View Full Version : Баща ми спи с брат ми
thoronaro
10-14-2009, 05:37
Имам основания да мисля,че малкия ми брат има връзка с доведения ми баща.От край време знам,че брат ми е хомосексуален,но съм му свикнал и го обичам.Преди една година ходеше с 65 годишен.Брат ми сега е на 17.Но това което истински ме притеснява е,че той има някаква особена връзка с доведения ми баща.Закачливи погледи,непрекъснато излизат заедно когато мама я няма и други.Но вчера останах шокиран когато видях,че д.м.б галеше брат ми по лицето.Да не ви казвам какво почуствах.Сега ми е адски кофти.Да кажа ли на мама или не.Или ако греша представяте ли си каква беля ще направя.Засега мисля да ги следя или нещо подобно.Някакви съвети.
Аз не разбрах дали майка ти знае. че брат ти е хомосексуален.
Ако знае, мисля че не трябва да се месиш. тя сама ще разбере, ако не знае - кажи и!
KpbCTHuKbT
10-14-2009, 07:17
Темата нещо не ми се струва да е много реална, но ако приемем, че е...изчакай още малко, погледай от страни и виж как ще се развият нещата :D
Някакви съвети.
иди да се прегледаш .. :?
Glamour92
10-14-2009, 07:47
Неам думи просто :shock:
Това да не е някаква гавра с чесън :?
Е,и аз спя със сестра си,ама това не значи,че я еба
elito0o0o0
10-14-2009, 08:49
Вие не разбирате ли,че тфа е някъв педофиляк,дет обича да пише по форумите педофилски измислици и да пълни на хората главите с глупости :?
dif4u1912
10-14-2009, 10:17
ми да ми дойде и да му разцепя главата :-x
travmiriaN
10-14-2009, 11:24
Включи се и ти да направите една шведска тройка.
Anarchya2
10-14-2009, 11:25
По скоро влакче :razz: :razz: :razz: :razz:
Преди време един приятел (който харесва мъже) ми пише:
Много искам да направя свирка на доведения си баща ама не знам как да му поискам.
Та след време въпросния пубер видял баща си да стои гол на фотьойла и .. отишъл и му направил.
До колкото знам не продължи дълго тяхната любовна афера но така и не ми каза продължението.
Та щом това прави брат ти щастлив си е негова работа. Щом си е избрал пътя в живота. Знай, че на брат ти никак не му е лесно. Положителното в случая е, че не му е биологичен баща.
Според мен най глупавото което можеш да направиш е да кажеш на майка си. По добре поговори с брат ти. Колкото и да е откачен и извратен ти е брат и ще можеш да намериш начин да поговориш деликатно с него. Запомни, че той се чувства виновен за това, че е гей и ако ти го укоряваш и критикуваш само ще го раздразниш и ще го накараш да се затвори в себе си.
Направи снимки и изкарай малко пари да се поизлекуваш, че имаш крещяща нужда... :(
МАДА ФАКА !! Брат ти е шибан гей, лапащ 65 годишни пишоци. А доведения ти баща е бахти извратеното педофилско копеле !! Деа...
Сериозно - Ако темата не е ебавка...Мисля, че си в ужасно положение. Говори с единствения нормален в семейството - майка ти. И и разкажи всичко. Според мен няма да ти повярва, за това снимай, или измисли начин да и докажеш. Утре мога да ти помогна с начина, но ся ми се спи.
Успех.
бой и на 2мата... после ги jebi na kurac
Ако темата е по действителен случай направо нема кво да се чудиш ...
теглиш един здрав бой на брат си, трошкаш му картунката, намираш му аверка или го водиш на курва и да става човек :?
Кво е тва педераст ? От кога педерастите са хора :?
GodLovesYou
10-15-2009, 07:06
запали апартамента
Ебахтиии съчинената история :D :grin: :lol: . Е все пак ако е истина: Трябва му женска и то бързо.. пък за доведения ти баща един як бой. Ама доста як.. : :-x :x
majestic001
10-15-2009, 09:16
Целия форум хващате и се гърмите !
Marinchety
10-15-2009, 11:19
Преди време един приятел (който харесва мъже) ми пише:
Много искам да направя свирка на доведения си баща ама не знам как да му поискам.
Та след време въпросния пубер видял баща си да стои гол на фотьойла и .. отишъл и му направил.
До колкото знам не продължи дълго тяхната любовна афера но така и не ми каза продължението.
Та щом това прави брат ти щастлив си е негова работа. Щом си е избрал пътя в живота. Знай, че на брат ти никак не му е лесно. Положителното в случая е, че не му е биологичен баща.
Според мен най глупавото което можеш да направиш е да кажеш на майка си. По добре поговори с брат ти. Колкото и да е откачен и извратен ти е брат и ще можеш да намериш начин да поговориш деликатно с него. Запомни, че той се чувства виновен за това, че е гей и ако ти го укоряваш и критикуваш само ще го раздразниш и ще го накараш да се затвори в себе си.
+1