View Full Version : [АНТИдепресарска Тема] .. Аз пък съм повече от щастлива ^^
smiirnoff
10-14-2009, 14:40
.. Тука всички пишат колко са самотни, нещастни, депресирани, etc.
Аз пък искам да споделя, че се чувствам прекрасно, щастлива съм и не мога да се оплача от АБСОЛЮТНО нищо!
От където и да го гледам всичко е наред.
Тази година съм в ново училище, не бях притеснена в началото, не ми се отрази и сега в училище е прекрасно! Не ми е и минавало през ума, че нещо ще се обърка, няма да си намеря приятели и etc.
А сега какво се оказа?!
През часовете ми е кеф, междучасията са неописуеми - събираме се по 100 човека и 10 - 20 минути САМО се смеем (корема ме е болял от смях)
Запознах се с повечето от училището, големи, средни, колкото мен - всякакви! Всеки ден с тях е страхотен и се радвам МНОГО.
Приятели имам много и супер много ги обичам!
..Семейството също е супер - мама, тати, кака, котачката ми :Д .. всички ^^
От детето (приятелят ми) не се оплаквам, всичко върви повече от перфектно!
.. Просто се замислете малко. Ако се огледате колко хубави неща имате, малко или много ще се зарадвате, ама не знам що повечето гледат гаджето си - като нямат се оплакват, като имат мрънкат, че нещо куца ..
Ми и аз си имам такива депресарски истории (въпреки, че се случва адски рядко), ама вместо да си седна на компютъра и да напиша роман за това как нищо не ми е наред, правя много други неща, които ме карат да се чувствам добре и да не мисля за кухи работи ..
Сега няма да ви съдя, че сте депресирани, на всеки се случва, няма да ви съдя, и че се оплаквате тука във форума, ама пък да не намирате нищо хубаво в живота си, тогава вече мога да ви съдя :Д
Нали сега тука ще ме оплюете как съм можела да говоря така, при положение, че не знам другите к'во имат и к'во нямат ..
Еми да, не знам, ама т'ва не означава, че те самите не могат да намерят нещо приятно в живота си, вместо само да се оплакват.
Преди 2 месеца имах супер гаден период, с детето станаха случки :Д и ми беше малко гадно, ама не седнах да се оплаквам по цял ден, да седя и да си викам 'оу ем джи, защо все на мен се случва', 'пфууу пак ли аз бее, к'во съм ти напрайла' и etc.
Ми .. не
Излизах си, забавлявах си се и ми беше добре (не перфектно, разбира се).
Тъй че, и Вие можите да намерите хубавите неща (които съм 1001% сигурна, че са много !), вместо да се чудите защо изпитвате такива гадни чувства, депресии и etc. (то без тях не може де, ама все пак, да не се прекалява !)
П.С. са тука въобще не ме интересува 'депресиите' как ще се изказват!
Ако искат да ме плюят за т'ва, че съм я направила темата, ама само 1 ще кажа
.. гледайте си депресиите пък вие :Д
Като искате да живеете постоянно мрачни, депресирани и нервирани си ходете като черен облак ..
Ама се вземете малко или много в ръце и си погледнете живота от добрата страна! (винаги има такава и в обратното НИКОЙ не може да ме убеди !!!!!!)
П.С. 2
Сега .. дааа знам, форума е за оплакване и etc.
Знам и че тука се пишат предимно такива неща .. дрън дрън.
Вие к'вото искате си правете, аз нали не мога нищо да ви кажа все пак .. Просто винаги може и да е 2 пъти по - лошо.
Аз съм си щастлива, дори и да ми е гадно си мисля как след n време ще ми е хубаво и etc.
Пийс ^^
Обичам си се, к'во да се прави :Д !
Браво на теб :P Дано не те напуска това щастие :)
sladkish_14
10-14-2009, 14:46
спокойно и твоето време ще дойде :wink:
лесно е сега , имаш приятелите - така е първата година ,,
да видим втората ..
chilledMind
10-14-2009, 14:48
Погледнато отстрани всичко изглежда ''лесно'' . Както и да е , темата не е за това. Жива и здрава и все така радостна :)
smiirnoff
10-14-2009, 14:52
Така .. сладкиш, еми .. не :Д .. времето ми ше дойде само тогава, когато аз му позволя (да тука пак ще противоречиш, ама се едно :д, няма к'во да ти говоря аз повече :Д )
Майнд, даа отстрани е супер лесно, ама аз не го гледам само отстрани, нали все пак и на мен са ми се случвали лоши работи, тогава почти никога не съм успявала да го погледна отстрани, ама съм гледала от страната на хубавото, не на това как всичко се е прецакало и etc.
^^
PsychologicalDisorder
10-14-2009, 15:00
careface.
Е страхотно пожелавам ти все така хубави дни. И се позамислете малко товя тя го е постигнала, като се отворила пред хората и е решила, че света не е пълен с глупаци. Колкото да и казвате, че времето ще дойде не я засенчвате, подкрепям я защото и аз се чувствам така..гледам оптимистично на всичко, един живот живея! Малко хора са така като теб, оценяват това, което имат! :)
sladkish_14
10-14-2009, 15:16
^ Абе така е съгласна съм.И аз винаги съм гледала да съм оптимистична, но пък и реалистка съм 8-) то това не е пълно щастие моето 8-) ,, Радвам се за авторката малко са хората , който знаят как да се радват на живота.Но нека не забравяме , че всички сме поставени в различни условия и обстоятелства за живот, за това има и толкова 'депресантски теми' ,,
П.С - Покани ме в София де, да си направим купон 8-) и аз имам нужда от толкова положително зареден човек наблизо 8-) :-P
smiirnoff
10-14-2009, 15:20
ууу нямаш проблем, чакаме да се освободи една къща (охх, на 3 етажа е :Д)
взимаме малко подтикващи към купон вещества и сме си на положителни емоции (то и без тях ще е така де :Д, ама все пак ... :Д)
^^
ии мртн, благодаря ^^
:-) МммМмМмМмм РаДваМ Се зА ТеБ Т0рТиЧкЕ :grin: :) :oops: HuGgGs... ^___^
Kukumqvka
10-14-2009, 15:24
БравоС .. майна :lol:
smiirnoff
10-14-2009, 15:27
*тортичка :Д:Д:Д
.. :Д
^^
ThePowerOfLove
10-14-2009, 15:34
Хубаво е да има и такива теми. :)
PsychologicalDisorder
10-14-2009, 15:35
не разбираш ли, че яко fail- ваш като пишеш по тоя начин, ве, дебе(и)л?
