View Full Version : Моля за съвет ...
amadeuskb
10-13-2009, 17:43
От много време не съм писал във форума.Мн ми е кофти сега на бързо ще разкажа за историята ми.Така ходиме почти 11 месеца за тези месеци направих всичко ,което тя ме помоли.Загърбих себе си ,изоставих ВСИЧКИ приятели,защото не и били приятно,правих много жертви ,съобразявах се със нея и още куб неща.Винаги съм се даржал мило ... не съм я удрял или нагрубил НИКОГА дори да ми се е искало.Тя ме късаше от най-малкия скандал (супер много пъти ме е късала ) ,а аз правих винаги първата крачка да се съберем.Вингаи се караше с мен за дреболии ... какво да купиме,къде да ходиме ... винаги каквото тя каже тавапе ,а когато ставаше на моето се цупеше,сърдеше и се държеше супер гадно.Вчера докато си писахме и казах ще стана за 10 мин да вися само 1 игра ... когато се върнах след 10 мин тя се държеше супер хладно ... каза остави ме тука вече не искам да имам нищо общо с тебе и супер мн неща ,които ме нараниха.Днес в даскалото (понеже сме в един клас и седиме заедно) тя се даржа супер хладно и нарочно правеше неща ,които ме дразнят.Имам сериозни физически проблеми и днес си тръгнах от даскалото ,а тя дори не се поинтерескува как съм,жив ли съм ... В общи линии аз правех всички жертви,а тя дори 1 не искаше да направи.Молих я 10000 пъти да спре да се сърди за най-малкото нещо,но тя продължаваше.Вчера каза да не и пиша никгоа вече и мн неща ,които ме нараниха ми написа и днес в даскло ми доказа ,че не иска да има нищо с мен.Кажете ми в какво сгреших ... че станах за 10 мин да видя 1 игра ... толкова ли е фатално.Та въпроса ми е Вие пичове как бихте постъпили ... ще се върнете ли при момичето,което много обичате или ще я забравите.
Благодаря за вниманието ...
Сгрешил си,че си се хванал с такава куха лейка.
И че си и ходил подир эадничето.
Поне пусна ли ти ?
amadeuskb
10-13-2009, 17:49
Поне пусна ли ти ?
Бате не там е въпроса в пускането ... според тебе за почти 1 година дали ми е пуснала ... ама не там е въпроса
Поне пусна ли ти ?
Бате не там е въпроса в пускането ... според тебе за почти 1 година дали ми е пуснала ... ама не там е въпроса
Дай поне на КАКО,бате.
А аэ на въпроса ти отговорих.
Кажете ми в какво сгреших ...
PurpleDream
10-13-2009, 17:52
... какво да купиме,къде да ходиме ...
много гаден диалект :?
scanadal
10-13-2009, 17:57
Офф,я недей се връзва на капризите и ;)
Не си хаби нервите за една недорасла кифла.Щом иска да я оставиш,отдръпни се от нея за мъничко,пофлиртувай невинно с някоя сладка съученичка и не се връзвай на цупенията и.Боже,как е възможно от скука сама да си създава интриги с гаджето :(
Изглежда е свикнала да и тичаш след дупето.
Abigoria
10-13-2009, 18:00
Ми... Игнор...
edelweiss96
10-13-2009, 18:04
По-добре я остави. Тая не оценява какво има и е свикнала да получава ВСИЧКО на готово и по всяко време... :?
Защо трябва винаги да се намесва секса дали му била пуснала или не какво е значението...човекът моли за съвет....моя съвет към тебе е да излезете и веднъж за винаги да се разберете.Тези неща които ги писа тук и ги кажи на нея и я питай защо се държи така дори и това да е края завинаги.Според мен в една ввръзка и двамата трябва да правите компромиси.....иначе няма да го бъде! Успех ! :)
LovelyGirl
10-13-2009, 18:07
Как си я търпял толкова време тая смотана пача не знам..
Не заслужава и капчица от това, което си направил за нея.Вземи се отскубни от нея и се стегни.Стига се води по акъла на такива патки, дето за нищо не стават.Има много по-свестни момичета, намери си някоя, която ще те заслужава и ще оценява нещата, които правиш за нея :)
amadeuskb
10-13-2009, 18:09
Защо трябва винаги да се намесва секса дали му била пуснала или не какво е значението...човекът моли за съвет....моя съвет към тебе е да излезете и веднъж за винаги да се разберете.Тези неща които ги писа тук и ги кажи на нея и я питай защо се държи така дори и това да е края завинаги.Според мен в една ввръзка и двамата трябва да правите компромиси.....иначе няма да го бъде! Успех ! :)
Казвал съм и го не веднъж ... говорили сме наистина сериозни раздогори и след 1 ден пак за дреболия ... предпоследния път се скарахме защото съм взел кутия вафли,а не руло ,което тя обича (правете си сметка за какво говориме) и започна да се цупи.Казах и че обича да получава всички и ако не го получи се сърди и ми се разсърди де ... и да се говори маи няма смисъл ... гадното е ,че я обичам много.
Аз всички правех компромиси ... когато видях 1 смс от момче на неиния тел нищо не и казах,но когато тя видя от 1 позната смс ми ги нагори едно мн хубави ... сега просто се сетих за случея
Извинявай наистина, но според мен от някакво време ходи с теб само от съжаление. Къса те толкова често в опит да се измъкне, сърди се от дреболии с наджедата, че ще стане.
