View Full Version : Момчета,защо сте такива?
Защо като сте с някое момиче в леглото,дори и да го обичате след като ви зареже започвате да коментирате интимните ви отношения..и фразички от типа ''Aз я чуках'',''Еб*х я в г*за'' и всякакви глупости?!А след това се чудите защо като ходите с някоя 7-8 месеца не ви пуска...хах..
щот сте курви и неставате
Selfexcuse
10-12-2009, 17:29
Еми..мъже :?
cybersound
10-12-2009, 17:30
ми азнезнам защо пишеш за всички момчета ?
BlueParadise
10-12-2009, 17:30
Не всичка са такива...а това може би го правим от нужда,аз така си го обяснявам...просто идва от самосебе си!
Аз бих казал "Щот сме будала/и" :-D
+1 Не всички са такива, аз примерно не коментирам личния си живот с никой мой приятел.. В смисъл не мисля, че някой мой приятел, дори и най-добрият трябва да знае колко съм минал.. Моя си работа. :)
cybersound
10-12-2009, 17:46
не си права да слагаш всички под един знаменател
anyfany2
10-12-2009, 17:54
От всяко правило има изключения..
Не бъдете толкова крайни !
От :smt007 Ви желая да срещнете истински човек, който не би си го помислил това.. :---) :---) :---) :---) =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~
mOBSCENE
10-12-2009, 17:54
Виждам ги.Виждам какво се получа..
Не всички били такива..еми да гейовете не :)
Обичате,но просто всичко ви е в кръвта.
Една 2 годишна връзка да свърши просто щото на него му се приискало да прави секс,а тя не била в настроение.. :)
Или пък да я пребиваш ,защото ти е отказала..
Какво да говорим?!
Просто си им е в кръвта.Кръшкането и всичко.
Обаче ние нямаме избор и вярваме.. :) и само дето колкото по-късно толкова повече боли :)
Реалист съм .
mOBSCENE
10-12-2009, 17:55
От всяко правило има изключения..
Не бъдете толкова крайни !
От :smt007 Ви желая да срещнете истински човек, който не би си го помислил това.. :---) :---) :---) :---) =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~
Сращнах го.И к`во?Мислиш си ,че всичко е просто идеално?! :?
Ъъъ... К'вооо http://img.zamunda.net/pic/smilies/huh.gif Неееееее... http://img.zamunda.net/pic/smilies/blink.gif
cybersound
10-12-2009, 18:29
Една 2 годишна връзка да свърши просто щото на него му се приискало да прави секс,а тя не била в настроение.. :)
Какво да говорим?!
Обаче ние нямаме избор и вярваме.. :) и само дето колкото по-късно толкова повече боли :)
Реалист съм .
Много тежки думи... да някои го правят други не и така .... :) хорица живеите си живота :)
kofti_nick
10-12-2009, 18:36
Защо като сте с някое момиче в леглото,дори и да го обичате след като ви зареже започвате да коментирате интимните ви отношения..и фразички от типа ''Aз я чуках'',''Еб*х я в г*за'' и всякакви глупости?!А след това се чудите защо като ходите с някоя 7-8 месеца не ви пуска...хах..
То си е до човека ... :?
HouseMusicBoy
10-12-2009, 18:38
не мъже,ами ЛАЙНА :D
ако на мъжете казваш лайна .. значи на своита тъпа путка казваш тоалента чиния така ли ?!?! И ако това че ти си се чукала с някой който не си познавала добре и те е казал на целия град че ти е пръснал задния двор и патенцето ми ок нема лошо :):) ама не мой да кааш що мъжете са лайна щото всеки потребител от мъжки пол ще помисли че лайното си ти :):) се едно някой М да пусне тема защо жените са такива мърши и в описанието да напише защо като духате пускате зъб или пък защо трябва да я чакам да се гримира или защо сте се родили с химен :D:D (ако авторката знае кво е тва )
п.п до другите песимистично настроени момичета... абе девойки фанете си някой свестен младеж и са радвайте на годините в който се намирате кво сте са депресирали сички .. се едно слушам ра някой нашумял турски сериал :) я малко по весело :):) а към авторката сори че така са те наебали а в последвствиепрееееееебали :)
малко дълго ама сори :D :D
elito0o0o0
10-12-2009, 19:11
щот сте к**ви и неставатеа ти що си толкова разебан? :lol: :lol: бахти смешния арабин :lol:
Защото ти Twixxed си тъпа курабия която гаджето ти , те е говорило пред други хора кво си дърво.