:x еЙ НэмА Си ПрАйШ Еб**кИ с НаЧиНа Ми нА ПиСанЭ :? :? тВа сЯ е МоДерНуТо тИ сИ ЖиВеЙ ф дВаЙсТи ВэК :? :?
smiirnoff
10-14-2009, 15:47
шш алооо, не ми осирайте темата !!! -_-
sladkish_14
10-14-2009, 15:52
:x еЙ НэмА Си ПрАйШ Еб**кИ с НаЧиНа Ми нА ПиСанЭ :? :? тВа сЯ е МоДерНуТо тИ сИ ЖиВеЙ ф дВаЙсТи ВэК :? :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Да не дава Господ, амин ! ;-)
П.С - Съжалявааааааам , ти си слънце няма да ти помрачи настроението , ако ти поосереме* темата :-P Мерсиии за поканата :-)
smiirnoff
10-14-2009, 15:54
аха :Д
FromAutumToAshes
10-14-2009, 15:56
Освен да се радваме за теб, какво друго да правим (: Хубаво е да има повече весели и усмихнати хора :)
PsychologicalDisorder
10-14-2009, 16:00
LOL XD
Nellynka
10-14-2009, 16:02
Сложила си розовите очила.
Иначе се свалят лесно.
Радвам се за теб. :)
smiirnoff
10-14-2009, 16:04
мии .. не :Д
аз нямам розови очила, просто очите ми са розови :Д
FromAutumToAshes
10-14-2009, 16:04
LOL XD
АААААААААХАХАХАХАХХАХАХАХ АХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: АХХАХАХХА. ДА ДОБРЕ ВЕЧЕ И АЗ СЕ РАЗМЯХ ОТ СЪРЦЕ ! ХАХАХХАХАХАХАХАХХА Ако това е новата мода, предпочитам да остана старомоден :lol:
Nellynka
10-14-2009, 16:05
LOL XD
АААААААААХАХАХАХАХХАХАХАХ АХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: АХХАХАХХА. ДА ДОБРЕ ВЕЧЕ И АЗ СЕ РАЗМЯХ ОТ СЪРЦЕ ! ХАХАХХАХАХАХАХАХХА Ако това е новата мода, предпочитам да остана старомоден :lol:
Не бе,майна, той е кифльо :-) :D
FromAutumToAshes
10-14-2009, 16:07
Не бе той е КоЗуУуУУуНаК :grin: .... :lol: :lol: :lol: :lol:
smiirnoff
10-14-2009, 16:08
.. how ironic :Д
^^
Nellynka
10-14-2009, 16:08
Тихо ся , че Смирноф ще ревне че и осираме темата :D
извиняваме се , просто се радваме :grin:
smiirnoff
10-14-2009, 16:09
аз се радвам, че вие се радвате :Д
.. ц, след малко ще си взема ръкавици, т'ва е много студено .. пфу пфу :Д
искам си слънцето да пекнее :Д
FromAutumToAshes
10-14-2009, 16:09
Да реве бе, слабо ме вълнува :-P хъхх
ImmortalForever
10-14-2009, 17:21
Хубу.. (тцтц за 18 години не се научих да се радвам на чуждото щастие..)
Priceless
10-14-2009, 17:24
Йейй.
Усмивките са заразни - бъди преноситееел! (sun) :)
lonely_girl92
10-14-2009, 17:38
Много си права :grin: И аз като теб винаги се опитвам да гледам положително на нещата (не че и аз не изпадам в мрачни настроение,но се случва много рядко),защото ако за всяко нещо се тръшкаме ии депресираме нито ще оправим нещата,нито пък ще се чувстваме добре :P
smiirnoff
10-14-2009, 17:41
браво на слънцата във форума, буу за черните облаци :Д:Д
^^
lubomirky
10-14-2009, 17:45
Мразя темите, в които хората казват колко са щастливи ;д Искам всички да сте супер депресирани и да знам, че съм единствения без големи проблеми ;>
smiirnoff
10-14-2009, 17:48
еми .. не :Д
не става така, аз пък съм супер щастлива и хората около мен са и като виждам и тука има .. така че ..
няма да стане твойта :Д
lubomirky
10-14-2009, 17:50
Аа ще стане ;) Дори и аз да съм първият, който ще пусне тема как ще стане убиец на национали, депресирани хора ще има!
PsychologicalDisorder
10-14-2009, 17:51
ндъаа... защо нямам топла вода?
LigLichKa1936
10-14-2009, 17:54
Smilee =) xD
Сички все за глупости се депресират ;xx
smiirnoff
10-14-2009, 17:56
^ .. мъхъм :Д
lubomirky
10-14-2009, 17:58
имате 45 мин да се радвате ;д
BigFakeSmile
10-14-2009, 18:08
ууу нямаш проблем, чакаме да се освободи една къща (охх, на 3 етажа е :Д)
взимаме малко подтикващи към купон вещества и сме си на положителни емоции (то и без тях ще е така де :Д, ама все пак ..
мм...ми ааайде да ги взимаме тея Вещества :grin: :D и да почваме..
Евала за темата :-P Все такива да има..много ме радват такива хора като теб...да ти изпълнят душата :P keep it optimistic 8)
kidwestern
10-14-2009, 20:12
сере ми се и съм сад че ще отида след 2-3 мин..
hahavteen
10-15-2009, 05:11
Йей супер! И аз съм напълно щастлива и доволна! Последната година беше една от най-гадните ми но от началото на тоя месец като че ли всичко се преобърна! Смених си специалността и това което си избрах е повече от яко, колежките ми са АДСКИТЕ, имам си ново гадже (ух че гадна дума) и направо не мога да повярвам че някой може да се държи толкова добре с мене! Просто ми идва по цял ден да правя ей така :grin: хахахаах :D
Човек винаги получава това което иска стига да го иска достатъчно силно и да вярва че ще го получи!
:-)
Демек опитваш се да накараш хората в депресия да се почувстват по-добре като им разказваш за малкото си перфектно животче (карайки ги да осъзнаят пък колко неперфектни са тяхните), а после в крайна сметка се оказва, че темата е просто да кажеш колко си на кеф, а другите да мрат в картофите? И вярваш ли си въобще, че на непознатите тук реално (омг, веднъж да вляза във "Всичко тийн накуп" и..) им пука за твоето състояние и наистина се радват за теб? Аман! Има си вече една "щастлива тема" (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=279881) - хвалете се там, бахти, защо всички са решили, че са некви спасители or smth.
хъх .. няма да споря, а само ще кажа, че всеки си има своите начини за преодоляването на проблемите си .. и даа в повечето се изразяват чрез оплакване, самосъжаление, мрънкане .. малко са хората като авторката, които виждат нещата в повечето случаи от розовата страна (което не е лошо, но е трудно за изпълнение .. ;д ) ..
п.с. от части съм съгласна и с AFT .. :-o
Аз пък съм напълно съгласна с AFT. Освен това си мисля, че трябва да се направи една обща ДЕПРЕСАРСКА тема и всеки, който е самотен, който е неразбран или пък му трябва рандом скайп, за да излее душевните си терзания на напълно непознат - да пише там.
lubomirky
10-15-2009, 09:31
6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2 6:2
:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041
smiirnoff
10-15-2009, 12:05
Демек опитваш се да накараш хората в депресия да се почувстват по-добре като им разказваш за малкото си перфектно животче (карайки ги да осъзнаят пък колко неперфектни са тяхните), а после в крайна сметка се оказва, че темата е просто да кажеш колко си на кеф, а другите да мрат в картофите? И вярваш ли си въобще, че на непознатите тук реално (омг, веднъж да вляза във "Всичко тийн накуп" и..) им пука за твоето състояние и наистина се радват за теб? Аман! Има си вече една "щастлива тема" (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=279881) - хвалете се там, бахти, защо всички са решили, че са некви спасители or smth.