MakeMeLaugh
10-13-2009, 18:15
Заради п*тка - п*тка не ствавай в твоя случай!!
Не те заслужава, пич! ;)
Остави я сама, да се види що човек е.. никакъв
VampireGirl666
10-13-2009, 18:21
Остави я малко сама,за да осъзнае какъв човек е имала до себе си.Тогава ще започне да се държи,като хората,а не като лигла.
Lincheto
10-13-2009, 18:24
Тя сама ще разбере кво губи. Намери някоя, която истински да те оцени.
KimBerLy1912
10-14-2009, 08:43
Душичка,грешата е твоя,само твоя и ничия друга... Ти си този,който и е позволил така да се държи,да си разиграва коня с теб и да прави квото си поиска...
Естествено,че ще ти се качи на главата...
Това не е любов..
Грешка първа-на мен някой ако ми каже остави приятелите си,не ги харесвам... няма да ме види повече... : ) Така както ми я описваш,не смятам,че е направила и минимално усилие да се хареса на приятелите ти,или поне да ги опознае...
Грешка втора-позволяваш и всичко.. Заблуда е.. (всеобща при това) ,че ако позволяваш всичко на човека до себе си,ще бъдете щастливи,ще има мир и любов и т.н.т. .. Няма такова положение... Двама души са заедно заради химията помежду си,но в крайна сметка това са два различни характера и.. естествено е да има търкания,но тези търкания каляват връзката.. и самите хора.. Превърнал си се в безгръбначно....
Грешка трета-Факта,че всеки път си и тичал зад гъза... И на мен ми се е случвало,но това доведе до края на връзката ми (е не само това) ... Не е редно да се извиняваш за чужди грешки... Естествено,съществуват компромиси и т.н.т.,които правиш заради човека,който обичаш... Но всичко си има граници... Разбирам те,искал си да оправиш нещата,но така всъщност става по-лошо и в крайна сметка всичко е навързано.. Виждаш резултата...
Сигурно имаш още грешки спрямо нея,не помня толкова подробно поста ти,но това ми направи впечатление.. Моля те,не се сърди за критиката-може на моменти да е била прекалено остра,но ти явно си изпаднал в летарегия/или си сляп/или тъп... Загубил си себе си в желанието да спечелиш нея...
Няма да кажа "Съжалявам,че между вас не е потръгнало" ,защото не е така... Не те познавам,но направо ще ти кажа-оттървал си се с малкото... В никакъв случай не се връщай при нея-просто си губиш времето... Много скоро ще намериш човек,ама наистина човек,който те обича,и най-важното-уважава,такъв,какъвто си...
Уважавай се,за да те уважават и другите... И много скоро ще видиш от какъв кошмар си се измъкнал... Успех ти пожелавам,и не за първи път ще ти кажа-не се връщай при нея,дори да те моли...
Пиши на лично или в темата ако имаш въпроси.. или искаш да обсъдим моя/или нечий друг отговор... Успех : ))
sladkish_14
10-14-2009, 08:51
Не мога да разбера на вас момчета какво ви доставя кеф да се унижавате ?! Някой би ли ми отговорил ?! Защо си я търпял 11 месеца и от къде на къде сега се чудиш какво да правиш >? Ми какво - ЗАРЕЖИ Я :o , аз ако съм на твое място така ще я нареда , да ми има уважение 8-) ,, Б*си , прегъвате се като меки китки на такива.Прави ми впечатление , че масово момчета ходат с някви 'могъщи пикли' по сумати време и после на всичкото от горе страдат за тях.Ти какво момче или женска си ?
bynbonche
10-14-2009, 17:19
Ти очевидно си добро момче ама тая принцеска не са нуждай от приятел ам от някав домашен любимец .. Земи и подари едно паленце и я зарежи така поне ще има кой ( какво ) да й хойка зад гъза без да протестира .. :)
Прекъсвам писането с красивия си нов фонт, за да ти кажа, че си жалко кученце.
п0чВаМ ОтНоВ0
В такъв случай, щом сте говорили и тя продължава със същите номера сложи край веднъж завинаги на всичко и я остави....има много много други и съм сигурна че ще си намериш подходящата за теб,която да може да прави компромиси както ти за нея така и тя за тебе...смятам, че от казаното от теб се разбира че си много добър и би дал всичко за жената която обичаш...и просто няма как да не си намериш след време истинската жена за теб.... Успех ! :)
Еми моето мнение е, че твоята така наречена приятелка е едно ужасно разглезено момиче, което изобщо не може да оцени какъв човек има до себе си.
Остави я... не те заслужава! Много малко момчета биха я търпяли и рано или късно и тя ще го разбере :-o
mArChEtYy
10-15-2009, 13:14
Не е за тебе не те заслужава явно! .. Опитай с някоя друга ама тоя път недеи да спиш при избора! Успех..
GabisiTa
10-15-2009, 13:53
Ами остави я и ще видиш как бързо ще се оправи...
mysticinside
10-16-2009, 18:23
Знаеш ли, яд ме е чче са останали стойносни момчета който правят всичко възможно да задъражт момичето до себе си но уви постоянно попадат на неблагодарнички...просто нямам ддуми съвета ми е да продължиш напред :)