Влез

View Full Version : алкохола

vesinka899
10-12-2009, 14:36
Въпросът ми е към момичетата
Ако много обичате някого а този човек много обича да си пийва и се пребира по два три пъти седмично пиян като мотика,как ще реагирате и дали ще стоите с него

Hilary_
10-12-2009, 14:38
Ще се опитам да го накарам да се осъзнае .. а той ако ме обича ще се постарае да го направи за негово и наше добро ...

Nior
10-12-2009, 14:47
Историята ми е позната.Бившето ми гадже имаше проблеми с алкохола.Всяка вечер присъстваше на някой пиянски запой.След като се накоркаше се започваше с магарийте.По този начин излагаше не само себе си,но и мен.Където и да отидех ми шушукаха зад гърба как може да ходя с такова пиянде.Какво ли не приказвах,какво ли не правих...файда нямаше.Приемаше всичко на шега.Накрая се принудих да го оставя.Да ти кажа Веси,зависи си от човека.Ако е някой дебил ще седи и ще те гледа като овца и ще си продължава старата песен.Ако пък е някой,който има малко мозък в главата си ще послуша думите ти и ще се замисли.Пробвай първо с приказки,но и недей да бързаш няма да има веднага резултат.Трябва и търпение.Също така не последвай моя пример.Явно не съм го обичала достатъчно...Пожелавам ти успех :)

Selfexcuse
10-12-2009, 16:59
Зависи, ако ми посегне (защото когато човек е пиян има склонност към насилие) колкото и да го обичам, ако не се промени в най-скоро време го зарязвам, защото от дете съм била свидетел на такива сцени и не мисля да продължа живота ми по този начин. В никакъв случай няма да позволя да се случи с мен това, което се случваше с майка ми.

PurpleDream
10-12-2009, 17:01
йес днес има изобилие от тъпи теми :smt049

stupiddog
10-12-2009, 17:25

Тва че нямаш отговор за темата не означава че е тъпа

PurpleDream
10-12-2009, 17:26

Тва че нямаш отговор за темата не означава че е тъпа
това е, защото не мисля за тъпи работи...

GodLovesYou
10-12-2009, 17:38
и пиянките носят душа

BloomF
10-12-2009, 17:43
Нормално е едно момче да пие, ама чак токова често и толкова много... аз ако съм бих му казала само: или аз, или алкохола! Така де, не е особено приятно да те коментират: А на оная там гаджето й е бахти пияндето!

Punisherrr
10-12-2009, 17:50
Не бих се занимавала с такъв човек на първо място.

therichbitch
10-12-2009, 20:32
за съжаление мисля,че ще го търпя :( :( такава съм си, ако мн държа на някого

swidinka93
10-12-2009, 21:20
Аз тръгнах с момче,което пиеше,а е на 24,а аз на 16 и аз го промених и сега от Юни месец не е погледнал алкохол,но ходим вече 1 година,1 месец и 1 ден.Просто трябва да му покажеш,че правиш всичко за негово добро.

LovEsIckk
10-12-2009, 21:22
Ми имала съм такъв приятел дето обичаше да си пийва и честно казано нещата не бяха толкова сериозни,че да ми пука особено.

gret4ety
10-13-2009, 06:01
При мен беше обратното: аз си подпийвах а той много искаше да ме откаже и затова седнахме поговорихме си сериозно и заради него аз спрях да пия... и да пуша. 8-) 8-) Моя съвет е да помислиш дали ще мойеш да го търпиш, а ако не седнете и си поговорете. Нали знаеш, колко е сериозна връзката ти, дали те обича достатъчно за да спре пиенето заради теб....

sl0w
10-13-2009, 06:17
Защо е нужно да го лишаваш от това което обича ? Поговорете си да си пийва но да не е чак толкоз зле като мотика . Примерно 3/4 голями водки или 7/8 малки . А не да изпие бутилка . Да не е толкова зле и проблема ти е решен .

one
10-13-2009, 07:14
Емм.. Вероятно и аз ще стана алкохоличка..

beautifulstrangerfan
10-13-2009, 07:35
Поговорете си да си пийва но да не е чак толкоз зле като мотика. Примерно 3/4 голями водки или 7/8 малки. А не да изпие бутилка. Да не е толкова зле и проблема ти е решен.