+
Awtorkata mnogo ti znae ustata mila :) No obeden sym i ti ne si po-malka kucha.. :)
Sega che opiswash priqtelq si...koito qwno e pokluk .. ne oznachawa che wsicki momcheta sme takiwa idioti kato nego OKEI?
sajalqwam za "Ezika"
travmiriaN
10-12-2009, 19:43
+
MakeMeLaugh
10-12-2009, 19:52
Посочила си просто някакъв стереотип.
Това, че на теб ти се е случило, не значи, че всички са такива.
Пък и все пак си на 14-15-16... какво очакваш от "мъжете" около теб..
A_Loving_Girl
10-12-2009, 19:54
Спокойно....аз като зарязах моя ...и 2 месеца чувах че съм курва.....и какво ли не....ама не ми пука особено....който каквото иска да си мисли....няма да се принизявам на тяхното ниво......
грешката на света е в жените, ако ги нямаше щеше да е по-добре
majestic001
10-12-2009, 20:09
Ок лайна сме щом казваш. Обаче щом с тебе са постъпили така не слагай етикет веднага ;) . А да попитам вие момичетата/жените защо аджеба сте такива овци и зарязвате момчето при най-малкия проблем ( можеш да кажеш, че са постъпили така с мене ;) ) ?????
elito0o0o0
10-12-2009, 20:24
:? :?
Ок лайна сме щом казваш. Обаче щом с тебе са постъпили така не слагай етикет веднага ;) . А да попитам вие момичетата/жените защо аджеба сте такива овци и зарязвате момчето при най-малкия проблем ( можеш да кажеш, че са постъпили така с мене ;) ) ?????
Защото жената не пуска единия докато не хване здраво другия. Не знам при теб какъв е случая,но често е такъв - зарибява един (Пешо да го кажем) много време,въпреки че е с друг (Кънчо да го кажем) и накрая зарязва Кънчо и тръгва с Пешо...А после ние сме лайна...Б*си шита.
bilqnavod
10-12-2009, 20:58
щот сте к**ви и неставате
Е може ли така да говориш????????????????????????????????????
Какво да говорим?!
Реалист съм .
...А знаеш ли кое е най-лошото...?...че ще продължаваме да им се доверяваме..колкото и да боли после,зашото на нас пък(или поне на повечето жени) това ни е заложено....
"Реалист съм",казваш ти....това казвам и аз!
MakeMeLaugh
10-12-2009, 21:30
Трябва да си изключително глупава/тъпа, че да не се усетиш кога те въртят.
Още преди да тръгнееш с някой си проличава какъв и какво иска с теб.
Ама вие като се "влюбвате" от първата среща или две така става...
Сами си го докарвате това.
Extremescream
10-12-2009, 21:46
Да ти кажа и жените не сме цвете за мирисане понякога
punkrock
10-12-2009, 22:45
Да ти кажа и жените не сме цвете за мирисане понякога
Да ти кажа, така е :-D
НЕ МИ СЕ Е СЛУЧИЛО!ГЛЕДАМ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ПОЗНАТИ И ПРИЯТЕЛКИ..БОКЛУЦИ СТЕ И ТОВА Е ГРОЗНАТА ИСТИНА
cybersound
10-13-2009, 07:26
Ами ето ти отговора ти май мразиш приятеля си той е разбрал и ся ти го връща.... неможе да му казваш, че е лайно и той да не ти каже, че си к...а примерно...
