- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Луда съседка - помагайте
Здравейте. Не знам вече къде точно да се оплача, нито на кого. Съседката ми е откачила.
Ето накратко за какво иде реч: Тя е на около 40г, работи от 5 години без да си взема отпуска (нарочно, "вижте ме мене, работната") и явно мозъкът и вече не функционира правилно. Живеем на 4 етаж, тя на втори и, представете си, тя ЧУВА аспиратора от банята ни през вда етажа!!! Вярно е че има някакъв шум, но ние самите го чуваме само в банята като сме, аз от стаята си е абсурд да го чуя. А тя си въобразява че достига два етажа по-долу! По всяко време на денонощието се е появявала (и рано сутрин, и вечер почти в 12 беше) да ни моли да го спрем, защото не можела да спи, горкичката... Първоначално имаше компромиси - да го спираме от 2 до 4, да го спираме от 10 вечерта, после от 6 вечерта, сега пак е пощръкляла. Сега пак бучи тая ненормалната "Все едно прахосмукачка се чува, бла бла бла". Като ни звъни и съм сама, не и отварям, нямам нерви за тая тъпанарка. Обаче нашите нз защо и отварят, по цял ден се нервят на работа, а сега и с тая пача. писна ми. Има ли право тая, чумата да я тръшне, да ни тормози? Ние имаме ли правото да повикаме полиция за тормоз? И съвети от рода "ми не и отваряйте" не помагат, тя, тая да не казвам вече каква, ще звъни, ще звъни, ще звъни...ей така докато не им изпокъса нервичките. Честно, някой път ще й ливня някой леген ледена вода като ми се раззвъни в 5 следобед, та да я събудя поне окончателно, ненормална идиотка![]()
Мозъкът и бръмчи!
Писна ми вече от нея, писна ми от кавгите, писна ми че нашите постоянно са изнервени и на нокти да не притеснят "принцеската"!![]()
![]()
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ебати малоумната изтрещЕлница
![]()
Човечее... нямам думи просто
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Обади се в полицията и питай дали могат да направят нещо, защото това е постоянен тормоз. Първо бих и се развикал, но ако продължава..
+Първоначално написано от lubomirky
Еми като ти звънне пак и тресни вратата под носа или пък просто и кажи,че не ти пука на нея кво и пречи!!![]()
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Пуснете жалба за тормоз в полицията да й друснат една глоба и да видиш как ще престане да ви безпокои.![]()
Това и аз си го мислехПървоначално написано от Biskfitka
Явно до жалба ще се стигне наистина ако продължава...
Сякви откачалки ги има.
Ние пък сме две къщи в един двор. Нашият котарак има навика като излезе навънка да се разхожда да влиза от време на време в къщата на комшиите. И то все пак е животно... иди му кажи кое трябва и кое не трябва да прави. И оня все мърмори, че котката й влизала в къщата. И единия път ми писна и викам "Ами като ти влиза вътре, затвори си вратата. Ти си я отворила на 180 градуса, как да стане?" и тя наглата овца ми вика "Няма да я затворя, защото си проветрявам"Сефте чух някой да си проветрява къщата през вратата
Те май прозорците бяха за това, ама айде
![]()
Ние пък имаме съседка,която казва,че сме готвили в банята.![]()
![]()
Ненормални хора по тоя свят колкото искаш.![]()
Иначе в твоя случай полиция.
То не се търпи..
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
И се къпете на терасата, нали ?Първоначално написано от y0uRfav0ritedRuG
![]()
![]()
![]()
Sve sto je srcu drago daleko je..
Първоначално написано от sHaDy_sOuL
![]()
![]()
![]()
Аз се чудя след като аспираторът в банята на нашта ненормална й пречи, как така тоя от кухнята не го чува... Иначе може да си пея в банята, да видим дали ще слуша "концерта"Ама няма де, щото не мога да се понасям как звуча
...
Оф, това съседите ако не са поне малко свестни...могат да те тормозят до скъсване. Правилно са казали "не разваляй оградата, която ви дели", ама като нямаме ограда на стълбището...
+Първоначално написано от dan40123
hold on bastard son I am the evel one!
Просто я друса критическата.Не трябва да се съобразяваш с такива хора
Ми кажи на вашите да отидат в тях, докато е пуснат аспиратора и ако се чува наистина съобразете се с нея (въпреки, че ме съмнява), а ако лъже дайте жалба в полицията няма да ви притеснява повече..![]()
Не е проблем , който неможе да се реши с отверка в главата .![]()
Аз имах подобен случай, но моята съседка блъскаше по вратата и крещеше(луди хора)
Пуснете една жалба и всичко ще е ОК ;]
Майка ми вече ходи у тях веднъж и нищо не се чуло, тая сега пак настояваше да отидем, щото "се било усилило", чудно как нещо несъществуващо ще се усили, ама...Първоначално написано от mrtn
Иначе това за звънеца и аз си го мислех, ама не може просто така да го разкача, и други хора идват все пак у нас, и те звънят на вратата![]()
Verminaard, лично аз бих и купила тапи, ама то това нейното си е в главата й, така че...
А най-новата теория е, че зрението й отслабвало и другите й сетива се развивали и затова можела да чува шумове през етажи явноЛуда си е жената...
мда, кфа е тя, че да казва кой кога да си пуска вентилатори, аспиратори и `сякакви уреди xDПървоначално написано от thelideto
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Еми... като звънне на вратата .. отвори и и кажи че у вас не е психиатричната клиника...![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
всъщност е възможно да се чува.. аз съм на първи етаж и чувам хората от четвъртия етаж като са в банята и си говорят нещо..
но да полицията ще ви спаси !![]()
Ами първия път тя като дойде да се оплаква и майка ми с целия си акъл изръси "ами може да е от аспиратора нещо..." и сега за вс проблеми на съседката нашият аспиратор е виновен.Първоначално написано от lipstik