еми не, не се опитвам да им оправя настроението :Д ..
не искам, а и да искам не мога, то от тях си зависи ..
винаги ще има някой като тебе, който да се изрази по толкова несполучлив начин, ама се едно (тука пак ще бъда оплюта, ноо не ме интересува :Д)
Не ме интересува на непознатите пука ли им или не.
Аз си знам, че на мен ми пука как се чувствам и на хора, РЕАЛНИ (мойто звучи по - добре), а не от форума :Д
Гледай са ти като говориш к'во се получава един вид:
Аз правя Щастлива тема, радвам си се (и продължавам де, то тука нищо не може да ме трогне толкова, че да се 'депресирам' или обидя :Д:Д), идваш ти, говориш какво аз съм искала да постигна с тая тема и etc. иии ме хулиш, че съм се радвала едва ли не на 'хубавото ми животче' (се едно не тряя да се радвам пък :Д), казваш и че един вид съм се изразила така, че животът на другите да изглежда мизерен и etc.
...
емии айде после се оплаквайте от емотата, депресираните тийнове, на коит ов главите им постоянно се върти самоубийство, самонараняване и etc.
Еми хуу, т'ва си е твойта гледна точка, аз я оплюх, ти пак ще ме оплюеш мене, ама се едно де :Д
П.С. Ии не, темата не, за да повдигна настроението на депресарковците или да има кажа, че имат гаден живот!
Темата е за т'ва аз колко съм щастлива, за това колко се радвам и как и депресиите могат да са така, ама то т'ва те САМО могат да си го направят, не аз .. аз не съм Бог, че да мога такива работи .. ^^
Губите идеята на форума. Все пак се казва:
ТИЙН ПРОБЛЕМ
Щастието е хубаво нещо, наистина, но така както писват депресираните теми, така писват и тези, които описват неописуемото щастие на някого.
Защо е необходимо изобщо да се пускат теми, които не търсят разрешение на конкретен проблем? Цялото това щуране по темите, на ден излизат повече от 20 нови в един раздел на форума, просто обърква потребителите, в един момент става много досадно и темите с РЕАЛНИ проблеми просто биват пропускани, и игнорирани покрай цялата останала бумащина наоколо.
smirnoff, на никого не пречиш, че си щастлива. Просто вече има тема, в която да се отрази щастието. Не е нужно всеки да пуска отделна тема, защото е щастлив, че примерно, гаджето му много му е харесало новата прическа. Това затормозява както потребителите, така и самия сайт.
smiirnoff
10-15-2009, 12:42
Еми то хубаво като е тийнпроблем :Д
Ама в темата за щастието не искам аз там на момичето да и пиша в темата за моето щастие, като тя конкретно е изразила своето.
Също така тема за щастливи хора има 1+ моята .. две стават темите.
Докато тия тъжните, гадните и etc. за в пъти повече (разбираемо е де :Д)
Ама пък и не мисля, че ги затормозявам поребителите, те по - скоро се затормозяват от еднаквите теми, коите се пускат всеки ден, точно от по - депресираните и тъжните хора с проблеми и etc.
Ама според мен е по - хубаво да има повече щастливи теми, отколкото форума да е бъкан с едни и същи теми ..
Във форума освен проблемите, все пак трябва да се изразява и щастието.
Тя Щрудел (пфу къде изчезна т'ва момиче :Д) хубаво пускаше лигави теми поне малко да се развеселят хората, не само да четат колко лоши работи се случват на другите.
Се едно де .. аз съм си я пуснала вече темата. Поне малко хората да видят, че има и щастие, не само да четат тъжните неща..
Щото всеки можи да е щастлив ^^
ужАСсСсССсССсссСсСсс
smiirnoff
10-15-2009, 15:10
Понякога отивам до магазина и си купувам шоколад ,ей - така ,защото ми се яде и защото искам.
.. ммм, шоколааааад ^^
до сега ядох :Д
Нейната тема не е за проблем ,а за решение на проблема
Това много ми хареса как го каза, дори и аз не се бях сетила да опиша така темата си, Благодаря ^^
.. (отново) .. ммммм, шоколаааааааааад <3
^^
mOBSCENE
10-15-2009, 15:39
И аз к`во аджаба да напрая ,че си щастлива?
К`во?!К`во?!и аз съм ама не го навирам в носовете на хората :? :?
Какъв е смисъла на тази тема?
Да се хвалиш ли?!
Това ли ти е проблема?Нещо май сбърка сайта..
ТИЙНПРОБЛЕМ по дяволите!
И к`во общо има с любовта,че е точно в този раздел?!
Има такава тема,но тя е по-смислена!За една щастлива двойка ,която преодоля проблемите си!
ще ходя в сървайвър ехал съм го!
Въобще четеш ли кво пишеш?? То бива бива тинейджърски истории, ама тва е отвъд границите на простотията и детинството (не, не се радвай, че още си дете тралала не си пораснала, абсолютно тъпа мода (да, мода, всеки втори се прави на 5 годишен, щото било готино)). Щом си заек значи си '96? На 13 години си? И си тръгнала да се обясняваш за живота и не знам си кво. Осъзнай се. Оплюла ми била тя мнението, Божеее...
P.S. Щастливата тема, която НЕ СЛУЧАЙНО е сложена като СЪОБЩЕНИЕ НАЙ-ОТГОРЕ е точно, за да споделят ВСИЧКИ щастливите си емоции и тем подобни глупости, незасягащи останалите потребители в тоя форум. Капиш?
DevilWish
10-15-2009, 17:50
Най-сетне.И аз съм доволна от всичко.Естествено всеки ден имаме "изпитания" ,проблеми и тн, но не трябва да се предаваме и да се депресираме, а де борим.Евала.Дано си винаги така щастлива.Човек ,който мисли ,че е щастлив Е щастлив.Такъв ,който казва ,че няма нищо ,така и така няма нищо ,защото не може да го оцени.
mOBSCENE
10-15-2009, 18:02
Въобще четеш ли кво пишеш?? То бива бива тинейджърски истории, ама тва е отвъд границите на простотията и детинството (не, не се радвай, че още си дете тралала не си пораснала, абсолютно тъпа мода (да, мода, всеки втори се прави на 5 годишен, щото било готино)). Щом си заек значи си '96? На 13 години си? И си тръгнала да се обясняваш за живота и не знам си кво. Осъзнай се. Оплюла ми била тя мнението, Божеее...
P.S. Щастливата тема, която НЕ СЛУЧАЙНО е сложена като СЪОБЩЕНИЕ НАЙ-ОТГОРЕ е точно, за да споделят ВСИЧКИ щастливите си емоции и тем подобни глупости, незасягащи останалите потребители в тоя форум. Капиш?
