Влез

View Full Version : побърквам се ,, :(

shshshhsh
10-11-2009, 17:37
Здравеите ,ще се опитам да бъда максимално кратка защото зная,че иначе няма да го прочетете. (дори сега се съмнявам)

Запознах се с едно момче преди повече от 2 месеца ,отначало имаше голяма бариера между нас ( 5 години разлика).След много дълги безсънни нощи разбрахме ,че приятелството ни няма да го бъде и привличането е голямо.Видяхме се ,беше най-хубавия ден в живота ми! Имаше розичка, комплименти и всичко което може да направи едно момиче щастливо. Мисля ,че забравих да спомена ,че сме от различни градове ,но това не е голям проблем (на 40 км. сме)
Ето го и проблема преди няколко дни пак излязохме ,и пак всичко беше повече от перфектно.Той ми сподели ,че има проблеми, и според мен има проблем (в голяма схема се е вкарал) . Така де цял ден бяхме заедно говорехме за много неща не ни беше скучно ,почти не млъкнахме. После дойде време да си тръгна ,той ме изпрати ,всичко както си му е реда (прегрътки ,целувки и утешения хех)
Вечерта той ми се обади и ми каза ,че бившата му приятелка му се обадила ,плачела и казала ,че била се променила.Каза ми ,че не иска да ме нарани ,но ще излезе с нея защото всички правили грешки и трябвало да се прощава .Каза ми ,че много държи на мен ,че тя не му е дала и малко от това което аз му дадах за толкова кратко време .Един вид ще излезе с нея за да разбере с коя иска да е. След дълги разговори се съгласих с него и се опитах да го разбера (уви не го).

Искам да ви питам какво да правя ,не го обичам (не мога и да го за толкова кратко време) ,но страшно държа на него и се чувствам длъжна да съм му "кошче за душевни отпадаци"
Искам да ви питам какво бихте направили на мое място ,дори ако може да ми кажете как да си го задържа. :(

МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ

BloomF
10-11-2009, 17:40
Била се променила... ако толкова лесно се променяха хората... Според мен той още има някакви чувства към нея, за да се съгласи да излезе с нея, като в същото време е с теб. Но поне ти го е споделил, а не го е направил зад гърба ти.

InloveSeventeen
10-11-2009, 17:41
А приятелката му колко него ли е ? :?

kidwestern
10-11-2009, 17:42
дали не е тъпак..

shshshhsh
10-11-2009, 17:43
приятелката му е с две години по-малка от него

благодаря ви за бързите отговори! Златни сте.

TheGirlNextDoor
10-11-2009, 17:43
щом се е съгласил едва ли му е безразлична..дай му да разбере,че не може да си играе с теб и винаги да си там,когато има нужда да споделя и да си излива мъката

valdesbg
10-11-2009, 17:47
Той че е калъф - калъф е, ама ти що влизаш в ролята на изтривалка не знам.

Няма такъв филм като "длъжна съм да съм му кошче за душевни отпадъци". Това е твоя избор. А при така заявено решение, за мен е безсмислено да се опитвам да помагам и да изразявам мнение.

Лека вечер.

shshshhsh
10-11-2009, 17:54

Няма такъв филм като "длъжна съм да съм му кошче за душевни отпадъци". Това е твоя избор. А при така заявено решение, за мен е безсмислено да се опитвам да помагам и да изразявам мнение.

Лека вечер.

Чувствам се длъжна да съм му в подкрепа ,не защото така би му харесало на него ,а защото аз го искам ,искам да го подкрепям.Знам какво е да си сам и да имаш толкова проблеми . Съжелявам,че съм се изразила грешно .Мерси за мнението ти :)

PurpleDream
10-11-2009, 17:54
пф как може още да държиш на него като знаеш, че има вероятност да те зареже и да отиде при няква дето не знае какво иска...
ти си решаваш, ама според мен не трябва да го оставяш да прави каквото иска

LiRRRa
10-11-2009, 17:59
Има чувства към нея, щом се е съгласил да излязат, особено след такова тъпо обаждане и оправдание . . .
Поговори с него, но мисля, че не си струва да си губиш времето . . .

Selfexcuse
10-11-2009, 17:59

Лека вечер.