Ако "3/4 голями водки или 7/8 малки" (запазвам оригиналния правопис) са малко според теб, какво ли значи да изпие много? По бутилка на ден?.. :shock:

LadyDi
10-13-2009, 07:36
Ами то три-четири големи водки си е направо половин бутилка.

w0sh
10-13-2009, 07:38
Ще му пусна амфет у пинето и ще го пратя в пирогов.

deni15
10-13-2009, 09:53
Ами да ти кажа изобщо не е хубаво да имаш пиян приятел,но нз ти си решааваш :? :? :?

kkaammii
10-13-2009, 10:17
Ами моят приятел също много пие, но според мен фатката е да го накараш да си мисли сам че не иска да пие, но трябва много търпение. Не съм сигурна дали моят метод работи, защото все още го изпробвам, но определено мисля че има напредък. Преди той имаше страшно много проблеми (той попринцип е магнит за неприятности) и се напиваше абсолютно всяка вечер. Сега пие един, най-много два пъти в седмицата. Но аз много го обичам и никога не го упреквам за нищо. Аз съм му подкрепа във всичко. Никога не съм му правела груби забележки за пиенето. Като видя, че почва да се напива и го прилъгвам като малко дете да си ходим. Но пък той като се напие попринцип е забавен, не е агресивен. Не знам дали съм права, но според мен не е добра идея да му поставяш условия - "или аз или алкохола". Такива директни изказвания не водят до нищо добро.

FantaMen
10-14-2009, 22:21
Някъде по горе видях коментар от рода... " Ще му кажа да избира или мен или алкохола".. Та ако гаджето ми го изръси директно ще и разбия бутилката от алкохола в главата...Явно трябва да си адския егоист че вместо да помогнеш на човека мислиш само за изгоди... Има просто хора който обичат алкохола но това не ги прави по лоши.Сядаш и говориш с пича да се позамисли малко ако не за отношенията ви най малкото за себе си..Ако не разбере след 1 максимум 2 разговора... Тегли чертата защото после ще се самосъжеляваш че си си загубила времето с такъв човек.!!

пп.Ако 3-4 големи водки са чак толкова много.. до сега приятелката ми да ме беше убила!!!Като си помисля незнам как не го направи след последния ми път.. :D :D :D :shock:

neocide
10-14-2009, 22:24

deFakto
10-15-2009, 01:42
и мен чашката ме дърпа майна ама няамам проблеми нали ??
щом е пил значи има защо .. човек не пие от хубаво ..

schism
10-16-2009, 12:59
Абе нали още не са го уволнили от работа...

zero
10-16-2009, 15:16
То хуу да пие, но да пие с мярка :shock:
Ако не залита и се държи прилично (само ако му свети ламперията) тогава даже е весело :D
Някак си човек се отпуска, не мисли за нищо отдава се единствено на мига и т.н ... 8-)
//Ма кат свиня - НЕ го приемам това !!!

3oPuTy
10-16-2009, 16:41
Ми ще говоря с него и ще се надявам да ме послуша,а ако ли не - чао,чао! :)

anyfany2
10-16-2009, 16:55
Мисля, че ще го зарежа БЕЗ ДА МИ МИГНЕ ОКОТО..
Щом пие толкова - значи, че не може да се грижи добре за себе си.. А СЛЕД КАТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГРИЖИ САМ ЗА СЕБЕ СИ ЗА КАКВО МИ Е ВЪОБЩЕ И С КОЙ АКЪЛ :-D ЩЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА МЕН.. 8)
Ако имаш такъв - изкъшкай го :-D веднага ! Има по-добри от него ! Ти заслужаваш по-добро ! :P :-P

Kukumqvka
10-16-2009, 17:37
Ще пия с него .. :?
Глупаво е знам.

IndependentGirl
10-16-2009, 17:51
За съжаление по-големия процент от момчетата пият или злоупотребяват с алкохола.. не знам голямо удоволствие ли им доставя.. или просто се мислят за по-готини и по-голямата работа.. или са си вманиачили, че ще одавят мъката.. :? Няма лошо да пие малко и в умерени граници.. но в никакъв случай не мога да търпя пиянски истории и не искам алкохолик до себе си..! :? :)

DevilWish
10-16-2009, 18:36
При мен беше обратното: аз си подпийвах а той много искаше да ме откаже и затова седнахме поговорихме си сериозно и заради него аз спрях да пия... и да пуша. 8-) 8-) Моя съвет е да помислиш дали ще мойеш да го търпиш, а ако не седнете и си поговорете. Нали знаеш, колко е сериозна връзката ти, дали те обича достатъчно за да спре пиенето заради теб....
Съгласна съм.Аз също 'прогледнах' и спрях да пия и пуша под влиянието на приятелят си ;)

GodLovesYou
10-17-2009, 09:10
you're all убитаци