Влез

View Full Version : Харесвам си едно момиче

montanchanina95
10-16-2009, 15:28
Аз сум 8 клас и съм в ново училище ,в нов клас.Харесвам си много едно момиче ,но незнам дали тя ме харесвам.През междучасията се закачаме и си ходим заедно.Познаваме се от 1 месец.но нз дали да и предложа или да изчакам о6те малко?

Sh@d0w
10-16-2009, 15:36
Какво да и преложиш?Брак? :-o

Hilary_
10-16-2009, 15:37
Аз сум 8 клас и съм в ново училище ,в нов клас.Харесвам си много едно момиче ,но незнам дали тя ме харесвам.През междучасията се закачаме и си ходим заедно.Познаваме се от 1 месец.но нз дали да и предложа или да изчакам о6те малко?

Ми ако не я питаш няма как да разбереш . .за всеки случай и ние не знаем и няма как да разберем .. 8-)

Kukumqvka
10-16-2009, 15:41
Пробвай си късмета 8-)

cinderella_gugutka
10-16-2009, 15:57
ох...от4айвам се като 4ета такива теми :o
1-о я покани на среща,отидете на кафе,разходка (то ся е студено малко де) ,поговорете си,по4ни да я сваляш там,прави й комплименти,туй-унуй и виж как реагира на тях.няма как да не си проли4и ако те харесва ..то само по погледа може да се разбере понякога ама .... :o :?

radybt
10-16-2009, 16:18
Кво найстина е тва "мисля да й предложа"?! :lol:
Няма нищо да й предлагаш,покани я на среща(приятелска нали уж)поразходете се на някъде прави и комплиментчета(но не прекалявай) и така...ходете на разни места заедно,известно време...и след около месец разходки закачки и т.н. просто я целуни(нежно и без език) тогава е момента на истината,ако ти отвърне всичко е ОК ако не...МНОГО ЗЛЕ! Щом е от твоя клас,ще страдаш мн. Но нека не забравяме че си още хлапе и бързо ше ти мине...

PsychologicalDisorder
10-16-2009, 16:19

Ми ако не я питаш няма как да разбереш . .за всеки случай и ние не знаем и няма как да разберем .. 8-)

Иве, ти пък и ти се изказа...

"извинявай, може ли да те питам нещо... харесваш ли ме?" :lol:

Hilary_
10-16-2009, 17:58
еее ... да де .. смисъл .. не точно ... :lol: :lol:

Добре ама за едно си съгласен .. ние няма как да знаем .. :o :lol:

Към автора: ок де .. минаваме на варианта изчакай още малко докато я опознаеш добре .. пък и бъди по - наблюдателен .. личи си като ендо момиче те харесва .. 8-)

haritov
10-16-2009, 18:05
еми ако чакаш тя да ти предложи недей

IndependentGirl
10-16-2009, 19:31
Закъснял си.. няма кво да й предлагаш.. тя вече е омъжена.. :-| :D

LoveRetroMusic
10-16-2009, 20:27
http://www.diamonddealerdirect.co.uk/images_diamond/engagement_rings/emerald_cut/diamond_l/diamond_ring_CD006E.jpg

ShtrudeL
10-16-2009, 20:41
"Харесвам я ама не знаем тя дали ме харесва,ама се закачаме,ама бла бла"....

Харесва те (външно разбира се),но сте недорасли,може да си пишете известно време в скайп,да се лигавите,дори да излезете,накрая ще си омръзнете и next.>
Доволно? Оо