95 не 96 :wink:
lipsvashh_mi
10-15-2009, 18:07
и аз се чувстам така напоследък..живота е прекрасен-имам най-добрите приятели и семейство,преследвам мечтите си..и знам,че другото ще се нареди от самосебе си :)
Nellynka
10-15-2009, 18:12
Ние сигурно трябва да си разплетем чорапите , защото ти си щастлива?
95 не 96 :wink:
Не стана по-голяма, пак е нелепо.
mehasnoname
10-15-2009, 19:08
а ние да ревем като тебе цял ден по някой батко с голфче ?
Nellynka
10-15-2009, 19:14
Аз съм далеч от сълзите , и аз съм щастлива , но не парадирам с това и не се хваля и радвам като циганче на баничка :)
от кога сълзите са нещо забранено аз не мога да разбера?? :lol: :lol: Всеки има правото да си реве или да се смее когато си поиска .. и никой не може да го съди за това!!! :-o
п.с. тц и защо реши, че трябва да е голф?? .. :razz: :razz:
Kukumqvka
10-15-2009, 20:01
Ае к'во толкова се бунтувате ? Щастливо е момичето .. подминете темата или се правете,че се радвате :/ К'во толкова?
^ Ако беше първата такава тема, с удоволствие бих я подминала, както подминавам 99% от останалите малоумни теми тук. Но когато далеч не е първата, когато има вече специална тема за тея лигавщини точно, защото на всички им е писнало от 6505976 такива отделни теми на ден, пък и на всичкото отгоре авторката ще се отваря... айде не.
И аз съм щастлива, уча най-хубавата специалност в най-престижният университет, имам страхотно семейство, което винаги ме е подкрепяло, имам си най-доброто и мило момче, с което страшно много се обичаме... Пожелавам на всички да са много щастливи и дори да имате лоши дни, огледайте се и потърсете положитлните неща в живота си.
valdesbg
10-16-2009, 06:45
AFT - нещастиети и депресията са избори на личността. Както и щастието. Хайде сега ми продължи мисълта, като имаш предвид поста ти по горе.
Priceless
10-16-2009, 06:51
Добре. Хората, които са в депресия се оплюват, защото са депресирани. Хората, които са щастливи се оплюват, защото са щастливи. :shock:
не мисля че трябва да подхождаш с чак толкова розов наивитет към нещата.
да, има винаги добра страна на живота ти в момента.
но да.. има винаги и лоша.
За да оцениш достатъчно добре добрата, трябва да вкусваш всеки ден от нещастието.
Не може да е хубаво без да е лошо преди това.
В момента в който съдбата ти поднесе нещо, което не си очаквал и се опиташ да надвиеш с оптимизъм, и не успееш, тогава ще се развалиш.
И ще станеш от хората които оплюваш.
Нужни са сълзите, изчистват те от емоциите които си натрупал, от гнева и неразбирането на околните.
Лошо ще ти предстои и в това няма кой да се съмнява, така че предлагам розовите очила направо да ги махнеш. Твоите собствени очи, ще виждат това което трябва.
Реализма е това което ще те води, а не оптимизма и песимизма.
Само от реализъм нищо не се губи. Щастието-колкото толкова. И с нещастието е така.
Не е лошо че виждаш нещата от добрата страна...
но сгазеното коте на улицата няма да се събуди..
нито човека на пейката затрупан от сняг ще има къде да се прибере..
и в този момент.. ще се почустваш лицемерно да се чувстваш добре.
аз бих.
cinderella_gugutka
10-16-2009, 09:07
ами радвам се 4е си щастлива но не можеш да упрекваш тези ,които не се 4увстват така.сега ще кажеш 4е съм една от тези,дето не могат да оценят какво имат и се 4увстват зле без при4ина .еми не,не е така.в момента се 4увствам страшно щастлива,имам вси4ко,което искам.но то4но до преди 2 дена бях като парцал.4увствах се ужасно самотна ии мннн депресирана,но ето 4е съдбата се обърна на 180 градуса. мисълта ми е 4е в живота е така-1 ден се 4увстваш ужасно,на другия ден страхотно просто ззащото в живота трябва да има равновесие.не може само щастие нито само нещастие.А ти по добре не се хвали толкова с тва колко си щастлива,защото незнаеш какво ти е подготвил живота :(
LoveRetroMusic
10-16-2009, 12:48
Има такава тема най-отгоре, супер като си щастлива, ама повечето влизат тук да се нареват .. ;]
smiirnoff
10-16-2009, 13:07
Хубу де, приемам и критика .. сега като мислите, че е престъпление някой да е щастлив, окей :Д
(обръщам се по - специално към AFT)
Преценявате по годините кой какъв е .. еми окей :Д
Имало МНОГО такива щастливи теми .. аз виждам 2 (като моята също я броя :Д) .. се едно
Писнало ти е да гледаш малоумни теми - защо тогава седиш тук ?!
защото на всички им е писнало от 6505976 такива отделни теми на ден,
Когато ми покажеш тези 6505976 такива щастливи теми, тогава ще се съглася с теб. Но при положение, че виждам САМО 2 няма въобще к'во да ти отговарям.
Дразните се като има само ревливи теми, дразните се като видите едни и същи теми по сюжет, ама се дразните и като видите щастлива тема. (тука само да вметна, че Рокспот като направи 6 или 7 теми, почти еднакви, дори и него не го оплюха толкова, колкото мен :Д )
Мии аз не знам вие к'ви сте, как разбирате нещата ..
Това, че е тийнПРОБЛЕМ, не означава, че задължително трябва да има проблем.А и к'во прайте проблем за ЕДНА тема!?
Да не се хваля много ?! .. Еми не, като има за к'во, ще се хваля. ВЕДНЪЖ да направя тема, в която да се похваля, в която да изразя колко ми е добре, колко ми е приятно всичко и половината отгоре срещу мен с въпроса "Тая па, за к'во въобще е щастлива, като нищо не е видяла от живота" и т.н
-Дааа, а аз да направя тема като стана на 90, като съм видяла ДОСТАТЪЧНО от живота, че да го оценя и к'во ли не ..
Ми .. не, сега си направих темата, сега съм се похвалила и КОЛКОТО и да ви е неприятно ми е се едно, по простата причина, че това, което казвате (не важи за всички мнения, имаше някои с много точни неща (не говоря за тия дето се радват, че се радвам)) .. не ме трогва толко' много (с изкл. на някои де) ^^.
Не знам, аз вас не мога да ви разбера и никога няма да ви разбера, все сте недоволни, все нещо му куца на форума, все се оплаквате от темите и не знам си к'во .. ми тогава не стойте в тоя форум, като се дразните толкова много и почвате да хокате наред хората ..
По тая тема можи да се спори още тооооолкова много, а просто няма смисъл.
Аз се радвам, за тези, които оцениха темата ми и за тези, които са наистина щастливи. ^^
И пожелавам на всички да са си щастливи .. ^^
П.С. Айде сега можите да продължавате да си ме оплювате колкото искате, за т'ва че съм щастлива, че ВЪОБЩЕ правя ЩАСТЛИВА тема .. ^^
Ваша си работа.
