View Full Version : Луда съседка - помагайте
mtg1992bg
10-12-2009, 18:41
Здравейте. Не знам вече къде точно да се оплача, нито на кого. Съседката ми е откачила.
Ето накратко за какво иде реч: Тя е на около 40г, работи от 5 години без да си взема отпуска (нарочно, "вижте ме мене, работната") и явно мозъкът и вече не функционира правилно. Живеем на 4 етаж, тя на втори и, представете си, тя ЧУВА аспиратора от банята ни през вда етажа!!! Вярно е че има някакъв шум, но ние самите го чуваме само в банята като сме, аз от стаята си е абсурд да го чуя. А тя си въобразява че достига два етажа по-долу! По всяко време на денонощието се е появявала (и рано сутрин, и вечер почти в 12 беше) да ни моли да го спрем, защото не можела да спи, горкичката... Първоначално имаше компромиси - да го спираме от 2 до 4, да го спираме от 10 вечерта, после от 6 вечерта, сега пак е пощръкляла. Сега пак бучи тая ненормалната "Все едно прахосмукачка се чува, бла бла бла". Като ни звъни и съм сама, не и отварям, нямам нерви за тая тъпанарка. Обаче нашите нз защо и отварят, по цял ден се нервят на работа, а сега и с тая пача. писна ми. Има ли право тая, чумата да я тръшне, да ни тормози? Ние имаме ли правото да повикаме полиция за тормоз? И съвети от рода "ми не и отваряйте" не помагат, тя, тая да не казвам вече каква, ще звъни, ще звъни, ще звъни...ей така докато не им изпокъса нервичките. Честно, някой път ще й ливня някой леген ледена вода като ми се раззвъни в 5 следобед, та да я събудя поне окончателно, ненормална идиотка :booooomb:
Мозъкът и бръмчи!
Писна ми вече от нея, писна ми от кавгите, писна ми че нашите постоянно са изнервени и на нокти да не притеснят "принцеската"! :( :(
elito0o0o0
10-12-2009, 19:46
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Ебати малоумната изтрещЕлница :shock: :lol: Човечее... нямам думи просто :lol:
lubomirky
10-12-2009, 21:42
Обади се в полицията и питай дали могат да направят нещо, защото това е постоянен тормоз. Първо бих и се развикал, но ако продължава..
KiNgGRaND
10-13-2009, 01:33
Обади се в полицията и питай дали могат да направят нещо, защото това е постоянен тормоз. Първо бих и се развикал, но ако продължава..
+
thelideto
10-13-2009, 11:02
Еми като ти звънне пак и тресни вратата под носа или пък просто и кажи,че не ти пука на нея кво и пречи!! :) 8-)
Converse333
10-13-2009, 11:39
Пуснете жалба за тормоз в полицията да й друснат една глоба и да видиш как ще престане да ви безпокои. :)
Biskfitka
10-13-2009, 11:52
Тая е в критическата май ..от рано е почнала 8-)
mtg1992bg
10-13-2009, 13:22
Тая е в критическата май ..от рано е почнала 8-)
Това и аз си го мислех :-D Явно до жалба ще се стигне наистина ако продължава...
dan40123
10-13-2009, 13:52
разкачи си звънеца
Сякви откачалки ги има.
Ние пък сме две къщи в един двор. Нашият котарак има навика като излезе навънка да се разхожда да влиза от време на време в къщата на комшиите. И то все пак е животно... иди му кажи кое трябва и кое не трябва да прави. И оня все мърмори, че котката й влизала в къщата. И единия път ми писна и викам "Ами като ти влиза вътре, затвори си вратата. Ти си я отворила на 180 градуса, как да стане?" и тя наглата овца ми вика "Няма да я затворя, защото си проветрявам" :shock: Сефте чух някой да си проветрява къщата през вратата :shock: Те май прозорците бяха за това, ама айде :-D
y0uRfav0ritedRuG
10-13-2009, 16:23
Ние пък имаме съседка,която казва,че сме готвили в банята. :lol: :lol:
Ненормални хора по тоя свят колкото искаш. :?
Иначе в твоя случай полиция.
То не се търпи..
sHaDy_sOuL
10-13-2009, 18:18
И се къпете на терасата, нали ? :D :D :D
mtg1992bg
10-13-2009, 18:25
И се къпете на терасата, нали ? :D :D :D
:lol: :lol: :lol:
Аз се чудя след като аспираторът в банята на нашта ненормална й пречи, как така тоя от кухнята не го чува... Иначе може да си пея в банята, да видим дали ще слуша "концерта" :x Ама няма де, щото не мога да се понасям как звуча :oops: ...
Оф, това съседите ако не са поне малко свестни...могат да те тормозят до скъсване. Правилно са казали "не разваляй оградата, която ви дели", ама като нямаме ограда на стълбището...
minyovski
10-14-2009, 06:42
разкачи си звънеца+
Просто я друса критическата.Не трябва да се съобразяваш с такива хора
Ми кажи на вашите да отидат в тях, докато е пуснат аспиратора и ако се чува наистина съобразете се с нея (въпреки, че ме съмнява), а ако лъже дайте жалба в полицията няма да ви притеснява повече.. :)
разкачи си звънеца+
+1 :-D
Не е проблем , който неможе да се реши с отверка в главата . :-)
deadfish
10-14-2009, 18:42
Аз имах подобен случай, но моята съседка блъскаше по вратата и крещеше :shock: (луди хора)
Пуснете една жалба и всичко ще е ОК ;]
mtg1992bg
10-14-2009, 18:59
Ми кажи на вашите да отидат в тях, докато е пуснат аспиратора и ако се чува наистина съобразете се с нея (въпреки, че ме съмнява), а ако лъже дайте жалба в полицията няма да ви притеснява повече.. :)
Майка ми вече ходи у тях веднъж и нищо не се чуло, тая сега пак настояваше да отидем, щото "се било усилило", чудно как нещо несъществуващо ще се усили, ама...
