View Full Version : Може ли да ми кажете ...
samiiiiiiii
10-16-2009, 10:05
Значи стана така , правихме секс с приателя ми и той свърши махна си презерватива и да продалжи да ми доставя удоволствие запорна да ме лиже и да бърка с пръст във вагината ми след като извади пръста видя че е останала сперма по раката му може ли да е станало нещо ?
Извинявам се за въпроса малко е .... незнам дали има друг такчв но искам да знам моля ви кажете ми :( :( :( :(
Да,има вероятност да е станало нещо.Честито!
На колко години си.. ако не е тайна..
samiiiiiiii
10-16-2009, 10:09
но аз забравих да кажа една подробност че ми е за пурви път и на мен и на приателя ми и тои не можа да ме отвори свърши преди да ме отвори трябва ли да се притеснявам в такъв случаи ?
Свършил преди да я отвори?!
А за правописа помислихте ли?
samiiiiiiii
10-16-2009, 10:13
извинете ме моля ви просту пиша от телефона си и съм в едно кафене защото в къщи нямам интернет ... просту исках да разбера ... моля ви кажете ми ...
Презерватива скъсан ли беше?
Правихте ли го без презерватив?
Сигурна ли си че е било сперма?
samiiiiiiii
10-16-2009, 10:16
Не не беше скъсан презерватива
Ами тои каза че е било сперма ...
И за това искам да знам дали може да стане нещо като не съм отворена ...
Нали той те е отворил?
Посъветвай се с генеколог.
samiiiiiiii
10-16-2009, 10:20
маи от притиснение не мога да се изразя както трябва ...
тои неможа да ме отвори не оспя толку беше превазбуден че свърши при опита си да ме отвори и след това свали презерватива и пробва с пръста и по пръста е имал сперма но и с пръста не ме отвори не съм отворена ... дано сега съм малко по ясна :( много се извинявам че пиша толкува неразбрано но ми е малко трудно
sunshine92
10-16-2009, 11:23
..Щом не си отворена, не си бременна. :?
samiiiiiiii
10-16-2009, 12:22
:lol: :lol: :lol: :lol: това чаках да чуя :smt003 :smt003 :smt003
elito0o0o0
10-16-2009, 15:02
:lol: :lol: Ебаси филма :lol:
да 8-)
qn1to0o1
10-16-2009, 17:04
да 8-)
++ :D
azkazvam
10-16-2009, 19:00
Значи стана така , правихме секс с приателя ми и той свърши махна си презерватива и да продалжи да ми доставя удоволствие запорна да ме лиже и да бърка с пръст във вагината ми след като извади пръста видя че е останала сперма по раката му може ли да е станало нещо ?
Извинявам се за въпроса малко е .... незнам дали има друг такчв но искам да знам моля ви кажете ми :( :( :( :(Бременна си честито ще имаш близнаци !!! :D :D :-D
свършил е преди да проникне и после се е опитал да отпуши муфата с ръка
Адресът на Юнивърсал е в Холивуд, а не в раздел "Секс", мойто дете...
Ако е имало сперма по пръстите му и той ти е бъркал вътре има съвсем реален шанс да забременееш.
Доброто в случая е, че не те е отворил и като те заведът на гинеколог ще видят, че не си бременна от секс. Следователно си заченала непорочно, следователно това е божие дело, следователно ти си следващата дева мария, следователно щом бог е бащата ще е добре да родиш детето. И да го кръстиш на мен, ей. Не някакъв си Исус !!!
АХАХхахахах сперма било а ? :) Ехх тез малките още не са наясно кое какво е. Не е било сперма, миличка. Няма да се притесняваш. Било си е от тебе и ти отделяш нали се сещаш. Споко случва се на начинаещите да го сбъркат със сперма.
malkotoo
10-17-2009, 12:15
е още не е имало случеи девственица да роди :-D
е още не е имало случеи девственица да роди :-D
Глупости!!! Има!!! Дева Мария аА?А?А?А? Нея забрави ли я? Ето я новата Богородичка. ДАААААА ще си имаме Иисус 2 ЙЕС!