^^
LoveRetroMusic
10-16-2009, 13:23
прекалено дълги постове, това ме натъжава :>
smiirnoff
10-16-2009, 13:27
.. не бива да се натъжаваш :Д ..
иначе ако искаш ще го разделя на 10 поста, че да ти е лесно :Д:Д
^^
LoveRetroMusic
10-16-2009, 13:58
Ехе, супер :-|
smiirnoff
10-16-2009, 14:04
:Д
Супер, ама ... мързи ме :Д
Assshley
10-16-2009, 14:45
Живейте си щастливите животи и се радвайте докато си живеете в розовите светове,защото някой ден,когато някой ви изкара от там ще ви излезе през ' задните части' всичко и тогава ще разберете защо има толкова 'депресирани' хора . ;)
smiirnoff
10-16-2009, 15:11
Добре.
^^
Evenstar
10-16-2009, 15:21
Та каква точно беше целта на тази тема, че аз така и не я разбрах? о.О
Аз ще поспоря за това което си написала, че депресиите човек сам си ги избирал. Има неща, които се случват и не можеш да контролираш, примерно тези фактори на които ти се радваш: семейство, работа/училище, приятели, гадже; при някои положението изобщо не е толкова цветущо, особено когато някои от тези фактори са нарушени. Друго нещо е, че някои преодоляват трудностите по-лесно от други.
"Тая па, за к'во въобще е щастлива, като нищо не е видяла от живота" и т.н
-Дааа, а аз да направя тема като стана на 90, като съм видяла ДОСТАТЪЧНО от живота, че да го оценя и к'во ли не ..
И по какво очакваш да те оценят хората от форума? Много ясно, че по това което си написала и по това което си преживяла. Е пък много ясно ще си щастлива, все пак това което си си определила като проблем е някаква детинщина с "детето". :/
ПП: Какво е ":Д"?
PsychologicalDisorder
10-16-2009, 16:21
мозъчен фалиД, майна...
smiirnoff
10-16-2009, 16:22
"Тая па, за к'во въобще е щастлива, като нищо не е видяла от живота" и т.н
И по какво очакваш да те оценят хората от форума?
Ам ти къде видя, че съм написала, че искам да оценят щастието ми ?!
:д - това е :d
и не можеш да контролираш, примерно тези фактори на които ти се радваш: семейство, работа/училище, приятели, гадже; при някои положението изобщо не е толкова цветущо, особено когато някои от тези фактори са нарушени
Дааааа, тука си прав ..
И аз казах 10 пъти, че НЕ ГИ СЪДЯ, че са депресирани ,, ама то няма кой да чете .. като седнте и видите, че има спор трябва да се намесите ..
се едно де .
Аз имам само един въпрос.
Защо когато видите, че някой е депресиран, има проблеми (незначителни според вас (някои, не всички, не слагам хората под общ знаменател)), или просто се вайка за нещо, Вие все му се дразните и го хокате, а когато видите, че някой е пуснал тема, че е щастлив (което както забелязахме вече се случва МНОГО рядко), Вие отново почвате да спорите за какво ли не .. дори можете да се хванете за правописна грешка, само за да спорите .. ето това ми е въпроса към вас!
Когато ми се отговори НОРМАЛНо, с аргументи, за това ЗАЩО постоянно се опитвате (НЕ ВСИЧКИ!!!) да спорите за най - малкото ?!
не мисля че трябва да подхождаш с чак толкова розов наивитет към нещата.
да, има винаги добра страна на живота ти в момента.
но да.. има винаги и лоша.
За да оцениш достатъчно добре добрата, трябва да вкусваш всеки ден от нещастието.
Не може да е хубаво без да е лошо преди това.
В момента в който съдбата ти поднесе нещо, което не си очаквал и се опиташ да надвиеш с оптимизъм, и не успееш, тогава ще се развалиш.
И ще станеш от хората които оплюваш.
Нужни са сълзите, изчистват те от емоциите които си натрупал, от гнева и неразбирането на околните.
Лошо ще ти предстои и в това няма кой да се съмнява, така че предлагам розовите очила направо да ги махнеш. Твоите собствени очи, ще виждат това което трябва.
Реализма е това което ще те води, а не оптимизма и песимизма.
Само от реализъм нищо не се губи. Щастието-колкото толкова. И с нещастието е така.
Не е лошо че виждаш нещата от добрата страна...
но сгазеното коте на улицата няма да се събуди..
нито човека на пейката затрупан от сняг ще има къде да се прибере..
и в този момент.. ще се почустваш лицемерно да се чувстваш добре.
аз бих.
И защо да се чуства лицемерно?Защо примерно аз да се чуствам зле ,защото съм щастлива а друг човек не е?Моята мизерия ще го направи ли по - щастлив?По - хубаво ли ще му е ако съм в депресия?
Просто казвам че аз не се чувствам добре с "пеесе" стотинки в джоба, когато видя човек, който ги няма.
Тук не влиза: който каквото си надроби, това ще си сърба..
За мен е важно единствено да можеш да помогнеш когато имаш възможност. И си позволявам да ми е зле, когато някой друг е зле, позволявам си да бъда съпричастна. Едва ли ще му помогне, но тези 50 стотинки които ще му дам, ще са моят начин да се разгранича от чудовищата които живеят около нас и които ни управляват, защото аз не искам живот пълен с лайна. Когато можеш да бъдеш човечен, бъди. Нищо повече не се изисква от теб. А оптимизма... живейте си с него, но е бреме което рано или късно ще си обърне лошата страна по най бруталния начин и тогава когато заревете за обич и съчувствие, някой точно като вас ще ви подмине...
smiirnoff
10-16-2009, 16:43
Просто казвам че аз не се чувствам добре с "пеесе" стотинки в джоба, когато видя човек, който ги няма.
За мен е важно единствено да можеш да помогнеш когато имаш възможност. И си позволявам да ми е зле, когато някой друг е зле, позволявам си да бъда съпричастна. Едва ли ще му помогне, но тези 50 стотинки които ще му дам, ще са моят начин да се разгранича от чудовищата които живеят около нас и които ни управляват, защото аз не искам живот пълен с лайна. Когато можеш да бъдеш човечен, бъди. Нищо повече не се изисква от теб. А оптимизма... живейте си с него, но е бреме което рано или късно ще си обърне лошата страна по най бруталния начин и тогава когато заревете за обич и съчувствие, някой точно като вас ще ви подмине...
Това няма нищо общо с темата и го каза много гадно .. се едно аз съм тука да се изкарам няк'ва баси великата, че съм щастлива ..
Не не не .. аз честно вас не мога да ви разбера .. ;хх
То тука направо не трябва явно да се пише като си щастлив.
Като съм щастлива явно трябва да бъда нещастна, от ФАКТА, че съм щастлива ..
Само искам да м исе отговори на въпроса по - горе, който зададох.
Аз нямам какво повече да кажа тук. Всичко си губи смисъла, когато бъде написано с радост и развалено .. от някой, който си няма работа.
Продължавайте.
