View Full Version : непостоянна или нещо друго
PeaceSells
10-12-2009, 21:09
Проблема е че не мога да си представя някаква дълга връзка.В смисъл тва секи ден да виждаш един и същи човек в продължение на 2 год примерно и постоянно да има какво д аси говорите.Да правите компромиси,да прощавате..Аз когато излезна с момче за 2 часа се чудя кво да дрънкам а пък за толкова време
И АЗ незнам защо пуснах тая тема просто проблема явно е в мен..
Това, че сега не можеш да си представиш дълга връзка, не значи, че винаги ще си така .. като срещнеш правилния за теб човек, друго ще мислиш. Ще си готова и да прощаваш, и компромиси да правиш, и няма да се чудиш за какво да си говорите ..
LovEsIckk
10-12-2009, 21:18
И кой казва,че трябва да се виждате всеки ден и то по цял ден?
Аз съм с приятеля ми от година и 5 месеца и се виждаме 3-4 пъти в седмицата,просто той е на лекции,аз на училище..той тренира и излиза с неговата компания,аз излизам с друга :)
Имам чувството,че ако се виждахме всеки ден нямаше да остискаме толкова.Бързо щяхме да си писнем ...
punkrock
10-12-2009, 22:32
Още си малка да мислиш за това. Прави си каквото ти е на душата и да ни та е*е :)
PeaceSells
10-12-2009, 22:43
а като ги слушам мойте колежки..едната си има сериозен фр,другата ще ражда след 4 мес
не съм малка на 20 съм :grin:
punkrock
10-12-2009, 22:54
Ауу съжалявам :D
Мислех, че си по-малка..
Всичко ще си дойде на мястото като му дойде времето :P
Просто да .. проблема е в теб .. коагто срещнеш момчето, което да ти грабне сърцето ще разбереш какво е .. :-o
DevilInDisguise
10-13-2009, 05:01
Проблема е че не мога да си представя някаква дълга връзка.В смисъл тва секи ден да виждаш един и същи човек в продължение на 2 год примерно и постоянно да има какво д аси говорите.Да правите компромиси,да прощавате..Аз когато излезна с момче за 2 часа се чудя кво да дрънкам а пък за толкова време
И АЗ незнам защо пуснах тая тема просто проблема явно е в мен..ха-ха не си само ти с този проблем 8-) аз мога да имам дълготрайна връзка само и единствено с мотор :) най-добре се разбирам с тях 8-)
PurpleDream
10-13-2009, 07:35
като намериш някой когото да обичаш няма да мислиш така...
A za kakvo si govori6 s priqtelki,priqteli.A s maika si,s ba6ta si ot kolko godini ste zaedno i pak ima kakvo da si kajete,vski den,vsqka minuta,vsqka sekunda v glavata ti mislite ti se menqt i moje6 da gi spodeli6:)
sladkish_14
10-13-2009, 10:53
Това, че сега не можеш да си представиш дълга връзка, не значи, че винаги ще си така .. като срещнеш правилния за теб човек, друго ще мислиш. Ще си готова и да прощаваш, и компромиси да правиш, и няма да се чудиш за какво да си говорите ..
;-)
Ако това помага по някакъв начин на псевдо логиката ти, и аз не си те представям в каквато и да било дълга връзка.
tihichkoto
10-13-2009, 22:43
Peace sells (but who's buying), бих те посъветвал да не прибързваш с крайното си мнение. Никога сърцето не остава само. Ще си намериш качествена половинка и ще си бъдеш щаслива. Това не прощава, повярвай ми :)
Когато срещнеш точния човек ще разбереш.. И аз мислех като теб ( и не само аз, познавам много такива), но любовта те променя..
PainMonopoly
10-14-2009, 09:55
Аз когато излезна с момче за 2 часа се чудя кво да дрънкам а пък за толкова време
И какво е за тебе връзката? Дрънкане?
kobrichka
10-14-2009, 10:33
Едно е да си представяш друго е действителността. Сега не мога да ти кажа за какво ще си говорите, просто винаги намирате за какво. Щом ти се случи ще разбереш.