- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета,защо сте такива?
Защо като сте с някое момиче в леглото,дори и да го обичате след като ви зареже започвате да коментирате интимните ви отношения..и фразички от типа ''Aз я чуках'',''Еб*х я в г*за'' и всякакви глупости?!А след това се чудите защо като ходите с някоя 7-8 месеца не ви пуска...хах..
щот сте курви и неставате
GTA Stunting
Еми..мъже![]()
Има тежки мигове в живота, които оставят дълбоки следи.
Има жестока раздяла, за която не стигат сълзи ..
ми азнезнам защо пишеш за всички момчета ?
Ако е гарга, да е рошава !
Не всичка са такива...а това може би го правим от нужда,аз така си го обяснявам...просто идва от самосебе си!
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Аз бих казал "Щот сме будала/и"![]()
+1 Не всички са такива, аз примерно не коментирам личния си живот с никой мой приятел.. В смисъл не мисля, че някой мой приятел, дори и най-добрият трябва да знае колко съм минал.. Моя си работа.Първоначално написано от cybersound
![]()
не си права да слагаш всички под един знаменател
От всяко правило има изключения..
Не бъдете толкова крайни !
ОтВи желая да срещнете истински човек, който не би си го помислил това..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Виждам ги.Виждам какво се получа..
Не всички били такива..еми да гейовете не![]()
Обичате,но просто всичко ви е в кръвта.
Една 2 годишна връзка да свърши просто щото на него му се приискало да прави секс,а тя не била в настроение..![]()
Или пък да я пребиваш ,защото ти е отказала..
Какво да говорим?!
Просто си им е в кръвта.Кръшкането и всичко.
Обаче ние нямаме избор и вярваме..и само дето колкото по-късно толкова повече боли
![]()
Реалист съм .
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Първоначално написано от anyfany2
Сращнах го.И к`во?Мислиш си ,че всичко е просто идеално?!![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Много тежки думи... да някои го правят други не и така ....Първоначално написано от mOBSCENE
хорица живеите си живота
![]()
То си е до човека ...Първоначално написано от TwiXXed
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
ако на мъжете казваш лайна .. значи на своита тъпа путка казваш тоалента чиния така ли ?!?! И ако това че ти си се чукала с някой който не си познавала добре и те е казал на целия град че ти е пръснал задния двор и патенцето ми ок нема лошоПървоначално написано от TwiXXed
ама не мой да кааш що мъжете са лайна щото всеки потребител от мъжки пол ще помисли че лайното си ти
се едно някой М да пусне тема защо жените са такива мърши и в описанието да напише защо като духате пускате зъб или пък защо трябва да я чакам да се гримира или защо сте се родили с химен
(ако авторката знае кво е тва )
п.п до другите песимистично настроени момичета... абе девойки фанете си някой свестен младеж и са радвайте на годините в който се намирате кво сте са депресирали сички .. се едно слушам ра някой нашумял турски сериаля малко по весело
а към авторката сори че така са те наебали а в последвствиепрееееееебали
малко дълго ама сори![]()
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
а ти що си толкова разебан?Първоначално написано от Bixel
![]()
бахти смешния арабин
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Защото ти Twixxed си тъпа курабия която гаджето ти , те е говорило пред други хора кво си дърво.
+Първоначално написано от cybersound
Awtorkata mnogo ti znae ustata milaNo obeden sym i ti ne si po-malka kucha..
![]()
Sega che opiswash priqtelq si...koito qwno e pokluk .. ne oznachawa che wsicki momcheta sme takiwa idioti kato nego OKEI?
sajalqwam za "Ezika"
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Първоначално написано от doublet
Посочила си просто някакъв стереотип.
Това, че на теб ти се е случило, не значи, че всички са такива.
Пък и все пак си на 14-15-16... какво очакваш от "мъжете" около теб..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Спокойно....аз като зарязах моя ...и 2 месеца чувах че съм курва.....и какво ли не....ама не ми пука особено....който каквото иска да си мисли....няма да се принизявам на тяхното ниво......
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
грешката на света е в жените, ако ги нямаше щеше да е по-добре
GTA Stunting
Ок лайна сме щом казваш. Обаче щом с тебе са постъпили така не слагай етикет веднага. А да попитам вие момичетата/жените защо аджеба сте такива овци и зарязвате момчето при най-малкия проблем ( можеш да кажеш, че са постъпили така с мене
) ?????
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\