Влез

View Full Version : май съм му омръзнала :(

Alli
10-14-2009, 09:07
Здравейте,бих искала да ме посъветвате нещо.защото наистина вече не знам какво да правя:(
Имам приятел от гдоина и няколко месеца,всичко беше много хубаво,той ме обграждаше с много внимание,обичаше ме,доказваше го,дори от време на време ставаше досаден с обсебването си,но от няколко месеца нещата коренно се промениха,той стана по-студен,почти никакво внимание не ми обръщаше.всеки път като говорех с него за това как се чувствтвам с карахме и обвиняваше мен,че съм параноясвала и ревнувала за щяло и нещяло:(,виждах накъде отиват нещата и го помолих да си дадем време да преосмислим нещата,но аз не издържах дълго и го потърсих,тогава той каза,че не ме е търсил,щото знаел,че аз ще го направя,но тогава пак нямаше никаква промяна,той все по-рядко сиакше да се виждаме,доакто един ден се скарахме много и той ми каза,че много ме обича,оначе не можел вече да е с мен,иксал си свободата:( раздлеихме,но той всеки ден ми звънеше по телефона и ми плачеше колко много ме обича,но не искал да е с мен,защото съм го задушавала,но накрая поиска да се съберем,събрахме се,първите 3 дни беше много хубаво,той ме обграждаше с толкова внимание и любов,но после пак по старому:/ когато сме смао двамата той се е уморен,все иска да с еприбира по-рано,а когато излезем с другите хора от компанията както е бил уморен до рпеди 5 мин вече не се чувстеа така,омрузна ми да му казвам коли зле се чувствам,защото тогава смао ми се кара,че не съм му давала пространство,знам какво ще ми кажете-д аго оставя,да н ему звъня,и така сигурно ще се усети и ще почне да ми обръща внимание,но наистина ми емнгоо трдно да не го търся:( аз искам да си прекарвам времето с него,а той май не иска...тогава не арзбирам защо пак пожела да се съберем,защото когато не съм с него ме иска,когато съм с него,той ме приема за даденост Sad и не знам какво да правя,обичам го страшно много,не съм готова да го загубя...

sladkish_14
10-14-2009, 09:16
Емии ,, направи така ,че да не те приема за даденост.Стани малко по самостоятелна , какво е това .. Не бъди толкова чувствителна и му давай да диша колкото си иска , докато му се пръснат дробовете 8-) ..
Да права си , че те има за даденост и си му омръзнала ми тогава почни и ти да се държиш по - дръпнато , бъди по уравновесена и нещата ще са така както би трябвало да бъдат.Една година и отгоре заедно говори , че сте пораснали не може вечно за ръчичка да се държите , приеми факта , че растете и колкото по - сериозни ще стават нещата толкова повече ще избеляват тези взаимоотношения.

П.С - Ако спреш да го търсиш както си мислиш , че е правилното - гарантирам ти , че няма да се съберете повече.

tfoqtaliglichkaa
10-14-2009, 09:19
Аз лично мисля,че трябва да му дадеш малко свобода и да си намериш и ти някакво развлечение. Поговори с него кажи му,че не искаш да го задушаваш и да досаждаш,но имаш нужда от внимание и повечко нежност. измисли нещо,отидете някъде където да ви е забавно и на двамата.Намери начин да разнообразите връзката си. Излизай с него и неговите приятели усмихвай се и вс ще се подреди.

Valeriq90
10-14-2009, 13:30
Ще ти кажа от опит, че когато единият от двамата реши, че го "задушават" просто връзката приключва. В повечето случаи "задушаваш ме" означава "харесвам друго момиче/момче, а ти ми пречиш" или "вече не си ми интересен/на". Остави го да прави каквото си иска и си намери някой, който ще се радва на вниманието и любовта ти толкова, колкото заслужаваш. :?

tfoqtaliglichkaa
10-14-2009, 14:09
Не съм мн съгласна с това. Понякога означава,че му е нужна малко свобода и тя тр да му я даде. Всеки човек има нужда от лично пространство и колкото повече ти го нарушават толкова повече си го искаш.

PsychologicalDisorder
10-14-2009, 15:02
Май, Юни, тва е положението, майна.