абсолютно вярно

valdesbg
10-11-2009, 18:04
Чувствам се длъжна да съм му в подкрепа ,не защото така би му харесало на него ,а защото аз го искам ,искам да го подкрепям.Знам какво е да си сам и да имаш толкова проблеми . Съжелявам,че съм се изразила грешно .Мерси за мнението ти :)

Да го подкрепяш и да си му изтривалка са две различни неща. Както казах - ти си решила да е така, безсмислено е да казваме каквото ид а било.

Идеята ми беше друга - защо се държиш по толкова човешки при положение че той съвсем ясно ти казва че е лигльо?

BigFakeSmile
10-11-2009, 18:13
амии..тук е доста сложничко. от една страна бих ти казала да не се занимаваш с него, че не те заслужава и т.н. Но...като чета какво си писала...май си хлътнала девойче :( .Доста е глупаво да чакаш..да видиш какво ще реши той..даже унижение бих го нарекла...Ако евентуално той избере теб, дано да е някой свестен, че да не те прави на нищо после, понеже е видял, че правиш почти всичко за него. А ако избере нея..една майна не можеш да му теглеиш..все пак имаш нещо като чувства към него..ама поне ще си го имала за малко..явно не те е заслужавал :)

shshshhsh
10-11-2009, 18:27
BigFakeSmile , благодаря ти за съветите :)

*** благодаря на всички :)

FromAutumToAshes
10-11-2009, 19:50
Само като прочетох 5 години разлика и онова чувство да те нахраня на макс се събдуи в мен, ама няма да го направя щото съм добричък :)

dreaml1nd_
10-11-2009, 20:15
Моят съвет - бягай докато не си го заобичала :o

swidinka93
10-11-2009, 21:49
Моят съвет - бягай докато не си го заобичала :o

Много правилно и кво беше тва,че си "кошче за душевни отпадъци",много тъпо казано. Не бъди кошче за душевни отпадъци на гадже!!!

fenastz
10-12-2009, 14:18
Нямаш никакъв контрол върху ситуацията. Ако той избере теб - всичко е ОК, ако не в близките 2 години ще пускаш само теми от типа "Защо Не Ме Обича", etc. Това е съдбата на едно кошче.

sladkish_14
10-13-2009, 10:51
О.о голями проблеми са.Да преглътнеш , че е с 5 години по - голям , обаче и от различни градове е,, :? Според мене той се е съгласил да излезне с бившата му , защото в крайна сметка тя е там при него , били са вече заедно , знаят какво искат пък и разликата им е по - малко , а това е доста важдно , особенно ако е на 20 или над тях.Вероятно наистина сте си прекарали добре , личи си , че държи на тебе щом ти се е обадил и ти е обяснил,, Но помисли ти какво би избрала ? Той има две алтернтиви - Да е с момичето , което вероятно е обичал и още обича , което познава и му е на едно обаждане за да я види , или да е с момиче 5 години по малко да се впусне едва ли не в детска авантюра , та на всичкото това отгоре и да е на 40км , което малко или много прави връзката ви невъзможна впредвид това , ти не винаги ще си до него когато има нужда и същото се късае за тебе.Мисля , че ще избере по лесното :).

mArChEtYy
10-14-2009, 16:55
О.о голями проблеми са.Да преглътнеш , че е с 5 години по - голям , обаче и от различни градове е,, :? Според мене той се е съгласил да излезне с бившата му , защото в крайна сметка тя е там при него , били са вече заедно , знаят какво искат пък и разликата им е по - малко , а това е доста важдно , особенно ако е на 20 или над тях.Вероятно наистина сте си прекарали добре , личи си , че държи на тебе щом ти се е обадил и ти е обяснил,, Но помисли ти какво би избрала ? Той има две алтернтиви - Да е с момичето , което вероятно е обичал и още обича , което познава и му е на едно обаждане за да я види , или да е с момиче 5 години по малко да се впусне едва ли не в детска авантюра , та на всичкото това отгоре и да е на 40км , което малко или много прави връзката ви невъзможна впредвид това , ти не винаги ще си до него когато има нужда и същото се късае за тебе.Мисля , че ще избере по лесното :).
Brawo! :-)