Evenstar
10-16-2009, 17:14
Ти май не можеш да разбереш въпрос дори и да е приложен цитат на твоя реч свързан с него. За да проясня ти казвам, че го зададох, тъй като ти явно доста се засегна и не прие мнението на AFT, който на прав текст ти го каза. По второто ти изказване, ако можеш ми покажи къде съм написала, че съдиш депресираните? Това което ще кажа е че ти май не правиш много разлика между мърморковци и депресия, което е тъжно. Хората ти отговарят нормално и с аргументи, но ти не попиваш нищо.
Защо хвърляш въпроси към съвсем друга насока? Това ли ти е твоята аргументация. Защо били други спорили в някакви си теми на хора с проблеми. Ами че причините могат да са много. (една от тях ти спомена, правописни грешки и мн. други)
А моя въпрос не беше риторичен. Какъв е смисъла на тази тема?
ПП: Попитах какво значи ":Д", защото не ми стана много ясно усмивка ли показваш с него или разсърдено нещо, тъй като го използваш и на места в които дори няма смисъл. А колкото до :d по принцип се пише D:/ : D.
^^
:Д = : D :lol:
:razz: Ми питам ако смятате : = очи Д подяволите какво е?
LoveRetroMusic
10-16-2009, 17:16
^^
smiirnoff
10-16-2009, 17:35
ее са дали ше го напиша с малка буква или с главна се едно.
Изразих се по цитата, защото просто беше супер грубо от твоя страна да кажеш, че едва ли не аз тези депресираните ги нямам за нищо.
Относно AFT:
Не му приех мнението, защото:
Написа, че има много такива теми като моите и започна да нарежда, че няма смисъл от такива теми, които се пишели по милион пъти на ден. (и тук обясних, че се виждат само ДВЕ теми)
Съди по годините. (тук дори няма нужда да казвам повече, и без това тук ще се подиграеш .. как съм могла да говоря така, като всички на 13-14 години са пикльовци и пикли .. хубаво.)
Според него щастливите теми са 'лигавщини', което автоматично НЕ го приемам.
Упрекна ме, че съм се хвалела със 'щастливото си животче' и че така едва ли не карам депресираните да се чувства още по - нещастни.
А и, не трябвало да очаквам, че на някой тук ще му пука.
Ми .. не, не очаквам :Д.. Достатъчно време съм била във форума, за да видя, че на никой не му пука.
Ето ми отговора за мнението на AFT. Дано ти е достатъчно.
'Защо хвърляш въпроси към съвсем друга насока?'
Защото тук в тази тема се спори за глупости - и точно за същите глупости се спори и в други теми.
Смисъла на темата е:
Изразявам чувства. НЯМАМ проблем. Щом като модераторите и администраторите не са ми заключили темата (разбира се, лишена от смисъл ...), значи всъщност има някакъв смисъл.
(Тука паааааак ще се спори ;d)
Продължавайте.
ПП: Попитах какво значи ":Д", защото не ми стана много ясно усмивка ли показваш с него или разсърдено нещо, тъй като го използваш и на места в които дори няма смисъл. А колкото до :d по принцип се пише D:/ : D.
^^
R U Retarded ? (Don't ask what R and U means)
BlueKnife
10-16-2009, 17:40
неам нервите да го изчета целото
Evenstar
10-16-2009, 17:54
^ Ами не, не съм. Много тъпи се опитвате да изкарате другите веднага, ама явно е модерно да се слагат такива "окраски" след всяко второ изречение без дори да е свързано с контекста.
Колкото до целта, ами тогава като просто искаш да знаят другите, че си щастлива ами напиши си го в профила. Хем както спомена не зачиташ мнението на повечето и не ти пука, еми хем няма да се занимаваш да четеш коментари, които не ти харесват. Питах те все пак, защото ти си го писала това, не аз. Може да си целяла нещо по-различно, което определено не се е получило. Когато човек види заглавието "анти-депресарска тема" може да има някакви очаквания. Ама като ти види първото мнение най-много още повече да се отчая.
smiirnoff
10-16-2009, 18:06
Ами по първото мнение се опитах малко да вмъкна, че всичко можи да си се подреди .. ама след като никой не го прие, си остава само смисъла, да си напиша романа, който описва какво се случва с мен, колко съм щастлива и etc.
Ей така преди време исках да пусна тема със заглавие 'Първа среща', да си постна моята първа среща, която също беше дълга, но точно преди мен някой беше пуснал такава тема, всички оплюха темата (както се случва и сега) и просто се отказах.
Извод:
Не пускайте теми, в които изразявате щастието си, или се радвате на нещо.
PsychologicalDisorder
10-16-2009, 18:22
aбе, дегенерати, вие нямате ли си друга работа, освен да пишете безмислени простотии и да хвърляте баластра насам- натам, докато щракате по клавиатурата...
МОМИЧЕ СЪМ.
Ох. Не мога да повярвам, че водя толкова малоумен спор и то защото някои хора въобще не се опитват да осмислят думите ми и трябва да обяснявам по милион пъти като за ретарди... Ама айде, почнах вече, тъпо ще е да спра сега.
Не те преценявам по годините. Нито съм казала, че си тъпа, защото си малка, нито нищо. Казах, че си малка, за да даваш акъл на който и да е.
Тъй като съм в тоя форум от доста повече време, отколкото си ти, съм се нагледала на разнообразие от теми и имам реална представа кои теми се повтарят постоянно. Това, че останалите „oh happy day” теми за забутани в по-задните страници, не означава, че не съществуват.
Не седя „тук”. Влизам рядко, пиша рядко. Пък и дори да не беше така, имам правото да си изказвам мнението (независимо дали е положително или отрицателно) по всички въпроси, защото това е форум.
Въобще не ми пука кой е щастлив и кой не. Споделяйте си наволя каквото си искате. Но когато има специална тема за това, което искаш да споделиш ти, защо трябва да правиш отделна тема специално за теб? С какво твоето щастие по-специално от това на останалите, че не може да бъде публикувано в правилната тема? А теми за депресии също има, доста често се пускат такива, защото умират бързо поради факта, че те не са правени като Съобщение или Важна тема, та повечето потребители не ги виждат и пускат нови, отделни теми.
Рокспот си има явно някви проблеми и търси помощ тук – точно това, за което е предназначен форума. Не му следя темите, така че не знам до колко се повтарят. Но е доста тъпо да го накисваш и него, ся гледаме теб.
Ако всеки тръгне да прави по веднъж една такава тема, какво ще стане според теб?
Щом ти е все едно за чуждото мнение и не искаш да чуваш отрицателни коментари – какво, по дяволите, правиш във форум и защо пускаш тема, знаейки, че няма да се разминеш само със щастливи емотиконки?
sladkish_14
10-16-2009, 18:31
Офф,абе нещо спрете се.То момичето е щастливо вие какво направихте тука.Какво пък толкова, че е пуснала такава тема.
