Влез

View Full Version : Съвет...

elichou
10-12-2009, 20:11
Здравейте!

С приятелят ми сме заедно от година. Преди всичко вървеше 'по вода' - виждахме се всеки ден,може да се каже даже,че и почти живеехме заедно,имахме си пълно доверие и обичта ни растеше с всяка изминала минута все повече и повече.. От няколко месеца само че родителите му се намесиха, понеже заради нас, той прекрати спорт-а си (за да сме повече време заедно), почти прекрати и образованието си, спря да се вижда дори със семейството си, баща му реши, че трябва да се опита да му забрани да сме заедно. Странно ми е как може родителите на 20годишен мъж да се б1ркт още в живота му,но отговора на баща му е "докато живееш в нас и аз те изхранвам,моята дума е заповед за теб!" .. Е,приятелят ми не прекрати връзката ни,но за сметка на това се виждаме страшно рядко (като 1 седмично за по час / два максимално) и то тайно от семейството му
. И почти всеки път към края на 'срещата ни аз се чувствам повече от тъжна и той го вижда.. Ревнувам го от всичко,от всеки,с когото той прекарва повече време отколкото с мен... Не искам да го изгубя,но както е тръгнало усещам че нещата вървят на там... Говорили сме за общо бъдеще,но поне за сега е само на приказки...

Страшно много го обичам. Моля ви дайте ми някакъв съвет как да помогна на себе си и на връзката ни... Наистина не искам да го изгубя!!!

Adda
10-12-2009, 20:17
Ти си постъпила жестоко позволявайки му да загърби толкова много неща заради теб. Виновна и тъжна трябва да се чувстваш.

Presley
10-12-2009, 20:26
Да,точно така,докато живее на тяхен гръб ще се съобраэява с мнението им.
В допълнение - съгласна съм с Adda.

elichou
10-12-2009, 20:26
Понякога любовта изисква жертви. А и не само той е загърбил важни за него си неща,заради връзката ни..

А и от кога този форум е за нападки?! Аз моля за съвет, Вие нападате...

Adda
10-12-2009, 20:27
За теб няма съвет, ти си ограбила един човек. Остави го да диша без теб!

Presley
10-12-2009, 20:28
Понякога любовта изисква жертви. А и не само той е загърбил важни за него си неща,заради връзката ни..

А и от кога този форум е за нападки?! Аз моля за съвет, Вие нападате...
Определено эа всяко идиотско деяние,може да бъде намерено философско оправдание.

elichou
10-12-2009, 20:33
1во. Няма да го оставя да диша без мен - както вие се изразихте. Достатъчно добре го познавам,за да знам,че ме обича и това няма да помогне.
2ро. Нито ме познавате,нито ще ме познавате,така че определена като "идиотско" ако може да не ми се 'лепват'
и 3то Ако нямате какво друго да добавите като 'съвет' въобще не пишете. В правилника на форума пише,че коментари по съобщенията се пишат само ако са по темата...

Adda
10-12-2009, 20:34
По темата - ти си ужасна приятелка. Не заслужаваш човека до себе си.

elichou
10-12-2009, 20:36
Според Вас, Вие ли ме познавате по-добре или той,който е с мен от толкова време, за да определятe дари съм човека за него или не..

Детска работа

PurpleDream
10-12-2009, 20:37
Ти си постъпила жестоко позволявайки му да загърби толкова много неща заради теб.

а той защо още живее с тях, да си намери апартамент и всичко ще е спокойно...

elichou
10-12-2009, 20:40
PurpleDream, той започна работа,но не живеем в България и нещата не седят толкова лесно с ореждането на апартамент,изхранване и т.н.

babyjoinmeindeath
10-12-2009, 20:41
Ако родителите му казват това, те го казват защото виждат, че това момче се проваля като чожек само за да сте "повече време заедно". Разделяйте си времето. Има време и за спорт и за учене иии т.н.

elichou
10-12-2009, 20:44
Разбира се че има. Но в случая винаги може да се намери по час /два свободни на ден,а ние се виждаме вече веднъж седмично.. Което нито на него нито на мен не ни е приятно.. Засега друг вариант няма. Някак си трябва да издържим и този период. Но за това и пуснах темата да Ви попитам за съвет, как може да се до укрепва една такава връзка..

LovEsIckk
10-12-2009, 21:20
И защо заради тази връзка той трябва да загърби образованието и спорта?
Не се знае до кога ще сте заедно,а образованието и спорта му трябват да се реализира в живота.Не е трябвало така да ги пренебрегва.
Защо просто той не пробва да поговори с родителите си?

swidinka93
10-12-2009, 21:21
Ти си направила грешка,сега родителите му никога няма да те одобрят отново.Откажи се от него.

punkrock
10-12-2009, 22:31
Е мисля, че е достатъчно голям, за да решава сам за себе си. Да не е на 5 е моя въпрос ???