Alli
10-14-2009, 15:02
преди време той ме задушаваше и аз малко се бях отдръпнала,но в никакъв случай не означаваше,че не го обичах,камо ли пък,че имало друг :/ и знам,че той се чувства така в момента,но все пак ме е страх да не го загубя..

mrtn
10-14-2009, 15:12
Еми не се виждайте всеки ден, сега както е тоя студ 8-) ще забележиш разликата тъй като не сте излизали примерно от 3-4 дена ще имаш какво да му кажеш, както той на теб. Или както казаха потребителите отгоре дайте си почивка, но и двамата трябва да се държите..айде успех :)

umri
10-14-2009, 15:13
Здравейте,бих искала да ме посъветвате нещо.защото наистина вече не знам какво да правя:(
Имам приятел от гдоина и няколко месеца,всичко беше много хубаво,той ме обграждаше с много внимание,обичаше ме,доказваше го,дори от време на време ставаше досаден с обсебването си,но от няколко месеца нещата коренно се промениха,той стана по-студен,почти никакво внимание не ми обръщаше.всеки път като говорех с него за това как се чувствтвам с карахме и обвиняваше мен,че съм параноясвала и ревнувала за щяло и нещяло:(,виждах накъде отиват нещата и го помолих да си дадем време да преосмислим нещата,но аз не издържах дълго и го потърсих,тогава той каза,че не ме е търсил,щото знаел,че аз ще го направя,но тогава пак нямаше никаква промяна,той все по-рядко сиакше да се виждаме,доакто един ден се скарахме много и той ми каза,че много ме обича,оначе не можел вече да е с мен,иксал си свободата:( раздлеихме,но той всеки ден ми звънеше по телефона и ми плачеше колко много ме обича,но не искал да е с мен,защото съм го задушавала,но накрая поиска да се съберем,събрахме се,първите 3 дни беше много хубаво,той ме обграждаше с толкова внимание и любов,но после пак по старому:/ когато сме смао двамата той се е уморен,все иска да с еприбира по-рано,а когато излезем с другите хора от компанията както е бил уморен до рпеди 5 мин вече не се чувстеа така,омрузна ми да му казвам коли зле се чувствам,защото тогава смао ми се кара,че не съм му давала пространство,знам какво ще ми кажете-д аго оставя,да н ему звъня,и така сигурно ще се усети и ще почне да ми обръща внимание,но наистина ми емнгоо трдно да не го търся:( аз искам да си прекарвам времето с него,а той май не иска...тогава не арзбирам защо пак пожела да се съберем,защото когато не съм с него ме иска,когато съм с него,той ме приема за даденост Sad и не знам какво да правя,обичам го страшно много,не съм готова да го загубя...

Най-важно от всичко е грамотността.

Alli
10-14-2009, 15:40
Извинявам се,че съм писала така,много бързо съм го написала и не е от неграмотност, а от бързина,просто съм с неудобна клавиатура,отново се извинявам.

Kukumqvka
10-14-2009, 15:43
Тряа му пространство .. да си почине иска,момчето.

bynbonche
10-14-2009, 17:07
Не е зле и ти да си намериш нова занимавка щото както са тръгнали нещата ще го загубиш ( сори ако ти изглеждам груба, но казвам тва коет мисля ) .. Той се ориентира към компанията си направи го и ти ..

А относно тва, че го задушаваш кажи му да са е*е в г*за .. Човек има нужда от лично пространство, но тези които се обичат имат общо лично пространство ..

Успех :-)

Presley
10-14-2009, 20:39
Не е зле и ти да си намериш нова занимавка щото както са тръгнали нещата ще го загубиш ( сори ако ти изглеждам груба, но казвам тва коет мисля ) .. Той се ориентира към компанията си направи го и ти ..

А относно тва, че го задушаваш кажи му да са е*е в г*за .. Човек има нужда от лично пространство, но тези които се обичат имат общо лично пространство ..

Успех :-)
ЛейкуУуууУу!

Photophobia
10-14-2009, 20:44

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nellynka
10-15-2009, 07:18

Глупости.

Hilary_
10-15-2009, 07:31

мм не позна .. :lol: :lol:

По темата: хъх .. т'ва момче май не знае какво иска .. аз никъде не прочетох, че ти си му отделяла прекалено много внимание .. :-o Сама казваш, че той го прави, а не ти .. не виждам логиката защо ще те обвинява след като той го прави!!! :-o Или нещо ти не разказваш като хората .. или просто момчето наистина не знае к'во се случва .. :-o

Моя съвет е да го оставиш .. не виждам логиката в това да те обвинява за нещата, които той прави?!? :? А ако се опиташ да му обясниш ситуацията отново ще те нападне .. няма смисъл според мен!!! :-o

Mi6inka
10-15-2009, 08:34
аз пък съм по склонна да защитя него... защото съм била в подобна ситуация.... повярвай ми, че ако наистина го задушаваш това играе огромна роля..просто не му досаждай прекалено много нито с думи, нито с действия всмисъл просто остави нещата да се случват.... Давай му време да се вижда с приятелите си, не го задушавай с безсмислена ревност... не му говори само за това...наистина е изнервящо.Успех

mArChEtYy
10-15-2009, 12:36
Счупената чаша колкото и да се лепи все си остава счупена.. :lol: