View Full Version : На кръстопът
valdesbg
10-15-2009, 19:14
Ти сериозно ли? :shock:
Абе верно нещо ви има.... Колко ужасно сбъркани неща има в живота ти, а ти питаш за най-маловажното.
Ти сериозно ли? :shock:
Абе верно нещо ви има.... Колко ужасно сбъркани неща има в живота ти, а ти питаш за най-маловажното.
Ми нали темата е това ???? тц тц
valdesbg
10-15-2009, 19:23
Абе проблема е че не осъзнаваш сериозните неща в живота си, и че вървиш по много грешен път. А питаш за някава детинщина.
Как да е. Твой си е живота. Учудвам се че си на 18 а мислиш като пиклите на 13.
И да не е офф - заигравай се и с Наско, щом ти е кеф.
moneycomeme
10-15-2009, 19:25
Толкова ли е трудно да бъдеш искренаа???Толкова ли е трудно да кажеш ,,край,, след като виждаш и осъзнаваш от какво имаш нужда.Какво значи ,,явно не го обичам,, ? :( Не те насърчавам да останеш с него или да не останеш,мисля,че сама знаеш отговора,но те е страх да не останеш сама.Мисля,че е тъпо докато ходиш с някого да се прегръщаш и целуваш с друг,малко уважение към момчето,с което имаш нещо общо,поне заслужава да си искрена с него :) !
Толкова ли е трудно да бъдеш искренаа???Толкова ли е трудно да кажеш ,,край,, след като виждаш и осъзнаваш от какво имаш нужда.Какво значи ,,явно не го обичам,, ? :( Не те насърчавам да останеш с него или да не останеш,мисля,че сама знаеш отговора,но те е страх да не останеш сама.Мисля,че е тъпо докато ходиш с някого да се прегръщаш и целуваш с друг,малко уважение към момчето,с което имаш нещо общо,поне заслужава да си искрена с него :) !
Да зная,че е тъпо и то много... И като 10 годишна да мисля тва в .. :) По принцип си даржа на човека който е до мен.. но за да съм го направила това Значи приятеля ми ме е бутнал в други ръце .
ОПисвм приятеля ми -
Трудно се обичат безхарактерни мъже.
Тяхното не може обич да се нарече.
Смятат колко губят и печелят с мен
и от страх умират всеки Божи ден.
moneycomeme
10-15-2009, 19:37
Мацка,разбирам какво се опитваш да кажеш.Явно този човек не те удовлетворява,но има начин-разделете се....толкова е просто..Понякога имаме способността да не вижаме толкова очевадни неща..просто бъди искрена пред себе си и пред него.Ако смяташ,че нещата са спасяеми и че го обичаш бъди с него,но няма смисъл да говориш,че дори не знаеш дали го обичаш....след 2 години връзка...и пак да си с това момче.Искам да ти помогна,но както вече казах мисля че ти знаеш отговорите на въпросите си :)
Мацка,разбирам какво се опитваш да кажеш.Явно този човек не те удовлетворява,но има начин-разделете се....толкова е просто..Понякога имаме способността да не вижаме толкова очевадни неща..просто бъди искрена пред себе си и пред него.Ако смяташ,че нещата са спасяеми и че го обичаш бъди с него,но няма смисъл да говориш,че дори не знаеш дали го обичаш....след 2 години връзка...и пак да си с това момче.Искам да ти помогна,но както вече казах мисля че ти знаеш отговорите на въпросите си :)
Благодаря... Но мисля,че ако не се разделим в най-скоро време ще е по нататак.. а толкова по лошо е ако отлагам :) Само като си помисля,че пак ще ми реве по телефона ми става лошо ... 8)
Kukumqvka
10-15-2009, 19:54
Хах е'бати .. замисли се кой искаш повече? 8-)
cinderella_gugutka
10-16-2009, 09:24
има хора,които се оби4ат,но се разделят заради разстоянието,а вие без да се оби4ате дори все още сте заедно :shock:
Абе проблема е че не осъзнаваш сериозните неща в живота си, и че вървиш по много грешен път. А питаш за някава детинщина.
Как да е. Твой си е живота. Учудвам се че си на 18 а мислиш като пиклите на 13.
И да не е офф - заигравай се и с Наско, щом ти е кеф.
Влади, този път не си прав.
Щом е на 18 години, значи от 15 годишна е с този свой приятел. С когото малко-или-много има 8 години разлика. Че те годините, в които е трябвало да се заиграва са й минали с него. Нищо почти не е усетила, нито флиртът с някой съученик, нито несподелената тийн любов, нищо. И е съвсем нормално + факта, че живеят далеч един от друг, да изпитва такива съмнения и да й се иска да пробва и от чуждото.
Казвам ти го, защото преминах точно по този път. Абсолютно същото се получи при мен :)
Така че аз я съветвам да се раздели със сегашния си приятел. И да пробва с Наско. Ако не стане с Наско - здраве да е. Има и други. Но да поживее СЕГА. Няма кога друг път.
valdesbg
10-16-2009, 09:43
Марина, седнал съм - факт :)
Аз също съм ЗА да се раздели с приятеля и. Сегашния.
Говорех за друго. Не е предмет да го обсъждаме тук.
anonimchetou
10-16-2009, 10:29
послушай сърцето си . Вижда се че си объркана. Не се поддавай на навика и т.н. Направи това което смяташ за най-добро за теб.