Влез

View Full Version : Дали е възможно ?

MaCa
10-15-2009, 13:35
Здравейте. Наскоро се запознах с едно момче, което с времето започнах да харевам страшно много ..и той ме харесва (поне така показва) ..излизали сме няколко пъти, но проблема е, че до преди няколко месеца той е имал връзка, която е доста дълга - година и половина ..и това ме притеснява ..Незнам, но си мисля, че не се забравя така за 1-2 месеца един човек .. и мисля, че той още я обича :( :(

И преди няколко дни когато излезнахме по едно време му звънна телефона, той каза, че е това момиче и не искаше да вдигне, но аз казах ако иска да вдигне и след няколко сек. той се обади, а тя го пита къде за да му върне някаква карта за комп. май .. или нещо такова ..Каза му къде да отиде, но той не пожела и тя започна да го убеждава или нещо такова ..Така и не отиде, но и каза да остави това нещо в заведението в което бяхме и да каже, че е за него ... и така .. След това седяхме още дълго време ..тръгнахме си и така, но наистина това ме притеснява .. и сега понеже не ми се е обаждал цял ден .. незнам защо, но си мисля, че е с онова момиче :( ..Адски гадно ми е и незнам какво да правя :(

И дали е възможно след толкова дълга връзка той да може да обича и др. момиче така :( .. май не, нали :shock: :(

LadyDi
10-15-2009, 13:40
Съмнявам се да е с "онова" момиче.

И да, възможно е след дълга връзка да обича друга пак така силно.

Valeriq90
10-15-2009, 13:50
Възможно е. Не се затормозявай излишно :)

GabisiTa
10-15-2009, 13:53
И дали е възможно след толкова дълга връзка той да може да обича и др. момиче така :( .. май не, нали :shock: :(

Разбира се, че е възможно!

balon4eee
10-15-2009, 13:58
Знай само че няма нищо нивъзможно !
Не съм чела темата .

schism
10-16-2009, 12:57
Всичко е възможно! Не гледате ли реклами?

LoveRetroMusic
10-16-2009, 12:58
yeap

PsychologicalDisorder
10-16-2009, 13:40
Знай само че няма нищо нивъзможно !

искам да пипнеш Слънцето и ще се уверя, че няма невъзможни неща...
ебах му майката, писна ми от тия клишета, спрете се вече.

mechtaq_za_teb
10-16-2009, 14:20
Разбира се, че може да обича след дълга връзка... Както се казва последна обич няма и си е наистина така.
Може да е имал работа. Не си вкарвай веднага филми. :)
П.С: Защо ти не го потърсиш?

cinderella_gugutka
10-16-2009, 16:02
напълно възможно е да оби4а друго моми4е,но също така е възможно въпреки да те оби4а все още да не я е забравил....но според мен не се тормози излишно-все още не е станало кой знае какво.в краен слу4ай поговори с него за това

ThePowerOfLove
10-16-2009, 16:40
Защо не питаш него?

mOBSCENE
10-16-2009, 17:13
Потърси го.

IndependentGirl
10-16-2009, 17:26
Не се вкарвай във филма.. Това, че е имал дълга връзка не трябва да те притеснява.. щом е решил да е с теб.. значи е преценил, че е готов за нова връзка. Пък и е отказал да вдигне телефона на момичето; отказал е да отиде да вземе там някаквата карта за комп..
Не виждам причина да се притесняваш от другото момиче.. И да.. Възможно е да я е забравил, а и дори теб да те обича по-силно.. :wink:

mysticinside
10-16-2009, 18:15
Подобен случей беше моя когато се запознах с моя приятел,той беше приключил връзка около половин година (не е кой знае колко много, ноо..) и така излизахме тя си го търсеше но му показах и най-вече доказах че искам да съм с него...борих се със зъби и нокти бях търпелива и всичко се подреди както трябва.Бъди внимателна подхождай с разбиране към него,не го притискай :) Успех

Hilary_
10-16-2009, 18:27
Потърси го и го питай как стоят нещата .. :-o Така ще ти стане най - ясно .. :-o

MaCa
10-16-2009, 18:27
Потърси го.

Е какво да го потърся .. ние се виждаме всеки ден и си говорим всеки ден ..

Сега започнах да си мисля, че той иска да й направи гадно .. като бъде с мен .. И вчера докъто бяхме заедно я видяхме около 2 пъти ... първия път когато я видяхме той я гледаше, а втория той започна да се смее или нещо подобно .. В профила му в муцунките има още снимки с нея .. мисля че видях и на една негова снимка, нейна снимка в рамка на секцията в стаята му .. :( охх, кога ще свършат тези работи :(

MaCa
10-16-2009, 18:29
Потърси го и го питай как стоят нещата .. :-o Така ще ти стане най - ясно .. :-o

А дори и да го попитам аз знам какво ще ми отговори, защото и сега ми казва колко съжелява за преди и незнам си какво ..

^Но ме притисняват снимките които той още си пази .. както вече казах.

Hilary_
10-16-2009, 18:32
тц .. добре така (лично аз) като не го познавам и не съм с вас като излизате не мога да ти кажа дали е с теб само заради отмъщение или напротив .. :? Опитай се да разбереш сама .. наблюдавай го какво прави.. как се държи и ако мсилиш, че е с теб само заради бившата си го зарежи и не се занимавай повече .. :?