Не че аз бях много щастлива, като я прочетох обаче всеки си има право и свобода, особенно в този форум.. да пише каквото си иска и когато си поиска.Щом админите и модераторите не й правят проблем, защо вие го правите ?!
smiirnoff
10-16-2009, 18:33
прочетох само първото изречение и края на поста ти .. не ми се занимава вече тука да спорим за глупости.
Аз ако очаквах само хубави постове, нямаше дори да си помисля да пусна тема. А и т'ва да не е импулс (омг :Д), че да има само хубави коментари.
Явно е, че щастливите теми не са на почит тук.
НО т'ва е супер кухо..
Както и да е :Д
Някой ако иска да продължава тука да си дрънка, аз си се радвам, че си направих темата, ДОРИ СЕ РАДВАМ, че ИМА хубави коментари, щото като гледам форума, тука само мърморковци има ;Д (като ония от улица Сезам :Д)
Аз отивам да се топля, щото ми е студено.
РАДВАМ СЕ, ЩАСТЛИВА СЪМ.
И си се обичам (колко егоистично звучи :Д).
^^
Продължавайте.
LoveRetroMusic
10-16-2009, 18:36
дълги постове .. :cry:
lubomirky
10-16-2009, 18:36
прочетох само първото изречение и края на поста ти .. не ми се занимава вече тука да спорим за глупости.
Аз ако очаквах само хубави постове, нямаше дори да си помисля да пусна тема. А и т'ва да не е импулс (омг :Д), че да има само хубави коментари.
Явно е, че щастливите теми не са на почит тук.
НО т'ва е супер кухо..
Както и да е :Д
Някой ако иска да продължава тука да си дрънка, аз си се радвам, че си направих темата, ДОРИ СЕ РАДВАМ, че ИМА хубави коментари, щото като гледам форума, тука само мърморковци има ;Д (като ония от улица Сезам :Д)
Аз отивам да се топля, щото ми е студено.
РАДВАМ СЕ, ЩАСТЛИВА СЪМ.
И си се обичам (колко егоистично звучи :Д).
^^
Продължавайте.
кое е чавето на снимката ;д
smiirnoff
10-16-2009, 18:39
Щом админите и модераторите не й правят проблем, защо вие го правите ?!
Еми айде де .. айде някой да отговори :Д
Ама аз знам защо ^^ - щото темата е БЕЗсмислена :Д
пфу пфу .. ама аз пак ще съм си щастлива
Ааа и да допълня, че не винаги съм щастлива, в първия пост написах, че и аз съм изпадала в депресии, но НЕ съм ги задълбочавала, а вместо това съм се опитвала да се изкарам от тях.
Иначе неска въобще не бях щастлива като ми изстреляха бутилката между очите, даже се разревах (слаби са ми нервите и съм емоционална, к'во да се прави :Д) .. ама после ми мина де :д ..
точно за 2 минути успяха да ме развеселят ^^
На тоя дето ме уцели му набих леки шамарчета, той се смя лудия като идиот ии всичко си мина :д .. (както и да е, не знам т'ва за к'во тръгнах да си го разказвам .. обичам да разказвам просто :д)
Иии така .. НЕ СЪМ винаги щастлива, ама гледам да е преобладаващо щастието при мен и при тези около мен ^^
Продължавайте.
LoveRetroMusic
10-16-2009, 18:39
^^
R U Retarded ? (Don't ask what R and U means)
:razz: :razz: :razz:
smiirnoff
10-16-2009, 18:41
Едното съм аз (отдясно), а другото малкото е братовчедка ми (отляво)
Дааа, големи сме сладури, знам :Д
^^
lubomirky
10-16-2009, 18:43
Едното съм аз (отдясно), а другото малкото е братовчедка ми (отляво)
Дааа, големи сме сладури, знам :Д
^^
Теб те познах, ама другото момиченце е ново :> Иначе за другото знаеш, да ;д
smiirnoff
10-16-2009, 18:57
Е аз ако не знам, кой ще знае :Д
ЖИВОТА ДА ГО ДУХА АЗ ПЕЧЕЛЯ ВИНАГИ!!!!
smiirnoff
10-16-2009, 19:23
Добре.
:Д
Това няма нищо общо с темата и го каза много гадно .. се едно аз съм тука да се изкарам няк'ва баси великата, че съм щастлива ..
Не не не .. аз честно вас не мога да ви разбера .. ;хх
То тука направо не трябва явно да се пише като си щастлив.
Като съм щастлива явно трябва да бъда нещастна, от ФАКТА, че съм щастлива ..
Само искам да м исе отговори на въпроса по - горе, който зададох.
Аз нямам какво повече да кажа тук. Всичко си губи смисъла, когато бъде написано с радост и развалено .. от някой, който си няма работа.
Продължавайте.
Дори не ставаше въпрос за теб. Офтопик беше.
Моето лично мнение е че трябва да си леко чалнат за да отидеш в едната крайност и да седиш там напук. В случая оптимизма.
Няма лошо че ти е такава темата цитирах други хора, как да е.
ТИ, да, трябва да си махнеш розовите очила, наистина. За твое добро.
Нищо не е толкова цветно колкото изглежда.
Помня, че на твоите години и аз имах период с безупречен оптимизъм и винаги знаех как АЗ да се накарам да се чувствам добре.
Случиха се няколко .... случки.. и няма достатъчно силна дума, за да опиша болката която изпитах тогава и оптимизма ми отиде на кино, от раз.
Защото границата м/y много хубаво и лошо е толкова тънка.
Ще я прескочиш без да искаш защото незнаеш какво правиш.
Мразя Празниците.. Коледа...
Още един повод хората да са ЩАСТЛИВИ.. а другите.. да бъдат около хиляда пъти по нещастни.. ето затова щастието е егоистично чувство.
Както Beauty is a curse on the world.. така и това е.
Последно за да е ясно, НИЩО ПРОтив "@~!#%^&^&*/" ти тема..
smiirnoff
10-17-2009, 08:18
И това не го прочетох до край, омръзна ми да се занимавам. Аз си направих това, което искам .. вие ако искате си хокайте още, от моя страна няма почти нищо няма да се промени.
За розовите очила дори няма да говоря, аз някъде назад отговорих на това, тъй че няма да го обсъждам..
Още един повод хората да са ЩАСТЛИВИ.. а другите.. да бъдат около хиляда пъти по нещастни.. ето затова щастието е егоистично чувство.
И за това не трябва да го изпитваме и показваме ?!
Продължавайте.
^^
Stan4o123
10-17-2009, 08:23
разликата м/у оптимиста и песимиста е следната: оптимистът мисли,че живеем във възможно най-добрия свят,а песимистът се опасява,че това може да е истината :)
разликата м/у оптимиста и песимиста е следната: оптимистът мисли,че живеем във възможно най-добрия свят,а песимистът се опасява,че това може да е истината :)
много добро! :D
Snickers
10-17-2009, 09:28
smiirnoff, голяма лигла си...
