на сигнали и всички онези глупави работи. Просто се включи малко на вълна 'привлекателно момиче', а не 'доброто приятелче' и всичко ще е наред.

andrags
10-11-2009, 15:57
^ след като и даваш съвети да прмине на вълна "превлекателно момиче" може би накакви съвети или насоки не биха и били с минус ;)

Adda
10-11-2009, 16:13
^ след като и даваш съвети да прмине на вълна "превлекателно момиче" може би накакви съвети или насоки не биха и били с минус ;)

външен вид и поведение - това е всичко

matty7
10-11-2009, 16:32
Adda, напълно си права, точно така е! ..ама как да се науча да им разитам знаците :lol: :lol: . смешно звучи, ама на мене трябва да ми го кажат че ме харесват, за да разбера 8-) (поне до сега така е ставало) Голям гьон съм нищо не отбирам от знаци и вибрации :lol: .
Някой да ме научи :D :)

Adda
10-11-2009, 16:37
кажи ми колко врме отделяш на външния си вид и как се обличаш :-o

andrags
10-11-2009, 16:40
Предполагам че имаш добро тяло (slim - няма точен превод на БГ, но е нещо като слабо и добре поддържано тяло) т.е. обличай си по секси дрешки и гримче това онова може да излезе нещо ;)

Adda
10-11-2009, 16:43
Предполагам че имаш добро тяло (slim - няма точен превод на БГ, но е нещо като слабо и добре поддържано тяло) т.е. обличай си по секси дрешки и гримче това онова може да излезе нещо ;)
чакай че на някои като им кажеш секси дрешки се обличат като фолкпевици

andrags
10-11-2009, 16:46
чакай че на някои като им кажеш секси дрешки се обличат като фолкпевици
8-) 8-)
имам предвид такива, който подчертават фигурата на момичето ив същото време и отиват.

Adda
10-11-2009, 16:49
да, да, точно така- всеки ден ги гледам... подчертават си фигурата почти без дрехи :lol:

matty7
10-11-2009, 16:56
Ми честно казано не съм от най слабичките 8-) . Мъъ.. не бих се облякла като чалгарка, щото попринцип съм си по рок натура 8-) 9апропо и той слуша такава музика, до колкото знам) Иначе се обличам както ми е удобно 8-) . Другите момичета много ми се радват. Принципно панталонче някво, тениска или потниче отгоре суитчър (че сме 1 смяна и е студено сутрин) Често с ризки ходяя.. ъмм знам че не е особенно сексапилно, ама така ми е удобно, ходила съм и по друг начин, ама просто откачам щото не се чувствам в кожата си :lol: .
Иначе си падам голяма щурачка, в старото даскало съм ходила с толкова смъкнати дънки, че дъното им се влачеше по земята :razz: като и какви ли не простотии. Тука не съм го правила, ама чесно не ми и идват такива мераци :lol: :lol: .
Някъф друг съвет специално за разчитането на знаците??

andrags
10-11-2009, 16:58
ами ако те гледа в часа/междучасието, намигва ти или нещ от рода...

може да пратиш снимка на ЛС и долу-горе може да ти кажа някой неща (споко, не хапя хора ;))

Adda
10-11-2009, 16:59
съвети ли? - ами.. да
други дрехи!

matty7
10-11-2009, 18:15
Еми Adda , по скайпа стана ясно че не ми е нужен нов стайлинг, поне според тебе :lol: :lol: . Мъ накрая зе да ми става смешно, нз що.