View Full Version : Възможно ли е Хелп
iveta_bebeto
10-15-2009, 04:42
Възможно ли е да намразиш момиче което харесваш ако се караш с момичето което обичаш повече от месец :smt090
KpbCTHuKbT
10-15-2009, 05:32
Е няма такава ситуация, я обясни пак...
iveta_bebeto
10-15-2009, 06:02
Ми приятеля ми ходим 1гдина и 9 месецца и през тва време наистина ме обичаше но и харесва друго момиче сега мн се караме заради нея и казва че я мрази като я види и му ставало гадно
sladkish_14
10-15-2009, 06:06
Еми повярвай му и престани да се караш с него за нея, защото най - накрая ще останеш сама.
А може пък да лъже, за да спреш да мрънкаш.
sladkish_14
10-15-2009, 06:20
^ ;-)
Обаче пък ако е така , какво е това вашето 'Обичам те' , няма такъв филм да обичаш едно момиче 'истински' , пък да харесваш друго.
Направо ако е така си си пропиляла жестоко 2те годинки. :?
Ми приятеля ми ходим 1гдина и 9 месецца и през тва време наистина ме обичаше но и харесва друго момиче сега мн се караме заради нея и казва че я мрази като я види и му ставало гадно
хмм много интересна обич изпитва твоя приятел .. :? :?
като я виждал му ставало гадно така ли?? А защо изобщо я вижда?? Не може ли да избягва тия срещи ... ?? :? :? пфф .. върти те мн мн мазно, а ти дори не се усещаш .. :?
хмм много интересна обич изпитва твоя приятел .. :? :?
като я виждал му ставало гадно така ли?? А защо изобщо я вижда?? Не може ли да избягва тия срещи ... ?? :? :? пфф .. върти те мн мн мазно, а ти дори не се усещаш .. :?
Или си поговорете сериозно или му тегли шута . Лъже те .
iveta_bebeto
10-15-2009, 06:28
ми той един път я видял на улицата като бил в колата и ми каза че му станало гадно не че са говорели даже негов приятел който и аз познавам бил в колата незнам дали да му вярвям зя тва че я нямрязел и за тва ви питам възможно ли е да намразиш човек защото се караш заради него
iveta_bebeto
10-15-2009, 06:30
ние бяхме разделени заради нея и той тогава лочна мразя я ..
ми той един път я видял на улицата като бил в колата и ми каза че му станало гадно не че са говорели даже негов приятел който и аз познавам бил в колата незнам дали да му вярвям зя тва че я нямрязел и за тва ви питам възможно ли е да намразиш човек защото се караш заради него
пфф не знам дали може да я намрази, но едно е сигурно ... може да те лъже ъвсем съвсем реално!!! :? :?
iveta_bebeto
10-15-2009, 06:34
и аз така си мисля ама искам да съм с негоо амаа ... няма май да стане
и аз така си мисля ама искам да съм с негоо амаа ... няма май да стане
хах .. ако искаш да бъдеш лъгана иии да живееш в една лъжа стой си с него .. но ако смяташ, че заслужаваш нещо повече го зарежи!!! :? Не е единствен няма и да бъде последния ... :? :?
iveta_bebeto
10-15-2009, 06:39
той и каза че я мрязи по скайп и даже ми прати хронология ... и я блокна ... тя правеше купон и той не отиде заради мен ... вече и приятели немогат да бъдат
той и каза че я мрязи по скайп и даже ми прати хронология ... и я блокна ... тя правеше купон и той не отиде заради мен ... вече и приятели немогат да бъдат
даа добрее вярвай си на скайп .. :? :?
Явно не искаш да приемеш нещата така както ние ги виждаме отстрани .. :?
iveta_bebeto
10-15-2009, 06:52
просто го обичам ... и някак си ми остава надежда че наистина я мразии .. даже иска да я удари азз в моментаа го карам да спре неискам побоища ... но вечее май таз връзкаа ня да стигнее до никъдее
Абе защо като седнете да правите фейк теми не си измислите по-добри сценарии.
Темата е толкова фейк, че няма на къде повече. Просто толкова тъпи и ограничени хора няма.
swidinka93
10-15-2009, 06:58
даа добрее вярвай си на скайп .. :? :?
Явно не искаш да приемеш нещата така както ние ги виждаме отстрани .. :?
Hilary доста често като се ровя във форума и гледам твои отговори и съм останала с мнението,че си страшно печен,точен и искрен човек,каквото и да напишеш съм съгласна с теб.
iveta_bebeto
10-15-2009, 07:09
мерсии колебаех се какво искам но вече знам ... :-)
мерсии колебаех се какво искам но вече знам ... :-)
оо нима?? и какво реши .. хъх нека позная .. ще изчакаш още малко време, за да го хванеш в опитите му да те излъже?? :? Той щом до сега го е правил без да забележиш за какво си говорим .. :? Дано се осъзнаеш по - скоро ..
п.с. swidinka93 радвам се, за което .. :-)
iveta_bebeto
10-15-2009, 07:25
нали за тва исках от вас съвети защото самата аз незнам какво да правяя
нали за тва исках от вас съвети защото самата аз незнам какво да правяя
ами ние ти ги казваме, но ти пак си държиш на твоето .. :shock:
iveta_bebeto
10-15-2009, 07:49
просто обяснявах какво е правил и вие да прецените ако си държах на своето нямаше да се отказвам от него
valdesbg
10-15-2009, 07:55
Злееееее, що изпростявате всичките така брутално?
вие се побъркахте.. :razz: :razz:
mArChEtYy
10-15-2009, 12:33
[quote="sladkish_14"]^ ;-)
Обаче пък ако е така , какво е това вашето 'Обичам те' , няма такъв филм да обичаш едно момиче 'истински' , пък да харесваш друго.
Направо ако е така си си пропиляла жестоко 2те годинки. :?
ммм да.. определено не може след като казва, че обича теб и ходите толкова време да му става гадно за друго момиче.. лол.. :x
iveta_bebeto
10-17-2009, 05:29
просто му било отвратително като я видял щото сме се карали заради нея
Ака не ти дава поводи да ревнуваш от какво се дразниш.Сигурно го е наранила в миналото и толкова.Ставалу му гадно ката я види ми просто не се влияи :?
LoveRetroMusic
10-17-2009, 11:10
Мале, нищо не ти разбрах..
anonimchetou
10-17-2009, 11:11
а може просто това влечение което е имал към нея да ве изчезнало и да е осъзнал че си иска теб . Може да не я мрази просто да не се инетерсува от нея. Може пък и наистина да те върти и да ти казва че я мрази.. може може може.. много неща може..
InloveAgain
10-17-2009, 11:13
Е хубаво де.. сички казвате ' лъже те' , 'лъже те ' , ами ако наистина не я лъже :).Никой не знае по-добре от него ,ние само можем да предполагаме както и ти. Поговори с него и го накарай да ти каже ИСТИНАТА,без значение каква е ,защото ще е по-добре да я знаеш,каквато и да е тя,отколкото да живееш в лъжи. ;)
ShtrudeL
10-17-2009, 13:37
Възможно ли е да намразиш момиче което харесваш ако се караш с момичето което обичаш повече от месец :smt090
Не.
Съмнявам се,че знаеш какво е омраза.
Не се филмирай толко (както и всичко що мисли като теб) Оо