PDA

View Full Version : откъде намирате сили да продължите напред

cinderella_gugutka
10-12-2009, 19:53
досега съм имала няколко наистина много ужасни моменти,които не бих забравила,но все пак с времето преживях вси4ко.даже запо4нах да си мисля,4е ве4е съм по-зряла и по-лесно се справям с трудностите.но ето,4е пак се слу4и нещо,което да ме срине изцяло.след вси4ко ,което преживях преди,сега единственото ми предимство е ,4е не се 4увствам толкова объркана,виждам нещата по-отрано и въобще съм по наясно какво трябва да направя.но просто не намирам силите да го направя.нямам сили да понасям болката.и се питам кога най-сетне ще полу4а поне един път в живота си това което искам и ако го полу4а то няма да е за толкова малко.и се питам защо в такъв момент ми се струва така,сякаш вси4ки друга са щастливи и са полу4или това,което искат,само аз не :( темата може да ви се стори тъпа или блудкава,но аз имах нужда да споделя.благодаря

ThePowerOfLove
10-12-2009, 19:55
На колко години си? 8-)

cinderella_gugutka
10-12-2009, 19:56
На колко години си? 8-)
17 защо ? :D

Hilary_
10-12-2009, 20:01
За да получиш нещо, което толквоа силно искаш се бори за него до край .. лошото е, че повечето пъти сладките и розови моменти са адски кратки .. :? :?

".. и се питам защо в такъв момент ми се струва така,сякаш вси4ки друга са щастливи и са полу4или това,което искат,само аз не .. "

аз на това му викам депресия .. което си е съвсем нормално (за хората, които все още могат да си показват чувствата и болката по някакъв начин) .. хубавото е, че все някога минава .. лошото е, че не се знае кога точно и всичко си зависи единствено и само от теб!!! :)

haritov
10-12-2009, 20:04
Бори се до край! Докъто има живот има надежда.

punkrock
10-12-2009, 22:39
Цял живот ще е така :) Тва е истината за жалост :)

mechtaq_za_teb
10-13-2009, 04:07
И аз доскоро мислех, че няма да боли толкова... е да, обаче заболя и не беше никак по-малко. Разликата беше в това, че още отначалото осъзнах какво е редно да направя, за да не си губя времето в излишни глупости. Иии... разбира се направих точно обратното. Но всъщност осъзнах още нещо... Няма значение колко пъти съм минала през това, защото всеки следващ път е различен. Всичко трябва да се изживее, за да се забрави както трябва, а не да се опитваш да направиш нещо, което се счита за правилно. Направи това, което ти е на сърцето... дори да боли, поне няма да съжаляваш че си опитала.

Neopitom3na
10-13-2009, 06:43
каква депресия

kindergarden
10-13-2009, 07:14
еми нужно е да преминаваш през такива моменти и да преминеш през тях сама...така си каляваш волята и се учиш да се справяш сама с трудностите абе с две думи израстваш....не се притеснявай ще мине и замине :)

PurpleDream
10-13-2009, 07:32
ям кус- кус!

w0sh
10-13-2009, 07:33
Наркотици.

Работят безотказно и дават смисъл в живота.

Presley
10-13-2009, 09:32
Never never never never give up.

sladkish_14
10-13-2009, 09:33
Трудно е да получим това което искаме,, Както казва един мой приятел 'Трудно се сбъдва всяка мечта' , обаче ти НЕ се отказвай бе момиче.Търси положителното в това което ти се случва, не след всяко зло идва добро това е зла лъжа, не се надявай ,че ще дойде по доброто.Не оставяй с тази надежда , не седи в тунела да чакаш някой да пусне светлината вътре , мисли позитивно докато си вътре , това ти дава предимство , когато излезнеш да знаеш какво си спечелил и изгубил.Направи си черното - бяло ,, Да знаеш на този свят никой доброто не ти мисли , всеки гледа да извлече полза за себе си , не позволявай на болката да ти изсмучи сърцето.Гледай по ведро.А колкото до това ,че си изгубила нещо което много си искала - еми то ще се върне ако и то те е искало , ако ли не по - добре ,че си го изгубила сега , а не след година/две .. Ето ти полза , сега те боли ами след толкова много време какво ли щеше да бъде :wink:

Aspartam
10-13-2009, 10:26
досега съм имала няколко наистина много ужасни моменти,които не бих забравила,но все пак с времето преживях вси4ко.даже запо4нах да си мисля,4е ве4е съм по-зряла и по-лесно се справям с трудностите.
Фокусирай се към успехите си и към хубавите моменти. Сигурен съм, че има много такива, дори и точно сега да не се сещаш за тях.

..и се питам кога най-сетне ще полу4а поне един път в живота си това което искам..
Когато се научиш да губиш. Не всичко е живота е захар и ароматизиращи кремчета.

..защо в такъв момент ми се струва така,сякаш вси4ки друга са щастливи и са полу4или това,което искат,само аз не :( темата може да ви се стори тъпа или блудкава,но аз имах нужда да споделя.благодаря
Абе я се осъзнай на човек няма да му стигне 1 година да прочете всички теми от този жанр само от този форум.

П.С. Когато нещо се прецака 1000 пъти не съм се провалил, просто съм намерил 1000 начина по който няма да стане. Приеми го като игра, така и така ще се мре поне да се позабавляваме... А и на света има толкова много неща които ще ти харесат, че е срамота да се пропускат... :)

kkaammii
10-13-2009, 10:46
Бори се за това което искаш. То няма да ти падне от небето! И когато си правиш равносметка за нещата, които са ти се случили не се концентрирай само върху лошите неща, защото подминаваш хубавите. Фокусирай се върху хубавите неща и ще ти е по-лесно да преживееш лошите. Лесно е да се каже, трудно е да се направи, ама опитай!

ShtrudeL
10-13-2009, 11:42
откъде намирате сили да продължите напред

За момента не съм слабохарактерно,за да не мога Оо

Assshley
10-13-2009, 11:47
Хората са казали "Това,което не те убива те прави по-силен." и всъщност колкото и клиширано да звучи за някои според мен си е точно така.Лично при мен всяка трудност ме прави по-силна,защото следващия път знам какво да очаквам и как да го преоодолея.Трябва да вярваш в себе сии .. да търсиш какво положително ще излезе от цялата ситуация.А относно това,че ти се струва,че всички други са щастливи,а само ти не .. всеки си има такива моменти,на всеки му идват такива мисли в главата,но в повечето случеи е в моментите на пълно отчаяние.Стегни се. ;)

fenastz
10-13-2009, 13:12
Ника ти е страхотен :) Зариби се с нещо и така...

LoveRetroMusic
10-13-2009, 15:27
синдерела гугутка .. :razz: :razz: :razz:

Много ми е смешен ника ти .. ROFL :razz:

ImmortalForever
10-13-2009, 17:14
Ами не намираме сили..Ей го на..Тъчпчим на едно място.. и боли...

Glamour92
10-14-2009, 07:45
Спортуваме :grin:
Трябва да се продължава напред-така или иначе нямаш друг избор

Priceless
10-14-2009, 08:25
Ами не намираме сили..Ей го на..Тъчпчим на едно място.. и боли...

И аз съм така.

moneycomeme
10-14-2009, 20:32
Приеми се такава,каквато си....за да си щастлива поне със себе си.. :)

FromAutumToAshes
10-14-2009, 21:09
От хладилника :grin:

Korrnyy
10-14-2009, 21:16
Мене много ме вдъхнови една песен от "Хана Монтана"
The Climbe --->май така се казваше :P Ако си я преведете ще ме разберете :)