Влез

View Full Version : помогнете - минало, нещо, което не знам

lisankata2
10-12-2009, 21:43
jjjjjj

Crazytu
10-12-2009, 22:07
Говори с него още веднъж, кажи му, че искаш да бъде напълно откровен с теб .. все пак едно от най-важните неща за една връзка е честността ..

punkrock
10-12-2009, 22:24
Да, правилно си постъпила. :)
Въпреки, че всеки сам избира какво да каже и някои неща трябва да си останат само за нас. Но щом той е в друг град, много ясно, че скоро ще започне да си прави каквото иска, ако не е започнал още.
На колко сте години и двамата ?

lisankata2
10-12-2009, 22:47
18 и 19 - той. то става на въпрос не за сега а за нещо в миналото за бивши гаджета. ама щом го споменава след толкова време нз какво може да е и дали е толко важно

punkrock
10-12-2009, 22:52
Хмм... Предполагам щом ти е споменал е склонен да ти сподели след време, иначе нищо нямаше да каже не мислиш ли ?

lisankata2
10-12-2009, 23:15
ми са от скоро ми спомена за пръв път както казах в пиянски смс. ама аз направих 2 и 2. щото днеска инцидентно спомена. of obicham go

Hilary_
10-13-2009, 04:42
Аз се старая да му имам доверие и да продължим напред, но той явно не може. А много се обичаме.
Ето я разликата между вас .. ти се стараеш докато той не!!! :?

Като го питах той ме увери че не е имал чувства към друго момиче и че не ми е изневерява освен за случая в които знам.
Това не бих го приела по никакъв повод най - малкото, защото направил ли го е веднъж ще повтори след като знае, че ти си му простила.. :? Не е задължително, но при повечето случаи така става .. :?

ПрАвилно ли постъпих, правилно ли жертвам връзката ни за нещо такова.
Според мен да .. !!!

Какво да правя.
изчакай да видиш как ще се развият нещата и ако той скоро не се осъзнае няма смисъл връзка, в която само единия се старае .. :?

PurpleDream
10-13-2009, 07:31
само от любопитство ли искаш да знаеш какво е това нещо?
щом не иска да ти каже, остави го, ама го попитай дали е нещо важно и защо винаги го споменава като е пиян....е разбира се може и да е само заради алкохола...

mArChEtYy
10-14-2009, 17:08
изчакай да видиш как ще се развият нещата и ако той скоро не се осъзнае няма смисъл връзка, в която само единия се старае ..
Правилно!

ImmortalForever
10-14-2009, 17:11
Нещо така леко да сте си омръзнали? Или викаш "не, обичаме си се" ?
Питам само, недей да скачаш

ivmontan1970
10-15-2009, 06:08
Може и да се прави на интересен.На теб не ти ли се е случвало?Просто за да задържи вниманието в/у себе си.Много вероятно е и той да има някакви съмнения относно вашата връзка , щом сте разделени през повечето време.
А не си ли си мислела , че вероятно е по-добре да не знаеш?...

sladkish_14
10-15-2009, 06:17
Нещо не му се занимава много , много.Ако не е изневяра и друго момиче , какво би било тогава.Олеее какви са тея детинщини не му прилягат за 19 годишен, да крие нещо пък после като е пиян да го казва на половина , пък после да не го каже ,, Правилно си направила , но не мисля ,че това ще го накара да ти каже. :?

anonimchetou
10-15-2009, 17:08
според мен нямате бъдеще.. Принципно винаги има начин . Обича те Ок . Но аз не бих търпяла такива овъртанки..

DevilWish
10-15-2009, 18:00
Основата на връзката е доверието.Така че поговори пак с него.Ако не е честен . . не искам да коментирам ;) Успех!