bqsna_teenagerka
10-13-2009, 09:32
Общо взето е така,за съжаление :(
Според мен,ние жените сме си заслужили сами това отношение! Ако погледнеш по-обширно ще установиш,колко долни кучки и курви сме,алчни,глупави,материал стки!
bqsna_teenagerka
10-13-2009, 09:33
НЕ МИ СЕ Е СЛУЧИЛО!ГЛЕДАМ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ПОЗНАТИ И ПРИЯТЕЛКИ..БОКЛУЦИ СТЕ И ТОВА Е ГРОЗНАТА ИСТИНА
аа ние щото сме света дева Мария нали? Айде моля ти се,да не почваме да обсъждаме нашата злоба и отмъстителност докъде може да стигне! -
dif4u1912
10-13-2009, 09:54
да бе на нас ни било в кръвта да разправяме как сме ви ебали като се разделим на вас ви е в кръвта материалното....бах ва ф простите създания...тая решила да се прави на интересена и пуснала няква тема в теенпроблем.нет...на нея не и се било случвало ама гледала кво ставало отстрани....ти проста ли си ? ти на колко си ?? на 16-17-18 ?? с толкова голям опит в живота сигурно си 100% убедена че всички мъже са такива...е аз ще ти кажа нещо друго от женската злоба по голямо нещо на тоя свят не съществува !!!
LovelyGirl
10-13-2009, 10:00
е аз ще ти кажа нещо друго от женската злоба по голямо нещо на тоя свят не съществува !!!
Това е 100 % така! 8-)
отговора ти се намира във въпроса .. 8-) 8-)
Разбира се,че ще гледаме материалното,че то за друго не ставате..хайде де..някой стават за секс ;)
KpbCTHuKbT
10-13-2009, 10:44
Абе няма ли модератор тук за някой бан. :x
cinderella_gugutka
10-13-2009, 12:11
мом4етата са много 4естолюбиви и се правят на голямата работа.но като прибавим факта 4е някои са си простаци и идиоти става 1 уникално опасна комбинация (въздържах се да кажа 90% от тях )
Вече почваш да дразниш,не усещаш ли. Какво? Ще се обиждаме ли сега? Защото ако е така можем да се храним в тая тема цял ден и накрая да изядем по един дълъг мазен БАН. TwiXXed млъкни по добре.
Вземи ми го ******й с т******, тъпа феминистка, да ти с*** на общия знаменател, пишлеме недорасло, ще ми говори за секс - т`ва, че някой ти е пръснал п***** от ебане и после е разказал не значи, че всички сме така. Ама такова безмозъчно същество като теб не заслужава обяснение, а един здрав к** в устата, за да млъкне. Родителите ти сигурно са умствено изостанали.
Обръщението ми е само към авторката, по принцип не се впрягам на такива злета, но тая тема е най-безмозъчното нещо, което съм чел от месеци... :-o
Tralqlqlqlq
10-13-2009, 13:09
TwiXXed млъкни по добре.
+11111... абе много +1
Предложение за премахване на тоя проблем- Вземете да не излизате само с "Мачовци", а и с по- нормални момчета за които завоеванието няма такова значение. Друго предложение е и да излизате с непопулярно грозновато момче, поради простата причина, че и да се разприказва няма кой да му повярва. Това последното го казах в кръга на шегата де( все пак трябва да си дам и аз кураж).
Варвиш ве ;)
revolver
10-13-2009, 13:59
СЕКССИСТ
kkaammii
10-13-2009, 15:09
Еми да не очакваш мъжете да кажат "Тя ме заряза понеже съм тъп". Един вид защитна реакция е това да плюят бившите си и да се правят на мъжкари. А на тези дето се оправдават "Ама не всички сме такива" ще им кажа че тук става въпрос за масата, а не за отделни личности
Everytime
10-13-2009, 15:45
защо пък ЛАЙНА.. ;d не сички кучета са такива :D
vencagata
10-13-2009, 17:36
az kat si shibam si traq posle ne obicham da razpraam na sulio i pulio samo az si znam ...