Иначе това за звънеца и аз си го мислех, ама не може просто така да го разкача, и други хора идват все пак у нас, и те звънят на вратата :)
Verminaard, лично аз бих и купила тапи, ама то това нейното си е в главата й, така че...
А най-новата теория е, че зрението й отслабвало и другите й сетива се развивали и затова можела да чува шумове през етажи явно :-D Луда си е жената...
BrainlessROCKBABY
10-14-2009, 19:08
Еми като ти звънне пак и тресни вратата под носа или пък просто и кажи,че не ти пука на нея кво и пречи!! :) 8-)
мда, кфа е тя, че да казва кой кога да си пуска вентилатори, аспиратори и `сякакви уреди xD
Тя как е разбрала,че имате аспиратор щом не се е чувало?
elito0o0o0
10-14-2009, 21:39
Еми... като звънне на вратата .. отвори и и кажи че у вас не е психиатричната клиника... ;)
someone_else_
10-15-2009, 07:18
всъщност е възможно да се чува.. аз съм на първи етаж и чувам хората от четвъртия етаж като са в банята и си говорят нещо.. :shock:
но да полицията ще ви спаси ! 8-)
mtg1992bg
10-15-2009, 16:14
Тя как е разбрала,че имате аспиратор щом не се е чувало?
Ами първия път тя като дойде да се оплаква и майка ми с целия си акъл изръси "ами може да е от аспиратора нещо..." и сега за вс проблеми на съседката нашият аспиратор е виновен.
Snickers
10-15-2009, 17:27
Съседите ви от 3тия етаж, чуват ли го?
Тая май нещо е мръднала.
SkyEatsAirplane
10-15-2009, 17:35
ако е самотна дърта мома..... картинката ми е прекалено ясна :D :D :D
mtg1992bg
10-15-2009, 18:48
Съседите ви от 3тия етаж, чуват ли го?
Тая май нещо е мръднала.
Ми на третия живее баба ми и не го чува, а оная лудата й вика че е глуха, а баба си е добре, мн добр чува даже :D
mtg1992bg
10-15-2009, 18:51
ако е самотна дърта мома..... картинката ми е прекалено ясна :D :D :D
Ами тя живее с майка си и сина си, разведена е (ест, кой ще я търпи) и сега пощръклясва...
PiruBloodz
10-15-2009, 20:16
той по цял ден ли е включен? :razz:
Незнам дали да взема отношение по такава тъпа тема, но щом като го пуснете идва значи наистина се чува. Но до колко това е друг въпрос. Не е ли по лесно да го вържете към осветлението и така да я лишите от шума който и създавате на лудата :D
LoveRetroMusic
10-16-2009, 13:16
Мойто комши е полу-глухо. 8-)
rustynail1
10-28-2009, 18:06
еми при мене е същото .. абсолютно същото .. и един път толкоз ме изнерви тя са качи .. и като зв1нна отворихме и .. почна да крещи и и затворих вратата под носа . нз :Д но от тогава не е идвала хах :Д
:? :P
zvezdichkaaa
10-28-2009, 18:22
Охх мойте съседи са по-зле!!!Цяла година правят ремонт на един шибан двустаен апартамент.Сега правят на терасата :x .Цяла година бръмчат от ранна сутрин(6-7) до късния следобяд.И те са етаж под нас считайте какво чудо е щом усещам вибрациите.Не само това,но и са толкова силни,че надувам музиката на макс и почти не я чувам.Ебаси тъпаците!!!!!!!! :o :-x :-x
blondeVIP
10-28-2009, 21:40
Казвате, да спираме го и не го барате. . то тва нейното е на псиическа основа. . Щом баба ти не го чува, а повярвайте ми старите хора към дразнещи звукове са като. . осещат веднага. . казвашда спирае го пък кво те боли xdd
remix1912
10-28-2009, 22:49
Просто не взимай под внимание.Тва е частна собственост тя не може да ти каже кво да правиш.Ние имаме съсед който нася футболното игрище зад блока с дърва цялото и ся ще стане като гора и един приятел се опита да му измъкне дървото пред очите,но не може и го чупи.
Фана ме жал за дървото за съседа не ми дреме :lol:
blackphobia
10-30-2009, 18:45
тегляш й една майна и си гледаш кефа.
oooooo същотоо е и при нас само ,че ние сме на 5 ет ,а въпросната ни саседка е на 7 ет. И тя неможела да спи от шума,сцепвали сме и глават незнам си какво...а пък ни в нас не го чуваме изобщо.Питахме др саседи дали го чуват те казват -не! Ама таз бабка е решила да ни изтормози докато един ден не изгоня с ретници до 7 етаж :D Успех дано ваща проумнее..
Ми следващия път, когато дойде и ви каже да го спрете - ти и кажи, че го спираш и готово.. пък да видим дали и е в главата или наистина го чува 8-) явно е на психическа осонова и ако и кажеш, че си го спрял и тя ще спре да го "чува".
разкачи си звънеца+
+1
съжалявам те
Еми другия път като дойде отиди у тях и виж дали наистина се 4ува и да видим тя какво ще каже :-o Най-добре не и обръщай внимание и не и отваряй :D :D :D :D
обадете се на полицията :D :D :D
VIPkuklichka
11-01-2009, 02:06
Критическата я кара. Казваш й спираме го и толкова, а пък тя ако иска да си го 'чува', иначе полицията е едно добро решение :)