чак ми се повръща...
smiirnoff
10-17-2009, 09:29
Добре.
kuklichka_bg
10-17-2009, 10:00
Всяко чудо за 3 секунди ли как беше :lol:
smiirnoff
10-17-2009, 10:03
ц, за 3 дни е, не за секунди :Д
anonimchetou
10-17-2009, 10:40
Аз също съм си много щастлива. Обръщам внимание на красивите и малките неща в живота ми които ме правят щастлива. Винаги продължавам напред и се усмихвам. Но колкото и голям оптимист да си и колкото и добре да гледаш на нещата няма как да не ти се случи нещо което да не помрачи дори за малко щастието ти. Браво на теб че си толкова щастлива. Какво по хубаво от това? Но пишеш много силни думи. Ти си знаеш : )
smiirnoff
10-17-2009, 11:07
Еми ето де, аз 30 пъти написах, че и аз съм изпадала в депресии, и на мен ми е ставало гадно за много неща, и аз съм ревала за глупости и за сериозни неща .. на всеки се случва. Това, че съм щастлива сега не значи, че винаги ще съм така.
Казах, че просто се опитвам почти винаги да се справям по - бързо с такива ситуации, депресии е etc.
Аз за т'ва се ядосвам, че си говоря ей така тука, а всеки си знае своето и само седи и ме хока едва ли не, че съм щастлива.
^^
(отивам до довърша кекса :Д)
LoveRetroMusic
10-17-2009, 11:08
Поправи името на темата на - " Магия за раздяла " :lol:
anonimchetou
10-17-2009, 11:09
Еми ето де, аз 30 пъти написах, че и аз съм изпадала в депресии, и на мен ми е ставало гадно за много неща, и аз съм ревала за глупости и за сериозни неща .. на всеки се случва. Това, че съм щастлива сега не значи, че винаги ще съм така.
Казах, че просто се опитвам почти винаги да се справям по - бързо с такива ситуации, депресии е etc.
Аз за т'ва се ядосвам, че си говоря ей така тука, а всеки си знае своето и само седи и ме хока едва ли не, че съм щастлива.
^^
(отивам до довърша кекса :Д)
аз не те хокам и нямам такова намерение. : ) Просто не приемай нещата толкова навътре : ) хах аийде приятно правене на кекссссссс
smiirnoff
10-17-2009, 11:13
Нее, аз не говорех за теб за хокането. Твоето мнение беше едно от много малкото, които са правилни в случай ^^.
samozavecher
10-17-2009, 11:24
Абе и при мен не е много зле. На 15 съм и доскоро не се бях целувал и нямах гадже, но почнахме да се зарибяваме в часовете с едно момиче. Излезнахме една вечер компанията на дискотека и там стана работата. Беше супер! Сега вървим заедно и съм много щастлив. Абе напоследък като се замисля все хубави работи ми се случват! :D
LoveRetroMusic
10-17-2009, 11:34
Поправи името на темата на - " Магия за раздяла " :lol:
smiirnoff
10-17-2009, 12:48
За Бога НЕЕЕ ! :Д
От к'ъв зор да го правя :Д
Като спомена тая тема .. 40 страници сигурно беше станала и я ИЗТРИХА ;хх
nicolepcd
10-17-2009, 12:51
И аз съм доста щастлива :grin: Ама ако беше и топло времето - грешка нямаше да има :D
lllXayclll
10-22-2009, 18:50
взимаме малко подтикващи към купон вещества и сме си на положителни емоции (то и без тях ще е така де :Д, ама все пак ... :Д)
ААааа ето защо си постигнала толкова много.. хаха наркотиците и тревичката са велико нещо нали ;)
Споко говори ти човек, който е по-щастлив дори и от тебе :P
аве хорица мили... може да си мислите че ще живеете много дълго обаче може да не е така. животът е кратък - изживейте го весело. :grin: :-D стига сте се вайкали че некой ви е зарязъл или ... за каквото там мрънкате, просто за*бете тия работи и продължавайте напред. не че аз съм винаги весела обаче то пък никой няма да е истински весел ако никога не се е ядосвал все пак :D ... та върховната ми мисъл е да не припадаме за някфи глупости :)
а за мене... ми днека съм оки доки... хихиихихи 8-)
:-D :-) :-D :-) айде бб за сега .. и да се живи и здрави всичкиииииии :D
:x еЙ НэмА Си ПрАйШ Еб**кИ с НаЧиНа Ми нА ПиСанЭ :? :? тВа сЯ е МоДерНуТо тИ сИ ЖиВеЙ ф дВаЙсТи ВэК :? :? хаха ужас "това сега е модерно" утре ако стане модерно да се хвърлиш от моста ще се хвърлиш ли? хахахахаххахаха
stupiddog
10-23-2009, 19:35
:smt041
Tomorrowww
10-23-2009, 20:29
аа smirnoff хубаво , че си щастлива - то тва нещо си е за теб.. не е нужно да го навираш в носовете на хората.. Ако се чудиш - не си единствената щастлива има много други хора , но не пишат теми тука.. и няма само 2 теми в тоя сайт.. има 2 на тази страница , има Голяма разлика. Форумът е за проблемите на хората , не секи да се хвали кво станало .. замисляла ли си се , че някой дори нямат и едно от изброените неща , които ти описа , че са ти фред ( радвам се за теб ) и не им е много на кеф да им го казваш , че и с такова самочувствие
и това :Д ако ми обясниш защо е на всяка втора дума и не му е мястото в повечето случаи тук .. ако въобще има място.. Аз не виждам нищо смешно.. че ако тва и значи смях
P.S. Шоколааад <3 Усмивкааа <3 Слънцаааа <3
ОМГ ! супер лигава работа.. язък за Марли в подписа ти
Не знам, аз не мога се определя ама мразя като някой слуша някфа депресирана музика 8-) и съм си добре ^^
Самотен или не,дясната ръка - винаги на лице 8)
Въобще весело ми е няма такова нещо като да тръгна да се suicidвам или да си режа вените, а такива ги има редовно, я заради момиче/момче, я заради нещо в семейството .. Абе такива винаги - аз никога 8-)
smiirnoff
10-24-2009, 07:00
Самотен или не,дясната ръка - винаги на лице 8)
аха, браво на теб :Д:Д:Д
guinessgirl
10-25-2009, 08:39
не си пораснала още,затва.
след няколко години ше видиш как нема да си повече от щастлива
evelinka1122
10-25-2009, 08:59
аууу и аз съм така... няма от какво да се оплача... с приятелките ми всичко е наред.. ценя си ги, обичам си ги, глекдам си ги и вс точно... с приятеля нещата потръгнаха на 100%, е ся малките разправии са неизбежни, но бързо гаснем и двамата :) мама и тати са добре :) кака и тя... в даскало толкова ме вържи за оценки, че просто нямам думи... :)
напълно съм съгласна с темата ти, че трябва малко да погледнем от добрата страна на живота, защото след време остават хубавите спомени, а то накрая ако се продължава така и добри няма да има... :)
kombarka
10-25-2009, 11:01
Сладуранаааа :-)
Zaharinka
10-25-2009, 16:43
И аз съм щастлива,живота е хубав въпреки гадните неща. :-)
Даваш всичките си пари за трева,а аз пуша на аванта и ги давам за храна ЪЪЪЪ ЙЕ