MiLoTo_16
10-13-2009, 17:46
Еми да не очакваш мъжете да кажат "Тя ме заряза понеже съм тъп". Един вид защитна реакция е това да плюят бившите си и да се правят на мъжкари. А на тези дето се оправдават "Ама не всички сме такива" ще им кажа че тук става въпрос за масата, а не за отделни личности
Еми мн ясно, че трябва да се защитят по някакъв начин, и ни изкарват нас момичетата виновни :)
А жените са богини сигурно и нямат косури. Я бегайте от тука, жените са къде къде по-зле! Айде да не НИ почвам! 8)
HouseMusicBoy
10-13-2009, 18:18
защо пък ЛАЙНА.. ;d не сички кучета са такива :D
ти си момиче нали :( мн ми е мъчно за тебе и за тези дето каат че било защитна реакция нам си ко .. :( колко мн сте ограничени ех горкичките ..
начи по вашата логика в моето даскало има 1 дето цепи (дрогира се ) и са ебе кат пушка начи ас тряа напиша тема
" момичета защо сте толкова тъпи КУРВИ " зле сте .. жал ми е за вас ..
и немоа разбера тука яко феминизъм има и мъжемразки ама кат засърби катерицата мъжко търсите .. баси заблудените сте сериозно ...
не мъже,ами ЛАЙНА :D ba6tati e laino :booooomb:
Какво да говорим?!
Реалист съм .
^На по-ограничено мислене отдавна не бях попадал.
По темата: Аз не съм такъв и не коментирам какво се случва в личния ми живот с никого. Той за това е личен, а не публичен. А, ако на това викаш реализъм, скоро ще ти дойде време да се самоубиеш, като се изправиш лице в лице с живота. ;) Нищо реално няма в това. Кой кого ще бие или захвърля, защото веднъж не искала? Това сигурно не го правят повече от 5% и то предимно няквакви кухи идиоти. Ако си мислиш, че е така, определено не си срещнала точния човек...но това не ни прави всички такива. Това е все едно като минеш през подлеза на НДК и като те питат после какви са всички момичета, да кажеш к*р*и и кухи п*т*и, защото там всички са такива, нали? Еми да ама има някаква част, която все е още е нормална. Как ще се почувстваш, ако го кажат това по адрес на всички вас? :)
PainMonopoly
10-13-2009, 19:10
А защо не?
therichbitch
10-13-2009, 19:18
защото ако момичето скъса с момчето, мъжкото его е наранено, това е факт и всячески се опитват да очюернят момичето, за да не изглеждат толкова жалки пред себе си и другите
^Да обаче, когато и момчето скъса момичето женското его е накърнено и колкото ниско може да падне една жена и един мъж не може ( в най-общия случай). Аз имах една много добра приятелка и след като гаджето и я скъса беше намерила хора, на които да плати, за да го убият. (естествено, че я разубедиха, но фактът, че си го е помислила и е намерила хората...) Какво повече има да коментирам...Кога момче ще направи такова нещо дори и веднага след като го скъсат. После да си говорим пак чие его се накърнява повече, когато ответната страна прекрати връзката. Момичетата правят много по-големи мръсотии след това и най-главно те са тези, които раздуват наляво надясно колко е лош бившият и как за нищо не става в леглото и етс... :?
AwwwSugar
10-13-2009, 19:41
Какво да говорим?!
Реалист съм .
напълно съм съгласна
therichbitch
10-13-2009, 20:11
^Да обаче, когато и момчето скъса момичето женското его е накърнено и колкото ниско може да падне една жена и един мъж не може ( в най-общия случай). Аз имах една много добра приятелка и след като гаджето и я скъса беше намерила хора, на които да плати, за да го убият. (естествено, че я разубедиха, но фактът, че си го е помислила и е намерила хората...) Какво повече има да коментирам...Кога момче ще направи такова нещо дори и веднага след като го скъсат. После да си говорим пак чие его се накърнява повече, когато ответната страна прекрати връзката. Момичетата правят много по-големи мръсотии след това и най-главно те са тези, които раздуват наляво надясно колко е лош бившият и как за нищо не става в леглото и етс... :?
