PDA

View Full Version : Хора плс дайте ми съвет кфо да прая :S

Everytime
10-11-2009, 16:33
Според вас нормално ли е баща ви постоянно да ви крещи и вика за всичко което стане без да имам капчица вина? Между другото имам брат и той винаги е божа кравичка :@ :x :x :o :(

LoveRetroMusic
10-11-2009, 16:34
И брат ти е по-малък от теб ..

elito0o0o0
10-11-2009, 16:35
Хаха... всяка неделя.. понеже тръгва за Козлодуй и няма да си е вкъщи 1 седмица... :lol: Е! ако става на въпрос еври дей ми се кара ,ама.. кво да го правя.. :lol:

Everytime
10-11-2009, 16:39
да е ама и псува мани тфа :D

Everytime
10-11-2009, 16:40
а брат ми е по-малък 6 години демек са е в 5 клас аз в 11 и кфо само на мене се вика за некфи тъпотии све едно аз си няям друга работа :D

EdinStveNna
10-15-2009, 13:38
а брат ми е по-малък 6 години демек са е в 5 клас аз в 11 и кфо само на мене се вика за некфи тъпотии све едно аз си няям друга работа :D
pri men e sashtoto brat mi e 5 klas aa az 11 i se za vsichko na men se karat ujas naprao mi e pisnalo nz kak izdarjam idemi da nabiq brat mi shot e syper mega idiot i vse toi ne e vinoven

m0
10-16-2009, 15:21

Йоо...ние със сестра ми сме така.Само че аз съм на 14,а тя на 20.
Да ти кажа чесно преди и нея и се караха така.Но спокойно скоро ще отшуми...При нашите беше криза на 30-те... :D Сега не ми се мисли за кризата на 40-те

BlueKnife
10-16-2009, 17:25
аз добре ше ти дам съвет, ама ти кво ше ми дадеш ?

rustynail1
10-28-2009, 18:02
ммм .. дааа познато чувствто само че имам двама по малки братя .. нищо живее са :Д горе главата
:grin: :grin: :grin:

Evellon
10-29-2009, 13:20
Изкарай брат си виновен за нещо и виж как ще реагира. :D Иначе положението ти е много кофти и се съмнявам, че може да направиш нещо с което да го подобриш. :S В най-лошия случай ще трябва да изчакаш няколко години докато брат ти порасне и изпростее :D

vanesa0pld
10-29-2009, 14:03
ако ти се карат заради брат ти-бий го :D
и без това ти се карат,заради него(за неща,които не си направила),та ако го набиеш какво толкова ше стане-пак ще ти се карат,ама друг път няма да смее да те изкаже :D

blackphobia
10-30-2009, 18:34
Човек,аз тази седмица така жестоко се карам с нашите,че в момента не си говоря изобщо с майка,а с баща ми само по служба.Ще кажа само,че ми е много айляк-няма кой да ми мрънка,никой не ми дава акъл.

ivana0895
10-31-2009, 15:36
Офффф да ви имам проблемите.... при мен е точно обратното, че и отгоре, аз съм по-малката и всеки за всичко на мен си го изкарва, тежък ден - естествено аз съм виновна, шефа е гаден - е кой друг освен мен да е виновен .... ако имаше как и за глобалното затопляне аз да съм виновна ...... Ама аз вече свикнах, те ми викат, а аз виновно кимам с глава, после си плача в стаята и ми олеква :) Сега си мислите, че съм някакво проблемно дете, пиянде или нещо такова, но съвсем не е така, отличничка съм, подреждам, чистя, готвя ( мама няма много време и домакинството е моя грижа), но явно и това не стига .... Още няколко години ще ги изтърпя после....ще правя к`вото аз си знам :) не смятам изоообщо някога да се сетя, че имам семейство :)

mOBSCENE
11-01-2009, 10:25
ооо!На мен викането вече ми се струва нормално ние сме стигнали до другия етап..
Малко синини в повече.. :)

gabi_94
11-01-2009, 14:10
ооо!На мен викането вече ми се струва нормално ние сме стигнали до другия етап..
Малко синини в повече.. :)

усещам, че и при мен ще се стигне до другия етап, в процес на преминаване сме. Баси писна ми и на мене, честно...преди бяха виканици, караници, скандали, но напоследък си позволява и да ме удря...Но нашите скандали са главно заради сестра ми - на 7 е, аз съм на 15...хич не ми е лесно. Ако ще в друг град да съм и тя да ревне - аз съм виновна. Ако ще 7ца да имам в даскало, голяма работа...Ако ще целодневно да гледам сестра си, не съм я гледала достатъчно. Знаете ли кви грижи полагам...почти всеки ден я вземам от даскало, помагам и да си напише домашните, храня я, правя всичко, квото иска и накрая като ме издразни с нещо, леко да и кресна или дори съвсем леко да и посегна, дори и удар не е, ами замах и се разреве се едно я колят. Писна ми и на мене, писна ми да съм детегледачка, миячка, готвачка и т.н. Искам да си живея като другите на моята възраст...