.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Град
    Шумен

Луда съседка - помагайте

Здравейте. Не знам вече къде точно да се оплача, нито на кого. Съседката ми е откачила.
    Ето накратко за какво иде реч: Тя е на около 40г, работи от 5 години без да си взема отпуска (нарочно, "вижте ме мене, работната") и явно мозъкът и вече не функционира правилно. Живеем на 4 етаж, тя на втори и, представете си, тя ЧУВА аспиратора от банята ни през вда етажа!!! Вярно е че има някакъв шум, но ние самите го чуваме само в банята като сме, аз от стаята си е абсурд да го чуя. А тя си въобразява че достига два етажа по-долу! По всяко време на денонощието се е появявала (и рано сутрин, и вечер почти в 12 беше) да ни моли да го спрем, защото не можела да спи, горкичката... Първоначално имаше компромиси - да го спираме от 2 до 4, да го спираме от 10 вечерта, после от 6 вечерта, сега пак е пощръкляла. Сега пак бучи тая ненормалната "Все едно прахосмукачка се чува, бла бла бла". Като ни звъни и съм сама, не и отварям, нямам нерви за тая тъпанарка. Обаче нашите нз защо и отварят, по цял ден се нервят на работа, а сега и с тая пача. писна ми. Има ли право тая, чумата да я тръшне, да ни тормози? Ние имаме ли правото да повикаме полиция за тормоз? И съвети от рода "ми не и отваряйте" не помагат, тя, тая да не казвам вече каква, ще звъни, ще звъни, ще звъни...ей така докато не им изпокъса нервичките. Честно, някой път ще й ливня някой леген ледена вода като ми се раззвъни в 5 следобед, та да я събудя поне окончателно, ненормална идиотка
    Мозъкът и бръмчи!

Писна ми вече от нея, писна ми от кавгите, писна ми че нашите постоянно са изнервени и на нокти да не притеснят "принцеската"!
    Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ебати малоумната изтрещЕлница Човечее... нямам думи просто
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Обади се в полицията и питай дали могат да направят нещо, защото това е постоянен тормоз. Първо бих и се развикал, но ако продължава..

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Обади се в полицията и питай дали могат да направят нещо, защото това е постоянен тормоз. Първо бих и се развикал, но ако продължава..
    +

Град
    Near To Hell
    Еми като ти звънне пак и тресни вратата под носа или пък просто и кажи,че не ти пука на нея кво и пречи!!
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Супер фен
    Пуснете жалба за тормоз в полицията да й друснат една глоба и да видиш как ще престане да ви безпокои.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Тая е в критическата май ..от рано е почнала

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Тая е в критическата май ..от рано е почнала
    Това и аз си го мислех Явно до жалба ще се стигне наистина ако продължава...

Град
    из източната част
    разкачи си звънеца

Мега фен Аватара на iiirish
    Сякви откачалки ги има.
    Ние пък сме две къщи в един двор. Нашият котарак има навика като излезе навънка да се разхожда да влиза от време на време в къщата на комшиите. И то все пак е животно... иди му кажи кое трябва и кое не трябва да прави. И оня все мърмори, че котката й влизала в къщата. И единия път ми писна и викам "Ами като ти влиза вътре, затвори си вратата. Ти си я отворила на 180 градуса, как да стане?" и тя наглата овца ми вика "Няма да я затворя, защото си проветрявам" Сефте чух някой да си проветрява къщата през вратата Те май прозорците бяха за това, ама айде

Ние пък имаме съседка,която казва,че сме готвили в банята.
    Ненормални хора по тоя свят колкото искаш.

Иначе в твоя случай полиция.
    То не се търпи..
    I told you why, I'm a stranger inside..
    I told you why, why the palm of my hands are closing..

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

..

Цитирай Първоначално написано от y0uRfav0ritedRuG
    И се къпете на терасата, нали ?
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Град
    Шумен

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от sHaDy_sOuL
    Цитирай Първоначално написано от y0uRfav0ritedRuG
    И се къпете на терасата, нали ?

Аз се чудя след като аспираторът в банята на нашта ненормална й пречи, как така тоя от кухнята не го чува... Иначе може да си пея в банята, да видим дали ще слуша "концерта" Ама няма де, щото не мога да се понасям как звуча ...

Оф, това съседите ако не са поне малко свестни...могат да те тормозят до скъсване. Правилно са казали "не разваляй оградата, която ви дели", ама като нямаме ограда на стълбището...

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от dan40123
    разкачи си звънеца
    +
    hold on bastard son I am the evel one!

Град
    Sofia
    Просто я друса критическата.Не трябва да се съобразяваш с такива хора

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ми кажи на вашите да отидат в тях, докато е пуснат аспиратора и ако се чува наистина съобразете се с нея (въпреки, че ме съмнява), а ако лъже дайте жалба в полицията няма да ви притеснява повече..

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от minyovski
    Цитирай Първоначално написано от dan40123
    разкачи си звънеца
    +
    +1

Повече от фен Аватара на sl0w
    Не е проблем , който неможе да се реши с отверка в главата .

Аз имах подобен случай, но моята съседка блъскаше по вратата и крещеше (луди хора)

Пуснете една жалба и всичко ще е ОК ;]

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Ми кажи на вашите да отидат в тях, докато е пуснат аспиратора и ако се чува наистина съобразете се с нея (въпреки, че ме съмнява), а ако лъже дайте жалба в полицията няма да ви притеснява повече..
    Майка ми вече ходи у тях веднъж и нищо не се чуло, тая сега пак настояваше да отидем, щото "се било усилило", чудно как нещо несъществуващо ще се усили, ама...

Иначе това за звънеца и аз си го мислех, ама не може просто така да го разкача, и други хора идват все пак у нас, и те звънят на вратата

Verminaard, лично аз бих и купила тапи, ама то това нейното си е в главата й, така че...

А най-новата теория е, че зрението й отслабвало и другите й сетива се развивали и затова можела да чува шумове през етажи явно Луда си е жената...

Цитирай Първоначално написано от thelideto
    Еми като ти звънне пак и тресни вратата под носа или пък просто и кажи,че не ти пука на нея кво и пречи!!
    мда, кфа е тя, че да казва кой кога да си пуска вентилатори, аспиратори и `сякакви уреди xD
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Тя как е разбрала,че имате аспиратор щом не се е чувало?

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Еми... като звънне на вратата .. отвори и и кажи че у вас не е психиатричната клиника...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

всъщност е възможно да се чува.. аз съм на първи етаж и чувам хората от четвъртия етаж като са в банята и си говорят нещо..
    но да полицията ще ви спаси !

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Тя как е разбрала,че имате аспиратор щом не се е чувало?
    Ами първия път тя като дойде да се оплаква и майка ми с целия си акъл изръси "ами може да е от аспиратора нещо..." и сега за вс проблеми на съседката нашият аспиратор е виновен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си