така е, но според мен момичетата го правят по- скоро от злоба и бяс, а не толкова от накърнено его, лично мнение :)
mastersan
10-14-2009, 06:20
Nz 6To pi6e6 za vsi4ki Mom4eta as ne sam taka a drugite go praat sig 6oto tolkos im e mozaka
rfvtgbyhn
10-14-2009, 14:05
Дрислооо,хвърли се от някъде. :D Толкова ограничени деца никъде няма.Вие правите повече мръсно от нас.Много по-често се случва момиче да викне хора,за да бият бившия й,отколкото това,момче да разправя наляво надясно каква проста к**ва си била :)
П.П. Също така често се случва да разубеждавате момичета (дори непознати) да тръгнат с бившия ви. :o
не мъже,ами ЛАЙНА :D ba6tati e laino :booooomb:като стигнеш нивото на БАЩА МИ тогава говори ;)
Дрислооо,хвърли се от някъде. :D Толкова ограничени деца никъде няма.Вие правите повече мръсно от нас.Много по-често се случва момиче да викне хора,за да бият бившия й,отколкото това,момче да разправя наляво надясно каква проста к**ва си била :)
П.П. Също така често се случва да разубеждавате момичета (дори непознати) да тръгнат с бившия ви. :o
+ Йъп!
Poison94
10-14-2009, 16:27
Не слагаи всички под един знаменател !!! Това,че си попаднала на такова момче не значи ,че всички сме еднакви :( :x
InSoMn1aC
10-14-2009, 16:28
Ммм... права си от една страна, нооо пък от друга си в голяма грешка. Права си само за т'ва, че има и такива, които го правят и наистина говорят разни глупости и такива неща. Но не си права да говориш за ВСИЧКИ така. 'Щото на мене, пък и на всички мъже предполагам, ни е ясно, че жените също правите много мръсни номера. Не може ти да гледаш само какво правят другите и да не погледнеш себе си.
И между другото, като го прочетох т'ва се сетих за фразата: "Всички мъже сте еднакви." Ми к'во, жените да не сте всичките различни бе ? :? Няма такова нещо, според мене, като перфектен мъж или перфектната жена. Дори в приказките не съществуват. За т'ва не трябва да гледате на мъжете по такъв начин. Що не покоменетираме малко жените първо ?
Това си е типично комплексарско изказване ... За щастие не съм попадала на подобни индивиди :) А иначе някои момчета правят тези неща,защото след като някоя мацка ги зареже си изгубват самочувствието и увереността ... и тия изрази са начин за вътрешно успокоение (т.е. "Тя е к*рва ... няма за к'во да страдам за нея" 8-) ) и начин да се направят на големите газари (псевдо-плейбои) пред другите момчета (т.е. "Абе мани я тая ... 'найш ли к'ва курва се оказа тая ... а и бях с нея само заради бройката" 8-) )
П.П.Изразите в кавичките са цитати от мои приятели от времето,когато бяха на по 16-18 годинки :)
HouseMusicBoy
10-14-2009, 16:51
мм малко ще се отклоня от темата абе хора сайта се казва TEENproblem начи както предния потреибтел/ка каза когато бяха на по 16-18 год .. абе хора като сте на по 20 и повече години кво прайте в някви сайтове за тиинове ... не ви разбирам чесно 15 16 17 18 ...или 13 14 да ама тва 20 и повече кви тиинове сте
Phantom93
10-14-2009, 18:17
мм малко ще се отклоня от темата абе хора сайта се казва TEENproblem начи както предния потреибтел/ка каза когато бяха на по 16-18 год .. абе хора като сте на по 20 и повече години кво прайте в някви сайтове за тиинове ... не ви разбирам чесно 15 16 17 18 ...или 13 14 да ама тва 20 и повече кви тиинове сте
Добре де пич кво те бърка поне не го удрят на спам , а се опитват да помогнат. С повече опит са и помагат да не правим и/или повтаряме техни грешки примерно . :)
Аз много се радвам ,че има такива потребители в този форум :grin: .
