View Full Version : sure check
nomusicnolife666
10-13-2009, 10:46
знам че на презерватива вяра на презерватива неможе да се има но използвалите sure check какво впечетление имат от него и вярно ли има отчита .. аз миналата оня ден си бях зела имаше от 4 лв и от 6 лв аз взех от 4 и ми показа отрицателно и надявам се да е така .. вас лъгал ли ви е :-D
Ползвала съм,при мен също беше отрицателен.Но пък си беше наистина така.И мисля че са точни :)
kkaammii
10-13-2009, 11:57
Няколко пъти съм го ползвала и винаги ми е отчитало вярно. А и мойте познати също. Ако не си сигурна направи си два, три теста един след друг.
nomusicnolife666
10-13-2009, 12:07
а някои знае ли каква е разликата от този тест от 6 лв и този от 4 лв една и съща марка но каква е разликата незнам
купувал съм ;) Преди беше към 3.60 и наистина е много точен ;) Щом като ти закъснява си правиш 1 тест и готово , няма нужда от 2ри ;)
ползвала съм няколко пъти и до сега винаги ми е отчитал правилен резултат. :)
Като цяло тестовете са за ползване след 1-2 седмици след възможната дата забременяване. При нас 3 теста показаха отрицателен докато чак 4тия - 20тина дена по-късно показа положителен - едва доловимо. Бяхме много щастливи де, Деян си беше искано бебе :_)
Просто ако има нещо много зависи хормона, който започва да се отделя да е в по голяма концентрация, за да може да го хване теста :_)
Като цяло са сравнително точни :_)
И внимавай за следващия път
vde