Добре де пич кво те бърка поне не го удрят на спам , а се опитват да помогнат. С повече опит са и помагат да не правим и/или повтаряме техни грешки примерно . :)
Аз много се радвам ,че има такива потребители в този форум :grin: .
+1
И аз се радвам, но се дразня, че има комплексари и адски тъпо-мислещи и генерализиращи хора като аторката на темата. :?
remix1912
10-14-2009, 18:41
Като не ви отърва вземате си вибратори.Тва жените са баси мистиката.Така говорите,ама като вас ви зарежат вие правите същите мизерии.Едно момиче ми направи мизерия като ми изтри всичките скайп абонати и напцува 2-3 ,а дори не бях тръгнал с нея още .След това искаше да се запознаваме и т.н. и вика че не била тя.Да ама не
Защо като сте с някое момиче в леглото,дори и да го обичате след като ви зареже започвате да коментирате интимните ви отношения..и фразички от типа ''Aз я чуках'',''Еб*х я в г*за'' и всякакви глупости?!А след това се чудите защо като ходите с някоя 7-8 месеца не ви пуска...хах..това не е вярно зависи на колко време от връзката пуснеш на момчето... ако е на 2рия ден а на 3тия скъсате ще го каже ма ако на 5тия месец му пуснеш няма ад има такива неща ;)
HouseMusicBoy
10-14-2009, 19:02
не бях го поглеждал от тая страна явно аз съм бил в грешка извинявам се :oops: :oops:
Мн мразя някой да ме слага под общ знаменатил с някви пишльовци,дето не знаят кво искат!
bobi0194
10-14-2009, 21:04
не мъже,ами ЛАЙНА :D ba6tati e laino :booooomb:като стигнеш нивото на БАЩА МИ тогава говори ;)
Тва, че си попаднала на такова момче, не значи, че всичките сме такива. Всички видяхме колко си ядосана, ае трай вече, че само наливаш масло в огъня, стига с тва "момчетата сте такива, пък ние момичетата сме перфектни" (то и обратното важи също разбира се) :)
^Ако следваме логиката на авторката:
Вървя си аз в 4:00 следобед по улицата. Детската дискотека в Амор е почнала, нищо, че аз съм станал преди 1/2 час и още закусвам и пия кафе, и за съжаление трябва да пресека през подлеза.-> Пресичам.-> Виждам някакви същества, които се чудя как да определя..травестити?..мне... .магистралки...и това не....кухи кифли...май да -> следователно, щом там има едно такова момиче, всички вие сте кухи кифли, приличащи на травестити и проститутки.
И сега какво правим? Айде стига вече с тези простотии. :?
а вие да не би да не сте долни понякога аааа. Вас все ви интересува колко са ни дълги пишките :D
swidinka93
10-15-2009, 06:53
Да и аз се дразня много от такива работи.Като си с едно момче си много добра в леглото,а после като скъсате почва да казва колко си зле и да те обижда,което е адски глупаво,като я обиждаш нея,обиждаш и себе си,като е такава що си ходил с нея.Или като ходят с някое момиче 2-3 години и я обичат и после викат,че е загуба на време.
Явно всичките тука момичета си хваштате деца или инфантили за гаджета..еми така ще е !
Един го направил и аааааааааайде всички под един знаменател,офф.
Тцтц... с какви момчета ходиш бе?!? Трябва ти някой свестен , който не е за ходи с теб само за секса.
BlackS7aRBG
10-15-2009, 08:27
ми жените са ку..и :) това заслужават не всички разбира се ама повечето почти сички с които сам спал са имали гаджета имам чуството даже че тея с гаджетата са по лесни от свободните :D
Aко си му изневерила или си го наранила нормално е да говори глупости иска да ти го варне поне така си мисля аз хора секви има :)